ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

6 tunnin Superlähetys maailman nykytilanteesta

Tiesittekö, että WHO:n johtajalla ei ole mitään lääkärialan tai virusalan koulutusta? Tiesittekö, että hänellä on myös rikostausta? Tiesittekö, että hän on toiminut mm. terroristisessä järjestössä 90-luvulla, joka nykyaikanakin vielä tappaa tuliasein porukkaa Etiopiassa?

Tästä ja muusta kerroimme yli 6 tuntia kestävällä superlähetyksellämme, jonka voi katsella nyt suoraan alta.

(YT:n puolella videon alle on nyt lisätty myös aikakoodit, jos haluaa hyppiä aiheiden välillä)

Videolla keskustelimme myös mm. Suomen median propagandasta esimerkein, sekä tutkimme median sanomaa kriittisesti. Loppupuolella keskustelu meni myös superluonnollisiin aiheisiin kuten ruumiista irtautuminen sekä Rendelsham Forestin tapaus.

Lisää asiavideoita Wespan YouTubekanavalla.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

17 kommenttia aiheeseen: 6 tunnin Superlähetys maailman nykytilanteesta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Andro sanoo:

    Videota en ole katsonut mutta yhtään ei kyllä yllätä tuo kertomasi WHO:n johtajasta.

  • Helena sanoo:

    Mielenkiintoisia aikoja tosiaan, kun hesari julkaisee Pentagonin ufovideoita.

  • Andro sanoo:

    Dr.Fauci:lla on patentti koronarokotteeseen ja herra toimii Usassa neuvonantajana rokoteasioissa. Tästä juttua need to know.news sivustolla. Mitä luulette tuleeko hän suosittelemaan rokotetta johon hänellä on patentti? Siis jos rokotuksiin lähdetään Usassa. Ymmärsin että rokotteita olisi jo tilattu ainakin parilla miljardilla dollarilla. Huippua tässä on se ettei tuo virustesti mitä on käytetty sovellu virusinfektion havannoimiseen ainakaan testin keksijän Kary Mullis:in mukaan. Meniköhän sukunimi nyt oikein? Jännän hiljaa suurin osa lääkärikuntaa on kyllä ollut. Lääkefirmoja kun ”ei voi haastaa oikeuteen”. Ne on yleensä vapautettu vastuusta uusien rokotteiden kohdalla. Eli kun lääkefirma myy rokotteensa, siirtyy vastuu kokonaisuudessaan ostajalle joka on usein valtio joka sitten makselee jos ollenkaan niitä korvauksia rokotteesta vakavasti sairastuneille.

  • Andro sanoo:

    https://needtoknow.news/2020/08/bulgarian-pathology-association-says-covid-19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

    The Bulgarian Pathology Association published a paper concluding that PCR tests are meaningless as a diagnostic tool for SARS-CoV-2, yet these are the tests used to determine case numbers and death statistics to justify lockdowns, masks, social distancing, contact tracing, and more. Kary Mullis, the inventor of the Polymerase Chain Reaction (PCR) technology, said PCR as inappropriate to detect a viral infection. Furthermore, researchers have failed to prove that the virus is even a novel virus, meaning it could be any one or a group of virusus that have been harmlessly circulating for decades. [The significance of this is that the government mandate to” test-test-test” has only one purpose, and it is not to detect COVID-19. It is to produce statistics for a bogus second wave.] -GEG

  • Arska sanoo:

    Andro:

    Kaiketi Dr.Fauci tulee suosittelemaan rokotetta johon hänellä on patentti…

    Polymeraasiketjureaktiotekniikan (PCR) keksijä Kary Mullis sanoi, että PCR ei sovellu virusinfektion havaitsemiseen. Eli nämä PCR-testit ovat merkityksettömiä diagnostisena työkaluna väitetyn uuden viruksen, nimeltään SARS-CoV-2, tartunnan määrittämiseksi.

    Merkityksettömällä PCR-testillä (testattava) voi siis kaiketi saada myös positiivisen tuloksen nimeltään SARS-CoV-2, tartunnan määrittämiseksi.

    Tämän merkitys että hallituksen mandaatiolla toimeksiannolla ”testata testi-testi” on vain yksi tarkoitus, eikä se ole havaita COVID-19: ta. Sen tarkoituksena on tuottaa tilastotietoja näillä merkityksettömillä diagnostisena työkaluna väitetyn uuden viruksen, nimeltään SARS-CoV-2, tartunnan määrittämiseksi. Huippua tämäkin, että tilastotietoa voidaan vääristellä hallituksen mandaatiolla tomeksiannolla liittyen merkityksettömiin SARS-CoV-2-testeihin.

    Lukitukset ja hygieniatoimenpiteet ympäri maailmaa perustuvat tapausmääriin ja kuolleisuusasteisiin, jotka on luotu ns. SARS-CoV-2 RT-PCR -testeillä, joita käytetään tunnistamaan ”positiiviset” potilaat, jolloin ”positiivinen” rinnastetaan yleensä “tartunnan saaneeseen.

    Melkoista sekoilua testeillä, joilla on tarkoitus tunnistaa positiiviset potilaat, mitkä eivät perustu kuitenkaan totuuteen merkityksettömillä testeillä, vaan tarkoitus onkin vain hankkia tilastotietoa jota on hankittu vääristellyillä merkityksettömillä SARS-CoV-2 RT-PCR testeillä.

    Andro samaa mieltä että kaikki näyttää menevän koko asiassa päin seiniä ja lisäksi lääkefirmoja ei voi haastaa oikeuteen.

  • Andro sanoo:

    Arska
    Muistat varmaan kun edellinen ”pandemia-aalto” tuli myös Suomeen. Sikainfluenssa. Glaxo Smith Klein eli GSK toimitti Suomeen Pandemrix rokotteen. TV-uutiset kertoi heti että Suomen valtio ottaa vastuun jos jotain ilmenee myöhemmin eli GSK vapautettiin välittömästi korvausvastuusta koska varmasti osattiin epäillä että jotain ikäviä seurauksia rokotteesta tod.näköisesti on tulossa. Kausi-influenssatapaukset merkittiin sikainfluenssatapauksiksi koska oireet ovat hyvin samantapaisia. Vain lääketieteellinen diagnoosi voi kertoa kumpi on kyseessä ja näin jälkeenpäin voi tietysti spekuloida, oliko silloinkaan olemassa pätevää testiä, jolla olisi voitu selvittää mistä on oikeasti kysymys.
    Laitan tuonne foorumin puolelle Matthewin viestin joka kertoo melko tarkasti mitä on tapahtumassa.

  • Arska sanoo:

    Andro:

    Tarkoitat kaiketi Paranormaali Blogi Keskustelu Foorumia. Juu odottelen Matthewin mielenkiintoista viestiä sitten.

  • Arska sanoo:

    Andro:

    Matthewin viesti kertoo tosiaan tarkasti mitä on tapahtumassa. Viesti on tärkeä.

  • Andro sanoo:

    Tässä tohtori Mikovits:in haastattelu Suomenkielisellä tekstityksellä:
    https://peertube.su/videos/watch/ce0d29d9-a727-46c8-af8e-e34a4482a96b

  • Andro sanoo:

    https://rapsodia.fi/pysayttava-totuus-koronan-takaa-paljastuu-%f0%9f%91%91-tekstitetty-suomeksi-%f0%9f%91%91%f0%9f%94%8d%f0%9f%91%80-2/
    Tässä pidempi versio virologi, mikrobiologi tohtori Mikovitsin haastattelusta. Kannaattaa ehdottomasti katsoa video loppuun asti ja laittaa linkki myös tutuillenne.

  • Arska sanoo:

    Andro:

    En voi katsoa kysestä videota: Pysäyttävä totuus koronan takaa paljastuu TEKSTITETTY SUOMEKSI. Videolle tulee ilmoitus että: Mediaa ei voida ladata, koska tapahtui palvelin- tai verkkovirhe tai formaattia ei tueta.

    No olennaisen tekstin videon alta kuitenkin pystyin lukemaan, eli koskettava tarina huippuvirologista, joka päätti seistä totuuden puolesta vankilaan joutumisesta välittämättä.

  • Andro sanoo:

    Arska
    Kokeilin juuri ja video lähti kyllä heti pyörimään minulla. Se video löytyy kun selaa sivua hieman alaspäin, ei siis ole siinä ensin näkyvässä valokuvassa vaan vähän alempana siellä

  • Arska sanoo:

    Andro:

    Asia ymmärretty. Taitaa johtua siitä kun minulla on vanha pöytätietokone, johon ei käy kun vähän vanhemmat käyttöjärjestelmät ja ne eivät sitten tue tuota antamaasi video formaattia antamaltasi sivulta.

  • Arska sanoo:

    Tuolta löytyi lisää rokotteieden mahdollisista haitoista otsikolla: CDC-virologi: OP-rokote on aiheuttanut enemmän polion puhkeamista kuin mitä se on pysähtynyt.

    Lähde: https://www.collective-evolution.com/2020/09/18/cdc-virologist-op-vaccine-has-created-more-polio-outbreaks-than-it-has-stopped/

  • Andro sanoo:

    213 Ihmistä kuolee tupakoinnin vuoksi joka päivä Englannissa. 5000 c-19 tartuntaa rekisteröidään yhden päivän aikana englannissa. 266 hlöä hakeutuu sairaalaan c-19 oireiden vuoksi. 13 hlöä raportoidaan kuolleeksi, kuolinsyy c-19 mikä ei useinkaan ole se lopullinen ja oikea kuolinsyy. Alle 1% c-19 tartunnansaaneista on siis kuollut eli 13:ta 5000:sta. Tämä aiheuttaa karanteeneja ja koko yhteiskunnan osittaisen sulkemisen. Kuitenkin jokapäivä englannissa kuolee 213 ihmistä tupakoinnin vuoksi. Miksei tupakkaa myyviä kauppoja suljeta? Minäpä kerron, koska se on hyvä business vaikka 213 ihmistä kuolee tupakoinnin vuoksi pelkästään Englannissa joka päivä. 13 Koronaan kuollutta, onko se edes tuo oikea kuolinsyy sulkee koko yhteiskunnan mutta 213 päivittäin tupakkaan kuollutta ei aiheuta toimenpiteitä. Kyllä tässä myrsky vesilasissa tuon koronan kohdalla.
    Lähde: London Real juutuubissa löytyy myös foorumin puolelta linkeistä.

  • Arska sanoo:

    Andro olet oikeassa noista tupakka kuolemista ja korona kuolinsyy c-19 mikä ei useinkaan ole se lopullinen ja oikea kuolinsyy. Alle 1% c-19 tartunnansaaneista on siis kuollut eli 13:ta 5000:sta. Tämä aiheuttaa karanteeneja ja koko yhteiskunnan osittaisen sulkemisen. Juu noin se näyttää menevän rahakorvauksen tähden jonka sairaala saa koronasta…

    Andro päivitin selaimen uuteen Chrome versioon ja video alkoikin toimimaan ja videon katseluongelma vika olikin siinä.

    Käsitin videosta että Virus kehitetty laboratoriossa, koska se ei ollut luonnollisesti ilmenevä, joten on hyvin selvää että tämä virus oli manipuloitu ja tämä koko virusperhe oli manipuloitu eli käsitelty muokattu ja tutkittu laboratoriossa missä eläimet oli tuotu laboratorioon ja sen jälkeen tämä virus oli vapautettu, joko tarkoituksellesesti tai ei.

    Valtavirtatieteen mukaan virusta ei ole kehitetty laboratoriossa vaan se olisi luonnollisesti ilmenevä.

    Videolla Mikovits, molekyylibiologian ja biokemian tohtorin mukaan tämä virus ei voi olla luonnollisesti ilmenevä. Joku ei mennyt Kiinan Wuhanin torille ja saanut lepakosta tartuntaa. Virus ei voi hypätä eläimestä suoraan ihmisiin, koska se ei voi toimia käytännössä niin. Jos se toimisi käytännössä niin se olisi kiihdytettyä viruseliöiden evoluutio kehitys muodostumista, jonka ihminen on muokannut ja opettanut laboratoriassa toimimaan näin. Erittäin olennaista jos virus olisi luonnollista ilmentymää sen ilmentymiseen veisi peräti 800 vuotta aikaa. Tämä ilmensi ensin SARS-1:stä vuosikymmenen aikana. Sekään ei ole lonnollisesti ilmenevää.

    Tohtori Mikovitsin käsityksen mukaan hän on varma että tämä ilmeni Pohjois Carolinan laboratorion Fort Detrickin Yhdysvaltain armeijan tartuntatautien tutkimusinstituutin ja Wuhanin laboratorion välillä. 3.7 miljoonaa dollaria virtasi Yhdysvaltojen kansallisista terveysinstituutioista Wuhanin laboratorioon Kiinassa, josta moni on sanonut tämän koronavirusinfektion olleen alunperin peräisin. Tiedämme nyt myös, että kansalliseen terveysinstituutioon liittyvä järjestö NIAID, jota Anthony Fauci hallitsee on jo menneisyydessä tehnyt kokeiluja Whuanin laboratorion kanssa liittyen koronavirukseen. Jos Anthony Fauci ei voi olla kansalaisille rehellinen yhteyksistään tähän Whuanin laboratorioon, hänen on mentävä.

    Virusta kehitelty salaa hiljalleen Kiinan Whuanin laboratoriossa ja sen jälkeen vapautettu tarkoituksellisesti. Moraalitonta toimintaa laboratorioissa harjoitettu ja näin eläimistä viruksen evoluutio kehitystä kiihdytetty ja muokattu ihmisiin tarttuvaksi ja sitten vapautettu virus ikään kuin biokemiallista sodankäyntiä varten tarkoituksena vähentää ihmiskunnan väestöä. ..

  • Andro sanoo:

    Eikä Wuhanissa voida sulkea pois myöskään 5G verkon käyttöä sähkömagneettisen pulssin käyttämiseksi. Ei kuulosta kovinkaan uskottavalta että suuri määrä ihmisiä kuolee c-19 virukseen samalla hetkellä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto