ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

CIA Julkaisi 3000 Sivua Salaisia Asiakirjoja – UFO-Tietoa Julki

CIA julkaisi hiljattain 3000 sivun paketin aiemmin salassa pidettäviksi luokiteltuja asiakirjoja. Julkaisu on luultavasti osa Trumpin alullepanemaa käskyä, jossa CIA:ta ja FBI:ta vaaditaan julkaisemaan kaikki tiedot UFO:ista ja UAP:ista 6kk sisällä.

Suomen Galaktisen Liiton perustaja Vesa Äijälä tutustui sisältöön.

713 PDF-tiedostoa, yli 3000 sivua, ufotiedostoja… Dokumentaatio on laajaa ja käsittelee materiaalia mm. 70- ja 2000-luvuilta.

Dokumentaatiossa CIA raportoi, tutkii ja kerää tietoa UFO:ista, osa tiedoista on julkistamisesta huolimatta peitetty.

Tiedostoissa käsitellään mm. vuonna 2002 laadittua raporttia Puolalaisesta lahkosta, joka puhuu maailman lopusta ja siitä, että pienet vihreät miehet tulevat hakemaan valitut aluksillaan. Alusten kerrotaan laskeutuneen Puolan vuoristoon ja ihmisiä kerrotaan kadonneen. Mitään maailmanloppua ei 2000 vuoden alussa kuitenkaan tullut.

Puolan lisäksi dokumentaatiossa käsitellään mm. Ruotsia, Norjaa, Kiinaa ja Japania.

Ruotsin tapauksessa pilotit havaitsivat hohtavan objektin, jota aluksi luultiin satelliitiksi, mutta myöhemmin havaittiin kolme objektia jotka liikkuivat suoraan, mutta sitten kääntyivät nopeasti ja palasivat tulosuuntaansa. Kohteet havaittiin myös tutkassa.

Vesa Äijälä tutki tarkemmin tiedostojen sisältöä live-lähetyksessä, jonka taltiointi alla olevalta videolta.

Suomen Galaktinen Liitto on päässyt vasta raapaisemaan pintaa materiaalin sisällöstä.

Artikkeli on julkaistu alunperin Suomen Galaktisen Liiton sivuilla.

Jos et ole vielä hankkinut Suomen Galaktisen Liiton jäsenyyttä, niin nyt on hyvä hetki hankkia itsellesi vuosijäsenyys. Jäsenenä pysyt parhaiten mukana kaikesta Avaruuskulttuuriin liittyvästä informaatiosta, tavoitteenamme ja toimintatapanamme on jakaa faktapohjaista tietoa avaruuselämästä, heidän kulttuuristaan sekä yhteydestä meihin. Ensimmäisessä jäsenlehdessämme mm. kerromme totuuden sekä tarkan aikalinjan Roswellin maahansyöksystä sekä esittelemme kolmen eri avaruusolevaisen ruumiin DNA-tutkimuksia.

Jäsenlehden lisäksi saat myös muita etuja, joista tarkemmin täällä.

Haluatko itse tarkastella julkaistuja tiedostoja? Koko asiakirjatiedostopaketin voit ladata itsellesi täältä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

8 kommenttia aiheeseen: CIA Julkaisi 3000 Sivua Salaisia Asiakirjoja – UFO-Tietoa Julki

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    ”CIA Julkaisi 3000 Sivua Salaisia Asiakirjoja – UFO-Tietoa Julki.”

    Huonolaatuisia PDF tiedostoja peräti 713 kpl, joita on sensuroitu ja jossain on yksi sivu ja joissain kolme sivua. Olisi kiva tietää noista CIA raportesta joita julkistamisesta huolimatta peitelty, mitä olennaisen peitetyn musteen alta löytyy? Ehkä jollain syväskannaus lasersäde teknologialla voisi selvittää mitä peitetyn musteen alle on kirjoitettu, tai sitten ei? Ainakin maalaus taiteessa on käytössä laitteita joilla voidaan selvittää mitä maalauksen alla on alunperin hahmoteltu sekä ollut, ja nähdä maalaukseen liityviä hahmotelma asioita, joita ei ole aikaisemmin voitu nähdä. Suurimpia salaisuuksia on varmasti avaruuselämä ja sitä peitellään. Tuo on miilenkiintoista myös että CIA ja FBI tulee julkasemaan kuuden kuukauden sisällä tietoa, jotka liityy UAP-peihin ja UFO-ihin eli tunnistamattomiin ilmiöihin taivaalla? Ilmiö oli aikaisemmin UFO termillä eli tunnistamaton lentävä esine (An unidentified flying object) UFO ja sitten vaihtoivat UAP-peihin eli (An unidentified aerial phenomenon) UAP eli tunnistamaton ilmakehän ilmiö. Ihmiset haluaisivat tietoja UFO-ista freedom atticista, mutta ei tarvi heille tietoa enää antaa kun UFO-sanan termi on vaihdettu UAP:ksi.

    Tuo kuulosti mielenkiintoiselta alulta että Puolan vuoristosta on löydetty useita UFOja. Puolassa komitea varoittaa että ei saa kerätä UFO:n kappaleita talteen eli paikalliset asukkaat, tai muunmaalaiset eivät saa kerätä niitä, vaan jenkit kerää ne ja luovuttaa Yhdysvaltoihin heidän omiin tutkimuksiin ja kaiketi antigravitaatio teknologia käyttöön, tai kaikkeen teknologia käyttöön mitä niistä nyt irti vain saa.

    Ehkä tuo Puolan kultti lahko sai ideansa juuri tästä UFO keissistä, joita oli siis löytynyt Puolan vuoristosta. Kultti lahko palvonta menot kuulostavat vaaralliselta suunnalta uskoa johonkin asiaan ehdottoman sokeasti, jolla voidaan myös rahastaa ja höynäyttää ihmisiä uskomaan että teidät on nyt valittu ja haetaan UFO aluksilla maailmanlopun alta pois, joka ei sitten ollutkaan totta, vaan pelkkää rahastusta. Maailmanloppu kultti ehkä voisi myös tappaa ihmisiä, joita on rahastettu ja sitten jälkeenpäin ihmetellään, että heitä on hävinnyt, eikä löydetä mistään. 17 vuotias poika oli siis ainakin nyt sitten hävinnyt jonnekkin, mutta ei tiedetä minne ja liityikö tuo katoaminen lahko kulttiin, jossa hän oli ollut mukana? Odotin tuolta Puolan tapaukselta paljon enemmän, mutta meni lahko touhuksi.

    Ruotsin UFO tapaus oli jo huomattavasti laadukkaampi ja uskottavampi juttu, jota aluksi luultiin satelliitiksi, mutta myöhemmin havaittiin kolme objektia, jotka liikkuivat suoraan, mutta sitten kääntyivät nopeasti ja palasivat tulosuuntaansa. Kohteet havaittiin myös tutkassa. Tuo kuulostaa erittäinkin uskottavalta.

    Uskottavaa oli tuo Japanin ja Kiinan kiinostus paranormaaliiin ja sen asian hyväksyminen. Kaiketi tieteen kannalta tämä voisi nostaa Japania ja Kiinaa tulevaisuudessa kehityksen kärkimaaksi esim. vakoilu tehtävissä hyödyntäen esim. kaukokatselussa. Japanilaiset suhtautuu muutenkin teknologia kehitykseen liiankin tärkeän ehdottomasti uhoten sillä tieteen kehityksen nimissä, joka on heille kaikki kaikessa. Yhtä kaikki, UFO ja paranormaali tutkimusta tehdään varmasti kaikkialla ja niistä kerättyjä salaisia tietoja varmasti kerätään ja pyritään salaamaan jatkossakin. Ihan terävä laaja-alainen fiksu katsaus Wespalta näihin avaruuselämä asioihin, sekä supernormaali juttuihin, hyvä.

  • Tuturrox sanoo:

    Faktahan on että mitään konkreettisia todisteita ei ole vielä että elämää olisi maapallon ulkopuolella.. Ja itse rakastan lukea kaappauksista ja muusta paranormaalitiedosta.

  • Arska sanoo:

    Tuturrox: Tässä tarkoituksena saada aikaan keskustelua, ja keskusteluihin tietääkseni saa tuoda esille asioita, joita ei välttämättä ole nykytietämyksien mukaan edes todistettu, mutta väitetty mahdolliseksi.

    Moni totuuden etsijä uskoo että virallinen valtavirtatieteen kanta pyrkii koko ajan pahansuovasti eksyttämään totuudenetsijöitä maapallon ulkopoulisesta elämästä tahallisesti. Näin absoluuttinen totuus virallisesta maapallon ulkopuolisesta elämän näytöstä pysyy edelleen salassa. He ketkä uskovat vain valtavirtatieteeseen, kieltävät luonnollisesti kaiken muunlaisen informaation maan ulkopuolisesta elämästä ja tästä johtuen osa kansasta vaeltaa tässä asiassa faktoineen pimeydessä. Kuitenkin esim. miljoonat Amerikkalaiset uskoo että emme ole yksin ja UFO:t ja avaruusolennot ovat todellisia, vaikka virallinen valtavirtatieteen kanta maapallon ulkopoulisesta elämästä on edelleen kieltävä.

    Teoriat, ovat vain teorioita kunnes ne todistetaan faktoiksi. Tämä ei tarkoita, etteikö teoria voisi olla myös faktaa, vaikka sitä ei ole vielä heti kyetty todistamaan faktaksi.

    Järkkymätön usko vain faktoihin voi olla myös luovuuden tiellä ja johtaa putkikatseisuuteen. Kun miettii, vaikka tiedettä, joka on usein todistanut asioita faktaksi, ei kuitenkaan tarkoita, etteikö jossain vaiheessa joku tule ja kumoa kyseisen tiedon, tai ainakin osan siitä vääräksi ja tuo esille uuden faktan.

    ”Ja itse rakastan lukea kaappauksista ja muusta paranormaalitiedosta.”

    Mitä tarkoitat kaappauksilla? Miten voit uskoa esim. UFO-kaappauksiin jos et usko maapallon ulkopuoliseen elämään?

  • Tuturrox sanoo:

    Enhän minä sanonut että uskon niihin mutta paranormaalit asiat kiinnostavat ja olen lukenut asioista pienestä pitäen.
    On minusta kuitenkin lapsellista kuvitella että avaruusoliot kaappaisivat ihmisiä yöllä tai silpoisivat lehmiä.
    Myös käsitys että avaruusoliot muistuttaisivat ns”harmaita” on naurettava jos tietää evoluutiosta ja elämän mahdollisuuksista mitään.

  • Tuturroxx sanoo:

    Enhän minä sanonut että uskon niihin mutta paranormaalit asiat kiinnostavat ja olen lukenut asioista pienestä pitäen.
    On minusta kuitenkin lapsellista kuvitella että avaruusoliot kaappaisivat ihmisiä yöllä tai silpoisivat lehmiä.
    Myös käsitys että avaruusoliot muistuttaisivat ns”harmaita” on naurettava jos tietää evoluutiosta ja elämän mahdollisuuksista mitään.

  • Arska sanoo:

    Tuturroxx: Näin aloitit kommentiketjun

    ”(Faktahan on että mitään konkreettisia todisteita ei ole vielä että elämää olisi maapallon ulkopuolella.. Ja itse rakastan lukea kaappauksista ja muusta paranormaalitiedosta.)”

    Itse kuitenkin kirjoitit erittäin selvästi alkuun että (itse rakastan lukea kaappauksista) ja muusta paranormaalitiedosta.
    Nyt perutkin sen sitten heti muuntaen sitä kierosti?

    Nyt sanotkin aivan päin vastoin että ”(On minusta kuitenkin lapsellista kuvitella että avaruusoliot kaappaisivat ihmisiä yöllä tai silpoisivat lehmiä”) Miksi kuitenkin rakastat lukea niitä kaappauksia jos et usko niihin yhtään?

    (”Myös käsitys että avaruusoliot muistuttaisivat ns”harmaita” on naurettava jos tietää evoluutiosta ja elämän mahdollisuuksista mitään.)”

    Useimmat kertovat omista elämänkokemuksista ja jakavat omia tulkintoja asioista, jotka itsekukin saattaisi tulkita samoin tai toisin. Se, että itse ei ole kokenut samoja asioita, ei tarkoita etteikö joku muu olisi voinut kokea esim. abductiota ja todeta sen omakohtaisesti mahdolliseksi.

    Naurettavaa että pitää parista sanasta (rakastan lukea kaappauksista) tietää mitä tarkoitat ja sitten kierosti perut ja muunnat sitä minkä ensin alkuun kirjoitit! Vain skeptikolta voi odottaa noin kieroa käytöstä! Jokainen näkee mitä ensin kirjoitit, turha jauhaa paskaa…

  • Arska sanoo:

    Useimmat kertovat omista elämänkokemuksista ja jakavat omia tulkintoja asioista, jotka itsekukin saattaisi tulkita samoin tai toisin. Se, että itse ei ole kokenut samoja asioita, ei tarkoita etteikö joku muu olisi voinut kokea niitä ja todeta sen mahdolliseksi.

    Abductiot/kaappaukset, karjan silvonta, avaruusolennot/harmaat kuuluvat paranormaali blogin kategorioihin, eikä niissä ole yhtään mitään naurettavaa.

  • Tuturrox sanoo:

    Rakastan lukea totta kai kaappauksista kuten myös muistakin paranormaaleista asioista.
    Ei siinä ole mitään kieroa että pidän kuitenkin tiettyjä asioita naurettavina ja epäloogisina.
    Kuten sanoin että jos ymmärtää tieteistä mitään niin miten naurettava konsepti ns. Harmaat ovat, ajatus että toisella planeetalla kehittyneet muistuttaisivat niin paljon tai edes olisivat humanoideja on absurdi.
    Jos ”harmaat” olisivatkin ihmeen kaupalla totta niin loogisesti ajateltuna he olisivat kehittyneet maapallolla.
    En jauha kakkaa, kiitoksia lapsellisesta kommentista.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto