ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Haastattelussa Ghost Investigations Finland

Ghost Investigations Finland

Keitä olette ja mikä on Ghost Investigations Finlandin tavoite?

– Olemme pääkaupunkiseudulla perustettu tutkimusryhmä, joka tutkii selittämättömiä ilmiöitä. Ghost Investigations Finlandin tarkoitus on tutkia kohteita joissa on väitetty tai koettu tapahtuvan paranormaaleja ilmiöitä, tulemalla paikanpäälle kohteeseen. Käytämme tutkimuksissamme useita elektronisia laitteita apunamme.

Mistä idea tämänlaiseen toimintaan?

– Idea sai alkunsa kun ryhmän perustaja sai napattua puhtaan EVP:n (Electronic Voice Phenomena) ja valo-orbin N86 kännykällään Pariisin katakombeissa kesällä 2010.

Kyseisen EVP:n voi kuunnella suoraan tästä:

Kuinka monta jäsentä tutkimusseuraanne kuuluu ja voiko tutkimusseuraanne liittyä jäseneksi?

– Tällä hetkellä ryhmäämme kuuluu viisi henkilöä. Ryhmään voi hakea jäseneksi, mutta suoraa liittymismahdollisuutta ei vielä toistaiseksi ole.

Minkälaisia kokemuksia tutkimusseuran jäsenillä itsellään on yliluonnollisista ilmiöistä?

– Selittämättömien äänten kuulemista (kuiskausta, voimakkaampaa keskustelua jossain etäänpänä), valo-orbeja kamerassa, selittämätön hahmo valokuvissa sekä outoja haju-ilmiöitä on koettu.

Mikä on tutkimusseuranne merkittävin todiste rajantakaisesta elämästä?

– Ehdottomasti perustajan videotallenne valo-orbista ja äänestä vuodelta 2010, sekä 3 vakuuttavaa äänitallennetta (EVP:tä) 2011 tutkinnoista Suomenlinnassa.

Mitä mielestänne pitäisi tehdä, jos kodissa epäilee oleskelevan ei-toivottuja henkiä?

– Jos epäilee että kodissa oleskelee ei-toivottuja henkiä, voi kysellä, ovatko muut ihmiset kokeneet samanlaisia tuntemuksia kuin itse. Mikäli kyseessä on kiusankappale eli poltergeist, on tällöin ensin hyvä koittaa käskeä henki pois kotoa itse. Näyttää yksinkertaisesti kuka on herra/emäntä talossa. Jos kommunikointi ei tuota tuloksia, on mahdollista koittaa saada levoton olento pois esim. kutsumalla kotiinsa henkilön, joka omaa ”henkipuhdistajan” taidot (voi olla esim. pappi).

Miten ryhmänne toimii tutkimustilanteessa?

– Ensimmäiseksi selvitellään hieman tutkittavan kohteen historiallista taustaa. Tämän jälkeen ryhmän kanssa tutkimme kohdetta, käyttäen apuna erilaisia elektronisia välineitä kuten; EMF-mittareita, äänisanelimia, videokameroita ja lämpömittareita. Kun nk. kenttätutkinta on suoritettu, analysoimme kaikki tutkimuksen aikana kerätyt video-ja äänitallenteet ryhmän kesken. Terve skeptisyys on aina paikallaan. Analysoinnin jälkeen esitämme tutkinnan lopputulokset asiakkaille, heidän tätä halutessaan ja/tai taltioimme ne omaan arkistoomme mahdollisia seuraavia tutkimuksia varten.

Minkälainen olisi mielestänne unelmatutkimuskohde?

– Vanhat mielisairaalat/sairaalat, Ominaisten saari, Aleksanterin teatteri tai joku tunnettu kartano. Olisi mielenkiintoista päästä tutkimaan paikkoja, joissa useampi henkilö on kokenut paranormaalia toimintaa ja päästä kokeilemaan saammeko samanlaisia tuloksia.

Minkälaisesta yhteistyöstä olisitte kiinnostuneet?

-Olemme avoimia tekemään yhteistyötä tarvittaessa.

Mikäli haluaa teidät vieraaksi tutkimaan ”rajantakaista elämää”, mikä olisi sopivin yhteydenottotapa?

– Tällä hetkellä sopivin yhteydenottotapa on sähköpostilla osoitteeseen ghostinvestigations(ät)suomi24.fi tai Facebookin kautta

Ghost Investigations Finland on kertomassa toiminnastaan myös Kosmisilla Parapäivillä 2012.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Haastattelussa Ghost Investigations Finland

Sivu 1. Yhteensä 1.1
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto