ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Outo Olento Kuussa

Mikä on videolla näkyvä musta liikkuva kohde? Kohde näkyy liikkuvan oikeassa laidassa. Nasa julkaisi aiemmin version, josta oikea reuna oli leikattu pois, mutta nyt nettiin on vuotanut alkuperäinen raakaversio videosta.

http://www.youtube.com/watch?v=ifC6dqmsY1k

Tykkäys ja jakotoiminnot:

24 kommenttia aiheeseen: Outo Olento Kuussa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jorma Jussila sanoo:

    Jos tietää mitä katsoo niin näyttää ihan siltä että joku ihminen kumartaa alas ja ottaa maasta jonkun esineen ja nousee ylös kääntyen pois. Nämä on näitä feikattuja studiossa kuvattuja kuukävelyjä.

  • Kerttu Uimonen sanoo:

    Niin, luin erään teorian eräältä ufo-palstalta, että kuulentokuvaus on oikeasti studiossa kuvattu sen takia, koska Kuussa on niin paljon mielenkiintoista nähtävää, jota ei missään nimessä haluttu paljastaa maailmalle. Eli kävivät Kuussa, mutta feikkasivat filmin studiossa. Kenties ufojen, humanoiden, rakennelmien takia?

  • illusionist sanoo:

    Montakos noita astronautteja lennolla oli, eli onko syytä olettaa että hahmo oli jokin muu kuin yksi astronauteista?
    Noissa sumeissa kohdissa kyllä näytti että hahmo liikkui luonnottoman nopeasti verrattuna muihin astronautteihin.

  • Wespa sanoo:

    Niin ja astronauteilla ei tietääkseni ole noin tummia pukuja…

  • Heksi hki sanoo:

    Sama olento oli katollamme viime yönä. Aivan sama.

  • Prometherion sanoo:

    Wespa: ”Niin ja astronauteilla ei tietääkseni ole noin tummia pukuja…”

    Onko semmoinen käsite kuin ”varjo” tuttu?

    Tuossa videossahan kuvanlaatu on todella heikko. Kuumoduuliin juoksevan astronautin pukukaan ei juuri erotu kuun pintaa vasten, varjojen ansiosta siitä saa edes jotain selvää. Ja oikealla näkyvä ”mystinen ninja-alien” on joku toinen kolmesta lennolla olleesta astronautista.

    Kerttu Uimonen: ”Niin, luin erään teorian eräältä ufo-palstalta, että kuulentokuvaus on oikeasti studiossa kuvattu sen takia, koska Kuussa on niin paljon mielenkiintoista nähtävää, jota ei missään nimessä haluttu paljastaa maailmalle. Eli kävivät Kuussa, mutta feikkasivat filmin studiossa. Kenties ufojen, humanoiden, rakennelmien takia?”

    Kerttu. Monet observatoriot Suomessa tarjoavat tilaisuuksia yleisölle käydä vilkaisemassa heidän kaukoputkillaan taivaan kohteita. Itsekin kävin yläasteikäisenä isäni ja kaverini kanssa katsomassa kuun pintaa paikallisen observatorion laitteilla. Ei näkynyt ufoja, humanoideja eikä rakennelmia. Suosittelen lämpimästi, harmaudestaan huolimatta mielenkiintoista nähtävää.

  • Wespa sanoo:

    Jos se oli varjossa, niin sekin vaikuttaa oudolta ja viittaa studiovalaistukseen…

    Joku syy NASA:lla oli leikata se pois julkisesta versiosta.

    Kuussa on nähty liikkuvia kohteita ja outoja välkkyviä valoja aina kaukoputken keksimisestä asti (siis jo satoja vuosia). Ei niitä välttämättä millään parin minuutin vilkaisulla näe, mutta jos kuuta tutkii tarpeeksi läheltä ja vaikka pari tuntia päivässä, niin voin sanoa, että jotain mielenkiintoista voi bongata. 😉
    Tällä blogillakin on se yksi video, joka on Italialaisten kuvaama, jossa näkyy kuussa selvä musta liikkuva (lentävä) kohde, joka muuttaa suuntaansa.
    http://paranormaaliblogi.wordpress.com/2007/09/29/ufo-kuussa/

  • AAA sanoo:

    Itse näin peräti 5 mustia outoja juttuja. Mötiköitä, ihmishahmoisen pienen onlion joka heitti tai ampui toisen pienemmän mötikän astronautteja päin mutta se haihtui ennenkun oli törmännyt heihin. Ja siinä alkuperäisessä videossa se jokin näytti moottoripyörältä tai mustaan pukeutuneelta alienilta joka juoksi ohi. 😀

  • Jasso Laamanen sanoo:

    Prometherion: ”Onko semmoinen käsite kuin “varjo” tuttu?”

    Minulla on semmonen käsitys, että varjolle ei muodostu omaa varjoa.

  • m-n-j sanoo:

    Voi onko avustaja hypänny kuvaan aijaaija

  • illusionist sanoo:

    Onkohan nuo astronautit antanut mitään lausuntoa aiheesta, olisivat kuitenkin nähneet olennot?
    Vai onko vaitiolovelvollisuus?

  • joku sanoo:

    toi voi olla feikki siis koko video ja avustaja on tullu kuvaa

  • Star-Man sanoo:

    Jos tuo todella olisi alien niin uskoisin että leikatussa versiossa sitä ei OLLEENKAAN näkyisi. Tuo on joko videon tekijän feikkaama tai jokin kuvatessa tullut varjo astronauteista aluksesta tjs.

  • nörääjä sanoo:

    eikun! eikun! en määä tiiä… ottiko se eilieni jotaki siitä maasta vai laittoko se siihen jonku lahjan? 😀 no en tiiä kumminkaa…

  • sanoo:

    😀 Siinähän on ihan selvästi joku tavallinen tyyppi mustissa housuissa, valkeissa tennareissa ja valkeassa paidassa ja se tulee noukkimaan jotain maasta ja lähtee pois.

    Minun silmään kyllä tuo hahmo näyttää ihan ihmiseltä, joka kumartuu ottamaan maasta jotain. 😀

  • Jaarno sanoo:

    kyllähän tuo näytti toiselta astronautilta. Ensin se näyttää vähän mustalta mutta lopuksi siinä erottaa selvästi valkoisen puvun. Ehkä ovat vain leikanneet sen pois jotta ei tulisi näitä ”ufo juttuja” tuosta. Tai sitten vain muodon vuoksi ettei tuota ylimääräistä näkyisi.

  • buster sanoo:

    heh ensimmäisessä video pätkässä kävi joku ihminen nostamassa jonku tavaran ja toisessa pätkässä juoksi koira kuvaus paikan läpi koska videolta kuului selvästikkin koiran haukuntaa.

  • holachiko sanoo:

    tämä video todistaa vain sen että videoa ei ole kuussa kuvattu-kukatietää onko siellä käyty ollenkaan ö

  • Senthuka sanoo:

    Mä uskon siihen että maan ulkopuolella ON elämää, oli TÄMÄ video sitten feikki tai ei. Mut siihen EN usko, että ne eilienit olis jotain ryhtinsä menettäneitä pieniä ihmismaisia otuksia joilla on suippo pää ja kierot, mustat silmät, koska en oikeen usko että ne olis ihmismäisiä? koskah.. olishan niitä kai pitänyt olla jo ennen kun maan ihminen syntykään, ja jos niitä kerran on monien kilometrien päässä avaruudessa tästä rakkaasta maapallostamme, kuinka ihmisistä olisi sitten voinut tulla niiden tapaisia..? kukaanhan ei voi mitenkään tietää minkä näköisiä ne avaruusöllit ovat, sehän tuntuu mahdottomalta kun yrittää ajatella millanen se olis, jos se ei sais muistuttaa paljoa mitään maapallon eliötä? Ehe, tässä vaan mun mielipide ja vaikka se vihertävä örkki suipolla päälläja mustilla silmillä on kovin ’yleinen’ kuvaus alienista.. Ei, en minä usko.

    Mutta siis videosta en sano mitään muuta paitsi että kyllä minä siihen uskon että siellä kuussa tai ainakin avaruudessa on älyllistä (No en mä nyt siitä älykkyydestä tiedä xD) elämää, oli tämä feikki tai ei.

  • jaaco96 sanoo:

    WOW

  • pikkumyy sanoo:

    joo…mäkin kyllä uskon että kuussa on käyty,mutta videot joita meille näytetään on täyttä paskaa..onhan jo päivänselvää että kuvia tai videoita ei muokattais jos niissä ei olisi mitään kummallista…vai olenkohan ihan väärässä?olis kiva päästä kurkistaa videota mitä ei ole muokattu ja joka olis jotain huippusalaista tietoa.

  • Corbbi sanoo:

    Aivan selvä sauvakävelijä.

  • STEMU sanoo:

    tuota.. itselle tulee mieleen vaan joku astronauteista, joka kumartuu, ja lähtee, ja toisessa kuvassa on tollainen ärsyttävän sumee, nii toi voi olla mistä vaan kuvattu :>

  • STEMU sanoo:

    korjaus tohon kommenttiin, eli tossa toisessa videossa” näyttää vaan että joku koira/eläin juoksisi? mutta voihan se olla mikä lie olentokin. moGas vähä tos edellises komsus. mo
    ;D

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto