ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Aavedata – Tampereen teatterin tutkimukset

Aikaisemmin kerroimme miten Aavedata -ryhmä tutki Turun linnaa josta saatiin taltioitua outoja ääniä.

Kummitteleeko Tampereen Teatterissa? Aavedata lähti tutkimaan asiaa. Katso mitä kummaa tapahtui alla olevalta videolta.

Aavedata palasi Tampereen Teatteriin jatkamaan tutkimuksiaan. Mukana heillä oli Ghost Box -niminen laite jolla otettiin keskusteluyhteys henkimaailmaan.

Mitä mieltä sinä olet, onko kummituksia olemassa?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

15 kommenttia aiheeseen: Aavedata – Tampereen teatterin tutkimukset

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Tommi sanoo:

    Todella hienoa että täältäkin löytyy tutkijoita tälläiseen, tulee useasti katsottua samanlaisia ohjelmia mitkä on tuotettu rapakon takana ja ne ei oikein jaksa vakuuttaa. Mielenkiintoista tietoa paikan historiasta myöskin! Kyllä kummituksia tai jotain vastaavia on olemassa, uskon niihin täysin.

  • pekka sanoo:

    uskomatonta että tälläistä tehdää ylipäätää nykyisin vai onks nää jotain aikuisten satuja

  • ankat lammessa sanoo:

    kummituksia on olemassa, se on todistettu

  • akhev sanoo:

    Miten tuo ghost box oikein toimii..?

  • Apinateoria sanoo:

    Onhan ne todistettu jo kauan aikaa sitten. Kysymys kuuluukin että mitä nämä ovat, nämä äänet. Laitteet eivät ole tärkeintä. Kunhan niillä voi tallentaa tai vastaanottaa. SB toimii, mutta antaa paljon skeidaa. Että moi.

  • Apinateoria sanoo:

    Kuulostin niin urpolta. Siis tavallinen radio on yhtä kuin akhevin kysymä (tuhlaa rahasi) laatikko. Parempi on käyttää tavallista tietokoneen nauhoitusohjelmaa, ja ehkä mikkiä. Mikkikään ei ole välttämätön jos yhteys pelaa.

    Kyse ei ole niinkään laitteista, vaikka niistä on apua.

    Suoraan sanottuna pitää olla jonkinlainen älykkyys. Siis sellainen pilvitunne. Että tajuaa maailman.

  • Haerski sanoo:

    @akhev
    Paranormaalin tutkimuksen suurin läpimurto vuosikymmeniin, jos ei peräti vuosisatoihin: Matkaradio… jonka kanavanhakutoiminto on häkätty looppaamaan taajuuksia loputtomiin. Joku nerokas paranormiloginomi keksi joskus vuonna nakki ja papu, että radiosta kuuluu ääniä vaikkei ketään näy lähimaillakaan, joten ainoa looginen johtopäätös oli, että kummituksethan ne siellä meille juttelee. En sitten tiedä mikä radion käyttötarkoitus oli tälle kyseiselle herrasmiehelle/naiselle aiemmin ollut?

    Viimeksi kun itse kokeilin, niin kummitus nimeltä Jussi Heikelä tuntui käyvän kiivasta väittelyä toisen kummituksen, Harri Moision, kanssa. Henkilöiden ikä ei sessiossa selvinnyt, mutta hyvin tuntuivat olevan perillä tästä viime vuosien talouskriisistä, joten suhteellisen tuoreita kalmoja taisivat olla.

  • Uskomatonta sanoo:

    Kyllä munki radiosta kuuluu tollasia ääniä kun selaan kanavia. Kun vetää nopeesti ni toltahan se kuulostaa ku se hakee normaalistikkin että pikkasen oudolta tuo kuulostaa että kummituksia ne olis.

  • Jakke sanoo:

    Tässä ”Paluu tampereen teatteriin” osiossa mielenkiintoni herätti ghostboxin väöiaikainen täysi mykistyminen.Kyseessähän on ulkomaistenkin radiokanavien skannaus,eli aina jotain luulisi kuuluvan.Tosin herättää hieman epäilyksiä,paljonko repliikkejä on muokattu,esim.äänentason- ja nopeuden säätö jne.ORBeja pidän aivan puhtaasti vain valoon osuneina pölyhiukkasina.Taas jos alkaa suhteuttaa tätäkin mittareiden lukemien muutoksiin,pitkässäjuoksussa tulee mielenkiintoa lisää.-Who know’s???

  • Ripe sanoo:

    Ja ” meedio ” istuu minihameessa ja sanoo pokkana että on ilmoittanut aaveille että ” ollaan tulossa ”? Joo justiin. Olen 50 vuoteni aikana tutkinut näitä asioita sen verran että voin sanoa että nämä videot on täyttä P***AA.

  • Mortimer sanoo:

    Heidän kannattaisi käyttää eläimiä aavejahdissaan. Niillä on paljon paremmat aistit kun ihmisillä, ja näyttäisivät jopa pystyvän ennustamaan maanjäristyksiä (jossa ihmiset ovat vielä täysin pihalla). Eli mielummin koiria ja kissoja paikalle, Ghost Boxit pois!

  • Entity sanoo:

    Itse katselisin kyllä mieluummin meedioita minihameissa.

  • Peltsi Juhani Toivanen sanoo:

    Olen nähnyt niitä kummituksia elämäni aikana tarpeeksi,mielestäni niitä ei tarvitse enää todistella vaan käyttää senkin ajan asioiden tutkimiseen sekä auttamaan lähimmäisiä ymmärtämään Paranormaaleja ilmiöitä.

  • JustSaying sanoo:

    Vanha kunnon teatterin kummitus. Ei varsinaisesti yllätä, että tunteitaan ja mielikuvitustaan työkseen käyttävät ihmiset huomaavat asioita, joita pystyy havaitsemaan vain tunteilla ja mielikuvituksella. Yliopiston fysiikan laitoksen kummitusta odotellessa…

  • Päivitysilmoitus: Ghost Box ja yhteys henkimaailmaan | paranormaaliblogi.net

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto