ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Poltergeistista Toimintaa

Ovia aukeaa. Verho heiluu…

[vodpod id=ExternalVideo.380107&w=425&h=350&fv=]

Tykkäys ja jakotoiminnot:

0 kommenttia aiheeseen: Poltergeistista Toimintaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • TheMagician sanoo:

    Täähän on ollu täällä jo ennenki? Varmaan 2 kertaa. Ja ”Ouija lauta” on kusetusta, Penn & Tellerissä selitettiin, miten se toimii, ensin näytettiin miten sitä pelataan (ensikertalaiset) ja sitten näytettiin miten ammattilaiset pelaavat sillä, jonka jälkeen selitettiin miten se toimii. Kaverikin pelasi sillä ja ne sai vastauksia, pelottavia vastauksia, mutta se miten se toimii on naurettava.

  • Wespa sanoo:

    Jep on ollut ennekin, mutta se oli poistettu youtubesta, niin piti lähettää uudestaan. Sama tyyppi on kuvannut myös asunnossaan muita videoita. Ouija laudan kanssa ei kannata pelleillä, sillä pahoja asioita on oikeasti sattunut ja siksi se sen myynti on mm. Suomessa kielletty (joskus oli myynnissä, mutta ei enää).
    En luottaisi Penn & Telleriin, sillä se on lähinnä huumoriohjelma ja siinä ei lähestytä aiheita tarpeeksi tutkivassa mielessä.

  • Tuo video pisti hymyilemään. Vaikka uskonkin kuolemanjälkeiseen elämään, henkiin ja muihin mielenkiintoisiin ilmiöihin – tästä videosta paistaa tekemisen ilo. Hengitys oli jo ihan liikaa ja kameran tärisyttäminen. Hohhoijaa… =)

  • Juho sanoo:

    Tämä videohan on todistettu feikiksi vaikka kuinka monta kertaa (katsokaa Kummituksia, Henkiä ja Poltergeisteja-kommentit). Mutta järkevää tuhlata hyvä videokamera tällaiseen.

  • Gannondorf sanoo:

    FAKE!! Teoria:
    Kun tuo oli aukes niin miks tuo huntu tai mikä lei pysähty? ois se voinu vähän liikahtaa

  • Dissu sanoo:

    Tämäpä oli mielenkiintoinen video. Olen itse kuullut tälläisistä tapahtumista ja olen kuullut juttuja, joten miksikäs ei olisi totta?

  • Amenholisti sanoo:

    Kyllähän tuo video voisi olla totta, mutta voihan se myös olla valettakin. Itse kyllä uskon kummituksiin, mutta videot tuntuvat aina vähän valheellisilta. Sen uskoo vasta kun itse pääsee sen kokemaan. En minäkään uskonut kummituksiin, ennen kuin itse pääsin kokemaan sellaisen. Mutta todella mielenkiintoinen video. 🙂

  • minä_ sanoo:

    aika karmivaa xD

  • Pinja sanoo:

    Mikä on Ouija lauta???

  • Prometherion sanoo:

    Pinja: ”Mikä on Ouija lauta???”

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Ouija

    Dissu: ”Tämäpä oli mielenkiintoinen video. Olen itse kuullut tälläisistä tapahtumista ja olen kuullut juttuja, joten miksikäs ei olisi totta?”

    Paras. Perustelu. Ikinä. Jostain luin joskus jonkun luona, että presidentti Halonen osaa lentää, joten miksikäs ei olisi totta?

    Wespa: ”En luottaisi Penn & Telleriin, sillä se on lähinnä huumoriohjelma ja siinä ei lähestytä aiheita tarpeeksi tutkivassa mielessä.”

    Taatusti tutkivampaa kuin nettivideon kommentointi blogissa.

  • idanblogi1 sanoo:

    Meni pikkuisen yli nuo heilumiset. Kaikki kliseet samaan pakettiin.

  • Noocharq sanoo:

    Eikö siinä 0.32 tai siin jossain kohtaa näy kasvot, siis ovessa? vai oonks vamma?

  • Isäsi sanoo:

    V*ttu ku repesin kamun kans tol videol 😀 hänestä tuntuu että video pysähtyi yhdessä vaiheessa kun ovi aukesi seinään päin

  • Big Shock sanoo:

    Joo Mä ja Kamu kyllä uskotaa kuoleman jälkeseen elämään mutta meidän mielestä tässä on ihan selvästi jotkut tehnyt tämän. =)

  • Miro sanoo:

    Ihan hyvin on voitu noita verhoja liikuttaa jollain narulla ja samoin ovi aukasta jotenki 😀 ja se pöytä on veetty ihan käsillä ja se tuoli kans jollain narulla. ja ku se kamera heilu nii huomas että joku piti sitä käessä -.- . mutta ootteku huomnannu siinä kohassa ku se ovi on menny kiinni että ovessa on joku ”päää” 😀 (sekunttimäärä 32-34)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto