ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tiedemiehet levitoivat objekteja ääniaaltojen avulla

Back to the roots!

Kuva ei liity uutiseen

Myyttien, huhujen ja kertomusten mukaan egyptiläiset hyödynsivät aikoinaan ääniaaltoja sekä maapallon resonanssitaajuutta rakentaessaan pyramidit.

Nyt tiedemiehet Sveitsissä ovat päässeet saman teknologian äärelle. Korkeilla ääniaalloilla on saatu testeissä liikuteltua mm. hammastikkuja ja muita keveitä esineitä.

National Academy of Sciences julkaisussa kerrotaan miten objektit aseteltiin kahden tason väliin, alimmaisesta johdettiin korkeataajuista ääntä, kun taas ylempi taso heijasti ääniaallot takaisin. Tällä tekniikalla objektit saatiin levitoimaan ja niitä voitiin liikutella.

Aikaisemmin kerroimme miten Edward Leedskalnin -niminen mies rakensi itselleen suuren linnoituksen ilman mitään työkoneita, hänen kerrotaan tietäneen tarkkaan miten pyramidit rakennettiin ja kertomusten mukaan hän rakensi pyramidit hyödyntäen juuri tuota salaista teknologiaa, teknologiaa joka on nyt tulossa taas julkiseen tietoon

Lähde: nature.com

Kiitokset vinkistä Ogelille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: Tiedemiehet levitoivat objekteja ääniaaltojen avulla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • TheWonderer sanoo:

    No tuosta on kylläkin aika pitkä matka siihen että kiviä liikuteltaisiin samalla tavalla. Enkä oikein jaksa uskoa että Leedskalnin olisi pystynyt siihen ilman modernia teknologiaa aikoja sitten.

  • Karhu IV sanoo:

    Mitä vaikutusta äänen korkeudella on? Olenko elänyt harhakuvitelmassa ajatelleen äänenpaineen vaikuttavan nostovoimaan ja korkeuden olevan merkityksetön seikka.

  • Karhu IV sanoo:

    Tästä aiheesta on youtube väärällään videoita

    http://www.youtube.com/watch?v=Rz6UzqegA6Q

  • jatu sanoo:

    Kyllä tuo on yksivaihtoehto, jolla kiviä on siirretty. Ei niitä ainakaan köysillä ja puukapuloilla siirrellä.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    jatu: Jeps 😀

  • Niklas Kovalainen sanoo:

    Olikohan Väinämöisellä jotain tämän moisia taitoja? Hänhän kumminki veisti veneen laulamalla.

  • Ystävä maan päältä sanoo:

    On jo kauan ollut tiedossa, että avaruuden ystävämme ovat auttaneet ihmiskuntaa koko sen olemassaolon ajan. He esimerkiksi auttoivat egyptiläisiä rakentamaan pyramidit, voidakseen ylläpitää kosmista yhteyttä ihmiskunnan kanssa. Jotkut ihmiskunnan jäsenet kykenevät synnyttämään spontaanisti avaruuden ystäviemme teknologiaa – ja silloin syntyy näitä hämmästyttäviä Edward Leeskanin rakentamia linnoituksia. Puheet väkipyöristä ja muista sellaisista on vain skeptikoiden ikävää jorinaa.

    Skeptikoiden ääni tulee kuitenkin muuttumaan tässä lähivuosien aikana, koska avaruuden ystävämme ovat käynnistäneet tietoisuuden kohotus laitteistonsa jo viime joulukuussa. Tulemme näkemään ällistyttäviä asioita, esimerkiksi levitaation ilman ultraääntä ja sen, miten ihminen ylittää valtameren ilman teknisiä apuvälineitä.

  • TheWonderer sanoo:

    Olen kai melko skeptikko kun en näe mitään perusteita ”avaruuden ystävien” olemassaololle. Mun mielestä niiden olemassaolo on aika epätodennäköistä, koska asiaan uskovat ovat selittäneet juttua varmaan yli 30 vuotta eikä mitään oikeita todisteita ole tullut esille. Ja lähes joka vuodella on joku ”kontaktihenkilö” ennustanut jonkinlaisen maailmaa mullistavan tapauksen ”avaruuden ystävien” toimesta. Vaan eipä ole mitään muuta näkynyt kuin jotain epämääräisiä ufohavaintoja. 2012 tuli ja meni vaikka oli niin varma että Nibirun tai alieneiden piti tulla tänne ja pelastaa maailma.

    Joskus itse uskoin siihen että todellakin jotkin avaruusolennot vierailevat täällä, mutta enpä enää usko. Liian monta kertaa on ne jutut osoittautuneet pelkiksi valheiksi ja saduiksi joita jotkut keksii saadakseen rahaa tai valtaa. Taitaa olla niin että ”avaruuden ystävät” on vain uskovien omissa mielissä… Sori vaan.

    Täytyy kyllä aika paljon tapahtua ennen kuin mun usko asiaan palaa.

  • Entity sanoo:

    Eikö muka mitään tähän maailmaan rakennettu ennen polttomoottorin keksimistä? Konetta voi ihan hyvin käyttää ilman modernia moottoriakin. Vivut, väkipyörät ja köydet olivat satojen vuosien ajan työkaluja joilla pystytettiin muun muassa Euroopan suuret katedraalit.
    Mutta voin kyllä kuvitella miten maailman nettihöpönassut ovat tätä uudesta teknologiasta kertovaa uutista tatti tanassa lukeneet, koska se liippaa niin lähelle heitin fantaasioitaan. Teemalla tuli hiljattain dokkari buddhalaisesta mestarista, joka naureskeli hyväntahtoisesti länsimaisten pakkomielteestä vibraatioihin, ikäänkuin ne olisivat kaikki kaikessa.

  • Wespa sanoo:

    Egyptiläisten on kerrottu käyttävän pyramidien rakennuksessa ääniaaltoja hyväkseen. Nyt kun ääniaaltojen todellisuus objektien liikuttelussa on vahvistettu, niin voidaan todeta että nuo kertomukset ovat olleet ja ovat vieläkin täysin mahdollisia. Tässä on sitten ainakin kaksi eri näkökulmaa asiaan, joko heittää tuon sattuman piikkiin tai sitten uskoo, että teknologiaa on oikeasti ollut olemassa (johon kertomukset mielestäni vahvasti viittaavat).

    Totuuteen voisi syventyä tietopohjaisemmin jos tarkemmin lähtisi tutkimaan asiaa, historiankirjoituksia, vanhoja egyptiläisiä kirjoituksia yms. Valitettavasti suuri osa vanhoista kirjoituksista on mm. vatikaanin privaattikirjastoissa. Valitettavasti paljon on olemassa ns. salaista tietoa joista osa on poltettu ja osa on pidetty salassa. Tästä huolimatta on mahdollista, että tietoa valuu esim. nettiin, ja itseasiassa näin uskon tässä tapauksessa käyneen, sen takia otin asian artikkelissa esille. Meille heitetään kokoajan tiedonjyväsiä paranormaaleista piireistä, sitten myöhemmin asiaa käsitellään tieteellisesti ja voimme todistaa puheet siltä osilta todellisiksi. Jos tällaista tietoa alkaa tulemaan enemmänkin, niin kannattaisiko katsoa mitä siellä viesteissä sanotaan, mitä lukee esim. kontaktihenkilöiden kirjoissa, millaista tietoa kanavoijat jakavat jne… ja se on mielenkiintoinen alue sitten itsessään, alue jonne urheat uutta pelkäämättömät ihmiset uskaltavat mennä 😉 mutta alue jonne meistä jokainen voi mennä, jos vain päätät ottaa asioista selvää, syvemmältä näkökulmalta kuin vain totta/ei totta taistelun näkökulmasta.

    Suosittelen tutustumaan esim. Bashariin, Kryoniin ja Adronikseen. 🙂 Viestejä tuodaan meille kaikenaikaa, viestejä joita voimme tulkita ja tutkailla, viestejä joista voimme ammentaa omaan elämäämme sekä ehkä jopa teknologiaamme asioita.

  • Entity sanoo:

    Nyt heräsi mielenkiinto. Missä, wespa, olet tutustunut muinaisiin egyptiläisiin kirjoituksiin pyramidien rakennuksesta? Olisiko mahdollista saada käännöstä, kun muinaisegypti kuuluu kieliin joita en osaa ollenkaan.
    Leikki sijansa saakoon, mutta väite on jo sitä suuruusluokkaa, että muutama hippunen todisteita ei olisi pahitteeksi. Kanavoinnit tuppaavat olemaan joutavaa sanahelinää, jolla yritetään sumuttaa ihmiset luulemaan että teksti on niin edistynyt ettei arkijärki sitä käsitä. Salaiset arkistot, no, viimeksi kun tarkistin en päässyt edes eduskuntataloon sisään, vaikka tietääkseni sekä äänestän että maksan veroja. Vatikaanin ovat pysynevät kiinni, olen ateisti ja jo yli-ikäinen poikarakkauteenkin.

  • Kappu sanoo:

    Mielestäni moisessa kokeessa tulisi selvittää (ääniaalloiilla levitoimaan saatu objekti), että siirtyykö objektin paino tuohon kehikkoon, joka ääniaallot tuottaa, sillä eihän painovoimaa ole tuolloin kumottu? Painovoima on ”vain” siirretty esineestä sitä ympäröivään kehikkoon.

  • Wespa sanoo:

    Paljon on vanhaa tietoa kadotettu.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Book_burning

    Kuten artikkelissa mainitsin, niin Leedskalininin kerrotaan tutkineen Eeyptiläisiä kirjoituksia, en usko että mitään hieroglyphejä seinistä, vaan lähinnä käännöksiä kirjoista jne. Nimenomaan ääniaaltojen kerrotaan olleen se toimintatapa, joka on nyt tieteellisesti todennettu toimivaksi tavaksi. Toki tuon voi heittää kuuluisaan sattumakoppaan, mutta itse olen kuitenkin sen verran kyöni, että en voi sivuuttaa yhtäläisyyksiä olan kohautuksella. Toki aina voisi mennä pitemmälle ja lähteä tutkimaan Egyptiläisiä kirjoituksia itse.

    PS. Ääniaaltoihin liittyen olen luonnostelemassa uutta artikkelia.

  • Entity sanoo:

    Eli siis se muinaisegyptiläinen ääniaaltoteknologia on temmattu tuulesta? Mistä on luettu ja millaisia jäänteitä käytetyistä laitteista on löydetty?

    Monissa scifi-kirjoissa ja tv-sarjoissa on myös ennustettu osuvasti tulevaa. Ilmeisesti meille on yritetty kertoa totuutta jo moneen kertaan. Tai sitten on ihan mahdollista että mielikuvitusta kiihottavat ajatukset saattavat joskus johtaa ihan oikeisiin sovelluksiin. Väitän edelleen että samankaltaisuus on pelkkää sattumaa ja että Egyptissä ei ole levitoinut yhtään mikään ennen kuin toisin todistetaan.

  • Novus sanoo:

    Onhan noita teorioita pyramidien rakentamisesta vaikka kuinka ja monta. Maxwell Iganin ”Earth’s Forbidden Secrets -kirjassa” oli esitetty yksi varsin mielenkiintoinen teoria. Tämän teorian mukaan pyramidien rakennuksessa käytetyt kivet tehtiin valamalla. Sinänsä mielenkiintoinen teoria, sillä se selittäisi myös miten pyramidit pystyttiin rakentamaan niin nopeasti. Tästä teoriasta näyttää olevan juttua myös Tekniika ja Talous sivuilla: http://www.tekniikkatalous.fi/rakennus/article364441.ece

    Tuo Maxwell Iganin kirja on muuten varsin mielenkiintoista luettavaa. Suosittelen tutustumaan jos valtavirrasta poikkeava arkeologia kiinnostaa.

  • loppu sanoo:

    Joko se maailmanloppu tuli; vai ollaanko me vielä täällä?
    Täälläkin oli kaikenlaista hehkutusta että tulee.
    Joko ufot laskeutuivat maahan ja ottivat yhteyttä meihin kuten monen monta ihmistä näin väittivät.

    WESPA–>Kun nyt näimmä olet erittäin kiinnustunut nyt tästäkin aiheesta; miksi luet jotain wikiä? tiesitkö, että sitäkin voidaan muuttaa; kuka tahansa.

  • Akvinolainen sanoo:

    Kappale saadaan painottomaan tilaan vain vääristämällä painovoima-”aaltoja”, joiden olemassaoloa etsitään tiedemaailmassa kuumeisesti tällä hetkellä. Ennen perusteellista painovoiman (avaruuden vääristymä) tuntemusta, levitaatiosta voidaan vain haaveilla näin tieteellisesti. Ääniaaltojen vaikutus painovoimaan on tässä varsin epätieteellistä. Olen aivan varma että (lähi)tulevaisuudessa asia ratkaistaan ja ratkaisu tulee olemaan suhteellisen helppoa.

  • R. A. Tionaali sanoo:

    Olisi jännää ottaa ryhmä älykkäitä ihmisiä, ja antaa niille 20-vuotta aikaa miettiä miten isoja kiviä siirretään ilman koneita.

    Veikkaan, että jo viidessä-kymmenessä vuodessa saisi aika hienoja ideoita, varsinkin kun työvoimaa olisi käytössä ’rajattomasti’.

    Jokainen voi miettiä, onko itse jotunut ratkomaan jotain ns. teknistä ongelmaa yksin edes paria vuotta…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto