FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Keshe-säätiö – Tekninen mullistus tulossa pian

Keshe-säätiö

Mikä on Keshe säätiö?

Keshe-yhdistys on ydinfyysikko M.T. Keshen perustama voittoa tavoittelematon säätiö. Yhtiö toimii Belgiasta käsin.

Keshe-säätiön periaatteisiin kuuluu uusien teknologioiden tuominen yleisön tietoon ja julkiseen käyttöön. Yhdistys onkin hakenut useita patentteja, jotka ovat nyt vapaasti käytettävissä. Yhtiö toivoo, että ihmiset jakavat tietoa sen toiminnasta ja periaatteista, jotta jokaisen maan hallitukset saisivat kaikkia hyödyttävää teknologiaa ihmisten käyttöön.

Mitä teknologiaa Keshe yhdistys sitten ajaa eteenpäin?

 • Yhdistys on patentoinut mm. plasmateknologiaa hyödyntäviä energiasovelluksia, jotka ovat hyvä vaihtoehto öljylle, ydinteknologialle ja muille vanhanaikaisille energiasovelluksille
 • Keshe-yhdistys ajaa eteenpäin myös uudenlaista vedenpuhdistusteknologiaa, sekä uusia sovelluksia sairauksien parantamiseen
 • Sovelluksiin kuuluu myös erilaisten myrkyllisten päästöjen puhdistaminen ja muuntaminen mm. vedeksi
 • + mm. uudenlaista matkustusteknologiaa

Lyhyesti kerrottuna Keshe-säätiö tuo julki uutta plasmateknologiaa, joka saattaa olla tämä vuosikymmenen suurin teknologinen mullistus.

Uusien teknologien toimintaperiaatteista

Kaikki lähti siitä kun ydinfyysikko M.T. Keshe ymmärsi miten gravitaatio/vetovoima toimii ja miten tämä efekti voidaan uudelleentoistaa/saada aikaan.

Lisää yhtiön toimintaperiaatteista ja lyhyt katsaus teknologiaan tällä videolla

Muista myös allekirjoittaa Keshe-yhdistyksen vetoomus YK:lle, niin olet eteenäinviemässä tärkeää asiaa.

Lisätietoa: keshefoundation.org

Kiitos vinkistä Sagrolle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

23 kommenttia aiheeseen: Keshe-säätiö – Tekninen mullistus tulossa pian

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Tyhmiltä rahat pois sanoo:

  Joopa joo.

  Antigravitaatiota, loputtomia energialähteitä ja parannusta syöpään. Pseudotieteellisiä ”papereita” ja muuta hienoa.

  Jos sivustolta löytyvät tutkimusartikkelit (=paperit) ovat julkaistu jossain tiedelehdessä, niin miksi sivuilla ei mainita missä lehdessä ne on julkaistu?

  Sanon suoraan, älkää lähettäkö rahaa tälle sakille, he elävät ihmisten herkkäuskoisuudella.

 • Entity sanoo:

  +1

  Itsekin ihmettelin, että onko tässä nyt kyse taas jonkin tv-sarjan sissimarkkinoinnista, mutta ihan selvää khusetustahan tuo on.

 • sagro sanoo:

  Keshe säätiö halua enimmäksen että tietoo levitetään ja teknikka kuuluisi juuri sinulle. Olemassa olo on täälä jotta ymmärtäisit sitä . ongelmat on täällä ratkaistaviksi ja se että meillä on ratkaisut. Problem sana on latinan kielinen joka suomeksi tarkoitta tilanne ennen ratkaisua. Fortum on hyvin tietoinen tästä teknikasta! se ei tule julki niin kauan kunnes se tulee suuren massan tietoisuuten. tällä hetkellä italia on tosi hyvä esimerkki siellä painostetaan hyvin. tämä teknologia mullistaa ja muutta koko nyky epäkestävän/epätasapainoisen järestelmän. se on hieno asia heille ei tarvi maksaa ja tälläistä tunnetta pitäisi seurata. rauha ja rakkautta !

 • sagro sanoo:

  mun mielestä ei kannata sanoa mitään ellei ole kunnolla ymmärystä olemastaolosta koska me ihmiset ei tiedetä paljon paljon asioita mutta avain oppimisen prosessin on avoinmielisyys ja ennen kaikke avoinsydämmisyys! ja me olemme täällä samassa venessa maanpällä senku tuhomme niin tuhomme itseämme kyse ei oo enää heistä tosta , tästä järestöstä tai minusta ja sinusta nyt ihmisen on aikaa katsoa maailma sillä tavalla niinku kuuluisi eli kyse on nyt meistä kaikesta. ihmiset,luonto jne.. kaikki on yhtä ja yks on kaikki. ilman puhdasta vettä emme olisi mitään, ilman luonto ei mitään , ilman aurinko ei mitään se on päivänselvä asia että olemme yhtä ja olemme riippuvaisia tosistamme. teknologian kehittyminen tai mikä tahansa kehittyminen aidon kestävän ympäristön ylläpitäminen kulkee käsikädessä millä tietoisuuden tasolla olemme! koska enemmistöllä on valtaa vaikuttaa. joko me haluatan jäädä jumiin vanhan järestelmän mis huomataan on epäharmonia ja epätasapaino tai sitten vaihdetaan tietoisuudemme että alamme oikeasti olla tajuissan. ja tajuissan mieli on äärimmäisen tarkka arviomaan miten meidän tulisi oikeasti elää ja hyväksy kaikki sellaisena kun se on . täällä vallitse vapaa tahto mutta kukin pitää mietti mistäkin ajatuksista,teoista ja tunteista seuraa . joten jokainen päättä minkälaisen tulevaisuuden halua!

 • Ogeli sanoo:

  Rajaton energia on ollut salattuna meiltä jo ties kuinka kauan. Miksikö? Rahan ja vallan takia. Köyhyyttä ja nälänhätää ei olisi jos ihmiset eivät olisi niin egoistisia ja ahneita.

 • Entity sanoo:

  Ja senkö vuoksi Amerikan yhdysvallat käy sotia öljyvaransa turvatakseen: salatakseen rajattoman energianlähteen olemassaolon. Katsokaas nassikat, energia on kaiken talouden ja tuotannon perusta. Sillä jolla on rajaton energianlahde, on rajaton tuotantokapasiteetti. Melkein mitä vain voidaan tehdä, jos ei tarvitse miettiä miten paljon sen tekeminen maksaa.

  Siksi epäilen suuresti, että mahtaako tässä olla perää. Sitä en epäile etteikö olisi mahdollista että teknologia on ottamassa aimo harppausta eteenpäin. Kyse on mielestäni enemmänkin siitä milloin se tapahtuu kuin siitä tapahtuuko se. Niin monet tieteenalat ovat hypänneet tietotekniikan kehityksen kelkkaan, että edistystä tapahtuu vääjäämättä. Tietoverkot ovat myös tulleet entisä älykkäämmiksi. Väitän että omakin älykkyyteni on niiden kehityksen myötä kasvanut, koska pystyn käyttämään hyödykseni tietokoneiden ja toisten ihmisten vahvuuksia kompensoidakseni omaa omia heikkouksiani. Ja kun ajattelen olevani keskivertoihminen ja meitä keskivertoihmisiä on paljon, ihmiskunnan kollektiivinen äly kasvaa koko ajan.

  Keshe-säätiöstä ei löydy pikaisella haulla muuta materiaalia kuin heidän itse tuottamaansa markkinointimateriaalia. Ainut ulkopuolinen viittaus löytyy arlington institutesta ja siinäkin todetaan, että joko ollaan todella vuosisadan mullistuksen edessä tai sitten joku koettaa nyt viilata linssiin oikein viimeisen päälle.

 • Jep. sanoo:

  Juuri näin;
  tämän kaltaisia innovatiivisa toiminta malleja me ihmiset tarvitsemme, emmekä suinkaan mitään suurvaltojen valtapeliä,kiistaa japanin/ kiinan välisistä saariryhmistä emmekä usan:liiallista maailmanpoliisia, emmekä yhtään enempää konflikteja usa:han pian saattaa kaatua omaan tyhmyyteensä joten toivottavasti tässä voitaisiin elää vielä rauhassa pitkä jakso tai mikä parasta ikuisesti.
  tuodaan vain kaikki tieto ihmisten ulottuville ja valaistaan ihmisiä toimimaan yhdessä ja luomaan parempaa eikä ainaista valheiden verkkoa ja juonittelua, sekä oman edun tavoittelua ei tämä johda mihinkään hyvään!

 • Ogeli sanoo:

  Entity, öljy on yksi suurimmista rahanlähteistä, mutta ei energianlähteistä. Öljy on kullan ohella vahvasti sidottu rahaan (dollariin) eli ahatalouteen. Mitäs suurempi hinta öljyllä, sitä suurempi inflaatio. Maailmanvaltias tarvitsee öljyherruutta, koska se on heille äärimmäisen iso tulonlähde. Se pitää elossa Yhdysvaltain sotateollisen kompleksia, jonka avulla tietyt tahot hallitsevat kaikkea. Vain osa pääsee kuorimaan kirsikat kakun päältä, muut ovat sitten lakeijoita ja loput ovat heille lampaita, jotka voidaan yhtä hyvin viedä teuraalle.

  Muistatteko Dwight D. Eisenhowerin viimeisen puheen, jossa hän varoitti tuosta sotakompleksin kasvusta? Niinpä. Hän muuten oli yksi niistä, joka valitettavasti teki sopimuksen negatiivisen puolen avaruusolioiden kanssa, joka mahdollisti sen, että mitkään muut rodut eivät saa ilmoittautua meille suorasti. Siksi viljapeltokuviot!

 • Ogeli sanoo:

  Ja suosittelen tutustumaan Nikola Teslaan. Hänet vaimennettiin ja hänen keksintönsä suoraan sanottuna ryövättiin ja piilotettiin. Muut saivat siitä kunnian. Historia ei juuri häntä muista, mutta kyllä me asioita tutkineet muistamme hänet. Hän halusi ihmisille tasavertaisuutta loputtoman energianlähteen kautta. Se ei vaan käynyt tietyille tahoille.

 • Jep. sanoo:

  Ogeli
  ei ole sidottu dollariin
  mm kiina,venäjä ja arabimaat eivät enään osta öljyä/ vaihda dollareissa vaan omassa valuutassa/ eurossa,
  kiinalla mm on nyt väh 4000 miljardia dollaria jonka he voisivat syöttää markkinoille ja dollarin kurssi laskisi rajusti.
  usa taas on rakentanut valtionsa halvan öljyn päälle joten käytännössä tämä on erittäin huono yhtälö.

 • Jep. sanoo:

  joten usan loputon velka kierre kiinalle ja tajuton menojen kasvu kokoajan eivät todellakana helpota tilannetta jossa nyt maailman 2 todellista suurvaltaa eivät pelaa dolalreilla öljykaupassa ja joilla ennestään on dollareita runsain määrin.

 • Jep. sanoo:

  eikä tilannetta helpota se että se tuo ohjus järjestelmiänsä euroopaan ja japanin rannikon lähettyville ja tulee omilla toimillansa Mm irania ja pohjoiskoreaa vastaan vain lietosmaan enemmän vihaa itseään kohtaan ja tästähän jo ennestään vaurastuneet venäjä sekä hyvä kauppakumppani kiina pitävät täten he voivat nostaa painettansa griisi alueilla ja mitä tästä seuraa.

 • Ogeli sanoo:

  Jep, minulla on siis ollut vanhetunutta informaatiota. 🙂

  Kiinahan on kuin uusi USA. Tosin sosialistinen poliisivaltio, Amerikka taas yrittää vain pitää yllä illuusiota demokratiasta.

 • Ogeli sanoo:

  Nyt lisäksi Kiina ja Japani alkavat olla vihanpidossa ja Arabimaita on kiihotettu kapinaan. Joku haluaa kaaosta.

 • Karhu IV sanoo:

  Eipä liene epäilystäkään etteikö energiaa olisi rajattomasti, ja etteikö se olisi ikuista, ja etteikö sitä voisi jollain ihmeellisellä ja puhtaalla tavalla tuottaa. Ja etteikö painovoimakentätkin olisi jäljiteltävissä ihmisvoiminkin..

  Siitä lienee epäilys näin ainain karhupäissään, että se nyt olisi sitten keksitty. Käsitykseni mukaan tieteen tutkimus ihan siis valtavirrankin puolella ja hyväkstytyissä teorioissa on vielä niin lapsen kengissä ja säälittävää räpellystä, se on niin naurettavalla tasolla että tuhoamme täällä vielä maapalloa kun emme parempaan pysty, emmekä tiedä pimeästä energiasta, tai oikeastaan juuri mistään yhtään mitään edes viisaimpien tiedemiestemme joukossa, että on ihan sama juoda vaikka tummaa ruiskarhua omaksi ilokseen ja nauttia elosta muuten kun vielä hengissä on. Einstein on ollut pieni valopilkku tunnelin päässä, mutta muuten lienevät suurimmatkin tiedemiehet täys idiootteja ja tyhjäpäitä. Eipä tässä viitsi edes julkaista millaisia ameeboja me muut ihmis-elukat pääosin olemme, kun sensuuriin jäisi.

 • Entity sanoo:

  Einsteinin ajoista on edetty jo aika pitkälle, pitäkää nyt mielessä että Einstein oli modernin fysiikan pioneeri ja pioneerin osa on aina tökkiä kepillä keväistä jäätä ja katsoa mikä suunta parhaiten kantaa. Vasta viime vuosikymmeninä on saatu menetelmät, joilla ruotia todellisuuden olemusta oikein pohjiaan myöten ja siinä sivussa on korjailtu myös Einsteinin yhtälöitä.

  On melkoinen väite, että tämän ajan johtavat tutkijat olisivat tyhjäpäitä. Se on vähän samaa sukua kuin itku siitä että kaikki poliitikot ovat tunareita. Mutta kun heitetään ovelana vastakysymyksenä vaikka että kuka on peruspalvelumisnisteri tai vaikka asuinkuntasi kunnanjohtaja, muista vähemmän näkyvistä luottamushenkilöistä puhumattakaan, ei vastausta kuulu, koska tietoa ei ole.
  Stephen Hawkingia on tituleerattu uudeksi Einsteiniksi, mutta itsekään en muista hänen lisäkseen muita. Tiedän että on toisiakin, joiden tutkimuksiin viitataan yhtä usein ja joiden äly riittää sellaisten asioiden käsittelemiseen, jotka menevät meiltä tavallisilta pulliaisilta yli hilseen. Ylipäätään tieteenalan edistyminen ei ole sarja nerokkaiden yksilöiden nerokkaita oivalluksia, vaan mittausten tekoa, matemaattisten työkalujen soveltamista teorian antamissa raameissa ja mahdollisesti toisinaan jopa jotain mullistavia havaintoja ja niiden perusteella tehtyjä sovelluksia.

  Teslaa ei ole unohdettu, magneettivuon tiheyden yksikkö on tämä päivänäkin Tesla. Hän oli sähkötekniikan pioneeri ja, yllättäen, myös tämän pioneerin työssä oli puutteita, jotka kumpusivat kyvyttömyydestä irtaantua täysin aikansa maailmankuvasta (mikä muuten vaivaa enemmän tai vähemmän meitä kaikkia). On surku, että hänestä halutaan muistaa vain se vaihe, jossa hän alkoi saada viestejä marsilaisilta ja tieteellinen työ ollaan valmiit unohtamaan toisarvoisena, koska hullun houreet ovat paljon mielenkiintoisempia.

  Maapallon tuhoaminen ei ole kenenkään etu. Elämme nyt vain kehitysvaihetta, jossa lyhytnäköisyys on nostettu hyveeksi ja ollaan toistaiseksi kyvyttömiä irtaantumaan kehityspolusta, joka ei suuressa mittakaavassa ole täysin ongelmaton. Mutta myönteistä kehitystäkin tapahtuu. Kiina ja Japani, nousevat uudet suurvallat, satsaavat uusiutuvaan energiaan. Kiina rakentaa myös tokamak-rektoria tositarkoituksella, Intiassa käynnistellään torium-voimaloita. Afrikassa ja Etelä-Amerikassa tutkitaan keinoja tuottaa sähköä ilman kalliita ja vikaantuvia sähköverkkoja. Suomessakin ollaan heräämässä ajattelemaan ympäristöä ja energiatehokkuutta. Vanhat poliitikot siirtyvät pikkuhiljaa eläkkeelle tai hautaan ja uusi sukupolvi on nousemassa valtaan.

  Toivottomuus luo vain itseään toteuttavan ennustuksen. Surettaa nähdä nuoria, jotka muumioituvat kommuuneihinsa märisemään että maailmanloppu on tulossa ja surettaa nähdä kuinka aikuiset linnoittautuvat lähiöpubiin ruikuttamaan miten muslimi tulee ja vie työpaikat (tosin ei meidän lähiöpubissa: sen omistajat ovat muslimeja). Persettä penkistä ja tekemään asioille jotain, jos ne ovat niin huonosti. Tietoa on ja jos jotain ei osaa itse, niin kyllä joku osaa. Rahalla saa ja hevosella pääsee, eikä sitä rahaakaan tarvitse olla kuin kroisokselle. 99% ihmisistä on hyviä tyyppejä jotka haluavat auttaa toisia ihmisiä.

 • Silence sanoo:
 • Hexa sanoo:

  Ogeli
  näinhänse on surullistahan tämä on seurata vierestä lisäksi venäjä antaa neuvostoliiton aikaiset velat p-korealle anteeksi
  sekä sopii kiinan kanssa parempien suhteiden kauppoja” maassa rupeaa olemaan liian monta krsiisi pesäkettä ja valmiita taistelu tantereita ettei tässä ilosta enään pompita

 • Entity sanoo:

  katsos vaan, edellinen kommenttini katosi jonnekin. Täällä selvästi sensuroidaan, jos liian aukottomasti osoittaa että huuhaa on edelleen huuhaata.

  Kommentit katoilevat (menevät tarkastettaviksi) jos niissä on tiettyjä sanoja. Näihin kuuluvat mm. kirosanat ja hullu -sana, koska näitä voidaan monesti käyttää herjaavissa merkityksissä mm. sivustolla vierailevia vastaan. Tämän takia kyseiset viestit pitää ensiksi tarkistaa. Viestisi on nyt palautettu näkyviin, kiitos kärsivällisyydestäsi.
  – Wespa

 • Höpönpöpö sanoo:

  Onneksi täällä ei aina tajuta vaikka huuhaa tulisikin huuhaaksi osoitettua…

 • Ulululululululullulu sanoo:

  😀

 • Entity sanoo:

  Ok, eli seulaan tarttui. Epäilin jo salaliittoa.

 • Karhu IV sanoo:

  ^ hahah, salaliittohan se. Palstan aktiivisimmat vakavat skeptikot heittää aina parasta sarkastista läpänderiä

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot