ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Dyatlovin Mysteeri

HiihtäjätRyhmä hiihtäjiä kuoli mysteerisesti Ural-vuoristossa helmikuun 2, 1959.

Henkilöiden vaatteista mitattiin säteilyarvoja, yhdeltä löydetyistä kuolleista puuttui kieli ja kaikilla oli vakavia vammoja, jotka eivät tutkimusten mukaan voineet olla ihmisen aiheuttamia.
—-

Video aiheesta:

Tapaus on edelleen selvittämätön, eikä tiedetä tarkkaan mikä tappoi hiihtäjät.

Lue lisää tapauksesta tästä wikipedialinkistä, sekä katso kuvia tapaukseen liittyen tästä.

Kiitokset Hannulle vinkistä, sekä videosta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

24 kommenttia aiheeseen: Dyatlovin Mysteeri

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • gh0stb0y sanoo:

    waaaaaaauu!! UFO oli tullut katsomaan outoja tyyppejä ja tyypit eli hiihtäjät olivat panneet hanttiin niinpä alienit olivat tappaneet heidät ja ottaneet hiukan tutkimusaineistoa.

  • hannu sanoo:

    Semmoinen erikoisuus tapauksessa on että se tapahtui reilu vuosi ennen Bodomin telttamurhia. Jotain yhteneviä piirteitä tapauksissa on, tietysti ensin se seikka että selvittämättömiä juttuja.

    Jos oikein käsitin tyypit pakenivat 1.5km päässä olevaan metsään. Toisaalta ihmettelen että leiri tuulisessa paikassa, kun se voitaisiin suojaiseen metsään tehdä.

    V. 1989-ufotapaus jossa maahan tuli 3-4 metriä pitkiä alieneita sai miettimään että jos telttaan tunkisi ko. kaltainen ”otus”, lähtisin kyllä alasti juoksemaan -30 asteen pakkaseen kai?

  • silversurfer sanoo:

    PItkästä aikaa mielenkiintoinen artikkeli, tälläisiä lisää kiitos 🙂

  • julle sanoo:

    Tälläiset tapaukset on erittäin kummallisia kun näissä tapahtumissa ja todisteissa ei ole mitään järkeä. :S

  • Haukka sanoo:

    Jotenkin tästä tuli mieleen eräs vanha murhatapaus, jossa uhri oli ammuttu huoneessa, joka oli lukittu sisältäpäin ja ainoa kulkureitti ulos oven lisäksi oli pienen pieni ikkuna (josta vain lapsi mahtui hädin tuskin). Uhria oli ammuttu niin, että vaatteisiin ei ollut tullut reikää, joten ase oli laitettu jostain kumman syystä uhrin paidan sisään.

    Olikohan vuonna 1959 vakiokäytäntö mitata säteilyarvoja kuolemantapauksissa? Itse veikkaisin ettei ollut, joten miten näin sitten keksittiin tehdä? Erittäin mielenkiintoinen tapaus muuten, näitä tämäntyyppisiä juttuja lisää.

  • Wespa sanoo:

    Kai outo kuolematapa tms. johti sitten säteilyarvojen tutkimuksiin. En tiedä, mikä tarkkaanottaen johti siihen, mutta säteilyarvot kuitenkin mitattiin.

  • Kerttu sanoo:

    NL oli tehnyt salaisia saastuttavia ydinkokeita ko. alueella ja se vaikutti mutantoivasti paikallisiin vuoristolaisiin, jotka hyökkäsivät hiihtäjien kimppuun sekopäissään.

  • polle sanoo:

    Kerttu vissi kattonu The Hills have eyes:in lähiaikoina? ;D

  • idanblogi1 sanoo:

    Pyh, varmaan vaan seonneet. Mä en usko noihin UFO juttuihin kauheasti, miksi ihmeessä ne haluais tuolla tavalla tappaa.

    Mielenkiintoinen juttu, mukavaa tuommoisia välillä nähdä, eikä niitä kummitusjuttuja.

  • Regendos sanoo:

    Karjan silvonnat ovat menneet astetta pidemmälle, nyt ollaan siirrytty ihmisiin. Kiintoisaa.

  • julle sanoo:

    Mistäköhän lähtien niitä karjan silvonta -tapauksia mahto olla?

  • HD sanoo:

    Ensimmäiset tapaukset taitavat sijoittua 60-luvun alkupuolelle.

  • hannu sanoo:

    Eräs bodom-huhuhan on että toisen tytön rinnat oli halkaistu tms. Sopii tämäkin yksityiskohta Dyatloviin..

  • julle sanoo:

    Yksi kiintoisa asia tietää olisi myös millä nämä silvonnat ovat tapahtuneet, tai asiantuntian mielipide tjs. Kyseessä on kuitenkin merkittävä juttu näin murhatutkimuksen yhteydessä.

  • SiiSeLiX sanoo:

    Joku nalle vaan käyny tappamassa ne ja joku valopää on leikelly ruumiita
    ei mtää vakavampaa=/

    taisit ufot on hyökänny ja ampunu niitä sädepyssyillä=/.

  • hannu sanoo:

    Porukka oli varsin kokenut ja he olivat karhun hätistäneet matkoihinsa wikin mukaan.

    Luulisi toisaalta että 9 hengen porukka päivittää yhden mielipuolen; tuskin juoksevat karkuun alasti vaan pistävät hanttiin. Luulisi että ihminen pistäisi hanttiin pakkoraossa ja kamppailun jälkiä olisi esim. teltta-alueella.

  • SiiSeLiX sanoo:

    sitten jää vaan kakkosvaihtoehto eli ufot kävi tekemässä pahojaan=/
    soosoo tuhmat ufot=(

  • Ufomies sanoo:

    Karjaa on silvottu maailman sivu. Jotkut jäljet ovat aina olleet mystisiä, mutta niin se on luonto ihmeellinen ihan petojenkin suhteen.

    Kielen puuttuminen viittaa kyllä suteen, erityisesti koirapedot syövät saaliiltaan pehmeät ruumiinosat ensin, jos syövät. Ilvekset ja sudet pentuineen saattavat aiheuttaa melko vänkiä ruumiita, varsinkin kun nämä hc-pedot tappavat myös huvikseen, eivätkä pelkästään syödäkseen.

    Djatlov-nimi herätti erään random-huomion, sen niminen ukkohan oli vastuussa Tshernobylin kohtalokkaan kokeen suorittamisesta 26.4. 1986 itse pääkallon paikalla. Ihmeellistä kyllä, tuo ukko selvisi sekä tuosta, että eräästä aiemmasta ydinonnettomuudestaan 5-7-kertaa elinikäisen säteilyannokseen saaneena ja sinnitteli hengissä aina vuoteen 1995 asti . Siinäpä ”ufomysteeriä” kerrakseen! 😀

    Juu, ja ryssälässähän tuota säteilyä on vuotanut tosiaan reippaasti jo ihan 50-luvulta asti ympäristöön (ja ihmisiin). Esim. Tshernobylin jälkeen pahin ydinturma ei ole suinkaan Sellafield tai Harrisburg, vaan INES-6:een asti kipuava Khistimin polttoaineenkäsittelylaitoksen räjähdys 1957 Tsheljabinskissä, josta tussahti joidenkin lähteiden mukaan jopa Tshernobyliä vakavemmat löylyt, erityisesti pohjoisen NL:n/Venäjän vesistöihin. Tapaus onnistuttiin salaamaan länneltä aina 1990-luvulle saakka.

  • Ufomies sanoo:

    Ufomiehet selvästi vastustavat bolshevismiä ja ryssiä, kun aina itänaapurissa rupeavat riehumaan ja tappamaan. 😀

    Lauri Törnin hengessä eteenpäin!

    Ehkäpä akselivaltoihin pitäisi laskea myös reticulilaiset.

  • Kerttu sanoo:

    Halvatun harpyijat! Kuvainraastajat!

  • stalin sanoo:

    ufo… no mitäs sitten mikä piru sen kertoo että meijjän pitäs olla ”maailman” kaikkeuden ainoa ”älyllinne” poppoo?

    Ainahan isommat on pienempiä kiusannu? toihan on vaan osoitus siitä että känniset ufo kotit kävi vähän ampumassa ihmisiä, sama systeemi kun pikkupoijjaat räkättirastaita ampumassa.

    Sitten ufo äiti toru poikiaan ettei saa ihmisiä tappaa vaikka niitä paljon onkin, niitten pitää saaha lisääntyä ensin että niitä on enemmän tapettavaksi.

  • rampe+viisas 7 luokkalaine sanoo:

    nyt tai ei koskaan nyt se vi**n nasa ettii sen alieni planeetan ja laitetaan sinne atomi pommi tai jotain yleensä tai atomius se posauttaa ne huo***penikat taivaan tuuliin antais ihmisten urheilla rauhassa

  • Ali G- sanoo:

    Hhhhhrrrrr…
    Sika pelottavaa. ei olis kiva jos teltan repis joku kolme metrinen vihreä humanoidi tai vastaava!!
    Ei se Mikään NL:n armeijan tekosia ollut!!

  • Ranttali sanoo:

    Olipa syy mikä tahansa, nuo mitatut ”radioaktiivisuudet” todennnäköisesti taaskin lisätty jälkikäteen, kuten artikkeleissa epäiltykin. Muutenkin tuohon aikaan radioaktiivisuuden mittaaminen tuskin hirveen yleistä. Ei muutenkaan yleistä luotettavaa todistetta siitä, että radioaktiivisuutta esiintyisi nimenomaan ufotapausten yhteydessä normaalia enemmän. Magneettisuuden ja muut sähköisyyden muutokset sitävastoin täysin mahdollisia, suurin osa pintaleijualuksista perustunee juuri suunnattomiin magneettikenttiin.

    Jos joltain puuttuu kieli, hän on voinut itse tuskissaan purra sen poikki, yrittänyt jopa syödä nälissään sen (tai joku muu) tai sitten joku villieläin muuten vaan napannut sen. Mihin humanoidit juuri kielen tarvitsivat? Vai epäilisivätkö kenties ihmisen aivojen sijaitsevan kielessä:)? Siltä osin voinee sanoa ainakin, höpöhöpö!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto