FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

GIF tutki Etelä-Suomessa sijaitsevaa kummitusmökkiä

Etelä-Suomessa sijaitsevalla mökillä kuuluu selittämättömiä ääniä. Ghost Investigations Finland -tutkimusryhmä kävi tutkimassa kummitteleeko mökissä.

Outojen äänien perusteella mm. ovia avataan ja kahvi laitetaan porisemaan. Onpa jopa kahvipannukin lentänyt lattialle.

Mökin kuistilla kuuluu miehen puhetta ja askelia, vaikkei ketään näy. Ja varsinkin talvella on kummallista, kun ei näy ikinä jalanjälkiä, vaikka joku tulee ja avaa ulko-oven. Jokainen mökillä vieraillut on kuulemma kokenut tai havainnut jotain kummallista ja selittämätöntä. Moni ei halua tulla enää paikalle, haastateltava kertoo iltalehdelle.

Äitini keitti kahvia ja lähti tupakalle kuistille. Kuului kova rysähdys. Äiti meni takaisin sisään ja huomasi täyden kahvipannun lentäneen keskelle keittiön lattiaa. Se oli kummallista, poika kertoo.

GIF sai taltioitua paikalta myös todistusaineistoa. Tyhjässä saunassa nauhoitetuista äänitteistä kuuluu mm. naisen ähkäisy.

Lue lisää aiheesta ja katso video Iltalehden sivuilta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

25 kommenttia aiheeseen: GIF tutki Etelä-Suomessa sijaitsevaa kummitusmökkiä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Rockhill sanoo:

  Johan menikin aikaa että tänne pääty

 • ekimerkki sanoo:

  Juu, tämän sivuston taso on tosiaankin laskenut kuin lehmän häntä…mielenkiintoiset jutut löytää nykyään muilta saiteilta, kuten iltalehti..

 • napalmi sanoo:

  juu menkää sitte muualle!!

 • hmmm sanoo:

  menkää sit muual valittamaa 😀

 • Jacke sanoo:

  Täällä toivotaan vaihtelua juttuihin ja kun tulee, niin sitten ei kelpaa. Elämä on vaikeaa =)

 • Peho sanoo:

  Nää on ihan perusjuttuja. Tämäkin kertomus on faktaa henkimaailman olemassaolosta. Tuskin tuo kaveri, vieläpä kasvokuva peitettynä, mitään julkisuutta hakee. Näitä `mökkijuttuja`tapahtuu jokapuolella maailmaa.

 • Varoituksen sana, että tällainen toiminta voi avata ovia hengen maailmaassa ja tietämättään ihminen voi ottaa mukaansa jotakin, mitä hän ei haluaisi kantaa.
  http://ennustuksia.com/riivaajat/

 • Shōgun sanoo:

  En tiedä onko kummittelua mutta outoja asioita on. Kotonani on kukkapurkit tippuneet katosta, kukkalaudalta. Valot syttyneet itsestään, koirat murisseet jollekin näkymättömälle keskellä yötä olohuoneeseen. Poikani näki kerran ”haamun” yöllä kun meni vessaan. Se hävisi kuin savuna ilmaan kun oli jonkun aikaa liikkunut hänen edessään. Ennen tätä ”haamua” episodia oli kuullut askelien ääniä olohuoneesta keskellä yötä. Poikani (ollessa jotain reilun 10 vanha muistaakseni) näki myös jonkin ihme vekottimen lentävän sankassa lumipyryssä talomme ohi ja kun tenttasin minkä näköinen oli, piirusti ufomaisen esineen. Luulin ensin että lumiaura oli kyseessä mutta kun vaimoni oli nähnyt myös samaisen härpäkkeen kun poika oli huutanut katsomaan, se oli ollut katuvalojen lamppujen korkeudella. Vaimoni ei kerinnyt aivan kunnolla näkemään sitä vaan hieman ”peräpäätä”
  Nuo ”kummittelut” tapahtuivat poikani ollessa n.16 vee
  Että tällaisia omituisuuksia joille toki voi löytyä luonnolliset selitykset.
  Selvä ufo lähihavainto kuuluu myös vaimoni kokemuksiin hänen ollessa jotain 16-7 vee. Ufoon oli ollut matkaa vain joitakin metrejä ja jännä yksityiskohta oli ollut että ufo oli ollut osin läpinäkyvä

 • TheWonderer sanoo:

  Itse uskon periaatteessa kummituksiin, koska olen sitä mieltä että tietoisuutemme ja ”henkemme” on ruumiissa vain väliaikaisesti. Voi olla niin että henki voi päätyä jossakin tapauksessa pysyvästi ruumiin ulkopuolelle ”haamuksi”. Ja uskon että tietoisuus on se mikä luo maailman, joten miksei ns.haamun tietoisuus voisi kaataa meidän aistien näyttämässä todellisuudessa kukkaruukkuja?

 • unkero sanoo:

  tällä iltalehden videollakin tapahtuu mökissä ns yliluonnollinen ilmiö kohdassa 4.16 ovenkahva vääntyy alas,liekkö lavastettu

 • Höpönpöpö sanoo:

  TheWonderer: ”Ja uskon että tietoisuus on se mikä luo maailman, joten miksei ns.haamun tietoisuus voisi kaataa meidän aistien näyttämässä todellisuudessa kukkaruukkuja?”

  Ehkä pikemminkin tietoisuus luo käsityksemme maailmasta, sillä maailmahan on olemassa tietoisuudestamme huolimatta. Vaikka vaipuisimme kuinka todellisuudesta vieraantuneeseen psykoosiin ei ympäröivä todellisuus silti lakkaa olemasta. Myös täysin huolimatta siitä olisimmeko sinä tai minä syntyneet olisi maailma kutakuinkin sellainen jona sen nyttemmin tunnemme.

  Jos puolestaan ’haamun tietoisuus’ kykenisi vaikuttamaan materialistisen maailman tapahtumiin olisivat ns. luonnon kirjat todella sekaisin ja siten kaikki luonnontieteiden tähänastiset saavutukset pikemminkin käsittämättömien sattumien kautta lipsahtaneita onnenkantamoisia kuin vuosisatoja kestäneiden mittausten, laskutoimitusten ja tutkimustyön tulosta.

  Lienee perusteltua olettaa ettei näin taida olla.

 • RaahenTiikeri sanoo:

  onko tästä GIF-järjestöstä kenelläkään tietoa?Onko ihan kummituksiin myönteisesti suhtaututuvien pentujen puuhastelua vai oikea tutkimusporukka?

 • Tylsä sanoo:

  Mistä tiedetään ettei se ole radio jonka joku pilaileva naapuri on piilottanut jonnekin?

 • TheWonderer sanoo:

  ”Ehkä pikemminkin tietoisuus luo käsityksemme maailmasta, sillä maailmahan on olemassa tietoisuudestamme huolimatta. Vaikka vaipuisimme kuinka todellisuudesta vieraantuneeseen psykoosiin ei ympäröivä todellisuus silti lakkaa olemasta. Myös täysin huolimatta siitä olisimmeko sinä tai minä syntyneet olisi maailma kutakuinkin sellainen jona sen nyttemmin tunnemme.”

  Miksi se olisi noin? Maailma on kuitenkin pohjimmiltaan hiukkasfysiikan mukaan pelkkää harvaa puuroa. Meidän aistimme tekevät siitä jollain tavalla järjellisen itsellemme. Joku toisenlainen olento näkisi täysin erillaisen maailman. Ei maailmaa ole olemassa ainakaan missään fyysisessä muodossa aistiemme ulkopuolella. Ja näin ollen, aistimme ja tietoisuutemme luo maailman. Ehkä emme voi tiedostaen vaikuttaa siihen. Itse sanoisin että maailma on jonkinlainen kaikkien tietoisten olentojen ”yhteisymmärrys”. Yksilö ei voi ehkä kovin paljoa siihen vaikuttaa.

 • TheWonderer sanoo:

  Materiaa ei ole olemassa, ei sellaisessa muodossa missä me käsitämme sen elossa ollessamme. Tämän asian voi kuka tahansa fysiikkaan yhtään perehtynyt. Osa fyysikoista on esittänyt väitteitä joiden mukaan mitään materiaa ei olisi.

  Omasta mielestäni näkemys jonka mukaan maailmma on todella sellainen minä ihminen sen havaitsee, on ylimielisyyttä. Koska aistimme ovat vajavaiset ja valehtelevat. Emme voi tietoisella tasolla ainakaan nähdä ”todellista” maailmaa (jos sitä edes on olemassa!).

 • TheWonderer sanoo:

  http://www.independent.co.uk/news/science/is-there-an-afterlife-the-science-of-biocentrism-can-prove-there-is-claims-professor-robert-lanza-8942558.html

  ”Professor Lanza says biocentrism explains that the universe only exists because of an individual’s consciousness of it – essentially life and biology are central to reality, which in turn creates the universe; the universe itself does not create life. The same applies to the concepts of space and time, which Professor Lanza describes as “simply tools of the mind”.”

 • Höpönpöpö sanoo:

  TheWonderer: ”Ja näin ollen, aistimme ja tietoisuutemme luo maailman.”

  Käsittääkseni aistimme (joiden rajallisuutta en ole kiistänyt) reagoivat ärsykkeisiin ja tietoisuutemme tulkitsee niiltä saamansa viestit muodostaen käsityksemme maailmasta. Ne siis luovat vain havaintomme ympäristöstämme. Jos ympäristöä ei olisi ilman aistejamme ja tietoisuuttamme, emme voisi vastaanottaa ulkoisia ärsykkeitä.

  ”Omasta mielestäni näkemys jonka mukaan maailmma on todella sellainen minä ihminen sen havaitsee, on ylimielisyyttä.”

  Jos luet kommenttini uudelleen tarkkaavaisuudella huomaat etten suinkaan väittänyt aistejamme täydellisiksi.

  Usko kollektiiviseen tajuntaan, yhteiseen tietoisuuteen tai vaikka Yhteen valintoja niille, jotka uskontoa kaipaavat.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Logiikkasi, TheWonderer, taitaa nyt hieman onnahdella. Jos kerran aistimme voivat antaa maailmasta aivan toisenlaisen käsityksen kuin jonkun toisen lajin aistit antavat (tästä siis olimme samaa mieltä) niin miten maailma voisi olla aistiemme luomusta?!? Ilmiöhän nimenomaan osoittaa todeksi sen, että maailma on meistä riippumaton ja ulkopuolellamme.

 • TheWonderer sanoo:

  @Höpönpöpö

  Saatoin aiemmin selittää asiaa hiukan epäselvästi. Pahoittelen jos tämäkin selitys menee samalla tavalla, mutta koitan olla selväsanaisempi 🙂

  Maailma saattaa hyvin vaikuttaa olevan ulkopuolellamme, koska aistimme sanovat niin. Aistimme sanovat että meistä jokainen on täysin muista irrallinen yksilö. Mutta jos alamme sitten tutkia maailman perustavaa laatua olevaa rakennetta, niin käy selväksi ettei mitään rajoja ole. Ei ole yksilöä, ei ole ulko- tai sisäpuolta.

  Maailmaa, jonka havaitsemme tietoisella mielellämme ei ole totta. Se on vain ja ainoastaan aistiharha, tosin erittäin todentuntuinen. Sen vuoksi voidaan sanoa, että luomme aisteillamme ainakin sen maailman minkä näemme ja koemme.

  Ja mikäli asia on niin kuten osa tutkijoista väittää, eli että materiaa ei ole, niin silloin ainoa mikä on, on tietoisuus, joka luo itse itselleen havaintoja. Ja jos materiaa vailla oleva tietoisuus on kaikki mitä on, ei se voi olla jakaantunut yksilöiksi. Se voi luoda itselleen erilaisia havaintoja, jotka meidän alempi tietoisuutemme taso näyttää tietyllä tapaa. Korkein tietoisuus, maailmansielu on ikäänkuin Jumala ja voidaan ehkä sanoa vertauskuvallisesti että olemme kaikki sen unia. Olemme peräisin samasta ikuisesta tietoisuudesta, mutta kuitenkin luulemme olevamme erillisiä…

  En edes oleta että ateisti-skeptikkona hyväksyt tuon kirjoituksen ja sen sisällön, mutta kerroin vain miten itse koen maailman. Ei se ole välttämättä mikään ”totuus”, mutta mikä sitten on?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Hallelujah 🙂

 • Mikko sanoo:

  Pakko kans vähän avautua.

  Olen samaa mieltä monien kommentoijien kanssa että taso on laskenut. itse haluan tällä lähinnä sanoa sitä, että juttuja tulee enää erittäin harvoin ja uudetkin jutut ovat jo vanhoja, jotka ovat jo puitu muilla foorumeilla valmiiksi ja eivät täten kiinnosta enää.
  Jutut eivät ole ainakaan loppuneet, kyllä maailmalla tapahtuu, tähän Wespa ei ainakaan voi vedota.

  Haluaisinkin kysyä Wespalta mistä moinen johtuu? Onko aikasi kortilla? Onko mielenkiinto mennyt?

  Tuskin nuo mainoksista maksaneetkaan kovin mielissään tämmöisestä on, kun uusimpana juttuna on viikko tolkulla joku onnitteluviesti Rauni-Leenalle.

  Itse kävin täällä ennen päivittäin, joskus useasti, silloin sai lukea UUTISIA. Nyt riittää kun käy pari kertaa kuukaudessa toteamassa että on tullu 1-2 uutta artikkelia jotka eivät ole enää uusia.

  -Mikko

 • Ogeli sanoo:

  Voisivathan innokkaat ihmiset ruveta lähettelemään artikkeleita tänne julkaistaviksi ja ylläpito voisi sitten mahdollisesti tarkistaa ne ja julkaista mielenkiintoisimmat jutut.

 • attendant sanoo:

  Seki o jännä että wespa jossai vaiheessa huuteli että jos jengi lähettäs mielenkiintosia aiheita shk postii josta vois tehä uutisia, Noh.. Sittenku lähetti jotain mielenkiintosta jota ei taatusti ole tällä sivulla ollu, joka mahollisesti kiinnostas moniaki. Niin ei kuulunu ees mitään vastausta asiasta. Sellasta, sitten tällasta huuhaa paskaa postaillaan tänne päivästä toiseen. Yhdyn edellisiin, tai useisiin edellisiin.

 • Jeppujee sanoo:

  Tuossa tapauksessa saattaa olla kyseessä aito suomalainen räyhähenki. Fyysiset jutut liittyvät siihen. Nyt tuo mökki pitäisi ostaa kun tietäisi missä se on. Kummitukset eivät tiputa kahvipannuja tai laita munalukkoa kiinni kun ihmiset ovat saunassa. Tarvitaan voimakkaampi voima. Mökki pitää ostaa,ja jos ei puhumalla lähde niin polttaa.

 • J sanoo:

  Missähän tämä kyseinen mökki mahtoi olla?
  Entisellä kesämökillä, niin ikään Etelä-Suomessa, tapahtui myös hyvin samalta kuulostavia juttuja… Osa meni liian pelottaviksi, enkä enää halunnut käydä kyseisellä mökillä.
  Että ettei vaan olisi naapurustoa…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot