ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Israelilainen johtaja vahvistaa Valon Galaktisen Liiton olemassaolon

Entinen Israelin avaruusturvallisuus- johtaja kertoo, että avaruusolevaisia on olemassa.

Haim Eshed on Israelissa toimiva professori Techionin Asher Space Tutkimus instituutissa sekä Israelin teknologia-instituutissa. Tämän lisäksi hän on ollut entinen avaruusohjelmien organisoija Israelin puolustusvoimille jo noin 30 vuoden ajan.

Nyt Haim Eshed uskaltaa kertoa, että Israel ja USA ovat tienneet avaruusolevaisista jo vuosikymmenten ajan ja välttäneet kertomasta siitä kansalle välttääkseen ”massahysterian”.

Avaruuselämän olemassaolo on ollut monissa piireissä tiedetty salaisuus, jota on varjeltu monin eri keinoin, jotta kontrollijärjestelmä ja muut pysyisivät pystyssä, massahysteriaa se herättää lähinnä eliitissä ja vanhoissa järjestelmäkaavoissa.

Professori Eshed, ei kuitenkaan väitä pelkästään, että avaruuselämää olisi olemassa, vaan hän varmistaa myös sen, että he ovat yhteydessä meihin Valon Galaktisena Liittona ja/tai Valon Galaktisena Federaationa, Englanniksi se tunnetaan nimellä Galactic Federation of Light, sekä GFL -lyhtenteellä.


Kyseiseen jaostoon kuuluu satoja eri avaruuslajeja/rotuja, mm. Plejadeilta, Lyyrasta, Zeta Reticulista, Orionista ja jonkin verran Maapalloltammekin. Mm. Alex Collier on ollut fyysisissä yhteyksissä GFL:ään, mutta tämän lisäksi heitä on kanavoinut satoja, ellei jopa tuhansia eri ihmisiä, jakaen viestejä ja herätellen ihmiskuntaa.

Tämän tiedon sisääntuonti on hieno asia, sillä se varmistaa myös sen, että me Suomen Galaktisessa Liitossa olemme oikealla asialla, edistämässä Maapallon sekä Suomen suhteita avaruustystäviimme, ottaen uusia harppauksia eteen niin henkisessä, sosiaalisessa, teknologisessa kuin kulttuurisessakin evoluutiossa.

GFL:stä liikkuu myös paljon disinformaatiota, niiden väitetään tulevan pelastamaan koko ihmiskunta, kun meidän riittää vain istua persiillämme. Asia ei kuitenkaan ole näin, GFL toki luo diplomaattisia suhteita, mutta heidän viestinsä on ollut aina selkeä: ”haluamme olla kontaktsissa teihin, tuemme ja autamme teitä, mutta teidän on herättävä ja hoidettava omat asianne Maapallollanne”. Heidän tarkoitus ei ole siis lelliä meitä ja hoitaa asioita puolestamme, vaan meidän tehtävä on olla tietoisia asioista, jakaa informaatiota, sekä vaikuttaa järjestelmän toimintaan. Tätähän olemme paljolti jo tehneet ja maapallolla on menossa iso puhdistusoperaatio. Myös Suomessa on mm. THL:n vääristä toimista tehty rikoskanne sekä huhutaan, että poliittisen järjestelmän puhdistuskin alkaisi pian vuonna 2021.

Tämä tieto on vain yksi osa heräämistä, aikaisemmin USA:n armeija on myöntänyt kuvanneensa aluksia, joiden liikkeet ja käyttätyminen viittaisi avaruuselämään, tosin he eivät asiaa vielä suoraan sano, mutta ovat sentään vahvistaneet videoittensa aitouden.

Elämme hienoja aikoja, varsinkin nyt kun 21.12 jälkeen olemme siirtyneet Vesimiehen aikakaudelle, joka on ollut tietynlainen Galaktisen Aikakauden startti.

Artikkeli on julkaistu alunperin Suomen Galaktisen Liiton sivuilla.

Jos et ole vielä hankkinut Suomen Galaktisen Liiton jäsenyyttä, niin nyt on hyvä hetki hankkia itsellesi vuosijäsenyys. Jäsenenä pysyt parhaiten mukana kaikesta Avaruuskulttuuriin liittyvästä informaatiosta, SGL:n tavoitteena ja toimintatapana on jakaa faktapohjaista tietoa avaruuselämästä, heidän kulttuuristaan sekä yhteydestä meihin. Ensimmäisessä jäsenlehdessä mm. kerrotaan totuus sekä tarkka aikalinja Roswellin maahansyöksystä sekä esittelellään kolmen eri avaruusolevaisen ruumiin DNA-tutkimuksia. Tulevilla jäsenlehdillä tulemme kertomaan lisää tiukkaa tietoa, mm. Petrozavodskin avaruuskontaktista. Jäsenlehden lisäksi saat myös muita etuja, joista tarkemmin täällä.

Lähteet: https://www.suomengalaktinenliitto.net/post/israelilainen-tutkija-vahvistaa-valon-galaktisen-liiton-olemassaolon
https://www.jpost.com/omg/former-israeli-space-security-chief-says-aliens-exist-humanity-not-ready-651405

 

Tykkäys ja jakotoiminnot:

6 kommenttia aiheeseen: Israelilainen johtaja vahvistaa Valon Galaktisen Liiton olemassaolon

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Hpgromi sanoo:

    Ja sitten todisteet hänen väitteilleen ja samoin todisteet että ja kanavointi olisi totta 🤭

  • Jacke sanoo:

    Vesimiehen ajasta on puhuttu 1900-luvun alusta lähtien ja 1970-luvulla se yleistyi.

    21.12.2012 tapahtui jokin suuri käännekohta, alkoi uusi ajanjakso. Joten mikä on sitten tämä 21.12.2020 (Jupiterin ja Saturnuksen kohtaaminen), mistä voidaan päätellä, että juuri silloin olisi tapahtunut jokin käänne? Viiden asteen siirtymä eläinradalla vastaa jo noin 360 vuotta. Näin ollen emme kai osaa sanoa tarkkoja päivämääriä, milloin olemme siirtyneet mihinkin.

  • Arska sanoo:

    Uskoisin juuri näin että avaruuselämän olemassaolo on ollut monissa piireissä tiedetty salaisuus jo pitkään ja jota on varjeltu monin eri keinoin, koska eliitti ja vanhat järjestelmäkaavat pelkäävät menettävänsä nykyisen öljyyn, rahaan ja valtaan perustuvan kontrollijärjestelmän, jos avaruuselämän olemassaolo tunnustettaisiin yleisesti. Erityisesti eliitti pelkää että öljyteollisuus ja autoteollisuus, sekä rahajärjestelmä pankkeineen voisi pikkuhiljaa kaatua, jos avaruuselämän vapaaseen ilmaiseen energiaan perustuva olemassaolo tunnustettaisiin yleisesti.

    Hpgromi:
    Kanavointi on mahdollista. Useimmat kertovat omista elämänkokemuksista ja jakavat omia tulkintoja asioista, jotka itsekukin saattaisi tulkita samoin tai toisin. Se, että itse ei ole kokenut samoja asioita, ei tarkoita etteikö joku muu olisi voinut niitä kokea ja todeta niitä mahdollisiksi.

    Jacke:
    Astrologisten käsitysten mukaisesti Vesimies (Aquarius) on 11. niistä Eläinradan merkeiksi kutsutuista sektoreista, joihin Eläinrata vanhastaan, varsinkin astrologiassa jaetaan. Se käsittää alueen 300 – 330 astetta kevättasauspisteestä itään. Aurinko saapuu tähän merkkiin suunnilleen 20. tammikuuta ja siirtyy seuraavaan, Kalojen merkkiin helmikuun 19. päivän aikoihin.

    Merkki on saanut nimensä Vesimiehen tähdistöstä, joka noin 2000 vuotta sitten sattui likipitäen yhteen tämän merkin kanssa. Maan akselin suunnan kiertymisen eli prekession vuoksi elänradan merkit eivät kuitenkaan enää vastaa samannimisiä tähdistöjä, vaan nykyisin Vesimiehen merkki vastaa suunnilleen Kauriin tähdistöä.

    Eläinrata on ekliptikaa ympäröivä tähtitaivaan vyöhyke, jonka alueella Aurinko, Kuu ja planeetat liikkuvat. Eläinradan tähdistöjä ovat Oinas, Härkä, Kaksoset, Krapu, Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat.

    Virallinen valtavirtatieteen selitysmalli: Kevätpäivän tasaus vuonna 2021 on 20 päivä maaliskuuta, tarkka aika kello 09.37. Vesimiehen aika on astrologinen ajanjakso, jolloin Aurinko on kevätpäiväntasauksen aikana Vesimiehen tähdistössä. Wikipedia.

    Kaiketi nyt ollaan kuitenkin aika lähellä siirtymässä Vesimiehen aikaan, jos uskoo astrologiseen käsitysmalliin, niin Aurinko suunilleen 20 päivä tammikuuta Vesimiehen Eläinradan merkkissä.

  • Jacke sanoo:

    20. päivä tammikuuta on kyllä jännä ajankohta. Trumpin valtakausi päättyy ja alkaa ehkä jotain parempaa =)
    (ei Biben voi olla huonompi)

  • Apinateoria sanoo:

    Uskotko kuitenkin, että se oli trukkipallo? Muuten en usko mitään mitä sanot.

  • Arska sanoo:

    Video oli UFO, emme ole selvästikkään yksin ja valokuvat oli trukkipalloja…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto