ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ghost Box ja yhteys henkimaailmaan

Ghost Box on laite joka skannaa satunnaisesti radiokanavia, samalla muodostaen niin kutsuttua white noise -ääntä.

Ghost Boxia käytetään henkimaailman ja peruselämän välisen yhteyden saavuttamiseen, laitteella pyritään saamaan suoria vastauksia kysymyksiin. Audioyhteyttä henkimaailmaan kutsutaan termillä EVP (Electronic Voice Phenomena).

Alla olevalla videolla Steve Huff testailee laitteen toimintaa. Haastattelun aikana Steve kuulee mm. monta kertaa oman nimensä ja muita outouksia.

Myös suomalaiset kummituksia tutkivat ryhmät Aavedata ja  Ghost Investigations Finland käyttävät laitetta toiminnassaan.

Lue lisää Ghost Boxista vaikka täältä.

Mitä mieltä sinä olet Ghost Boxista?

Kiitos vinkistä Jonnelle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Ghost Box ja yhteys henkimaailmaan

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jerk sanoo:

    Jos tuo laite skannaisi ”tyhjiä” kanavia eikä esim paikallisia AM tai FM alueita joissa varmasti on lähetettä niin ehkä sitten tuohon voisi uskoa tai ainakin hämmästellä. Sieltä täältä napatut paikallisradion lähetteet lyhyinä klipseinä ei vakuuta. Kumma että haamut osaa jutella juuri vain ”varatuilla” kanavilla eikä niillä taajuuksilla joissa ei takuuvarmasti ole muuta lähettimiä.

  • R. A. Tionaali sanoo:

    Pitää kyllä sanoa, että LW ja MW taajuksilla ja (riittävän wanhalla) radiolla saa aikaan hyvin mielenkiintoisia äänieffektejä.

    Mikä tietysti ei ole mikään ihme kun universumi on ”kohinalähteenä” (kyseessä ei ole valkoinen kohina).

  • Niin kyllä sanoo:

    Toi pitäs testata toi laite sellai että menis vaikka johkin kauppakeskukseen silloin ku se on vielä auki. Mut nää aina menee johkii väitetysti kummittelevaan paikkaan ja on sit ihan p*skan jäykkää ja kuuntelee ku kohinasta kuuluu…mitä,tä hä,kuka, missä. Luultavasti paikallisradio pauhaa jotain lauseita väliin eri kanavilta. Mullaki kävi töissä kerran sellai että kun joudun käyttämään VHF puhelinta eli suomeksi Radio puhelinta työssäni ja olin kanavalla 3(suljettu tehtaan kanava) niin yhtäkkiä kanavalla rupesi kuulumaan venäläistä puhetta. Luultavasti joku entinen Venäjän keisari niiltä ajoilta kun Suomi oli vielä Venäjän alaisuudessa yritti ottaa tuonpuoleisesta yhteyttä minuun. Vai olisiko mahdollisesti sillä ollut jotain tekemistä asian kanssa että työpaikkani lähettyvillä kulkee iso moottoritie missä kulkee paljon rekka liikennettä.

  • Haerski sanoo:

    Tämä laite yksin on tehnyt kaikesta nykyajan paranormaalin ”tutkimuksesta” niin irrelevanttia paskanjauhantaa, että oikein vihaksi pistää. Aikaisemmin sentään yritettiin. Laitteen hyvä puoli on se, että tulosta tulee varmasti. Laitteen huono puoli on se, että nämä tulokset ovat täyttä paskaa. Miten vaikeaa se voi vielä nykyihmisellekin olla käsittää, että radiosta kuuluu ääniä, kun sillä skannataan FM-taajuuksia?

    Katsokaapa muuten artikkelin videota kohdasta 3:16 eteenpäin.
    Sitten kuuntelette tämän ja teette omat johtopäätöksennen näiden luotettavuudesta:
    http://www.youtube.com/watch?v=aJmGCSLNytY
    En nyt väitä, että kyse olisi välttämättä juuri tuosta kappaleesta, koska eihän tuo ole kuin ehkä yksi käytetyimpiä fraaseja musiikkiteollisuudessa ja tämän laitteen hienouksiahan tunnetusti on se, että tuon kohinan takia esimerkiksi kappaleet ovat aika vaikeasti tunnistettavissa ja siten tulosten todistaminen vääräksi lähes mahdotonta. Toivottavasti pistää kuitenkin vähän miettimään.

  • Apinateoria sanoo:

    Am ja antenni kasaan. Näin ei kuulu ylimääräistä.

    Kyllä se käytössä olevien radiokanavien selaus vie pohjan interaktiivisilta ”aidoilta” puheilta.

  • Akhev sanoo:

    Onhan tossa selvästi kohtia, että sanat muodostuu vain jostain biisistä, mutta siellä välissä on kyllä sellaista mikä ei mielestäni kuuluisi sinne. Eli siis ne viestit kuulostaa siltä kuin ne ei oikeasti kuulu tuohon äänimaailmaan kun taajuutta selataan hyvin nopeasti. Kyllähän tuossa jotain perää saattaisi olla, mutta tuntuu joo välillä aikaa kaukaa haetulta.

  • juhis sanoo:

    jep todellinen yhteys henkimaailmaan 🙂 ei voinut olla nauramatta, siis se on aivan uskomatonta miten ihminen haluaa hakea kaikkea ”paranormaalia” joka paikasta, jopa väkisin

  • Niin kyllä sanoo:

    Nimenomaan Juhis…siis halutaan uskoa aivan sokeesti!! Ihan sama vaikka piirtäisin UFON tai Mörön paperille ja ottaisin siitä kuvan ja laittaisin siitä videon tuubiin missä otsikko olisi että AITO KUMMITUS sUOMALAISELLA hautuumaalla!! nii tää onainut paikka missä se luultavasti/varmasti uutisoitaisiin ”Suomalainen amatööri kuvaaja kuvasi aaveen. mitä mieltä sinä olet”. Oma mielipide on että aaveita/ kuoleman jälkeistä elämää on ja uskon myös että universumissa on pakko olla meidän lisäksi muitakin, mutta en kumminkaan jokaista typerää videota viitsi esim julkaista facebook profiilissani koska sen jälkeen minua pidettäisiin dorkana ja tämä ilmiö on ikävä kyllä käymässä tälle sivustolle.

  • Minä vaan sanoo:

    Ja syrämmein itkee taas verta lukiessani moista bullshittiä.. 😀 nyt ihan tosi jotain uutiskynnystä tännekkin..

  • Kentucky71 sanoo:

    Ostin 10v sitten tämän yli 100v vanhan talon jota on sitten peruskorjattu reippaasti, talo saatiin muuttokuntoon ja pikkuhiljaa silloin tällöin kaikkea pientä tapahtui. Eipä noihin hirveästi huomiota tullut kiinnitettyä, kuittasin suurimman osan ”vanha talo, nurkat napisee” tyylillä. Välillä sitten tapahtui sellaisia juttuja jota ei enää voinut ohittaa olankohautuksella.. esim. kolinoita, omituisia ääniä, kirjahyllyn kaatuminen jne. Laitoin 2009 ulos cctv-kameran tallentamaan kaikki pihan tapahtumat(ohjelma tallensi liikkeestä) Sain heti omituisia valopalloja vilkkumassa pitkin pihaa ja todella omituinen ”valkoinen haamu) vilahti kuistin edessä niinkuin jostakin leffasta olisi otettu. Kaverin kanssa illanvietossa otin 2009 marraskuussa huvikseni talvikuvia ulkona kun otettiin parit kaljat täällä ja pelailtiin, heti kuviin ilmestyi jotain perhanan höyryjä/pilviä jotka menivät puun oksilta katolle asti ja kiersivät kaveria kuistilla, luulin niitä hengitys höyryiksi tai röökin savuksi. Testattiin ettei ollut kumpaakaan. Kuvia lähettelin aavedatan kavereille asti, pitivät milenkiintoisina, tulihan niitä vanhempia videoita lähetettyä jenkkeihin asti (international ghost huntersin) porukoille kanssa. Rajumpaakin on tapahtunut useiden todistajien läsnäollessa, mutta ne jutut on parempi jättää vain asian tosissaan ottaville ja ”ammattilaisille”. Ghost boxin hommasin Ebaystä, Innoissani kokeilin sitä kotona heti kun sain sen, otin videolle kaiken varalta ja kuinka ollakkaan, kysyin että ”kuuleeko kukaan” Heti tuli vastaus selvästi ”Kyllä!” ja toinen hiljainen eri ääni sen perään ”joo”. Siihen loppui boxin testaaminen ja on saanut olla kaapissa siitä lähtien. Video on Ytubessa ja jos joku linkin haluaa tai muuta kuvaa niin (makescorp@hotmail.com) tuolta saa linkkejä halukkaat. Kaverit tunnistaa kyllä heti tästä viestistä jos sattuvat lukemaan. Aavedatan pojille pitää tuosta vielä linkki laittaa kunhan viitsin. Aivan sama ken uskoo kuka ei, sellaiset viestit ei mua liikuta suuntaan jos toiseen. Nykyään ei pikkuiset asiat enää hätkäytä, ne vaan kuuluu taloon. Koskaan en muuten ole mitään omin silmin nähnyt (varjoja tms). sellasta hauskaa, hyviä jouluja kaikille!

  • Entity sanoo:

    Itse olin joskus vahtimestarina vanhassa rakennuksessa. Joskus iltaisin ovia lukitessa kuului kolinoita ja askeleita, ovet paukkuivat kiinni itsekseen ja kerran näin kellarissa varjon, joka katosi kun sitä lähestyi. En ollut ainut joka kummituksen kohtasi. Mutta paljon tuosta menee vanhan talon natinoiden ja mielikuvituksen laukkaamisen piikkiin.

    Uskon että maailmassa on jotain sellaista mitä ei vielä tiedetä (länsimaissa), mutta josta saadaan vielä tietoa kunhan opitaan esittämään oikeita kysymyksiä.

  • Miffy sanoo:

    Mistä noita vehkeitä saa ostaa?? Jos olisin huomannut tämän jutun aikaisemmin, olisin toivonut sellaisen joululahjaksi… 😐

  • Akvinolainen sanoo:

    Tästä on täällä puhuttu jo aiemmin. Youtubessa liikkuu video ja ohje, missä halvasta matkaradiosta saa oman ghostboxin. Ko. radioita myytiin kympillä mm. Clas Olssonilla pari vuotta sitten, josta yksinkertaisella muutoksella saisi mokoman. Olen monta kertaa halunnut kokeilla kapistusta, aina se on jostain ’tyhmästä’ syystä jäänyt. Nykyään olisi myynnissä Radio Shack 12-587 ja pienellä modifikaatiolla sopivan halpa laite.

  • J.K sanoo:

    Pakko sanoa, että etenkin tuo ”Join us, jeah!” -kuulosti enemmänkin radiokanavan mainokselta. Muutenkin jos laite hyppii radiokanavien välillä, voi sieltä aina kuulua jotain jonka vain saa liitettyä sopivasti kysymäänsä asiaan.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto