ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Asiakirjajulkistus: Pentagon Myöntää Pitävänsä Hallussaan Maan Ulkopuolisia Aluksia!

Pentagon on vihdoin myöntänyt ufopiireissä jo kauan tiedetyn totuuden, eli sen, että heillä on hallussaan Maan ulkopuolisia aluksia, joita he kutsuvat termillä UAP (Tuntemattomat ilmailmiöt).

Aluksia on kerätty USA:n salaisissa operaatioissa ainakin Roswellin maahansyöksystä, vuodesta 1947 asti, mahdollisesti kauemminkin. Roswellin aluksien pohjalta kehitettiin myöhemmin mm. virtapiiriteknologia, laserit, valokaapelit ja mm. internet. Tietojen mukaan nämä olivat kuitenkin vain ns. varateknologiaa jos edistyneempi teknologia ei aluksessa toimisi.

Asian toi ilmi tutkija Anthony Bragalia, joka teki paljastuksen blogissaan UFO Explorations kertoen miten hän oli saanut haltuunsa 150 sivua USA:n puolustustiedustelupalvelu DIA:n materiaalia FOIA-tietopyynnöllä. Pyyntöön vastaamiseen meni kolme vuotta.

Vaikka raportit on suurimmaksi osaksi sensuroitu, yksyityiskohtia voidaan saada kaivettua papereista koskien teknologiaa, joka on kvanttihyppy ihmisen tuntemien materiaalien ominaisuuksissa”, kertoo Bragalia blogissaan.

Asiakirjoissa kerrotaan miten Pentagon tekee testejä löytämillään aluksilla ja kehittää niiden perusteella uutta teknologiaa. Area 51:llä toiminut Bob Lazar on kertonut jo vuosia sitten miten hän on tutkinut aluksia, joiden perusteella Area 51:llä tehtiin salaisten projektien käyttöön avaruusalusteknologiaa.

Tietojen mukaan alukset ovat Zeta Reticulilta tulleilta pieniltä harmailta olennoilta.

Papereissa mainittiin ”kehittyneiden teknologioiden raporteista” koskien Nitinolia (nikkelititaani). Nitinoli on muotonsa säilyttävä metallilejeeringi. Bragalia kertookin, että Nitinolilla on samanlaisia ominaisuuksia kuin vuonna 1947 Roswellin maahansyöksypaikalta löytyneellä ”muistimetallilla”, joka silminnäkijöiden raporttien mukaan taivutuksen jälkeen palasi aina alkuperäiseen muotoonsa.

Elämme hienoja aikoja, avaruuselämän julkistaminen edistyy kokoajan. Aikasemmin Pentagon kertoi pitävänsä hallussaan videomateriaalia lentävistä aluksista, julkaisi videot sekä myönsi niiden aitouden. Vähän aikaa sitten myös israelilainen tutkija myönsi, että Valon Galaktinen Liitto (liittouma useita älykkäitä avaruuslajeja) on todellinen ja tämän lisäksi CIA julkaisi lisää ennen salassa pidettyjä asiakirjojaan.

Tähän loppuun vielä yksi sivu Anthony Bragalian saamasta materiaalista.

Asiakirjoissa kerrotaan mm. metamateriaaleista

Artikkeli on julkaistu aiemmin Suomen Galaktisen Liiton nettisivuilla.

Jos et ole vielä hankkinut Suomen Galaktisen Liiton jäsenyyttä, niin nyt on hyvä hetki hankkia itsellesi vuosijäsenyys. Jäsenenä pysyt parhaiten mukana kaikesta Avaruuskulttuuriin liittyvästä informaatiosta, tavoitteenamme ja toimintatapanamme on jakaa faktapohjaista tietoa avaruuselämästä, heidän kulttuuristaan sekä yhteydestä meihin. Ensimmäisessä jäsenlehdessämme mm. kerromme totuuden sekä tarkan aikalinjan Roswellin maahansyöksystä sekä esittelemme kolmen eri avaruusolevaisen ruumiin DNA-tutkimuksia.

Jäsenlehden lisäksi saat myös muita etuja, joista tarkemmin täällä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Asiakirjajulkistus: Pentagon Myöntää Pitävänsä Hallussaan Maan Ulkopuolisia Aluksia!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    MUFON:in tietojen mukaan ennen v. 1947 Roswell, New Mexicon tapausta oli Cape Girardeau, Missouri 1941 maahan syöksynyt ufo. Kevät 1941. Cape Girardeaussa on lämmin kevätilta. Rauha rikkoutuu, kun jokin lentää yötaivaan halki. Ja putoaa palaen läheiseen metsään. Tapaus olisi vaiettu ilman paikallista pappia. Pienen kaupungin pappi William Huffman, sai puhelun. Hänet pyydettiin onnettomuus paikalle antamaan viimeinen voitelu. Romun luo päästyään Huffman ällistyy. Siellä on palomiehiä, poliiseja, FBI.. Hänet viedään kaiken keskelle , missä hän näkee lentävän lautasen. Onnettomuus oli vaatinut lentäjän hengen. Kuolonuhreja oli yhden sijaan kolme. Raportin mukaan Huffman tajuaa, etteivät he olleet tästä maailmasta. Pappi toimii kuitenkin pyynnön mukaan. Niin silloin toimittiin. Merkittävää on, mitä muuta silloin tapahtui. Huffman rukoilee avaruusolentojen ruumiiden luona, kun armeija jo ottaa onnettomuuspaikkaa haltuunsa. Lähistöllä on paljon romua ja jäänteitä ennennäkemättömästä teknologiasta. He sulkevat alueen. He merkitsevät ja pakkaavat kaiken mukaansa. Armeija ymmärtää, että teknologia on ylivertaista omaamme nähden. Sitä ei osata selittää.

    Tämä putoaa syliin. Mitä tämä on? Maahan tuli jonkinlaista vierasta teknologiaa, joka on omaamme kehittyneempää. Se on lähtökohta. On selvää, että armeijan on tutkittava alus ja sen teknologia huolellisesti. Mutta missä niitä voidaan tutkia? MUFON:in tietojen mukaan osa lähetettiin Purduen yliopistoon. Sieltä löytyy monia USA:n älykkäämpiä tiedemiehiä. Hallitus löytää jäänteitä onnettomuuspaikalta. Mistä löytyy paras tutkimuslaitos? Purduesta. Jatko-opiskelija saa vieraakseen hallituksen edustajan, joka tuo hänelle eksoottista teknologiaa. Hän kertoo, että ne ovat peräisin vieraalta valtiolta. ”Selvitä, miten tämä toimii.” Siinä kaikki. Teknologia esiteltiin opiskelijalle kuin olympiatuli. Jotkut uskovat, että teknologia takaisinmallinnetaan. Seitsemässä vuodessa Purduessa alkanut projekti saattoi johtaa tietokoneaikaan johtavaan läpimurtoon. Kyseinen keksintö on transistori. On mahdollista että moni keksintömme on rakennettu takaisin mallintamalla avaruusaluksen teknologiaa?

    MUFON avaa arkistonsa. The Mutual UFO Network, eli MUFON on itsenäinen, valtiosta riippumaton järjestö. Järjestö tutkii ufohavaintoja kaikkialta maailmasta. Järjestö on viiden vuosikymmenen aikana kerännyt yli 70 000 kansiota. Niitä säilytetää salaisessa Hangar 1:ssä. MUFON tutkii ufoteknologiaa.

    Teknologia on kehittynyt huimasti viimeisen 70 vuoden aikana. Seon tarjonnut ihmisille uskomattomia kykyjä. Uudet saavutukset ovat mullistaneet viestinnän, lääketieteen, kuljetustoimen ja asevoimat. Mikä sai aikaan teknologian harppauksen? MUFON:in tietojen mukaa yksi selitys voi olla Cape Girardeau. Avaruusaluksen tippuminen saattoi johtaa transistorin syntyyn. Sähkölaitteissa käytetty transistori vahvistaa elektronista signaalia. Ennen transistoria käytimme putkia. Siksi televisiot ja radiot olivat niin isoja. Transistoriläpimurto avasi lukuisia mahdollisuuksia. Transistori mahdollisti sen, että tavallisesti käyttämämme sähkölaitteet ovat nyt pienempiä. Huoneen kokoinen supertietokone on nykyään älypuhelin. 1950-luvun radioissa oli viisi transistoria. Nykyaikaisessa älypuhelimessa niitä on miljardeja.

    1940-luvun aikana on tapahtunut lukuisia teknisiä läpimurtoja. Tietokon, internet, kännykät, ydinvoima avaruusmatkailu…Vauhti on ollut huima vielä viime vuosinakin. Ennen 90 senttiä syvät televisiot ovat vain sentin syviä. Kiitos kuuluu transistorille. Voimme vättää, ettei nykymaailma olisi mahdollinen, jos emme olisi saaneet käsiimme ufoteknologiaa. MUFON:in tiedot viittaavat siihen että vuoden 1941 ufon putoaminen aloitti teknologisen voittokulkumme.

    Ufojen putoamisia on käytetty hyväksi aiemminkin. Kaava on selvä. Taivaalta tippuu tavaraa ja me keräämme ne, tutkimme niitä ja hyödynnämme niiitä. Toinen ufotörmäys on voinut tarjota meille myös paljon ufoteknologiaa, niinkuin Wespa edellä kertoi. Vuosi oli 1947, Roswell, New Mexico.

  • Annie sanoo:

    Mielenkiintoinen juttu, mutta vaikka itse malttamattomana odotankin disclosurea, niin pelkään kyllä sitä, miten ihmiskunta todella vajavaisilla mentaalisilla ja henkisillä kyvyillään pystyy ottamaan vastaan esim. telepaattisesti kommunikoivia olentoja. Oletus on, että meitä suojellaan tälläkin hetkellä. Mutta suurin osa ihmiskunnasta elää vielä mentaalisesti kivikauden tasolla. Tuntuu, että nuori sukupolvi on paremmin valmis vastaanottamaan toiset ulottuvuudet ja herääminen vanhemmissakin sukupolvissa on alkanut – mutta ymmärrän ihan hyvin, miksi esim. hallitukset suojelevat tavallista tallaajaa näiltä tiedoilta.

  • Arska sanoo:

    Samaa mieltä että avaruusolennoista suurin ryhmä kommunikoi telepaattisesti. Tuostakin olen samaa mieltä, että suurin osa ihmiskuntaa vanhemmista sukupolvista elää todella vajavaisilla mentaalisilla kyvyillä kivikauden tasoilla, mutta herääminen vanhemmissakin sukupolvissa on alkanut pikkuhiljaa tapahtumaan. Moni heistä ei pysty edelleenkään hyväksymään sitä totuutta että emme ole yksin. Järkytys tajuntaan on epäilijölle sitten sen mukainen kun disclosure paljastaminen ihmiskunnalle joskus tapahtuu.

    Varmasti nuorempi sukupolvi pystyy paremmin vastaanottamaan toiset ulottuvuudet ja ymmärtämään mentaalinen henkinen, sielullinen, mielessä tapahtuvan kommunikoinnin olentojen kanssa paremmin. Nykymaailma tietää vapaammasta tiedonlevityksestä johtuen näistä asioista paljon ennemmän, kuin 50 vuotta sitten elänyt sukupolvi, jolloin nämä asiat salattiin tiukasti.

    Annie sanoit: ” Tuntuu, että nuori sukupolvi on paremmin valmis vastaanottamaan toiset ulottuvuudet ja herääminen vanhemmissakin sukupolvissa on alkanut – mutta ymmärrän ihan hyvin, miksi esim. hallitukset suojelevat tavallista tallaajaa näiltä tiedoilta.”

    Mielestäni hallitukset salaavat ensisijaisesti näitä tietoja, koska taustalla on hallitusten voimakas pelko siitä että Tähtienvälisten Sivilisaatioiden ennennäkemätön vapaan energia käyttövoimajärjestelmä teknologia voisi syrjäyttää ihmiskunnan öljyyn perustuvan energia käytön lopullisesti.

    Hallitukset tietävät että maapallolla ovat käyneet kehittyneet Tähtienväliset Sivilisaatiot, jotka voivat kulkea muita ulottuvuuksia nopeammin kuin valon nopeus. He käyttävät energiaa ja käyttövoimajärjestelmiä, jotka voisivat tuoda meidät uuteen aikakauteen. Monet ihmiset ovat myös kehittäneet näitä vapaaenergia järjestelmiä, mutta vallanpitäjät ovat tukahdutettiin heidät pitääkseen meidät fossiilisten polttoaineiden armoilla. Avaruusolennot ovat todellisia, mutta salailun syy on teknologia, joka kaataisi mm. öljyteollisuuden. Salauksen motivaatorina on pelko, että siinä meni öljybisnes, paremmat kuljetuskeinot, kuljetusfirmat, paremmat tietokoneet ja viestintäjärjestemät. Tämän uuden teknologian tullessa käyttöön seurauksena vanhan öljyyn ja fossiilisiin polttoaineisiin perustuvan talousjärjestelmän romahtaminen, hetkellinen maailmanlaajuinen lama ja taloudellinen kaaos.

    Vapaan energian saatavuuden laajamittaisen toteutumisen esteenä onkin, ettei kukaan voi tienata sillä rahaa! Tästä syystä se ei kiinnosta useimpia tiedemiehiä, eikä yrityksiä; tärkein motivaatio puuttuu. Vapaaenergiateknologia muuttaa rahan arvoa. Rikkaimmat perheet ja luotonantajat eivät halua kilpailua. He haluavat pitää yllä nykyisen monopolin rahavarantojen hallinnassa. Heille vapaaenergiateknologia ei ole vain jotakin sellaista, mikä on tukahdutettava, vaan se täytyy pysyvästi kieltää. Ufosalailussa on pitkälti kyse siitä että maailma on hyvin öljyvetoinen edelleen.

    Vapaan energian laitteita ei haluta päästää markkinoille, koska se tekisi öljystä tarpeettoman hyvin nopeasti. ET poppoot seuraavat tilannetta hyvin läheltä, ovat seuranneet meitä koko ihmiskunnan historian ajan. Kosminen Vapaan tahdon laki estää heitä liiaksi puuttumasta tämän pallon asioihin. Hienovaraisesti kuitenkin varjelevat taustalla ettei ihmiskunta aivan täysin pääsisi tuhoamaan tätä kaunista planeettaa.

  • Andro sanoo:

    Sehän oli kuin suoraan minun aiemmasta kirjoituksestani lainattua. Eliitillä on myös omia ET teknologiaan perustuvia aluksia. Parannusteknologiaa on ollut olemassa jo vuosikymmenten ajan. Kyse on tosiaan yksinkertaisesti siitä että lypsävää lehmää ei ammuta ensimmäisenä. Vapaaseen energiaan perustuvat keksinnöt tosiaan tappavat nopeasti öljyteollisuuden, myöskin lääkkeiden myynnin. Sähköä tulee hyvin pienen laitteen kautta, siitäkään ei tarvitse tuolloin maksaa.

  • WeAreTheSlaveOfTheWorld sanoo:

    Höpöhöpö juttuja taas.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto