ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Yazka Loven vieraana Wespa – Aiheena Avaruuselämä, Pyramidit, Antarktis ja Supernormaalit Kokemukset

Parablogin sekä Suomen Galaktisen Liiton perustaja Wespa oli vieraana Yazka Loven livelähetyksessä.

Lähetyksessä keskusteltiin laidasta laitaan avaruusystävistä, Maapallon salatusta historiasta, henkimaailmasta, Valon Galaktisesta Liitosta, Roswellista, dimensioista, supernormaaleista kokemuksista ja mm. Antarktiksesta ja Egyptin pyramideista.

Voit katsoa jälkilähetyksen Yazka Loven Tokentubekanavalta, tai suoraan alta.

Yazkan Tokentubekanava: https://tokentube.net/channel/1898547631/Merirosvoradio
Wespan Tokentubekanava: https://tokentube.net/channel/1676682924/Wespa

Tutustuthan myös Suomen Galaktiseen Liittoon: https://www.suomengalaktinenliitto.net/

Tykkäys ja jakotoiminnot:

6 kommenttia aiheeseen: Yazka Loven vieraana Wespa – Aiheena Avaruuselämä, Pyramidit, Antarktis ja Supernormaalit Kokemukset

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jacke sanoo:

    Vaikea on kuvitella sellaista käännettä, että Trump valitaan presidentiksi uudestaan 20. tammikuuta 2021 =)

    Jos niin tapahtuu, niin sa olla jokin iso muutos ihmiskunnan tietoisuudessa.

  • Ujkkok sanoo:

    Eihän tuo tiedä mistään mitään 🤦‍♂️Aika harhainen ihminen joka ei elä todellisuudessa. Pelottavaa että tuollaisia elää vapaana.

  • Arska sanoo:

    Ujkkok: Tietää paljonkin. Hyvä että he elää vapaana puhuen supernormaaleista kokemuksista ja eläen samalla myös todellisuudessa, keskustellen asioista, josta ei yleensä puhuta yhteen putkeen noin pitkään yleisesti. Kyseessä ei ole harhaisuus vaan vähän tuntemattomat ja salaperäiset asiat ja totuus voi olla niissä jossain.

    Tässä tarkoituksena saada aikaan keskustelua, ja keskusteluihin tietääkseni saa tuoda esille asioita, joita ei välttämättä ole nykytietämyksien mukaan edes todistettu, mutta on väitetty mahdolliseksi.

  • Ujkkok sanoo:

    Puhuminen reptiliaaneista ja muusta huuhaa haasta ei kerro älystä tai tiedosta, hänen videoistaan ei taida löytyä pahemmin mitään faktaa.
    Roska uppoaa kouluttautumattomiin herkkäuskoisiinjotka eivät usko faktoja.

  • Arska sanoo:

    Ujkkok:
    Ihminen voi tietysti olla negatiivinen ja putkikatseinen faktojenssa kanssa. UFO – siepatut ja kontaktihenkilöt ovat voineet nähdä reptiliaaneja. Faktoja ei kannata tuoda heti esille, koska ne eivät jätä tilaa mahdollisuuksille, jotta luovuus voisi kukoistaa.

    Esim. Transsi – haltiotila, hurmiotila, jännä tila kuin unta, meediolle tuttu tila, tai meedion unitila. Tarnssissa muuntuneiden tietoisuuden tilojen kautta, esim. transitinon kautta siirtyminen (tilasta toiseen), ihminen voi kokea supervoimia, tai yliaistisia kokemuksia, joita ei muuten normaali tilassa voisi kokea tai saavuttaa mahdollisesti ollenkaan.

    Useimmat kertovat omista elämänkokemuksista ja jakavat omia tulkintoja asioista, jotka itsekukin saattaisi tulkita samoin tai toisin. Se, että itse ei ole kokenut samoja asioita, ei tarkoita etteikö joku muu olisi voinut niitä kokea ja todeta niitä mahdollisiksi.

    Teoriat, ovat vain teorioita kunnes ne todistetaan faktoiksi. Tämä ei tarkoita, etteikö teoria voisi olla myös faktaa, vaikka sitä ei ole vielä heti kyetty todistamaan faktaksi.

    Jos ajattelet asiaa tarkemmin, esim. jos menisit ajassa tuhansia vuosia taaksepäin ja kertoisit ihmisille, että ihminen menee vielä tulevaisuudessa avaruuteen, Maan Kuuhun ja lähettää luotaimia Marssiin, heidän järki sanoisi että se ei ole mahdollista, eikä faktaa, ennen kuin tietysti kykenet asian heille vasta tuhansien vuosien kuluttua heille todistamaan. On se jännä juttu tuo ihmisen mieli ja järki faktoineen…

  • Arska sanoo:

    Fakta asia jäi vähän kesken. Järkkymätön usko faktoihin voi olla myös luovuuden tiellä ja johtaa putkikatseisuuteen. Kun miettii, vaikka tiedettä, joka on usein todistanut asioita faktaksi, ei kuitenkaan tarkoita, etteikö jossain vaiheessa joku tule ja kumoa kyseisen tiedon, tai ainakin osan siitä vääräksi ja tuo esille uuden faktan. Luulemme tietävämme asioita, koska tiede on asian niin todistanut, kuitenkaan emme tiedä asioita aivan perin pohjin kaikkea atomitasolla.

    Mistä se maailmankaikkeuden kaikki atomit suureen määrään materiaa on saanut alkunsa? Tyhjästäkö?

    Meillä on vielä paljon opittavaa, ollaan vielä ihan lasten kengissä faktoinemme. Olen avoin uusille asioille, mutta en kuitenkaan usko liian sokeasti faktaan, joka jo kohta voidaan kumota uudeksi tiedon faktaksi. Uusi tieto kumoaa koko ajan vanhan faktan, sen vanhoista tietosanakirjoista voi selvästi jokainen nähdä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto