FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Aavedata – Tampereen teatterin tutkimukset

Aikaisemmin kerroimme miten Aavedata -ryhmä tutki Turun linnaa josta saatiin taltioitua outoja ääniä.

Kummitteleeko Tampereen Teatterissa? Aavedata lähti tutkimaan asiaa. Katso mitä kummaa tapahtui alla olevalta videolta.

Aavedata palasi Tampereen Teatteriin jatkamaan tutkimuksiaan. Mukana heillä oli Ghost Box -niminen laite jolla otettiin keskusteluyhteys henkimaailmaan.

Mitä mieltä sinä olet, onko kummituksia olemassa?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

15 kommenttia aiheeseen: Aavedata – Tampereen teatterin tutkimukset

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Tommi sanoo:

  Todella hienoa että täältäkin löytyy tutkijoita tälläiseen, tulee useasti katsottua samanlaisia ohjelmia mitkä on tuotettu rapakon takana ja ne ei oikein jaksa vakuuttaa. Mielenkiintoista tietoa paikan historiasta myöskin! Kyllä kummituksia tai jotain vastaavia on olemassa, uskon niihin täysin.

 • pekka sanoo:

  uskomatonta että tälläistä tehdää ylipäätää nykyisin vai onks nää jotain aikuisten satuja

 • ankat lammessa sanoo:

  kummituksia on olemassa, se on todistettu

 • akhev sanoo:

  Miten tuo ghost box oikein toimii..?

 • Apinateoria sanoo:

  Onhan ne todistettu jo kauan aikaa sitten. Kysymys kuuluukin että mitä nämä ovat, nämä äänet. Laitteet eivät ole tärkeintä. Kunhan niillä voi tallentaa tai vastaanottaa. SB toimii, mutta antaa paljon skeidaa. Että moi.

 • Apinateoria sanoo:

  Kuulostin niin urpolta. Siis tavallinen radio on yhtä kuin akhevin kysymä (tuhlaa rahasi) laatikko. Parempi on käyttää tavallista tietokoneen nauhoitusohjelmaa, ja ehkä mikkiä. Mikkikään ei ole välttämätön jos yhteys pelaa.

  Kyse ei ole niinkään laitteista, vaikka niistä on apua.

  Suoraan sanottuna pitää olla jonkinlainen älykkyys. Siis sellainen pilvitunne. Että tajuaa maailman.

 • Haerski sanoo:

  @akhev
  Paranormaalin tutkimuksen suurin läpimurto vuosikymmeniin, jos ei peräti vuosisatoihin: Matkaradio… jonka kanavanhakutoiminto on häkätty looppaamaan taajuuksia loputtomiin. Joku nerokas paranormiloginomi keksi joskus vuonna nakki ja papu, että radiosta kuuluu ääniä vaikkei ketään näy lähimaillakaan, joten ainoa looginen johtopäätös oli, että kummituksethan ne siellä meille juttelee. En sitten tiedä mikä radion käyttötarkoitus oli tälle kyseiselle herrasmiehelle/naiselle aiemmin ollut?

  Viimeksi kun itse kokeilin, niin kummitus nimeltä Jussi Heikelä tuntui käyvän kiivasta väittelyä toisen kummituksen, Harri Moision, kanssa. Henkilöiden ikä ei sessiossa selvinnyt, mutta hyvin tuntuivat olevan perillä tästä viime vuosien talouskriisistä, joten suhteellisen tuoreita kalmoja taisivat olla.

 • Uskomatonta sanoo:

  Kyllä munki radiosta kuuluu tollasia ääniä kun selaan kanavia. Kun vetää nopeesti ni toltahan se kuulostaa ku se hakee normaalistikkin että pikkasen oudolta tuo kuulostaa että kummituksia ne olis.

 • Jakke sanoo:

  Tässä ”Paluu tampereen teatteriin” osiossa mielenkiintoni herätti ghostboxin väöiaikainen täysi mykistyminen.Kyseessähän on ulkomaistenkin radiokanavien skannaus,eli aina jotain luulisi kuuluvan.Tosin herättää hieman epäilyksiä,paljonko repliikkejä on muokattu,esim.äänentason- ja nopeuden säätö jne.ORBeja pidän aivan puhtaasti vain valoon osuneina pölyhiukkasina.Taas jos alkaa suhteuttaa tätäkin mittareiden lukemien muutoksiin,pitkässäjuoksussa tulee mielenkiintoa lisää.-Who know’s???

 • Ripe sanoo:

  Ja ” meedio ” istuu minihameessa ja sanoo pokkana että on ilmoittanut aaveille että ” ollaan tulossa ”? Joo justiin. Olen 50 vuoteni aikana tutkinut näitä asioita sen verran että voin sanoa että nämä videot on täyttä P***AA.

 • Mortimer sanoo:

  Heidän kannattaisi käyttää eläimiä aavejahdissaan. Niillä on paljon paremmat aistit kun ihmisillä, ja näyttäisivät jopa pystyvän ennustamaan maanjäristyksiä (jossa ihmiset ovat vielä täysin pihalla). Eli mielummin koiria ja kissoja paikalle, Ghost Boxit pois!

 • Entity sanoo:

  Itse katselisin kyllä mieluummin meedioita minihameissa.

 • Peltsi Juhani Toivanen sanoo:

  Olen nähnyt niitä kummituksia elämäni aikana tarpeeksi,mielestäni niitä ei tarvitse enää todistella vaan käyttää senkin ajan asioiden tutkimiseen sekä auttamaan lähimmäisiä ymmärtämään Paranormaaleja ilmiöitä.

 • JustSaying sanoo:

  Vanha kunnon teatterin kummitus. Ei varsinaisesti yllätä, että tunteitaan ja mielikuvitustaan työkseen käyttävät ihmiset huomaavat asioita, joita pystyy havaitsemaan vain tunteilla ja mielikuvituksella. Yliopiston fysiikan laitoksen kummitusta odotellessa…

 • Päivitysilmoitus: Ghost Box ja yhteys henkimaailmaan | paranormaaliblogi.net

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot