ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Lentokoneen Ikkunasta Kuvattu UFO

Klassinen lentävä lautanen leijailee lentokoneen vieressä.

http://www.youtube.com/watch?v=-YsqptqdGX4

Tykkäys ja jakotoiminnot:

39 kommenttia aiheeseen: Lentokoneen Ikkunasta Kuvattu UFO

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • maskuli sanoo:

    onko tietoa milloin/missä kuvattu?

  • Björn Borg sanoo:

    Vähän ihmetyttää että Parablogi on ottanut esille juuri tuota videota jota juuri tänään olen kommentoinut Suomi 24- palstalla:

    ” On olemassa sellainen projekti jonka nimi on FOTOCAT ja johon on tilastoitu maailman mielenkiintoisimmat ufokuvat ja videot. Tällä hetkellä FOTOCATissa on n. 8 000 eri kohdetta.Ja samalla kun niitä on kerätty niin niitä on yritetty tulkita että mikä kuvassa näkyy.
    Itse olen jo kauan toiminut FOTOCATin suomalaisena koordinaattorina.
    Ja FOTOCAT vaatii täsmälliset tiedot kaikesta joka liittyy kuvaan. Kuka otti kuvan? Millaisella kameralla? Koska? Kellonaika? Mitä kautta kuva tuli julkisuuteen? Voidaanko kuvaajaa haastatella? Oliko muita silminnäkijöitä?
    Jne. , jne.
    Ja tässä työssä oppii aika nopeasti hylkäämään kaikki sellaiset kuvat/videot joiden alkuperästä ei ole mitään tietoa.
    Ja tässä ShanDin esimerkissähän tämä tuleekin heti eteen:Ei minkäännäköistä tietoa videon alkuperästä.
    Joten sitä videota ei kannata edes miettiä. ”

    Ja hiukan myöhemmin lisäsin vielä:

    ” Video jonka alkuperästä ei tiedetä yhtään mitään on arvoton.
    Joku viikko sitten esim. Youtubissa tuli hakusanalla ’ ufo ’ 132 000 vastausta.Taitaa tulla vielä enemmän tänään.
    Jos tahdot katsoa todellista mysteeriota niin katso vaikkapa tätä miltei 3 tunnin filmiä:
    Osa 1:
    http://video.google.com/videoplay?docid=-8928098529931358757
    Osa 2:
    http://video.google.com/videoplay?docid=-4363578415779139413

  • meiizi sanoo:

    Näyttää kattilan/paistinpannun kannelta….

  • Gitarre sanoo:

    ainakin toi hyminä on tohon tekastu koska kyllä nyt lentokoneessakin on muitakin ääniä kun joku ”lentävän lautasen hyminä”. ja minkä takii toi oli leikattu eikä jatkunu vaa koko ajan?

  • Gitarre sanoo:

    ja minkä ihmeen takia kuvaaja lopetti kuvauksen yht äkkiä?

  • Pätsi sanoo:

    Huomatkaa että se on kuvanu kamerapuhelimella ton videon…

  • Lintur sanoo:

    Oppinut että joskus jos tulee jotain paranormaalia vastaan niin sitä videoidessa vois kuvata vaikka vähän muutakin siitä ympäriltä, kuten tässä kuvaaja olis voinut vaikka peruuttaa keskikäytävälle ja todistaa, että kyseessä todella on nimenomaan lentokoneesta käsin kuvattua materiaalia.

  • rezaR sanoo:

    ”kuten tässä kuvaaja olis voinut vaikka peruuttaa keskikäytävälle ja todistaa, että kyseessä todella on nimenomaan lentokoneesta käsin kuvattua materiaalia.”
    Ku tuommosta kuvaa ei siinä yleensä tule tämmöset jutut mieleen eka, vaan sitä vain kuvaa tuota.

    Miksi tästä sitten on otettu äänet pois (lentokoneen). Siellä pitäs olla melkonen huuto ku tuommonen lentäisvierellä. Tää on fake. IMO!

  • Wespa sanoo:

    Tämä on kuvattu ilmeisesti kamerakännykällä, (tuskin kellään on videokameraa lentokoneessa käsissä) jolloinka kaikissa malleissa ei tule kunnon ääniä. Itselleni ei ainakaan tulisi mieleen peruutella mihinkään, vaan kuvata sitä ufoa, kun se on kuitenkin se tärkein ja kamerakännyköissähän tuo muistikortin muistikin on rajallinen, jotenka ei välttämättä saa kauaa kuvattua.

    PS. Luuletko Björn, että kyseessä on joku salaliitto, jos tänne on postattu sama video, jota olet kommentoinut muualla? Sitäpaitsi olimme ennen, sillä tämä video oli julkaisulistalla jo eilen ja näki päivänvalon tänään 00.01 yöllä. Sattuu olemaan youtuben subscribe-listallani tuo videon lähettäjä, jotenka aina kun häneltä tulee kiinnostavaa materiaalia, niin postaan tänne. Saattaapi olla suomi.24:ssakin jollain henkilöllä tuo subscribattuna. 😉

  • Björn Borg sanoo:

    Terve Wespa!
    Enpä ole puhunut mistään salaliitosta eikä selllainen ollut edes mielessäni.
    Ja vaikka olisikin niin tuskin se haittaisi ketään.

    Mutta hiukan ihmettelen että Youtuubin yli 132 000 videoista niin varsin usein samat jotka ovat yhdellä palstalla sitten ovatkin myös toisella palstalla. Eli luulisi että valinnanvaraa löytyy.

    Nyt tämä video josta nyt puhumme niin postattiin Suomi- 24 palstalle ’ ShangDi:n ’ toimesta jo 28.3.2008 kello 23.02 eli kaksi päivää ennenkuin se ilmestyi Parablogille.

    Mutta se asia jota ihmettelin ei ollut se että sama video oli kahdella eri palstalla vaan se että miksi siihen ylipäänsä on kiinnitetty mitään huomiota?
    Mitään tietoja videosta ei ole saatavilla, ei kuvaajasta, ei päivämäärästä eikä mistään muustakaan. Eli minun mielestäni tuo video on arvoton.

    Silti sitä on tuotu esille kahdella eri palstalla. SITÄ minä ihmetteln. Mitä erikoista tässä videossa on verrattuna Youtubiin muihin yli 132 000 videoon?

  • Wespa sanoo:

    No ensinnäkin video on ”viihdyttävän” näköinen ja huomiota herättävä, joka nostaa kynnystä postata video. Kyseessä on kaikenlisäksi aika tuore tapaus. En pahemmin enää niitä vanhoja videoita jaksa sieltä katsella, sillä niistä suurin osa on huonoja (valopiste taivaalla tai itse tehtyjä pelleilyvideoita jne). Aina kuitenkin kun tulee uusia videoita youtubeen, niin niistä poimin kiinnostavimmat (videot jossa kohde liikkuu siksakkia tai on läheltä kuvattu jne.). En sitten tiedä kuinka usein suomi24:seen lisätään videoita ja millä periaatteella tms. mutta tänne lisään kaikki mielenkiintoisimmat ja aika suuren osan tylsimmistä karsin pois. Aika usessa tapauksessa sinne on laitettu videoita suoraan täältäkin, mutta pitää ottaa huomioon myös se, että suomi24 on suomen suurin verkkoyhteisö/keskusteluportaali, jotenka aika iso valikoima siellä taitaa olla. Ja olen tosiaan lisännyt youtubessa käyttäjän aceBryan7ox videot ”kirjanmerkkeihin”, jolloinka aina tulee ilmoitusta kun hän lisää uusia videoita. Kyseinen video on lisätty youtubeen 27.pvä tätä kuuta, jotenka pari päivää olin myöhässä, mutta kuitenkin. Itse tykkään kyseisen käyttäjän lisäämistä videoista, sillä hän lisää yleensä kiinnostavimpia dokumentteja, sekä videoklippejä. 🙂

    Ps. Nyt on julkaisulistalla uusi alienin ruumiinavaus. Saa nyt nähdä onko se jo postattu suomi24:seen vai ei…

  • Björn Borg sanoo:

    Njaa, no joo…
    Tuota noin.
    Pyörit aika paljon sen ympärillä että onko joku video ollut Suomi 24: ssa jo aikaisemmin. Itse kyllä mainitsen sen asian, mutta ei se ollut pääasiani.
    Pääasiani oli se että tuo video on mielestäni arvoton.
    Mitään tietoja siitä ei ole saatavissa ja siksi se on mielestäni arvoton.

    Se että joku voi pitää siitä ’ mielenkiintoisena ’ onkin sitten jo toinen juttu.

  • Wespa sanoo:

    Tutkijan kannalta se voi olla arvoton, mutta mielestäni tämä video on hyvinkin kiinnostava. Harmittavaa vaan, kun kuvaaja on halunnut pysyä anonyyminä, joka toisaalta on hyvin ymmärrettävääkin, mutta olisi saanut jättää jotain vihjeitä edes kuvauspaikasta…

  • Björn Borg sanoo:

    Katselin uudestaan tuota videota muutama kerta ja mielestäni se ei ole filmattu lentokoneen ikkunasta ollenkaan. Tuo ikkuna joka tuossa näkyy nimittäin ei muistuta lainkaan lentokoneen ikkunaa.
    Keskellä näkyy pyöreä ruutu mutta tämän pyöreän ruudun ULKOPUOLELLAKIN on läpinäkyvää lasia jonka läpi ’ ufo ’ näkyy.
    Mieleeni tulee kyllä lähinnä jokin vedenalainen laite ( sukelluskello, pienoisukellusvene tms. ) jonka ikkunasta on filmattu.
    Se selittäisi myös miksi kuva on niin epäskarppi. Ja se joka siellä sitten leijuu voi olla mikä tahansa pienoismalli.

  • Hannu sanoo:

    Hienoa Borg että otat kantaa paranormaalinkin puitteissa. Itse olen hjkj4jkj3k3 24:lla.

    Onko muuten kuulunut mitään Caronin tilanteesta? Ihmeellinen juttu ettei mitään erikoisia uutisia Stephenvillestä tule..

  • Björn Borg sanoo:

    Kiitos, kiitos viestistä.
    MUFONin piti tuoda julkisuuteen raporttinsa maaliskuussa 2008 mutta vielä en ole kuullut siitä. Taitaa olla myöhässä.
    Coranista en ole kuullut mitään uutta.
    Sen sijaan yksi havainnon tehneistä poliiseista on piirtänyt kuvia siitä mitä hän näki.
    Ja piirrustukset näyttävät hyvin jännittäviltä.Niitä voi katsoa osoitteessa:
    http://www.stephenvillelights.com/

  • Hannu sanoo:

    Jees, itseasiassa vierailin tänään SLights sivustolla ja huomasin piirrokset.

  • Hannu sanoo:

    MUFON:in raporttia odottelen vesikielellä ja varsinkin mitä siinä sanotaan Caronista.

    Uskon edelleen Stephenvillen mystiseen tapaukseen jossa tosin ikävä sivujuoni Caronin rahastusyritys mahd. feikillä.

  • motuska sanoo:

    mistä lähtien kännyköitä on saanut pitää pällä lentokoeissa? ja miten on kaveri sattunu kuvaamaan just oikeaan aikaa? kysyn vaan

  • Wespa sanoo:

    Kyllä kännyköitä saa pitää lentokoneissa, kunhan ne eivät ole päällä ja tottakai jos näet ufon alat kuvaamaan. Selvästi tuossa on kuvattu jostain puolesta välistä vasta tapausta, jos kyseessä on aito…

  • Yoji sanoo:

    Ihmeellistä että ei kuulu lentokoneen moottorin ääniä…kokemuksesta tiedon että pitää kauheeta meteliä.
    ainoa ääni on UFO:n humina ilmassa…

    mutta helposti sen editoi pois

    niin ja Björn borg video ei ole kuvattu veden alla… olipa minkälainen kone tahansa se jättää aina jälkensä perään…

    mutta kiinnostava video silti kiitos Wespa.

  • Yoji sanoo:

    Aivan ja tuli mieleen että videon kuvaaja ei varmaan siksi halua kertoa kuka on ettei joudu median pilkkaamiseksi

    vain itse kuvaaja tietää onko tämä aito 🙂

  • hannu sanoo:

    Syvällinen analyysi palkastaa että juttu on kuvattu juomalasin pohjan läpi! Kuvassa myös kohdassa 0:06 näkyy oikealla henkilö.

  • Björn Borg sanoo:

    Näinhän se tosiaan saattaa ollakin. Juomalasi omassa kylpyammeessa/altaassa ja kamera lasissa. Sopisi hyvin kuvaan.
    En minä ainakaan ole milloinkaan nähnyt tuollaista lentokoneen ikkunaa aikaisemmin.

  • Pätsi sanoo:

    voi teitä ainstaineja… On puhelimia että nauhottaessa ei kuulu ääntä ja voi olla että tässä tapauksessa on juuri tälläinen puhelin tai sitten mikki on rikki tässä puhelimessa… 😀

  • Björn Borg sanoo:

    En kyllä nyt oikein ymmärrä mistä ’ puuttuvasta äänestä ’ te puhutte.
    Ainakin kun minä katson tuota videota niin kuuluu taustamusiikkia.
    Oletteko muistaneet säätää videon ääninappulaa oikeaan kohtaan?

  • Just joo sanoo:

    Hmm.. Jos ette sattunut tietämään……. Jos tuo on muka kännykällä kuvattu LENTOKONEESSA…. Eihän lentokoneessa saa pitää kännykkää edes päällä? Kaikenmaailman singaalithan häiritsee lentokonetta. joten miten olisi ollut mahdollista? No mutta tietenkin luvatta on voinut kuvata mutta… Olisi isompi kohu tullut jos oikea olisi ollut. Silloin muutkin ois nähny sen.

  • tyo sanoo:

    Just joo (20:18:42) :

    Hmm.. Jos ette sattunut tietämään……. Jos tuo on muka kännykällä kuvattu LENTOKONEESSA…. Eihän lentokoneessa saa pitää kännykkää edes päällä? Kaikenmaailman singaalithan häiritsee lentokonetta. joten miten olisi ollut mahdollista? No mutta tietenkin luvatta on voinut kuvata mutta… Olisi isompi kohu tullut jos oikea olisi ollut. Silloin muutkin ois nähny sen.

    Eikös tämä koske vain nousu ja laskeutumis vaihetta?

  • Just joo sanoo:

    niin juu tosin.. mutta toivottavasti ei feikki sillä jos se on, sehän vain pilaa tämmöisten juttujen maineen..

  • gh0stb0y sanoo:

    Niin…?

  • Assassin sanoo:

    Just joo (20:18:42) :

    Eihän lentokoneessa saa pitää kännykkää edes päällä? Kaikenmaailman singaalithan häiritsee lentokonetta. joten miten olisi ollut mahdollista?

    Myytinmurtajissa kumottiin, että kännykät häiritsisivät laitteita.

    Ja niinkuin sanottiin tuo taitaa olla vain nousu- ja laskuvaiheessa, jotta varmasti tutkat toimivat oikein, vaikka se tuskin nykyvehkeillä vaikuttaa mihinkään.

  • Simpanssi sanoo:

    JUMANKAUTA!!!!!!!!!!!!!! SEHÄN TÖRMÄÄ TOHON SIIPEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • GHOSTHUNTER sanoo:

    ????Hä ette voi olla tosissanne tuoko muka aito hahhah onko huonompaa videoo nähty EI!!!!!!????

  • Totuus sanoo:

    Aloin tossa heti miettii järkevää selitystä asialle mut ei sitte tullu mieleen yhtäkään. Mut sitte huomasin kun se tön siiven takaanta tuli yläpuolelle siipeä niin siinä se liikkui kuin tietokoneella tehty feikki. Se liikkui jotenkin eritavalla.
    En kyl tiiä olisko totta vai ei mut en usko että totta on

  • Pikku Alien sanoo:

    joku äivoton tyyppi on luullut kattilan kantta UFOksi tyhmii 😀

  • wiuuuu sanoo:

    tuotanoin miksei mulla näy nää? tulee joku et video is avaible or something shittttt hei ? 😮

  • Wespa sanoo:

    Valitettavasti youtuben ylläpito on poistanut jostain syystä kyseisen videon. Koitan etsiä samaa videota jostain muualta.

  • otuson kovis sanoo:

    älä turhaan se on vain normaali säähavainto pallo..lol

  • unknown sanoo:

    video ei toimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto