ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kyynelehtivät ja verta vuotavat patsaat

Kyynelehtivä PatsasEräässä Pucellesin luostarin krusifiksissa oleva Jeesuksen patsas alkoi vuonna 988 selittämättömästi itkeä Ranskan Orléansissa. Kun tuhoisa tulipalo pian sen jälkeen hävitti kaupungin, kukaan ei hämmästynyt. Itkevää krusifiksia oli pidetty tuhon enteenä.

Yleisimmin mainittuja ihmeitä ovat juuri itkevät ja verta vuotavat kuvat. On kerrottu tapauksesta, joka sattui Sisilian Syrakusassa. Muuan pari sai keväällä 1953 häälahjaksi pienen Neitsyt Marian kuvan. Elokuun 29. päivänä vaimo, joka oli raskaana ja hyvin sairas, rukoili patsaan edessä ja näki kyynelten valuvan pitkin sen poskia. Hän toipui ihmeellisesti. Patsas itki neljä vuorokautta, ja poliiseista, lääkäreistä ja papeista koottu ryhmä kävi todistamassa ihmeen, jonka kirkko vahvisti joulukuussa. Nyt Kyynelten Neitsyt Maria on saanut oman kappelin.

Tällaista tapahtuu muuallakin kuin perinteisesti katolisissa maissa. Japanin Akitassa Neitsyt Marian patsas alkoi kesäkuussa 1973 vuotaa verta, hikoilla ja tuoksua liljoilta ja ruusuilta; myöhemmin sen nähtiin itkevän. Tämä toistui 101 kertaa, mutta vuonna 1981 ihmeet loppuivat. Neljä vuotta myöhemmin toinen patsas itki Korenan Najussa. Molempien omistajat olivat sairaita naisia, ja ihmeitä pidettiin Neitsyt Marian myötätunnon osoituksina.

Näitä ilmiöitä on tiedettävästi myös väärennetty. Vuonna 1967 lontoolainen uskolla parantaja Alfred Bolton myönsi, että sopivissa kohdissa hänen verta vuotavaa krusifiksiaan oli raakoja lihapaloja. Yhdysvaltalainen lääkäri Shawn Carlson puolestaan innostui itkevästä patsaasta, joka oli houkutellut erääseen Chicagon kirkkoon yli 300 000 kävijää, ja ryhtyi vuonna 1986 tekemään väärennöstä. Vuonna 1987 hän aiheutti sensaation esittelemällä kyynelehtivän Mona Lisansa Uskontojen tieteellisen tutkimuksen valiokunnalle (American Committee for the Scientific Study of Religion). Hän ei selittänyt käyttämäänsä tekniikkaa, mutta sanoi, että se oli yksinkertainen ja että tarvittavia aineksia oli ollut saatavana satoja vuosia.

Joissakin tapauksissa luonnolliset ilmiöt, esimerkiksi tiivistyminen, ovat saattaneet johtaa uskovaisia aidosti harhaan. Joka vuosi paljastuu kuitenkin uusi joukko ihmeellisiä patsaita haasteeksi epäilijöille ja innostukseksi uskoville.

Lähde: juplin.net/myytit

Tykkäys ja jakotoiminnot:

3 kommenttia aiheeseen: Kyynelehtivät ja verta vuotavat patsaat

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Tiltin sivuilla sain tällaista palautetta aiheeseen liittyen.

    ”Kangasalla isäni kodin lähistöllä on kirkossa (ulkoseinässä) yksi kivi, jonka nimi on Verikivi (ihan kyltillä nimetty) ja muistaakseni sen tarina meni jotenkin sillain, että Katarina Von Bora oli ollut kiven lähistöllä ja tehnyt siinä jotain erikoista ennen, kuin hänet poltettiin noitana roviolla joskus hyvin kauan sitten. Polton jälkeen kivi oli alkanut vuotaa verta ja taisi vuotaa muutaman päivän. Kivessä on vieläkin selkeitä verenpunaisia jälkiä.”

  • Radagast sanoo:

    No huh huh O.O osa on varmasti feikkejä,mutta… jostain ihmeen syystä uskon noihin:D

  • Jaro sanoo:

    Miksi se ei voisi olla totta?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto