ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Avaruusolennon Ruumiinavaus

Huom! Tätä ei suositella heikkohermoisille.

Onko kyseessä aidon alienin ruumiinavaus, vai kenties taitavasti tehty feikki?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

79 kommenttia aiheeseen: Avaruusolennon Ruumiinavaus

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arulux sanoo:

    Karun näkönen, mutta itse sanoisin että feikki. Iho on muovisen näköistä ja käyttäytyy kuin muovi, eikä niinkuin oikea ”iho”. (Jäykkää)

  • Juze sanoo:

    Kieltämättä varsin karun näköinen, mutta feikiksi sanoisin myös minä. Esimerkiksi sisäelimet olivat maanpäällisesti katsottuna kovin ”nisäkäsmäisiä”.

  • GiH sanoo:

    On niin naurettavaa, että tuhansia valovuosia matkustaneet Alienit muka vain tippuvat alas ja niille tehdään ruumiinavaus. On myös naurettavaa, että muka lentäviä lautasia on olemassa.

  • julle sanoo:

    Naurettavaa on myös se, että tämähän on selvästi kotitekoinen ruumiin avaus.
    ’vink vink’

  • j0int sanoo:

    joo toi kieltämättä näyttää joltai kumi nukelt:/

  • j0int sanoo:

    nii ja en usko et aito video pääsisi vuotamaa nettiin

  • wexxxu sanoo:

    jokainen aidon ruuminavauksen nähnyt näkee heti, että tekaistu on. mutta omalla tavallaan ihan hauska yritys…

  • Wespa sanoo:

    Aika kumiselta näyttää omastakin mielestäni.

  • Jussiaani sanoo:

    Kyllä feikki taitaa olla. Kovin epätieteellisesti käsittelee tuota ”alienia”. Ei punnitse sisäelimiä, eikä tunnu osaavan käyttää kirurgiveistä ja tosiaan aika kumiselta muutenkin näyttää..

  • Kerttu sanoo:

    Jumala on kuollut.

  • Minna sanoo:

    Feikiltä vaikuttaa. Ihmetytti alussa, että miksi ruumiinavaaja pitkän aikaa vain käänteli alienin päätä edestakaisin? Tai sitten hän näytteli päätä vain kameralle, ei vaikuta asiantuntijalta 🙂 Alien näyttää tosiaan kumiselta, iho näyttää olevan sen verran kimmoisa että kumin tai jonkin vahan puolelle menisi.

  • hannu sanoo:

    Alieneilla on käytössä aikakone; he palaavat ajassa taaksepäin tarvittaessa eli siksi mitään maahansyöksyjä ei käytännössä ole ja myöskään alien ruumita.

    Mountak-projektissa onnistuttiin muistaakseni ajassa palaamaan takaisin. Kuitenkaan jonkun henkilön eliminointi menneisyydessä ei muuttanut tulevaisuutta; aikahypyllä tulee muuttaa kaikki 7-ulottuvuutta jotta muutoksia tapahtuu; alieneilla tämä kyky ilmeisesti on.

  • Makru sanoo:

    Kotitekoiselta vaikuttaa. Eli feikki on. Muutenki tuskin ne missään ruumiinavauksessa käyttää jotai tavallisia PIHTEJÄ ja ihoki näytti kumiselta kuten monen muunkin mielestä.

    Ja mikäs tämä Mountak-projekti oikein on hannu. En ole koskaan kuullut?

  • Regendos sanoo:

    Hyvin epäammattimainen ruumiinavaus. Uskon väärennökseksi. Yritys oli hyvä, mutta toteutus huono.

  • ernesti69 sanoo:

    jumala vähän repesin tolle!!! eihän se nukke oo ees millään leikkauspöyällä…

  • rezaR sanoo:

    ”Mountak-projektissa onnistuttiin muistaakseni ajassa palaamaan takaisin.”
    Tähän en usko ollenkaan… Googletin tuonne tuosta Mountakista enkä löytäntyt mitään tuohon liittyvää. En usko ollenkaan Aikamatkustuksen mahdollisuuteen.

  • Korsu sanoo:

    Googleta ”Montauk Project”, väittämän mukaan jatkoa ”Philadelphia Experiment”/”Project Rainbow”-projekteille…

  • Joni sanoo:

    Kyllä jos tuo oikea olisi siitä olisi ollut jo uutisissa ym. mediassa juttua! Eli vastaukseni, feikki.

  • äyski sanoo:

    no vaikka iho monen mielestä näyttää tutulta kumimaiselta ja käyttäytyy kuin muovi niin, voiko se olla peruste että on feikki? ei minun mielestä koska, olisi aika ihmeellistä että sillä sattuisi olemaan juuri samanlailla käyttäytyvä nahka. Eli sen nahka voi aina käyttäytyä kumimaiselta, vahamaiselta, muovimaiselta, silikoonimaiselta…

    Minun mielestä tuosta ei tavallinen julli voi sanoa oikeasti onko kyseessä feikki vai oikea, kaikki on arvailua. Minun mielestä se joko on tai ei ole. Kiinostava silti.

  • Noirs sanoo:

    Ei kai muutenkaa ruuminavauksessa ”nitkuteta” veitsellä ihoa rikki??

  • Tiia sanoo:

    On niin naurettavaa, että tuhansia valovuosia matkustaneet Alienit muka vain tippuvat alas ja niille tehdään ruumiinavaus. On myös naurettavaa, että muka lentäviä lautasia on olemassa.

    ^ PAH, KYLLÄ NIITÄ ON!

  • BTS sanoo:

    Ufoja on kyl olemassa, mutta…
    Siis tuo kirurgihan ihan selvästi tuolla melki repii tuota ”alienin” ihoa auki leikatessaan sitä veitsellä.Itselläni vielä sattuu olemaan samanlainen veitsi-paperin leikkaamiseen…:D

  • Tuputhy sanoo:

    Minusta näytti oudolta siksi, että yleensähän ”alieneista” sanotaan, että niillä ei ole nenää melkein ollenkaan ja suukin pelkkä viiva..tietysti kai niitäkin on erirotuisia, kuten ihmisiäkin.. Tällä on nenä ja suukin ihan valtava ihmiseen verrattuna..

  • Haukka sanoo:

    Sanoisin väärennökseksi, koska:

    1) Olento on kovin pieni ja tällöin aivokapasiteettikin on todennäköisesti pieni.

    2) Koko olennon olemus on melko kumisen oloinen, en ihmettelisi ollenkaan jos tuollaisia myytäisiin pilailupuodeissa.

    3) Ruumiinavauksen suorittaja käyttää tehtäväänsä nähden erittäin yksinkertaisia työkaluja ja käyttäytyy muutenkin epäammattimaisesti.

    4) Olennon sisäelimet (ja ulkoinen olemuskin) ovat liian samankaltaiset maassa eläviin organismeihin verrattuna.

    Ja sitten jäävät vielä nämä kysymykset:

    5) Miksi kaikki lentävät lautaset tuntuvat putoavan amerikkaan ja muihin teollisuusmaihin? Miksei vaikka jokin afrikkalainen maa voisi löytää pudonnutta lentävää lautasta ja tuoda sitä julkisuuteen?

    6) Miksi avaruusolennot ylipäätänsä antavat ihmisten saada kuolleitaan haltuunsa? Tuskin heillä olisi hankaluuksia saada ruumiita takaisin tämmöisiltä luolamiehilta.

  • Gitarre sanoo:

    siihen kyllä yhdyn että feikki tuo on mutta kyllähän ”alienin” iho voisi olla tuommoista. mutta muuten tuossa oli niin paljo virheitä että feikki on!

  • Rauli sanoo:

    Ensimmäistä kertaa näitä videoita katsellessa rupes naurattaa. Varsinkin kohdassa jossa kaveri ottaa esille nuo paperiveitset ja pihdit. Kaveri nähnyt vaivaa kyhätessään tuota kumiukkoa, koska siellä oli SCM-lihakset ja kaikki tehty viimeisen päälle, mutta sitten pilaa kaiken noilla työkaluillaan ja tökeröllä operoinnillaan.

    Pieni kommentti tästä:
    ”4) Olennon sisäelimet (ja ulkoinen olemuskin) ovat liian samankaltaiset maassa eläviin organismeihin verrattuna.”

    Avaruuden älykkäs väestö ei kehon perusrakenteen osalta poikkea maan ihmisten rakenteesta (yksi pää, kaksi kättä ja jalkaa, torso jne). Eli tämä ihmisen kehonrakenne näyttää olevan jonkinlainen universaali vakio. Koko voi vaihdella (n.1m-4,5m) kuten myös kaikki pienet yksityiskohdatkin.

  • idanblogi1 sanoo:

    Hassua, kun noi kylkiluut irtos ihan helposti, niin koitti peitellä sitä ja muka katkoa niitä.

    Ihan selvä feikki.

    Tän blogin taso on hieman huonontunut, uudet postaukset vain alieneista, ennen oli kaikenlaisia jännittäviä kummitusjuttuja.

    Se on hyvä, että näitä feikkejä laitetaan, niin ihmisillä on keskusteltavaa.

  • Haukka sanoo:

    ””Pieni kommentti tästä:
    “4) Olennon sisäelimet (ja ulkoinen olemuskin) ovat liian samankaltaiset maassa eläviin organismeihin verrattuna.”

    Avaruuden älykkäs väestö ei kehon perusrakenteen osalta poikkea maan ihmisten rakenteesta (yksi pää, kaksi kättä ja jalkaa, torso jne). Eli tämä ihmisen kehonrakenne näyttää olevan jonkinlainen universaali vakio. Koko voi vaihdella (n.1m-4,5m) kuten myös kaikki pienet yksityiskohdatkin.””

    Ei kyllä tarvitse mennä kovin pitkälle löytääkseen vähän meistä ihmisistä poikkeavaa älykästä elämää. Esim. mustekalat ovat älykkäämpiä kuin useimmat nisäkkäät ja niillä on ilmiömäisen hyvät ongelmienratkaisutaidot ja ne voivat varmaan jopa käyttää yksinkertaisia työkaluja (en ole 100% varma).

    Eli ei siis tarvitse olla ihmismäinen olento ollakseen älykäs ja mustekalojen taidoista ei ole pitkä matka ihmisten lähisukulaisten, eli apinoiden taitoihin. Tällaistä älykästä elämää löytyy siis jo maasta mutta avaruusolennot ovat silti aina ihmismäisiä, panee vähän epäilyttämään. =/

    Niin ja tuosta ”avaruuden älykkäästä väestöstä” ei ole vielä yhtään täysin varmaa todistetta.

  • gh0stb0y sanoo:

    Juu… Iho näyttää muovimaiselta, mutta miksi lekuri ”hieroi potilastaan” tuossa videossa alussa? Tohtori liikutteli alienia aika kauan siinä nimittäin. Ja alku näytti kunnon työltä muttakun hän rupesi repinään kylkiluita irti alkoi tulla tunne ettei tämä aidolta vaikuta.

  • Vesku sanoo:

    ”Alienin” kasvoihin on otettu mallia Jaksonin Mikolta.

  • jake sanoo:

    ja on muutenkin todella pieni alieni, noin 30 cm korkea kenties. feikki se on

  • hikka sanoo:

    sen silmät liikku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • juju sanoo:

    wespa sä oot kiva tyyppi!

  • gh0stb0y sanoo:

    ”Alienin” kasvoihin on otettu mallia Jaksonin Mikolta.

    Jaksonin Mikko?! Michael Jackson?

  • Ack sanoo:

    Ehkä koko ufo-juttu onkin median (jonka omistaa Murdoc) ja G8-hallitusten luoma aivopesujuttu. Väitetään että Nikola Tesla kekkasi jotain antikravitaatioon liittyviä sovelluksia jotka pölli joku hemmo ja jota Natsit sitten sovelsivat ensimmäisiin prototyyppeihin. Niinku Foofighter nimisiin palloihin jotka pelottelivat liittoutuneiden pommikoneita. Siitä ne sitten kehittyivät virtaviivaisemmiksi, ihan kuin vanhat autonkotterot nykyisiin. Ennen nuo ufot näyttivat mielestäni röttelöiltä. Ei kai ulottuvuuksista tai valovuosia matkanneet olennot kehittyisi samaan tahtiin meidän kanssa.

  • Ack sanoo:

    Niin joo, edellinen ei kyllä liittynyt tuohon elukkaan paljoakaan. Jospa se onkin keskonen, jonka joku Kiinalainen opiskelija vei kotiinsa kuvatakseen edellisen.

  • tyttönen sanoo:

    ihan selvä feikki… nauratti kyllä aika paljon 😀

  • witchwoman sanoo:

    Minusta näyttää feikiltä, kun iho olisi kumia, kun leikkaaminen näytti niin vaikealta ja elimet näyttivät jotenkin omituisen eli epäaidon värisiltä. Muuten aika karun näköistä touhua.

  • Arctica sanoo:

    en uskaltanu kattoa koska olen aika ”herkkähermoinen” 😀

  • TONTTUJEN TONTTU sanoo:

    nii ja minä ja mun kamu sanottiin et se on joko epäkehittyny apina joka voi olla totta tai japanilainen baybybone

  • rampe+viisas 7 luokkalaine sanoo:

    aivan se on apina

  • jampen sanoo:

    Mistä kukaan tietää miltä alienin iho näyttää… Sehän voi jopa olla kumia. 😀

  • Tanja sanoo:

    Mitä ihmettä se veren kanssa läträäminen oli? Voihan siinä olla joku pointti, mutten itse keksinyt sille mitään syytä.

  • nilikki sanoo:

    aika ihmeellisesti oli iho valmiiksi irti lihaksistosta ja suoletki oli irti

  • muumi sanoo:

    hyi ***** mikä pärstä!!

    Ja Muutan toi on aika varmasti lelu…:O

  • Phoebe sanoo:

    Jaap, minä en usko tuon olevan mikään oikea alieni. Kirurgi vaikutti aika huithapelilta.

  • pwner sanoo:

    aika hyvin tehty juttu mutta vähän liikaa virheitä :/

  • ihme. sanoo:

    Aika jäykkä iho… :SS feikki! sisäelimetk oli oudot… Miten se sydän oli irti, ja kuten suolisto yms?????

  • ihme. sanoo:

    Aika jäykkä iho… :SS feikki! sisäelimetk oli oudot… Miten se sydän oli irti, ja kuten suolisto yms?????

  • Japanlove sanoo:

    Hahhahhaa! Toihan on joku tyhmä muovilelu!

  • Judas Priest fani sanoo:

    iha muoviselt näyttää… sanoisin että on kyl aikalai feikki

  • mk sanoo:

    varmaa joku väärin syntyny lapsi

  • 13 v paranormaali tutkija sanoo:

    Feikki toi on

  • Neski sanoo:

    Minun mielestani teilla ei ole varaa sanoa, etta ei ole aito, koska iho kayttaytyy kuin kumi, ei niin kuin ”oikea” iho. Mistas sita tietaa, mika loppujen lopuksi on oikea? Ja varsinkin, kun ihminen ei tieda avaruusolioita paljon yhtaan mitaan, tuokin iho paatelma on tehty sen perusteella, millainen iho ihmisella on. Eikai se tarkoita sita, etta avaruusolio ei ole aito, jos iho on kuin muovia. Sita ei voi tietaa, millainen iho avaruusoliolla sitten on, ja kella heista ym.

    Ja itsekkin sanoisin, etta en uskoisi tuon olevan aito, koska en usko, etta tuolla tavalla noita naytettaisiin.

  • Neski sanoo:

    Ja jos aivan totta puhutaan, eikohan ihmiset ole avaruusolioita siina, missa muutkin.

  • Neski sanoo:

    Sellainen unohtui viela sanoa tuohon ensimmaisen viestin viimeiseen kappaleeseen viitaten, etta en vain usko, etta noita vain paastettaisiin medialle tietoon, tai julkaistavaksi. Uskoisin, etta viranomaiset siihen puuttuisivat, kun nykyaika tuntuu vahan vielakin olevan sita, ettei uskalleta paljastaa.

  • Peku sanoo:

    ” mk (11:38:18) :

    varmaa joku väärin syntyny lapsi”

    Väärin syntynyt lapsi? Miten lapsi voi syntyä väärin?

  • XshinobiX sanoo:

    Aika muoviselta iho näyttää, sanoisin että feikki.

  • gh0stb0y sanoo:

    Ja ajatteleppa vähän: tämä olisi feikki kun tekevät ”leikkauksen” nukelle ja päästävät sen tahallaan nettiin! Joku noista mukana olleista vain laittaa videon youtubeen ja kaikki vähäjärkiset uskovat todeksi!

  • XshinobiX sanoo:

    Monet ovat kyllä oikeassa tuossa asiassa että emme voi verrata alienia ihmiseen, esim sillä tavalla että minkälainen iho ja minkälaiset ruumiin osat ihmisellä on. Mutta joka tapauksessa sanoisin että se on feikki. Ja tosiaan tämä ”kirurgi” ei näytä kauhean ammattimaselta, suorastaan on typerää että näinkin hienosti tehty esitys pilataan tuollaisella surkealla ”näytteliällä” ja ei olla edes viitsitty panostaa siihen että olisi hankinttu läheisestä apteekista kunnon kirurgin veitsi. Hyvä yritys, minun tarkastuksesta ei kyllä pääse läpi.

  • gh0stb0y sanoo:

    Jep. Ihmisenkin ruumiin avauksessa ihminen avataan tavallaan helpommin ja paremman näköisesti eikä riuhtomalla ja repimällä.

  • ihme. sanoo:

    se vaan hiplailee sitä ja kääntelee päätä, ja siltä lähti heti kouhkoluut irti xD

  • ihme. sanoo:

    mun äiti nauro tälle x ] .

  • Jemppu sanoo:

    Feikki se varmasti on. On niitä parempiakin veitsiä olemassa. Minusta ei kyllä ruumiinavauksissa tehdä tuolla tavalla niille sivuille… Ja eikö sitä ole sanottu että avaruusolioiden veri on vihreää?

  • valistus sanoo:

    Jos joku on nähnyt youtubesta oikean ruumiinavauksen niin tietää että iho käyttäytyy eri tavoin.Tuossa tuo ”kirurgi” joutui laittamaan ihoon kiinni semmoiset pihdit että iho pysyisi pois tieltä.Oikea iho on velttoa ja olisi pysynyt pois tieltä itsestään.Muutenkin oikea iho leikkautuu helpommin.Vaikka en ole aina niin skeptinen niin tämä on aivan 100 pros. fake.

  • nörääjä sanoo:

    ´´Jos joku on nähnyt youtubesta oikean ruumiinavauksen niin tietää että iho käyttäytyy eri tavoin.Tuossa tuo “kirurgi” joutui laittamaan ihoon kiinni semmoiset pihdit että iho pysyisi pois tieltä.Oikea iho on velttoa ja olisi pysynyt pois tieltä itsestään.Muutenkin oikea iho leikkautuu helpommin.Vaikka en ole aina niin skeptinen niin tämä on aivan 100 pros. fake.´´

    niin ihmisen iho ei käyttäydy niinkuin videossa mutta mistä sen tietää miten alienin iho käyttäytyy 😉 en kyllä itsekkään tuohon videoon usko :/

  • OPA sanoo:

    On se hauska miten ihmiset olettaa et alieneilla ois ihan samalainen iho kun ihmisillä… en nyt siis väitä että tiedän ettei ole mutta tsänssit on et se on ihan erillaista. E

  • STEMU sanoo:

    tämähän on hauskin video minkä tällä hetkellä olen nähnyt 😀 selvä kuminen lelu. jäykkä ja noi sisäelimet aika tequja 😀

    -stemu

  • tiramisu sanoo:

    haha, päivän paras 😀

  • BÖ! sanoo:

    ihan sevä feikki ei yhtään pehmeän näköstä ihoa taittaa ruumiinavauksessa ja se palaa takaisin kumin tyyliin

  • nalle karhu sanoo:

    aian vasta tulleet vauvat näyttävät tolta sitä paitsi ne on voinu vaik tehä vauva
    leikkauksen

  • Emolys sanoo:

    Feikki sanoisin. Perustelut:

    1. Oikeaa ruumiinavausta ei laitettaisi nettiin.

    2. Olento paljastuu nukeksi kohdassa jossa mahaa peittävä nahka taivutetaan sivuun ja se ponnahtaa takaisin kuin kumiläppä.

    3. Kirurgiveitsen käyttö on epäammattimaista ja kuka päästäisi amatöörin tekemään näin tärkeää ruumiinavausta?

  • videon katsonut sanoo:

    haha :D. ilmiselvä feikki. aivan liian ihmismäiseksi tehty. ”elimet” nisäkäsmäisiä, ulkonäkö ihmismäinen, ”iho” näyttää/tuntuu muoviselta tai kumiselta ja ne ”kylkiluut” tuntuivat valmiiksi irtonaisilta. ja jos olisi aito, niin siitä oltaisiin tehty varmasti aika iso haloo :OO

  • HÖKIS sanoo:

    Aika tequja nuo sisäelimet. Ja sitten tuo, mahaa peittävä nahka taivutetaan sivuun ja se ponnahtaa takaisin kuin kumiläppä. Niinkun tuossa sanottiin.
    Ja sitten tota, kun se asetteli tota jonkun muutaman minuutin.
    Ja sitten tuo veitsen käyttämäninen, on muuten aika ensikertalaisen jälkeä.

  • Hutsinda sanoo:

    Jos tämä on aito, niin minä olen Erkki. Tuo ”veri” on tomaattisosetta. Kylkiluut ovat valmiiksi irti, samaten sydän ja suolet. Slmissä näkyi vilaukselta reikä, jonka sisäreunoissa oli tikkuja. Mahaa peittävä iho ponnahtaa takaisin kun sitä taivutetaan. Tuo ”kirurginveitsi” on paperiveitsi. Vilaukselta näkyi piipunrassia suolissa. Selkärangan päällä näkyy metallilenkki. Selkäranka on kovaa styroksia. Ja kaikkein oleellisin asia: KIRURGIMME EI OLE AITO. Amatöörimäistä käyttää veistä noin. Tuo on FEIKKI.

  • Emppu sanoo:

    Mun mielestä toi on kyl feikki, koska toi iho on nii kuminen, ja toi sininen suoli(tai mikä lie) lähti vaan ottamalla pois, eikä tarvinnu mitään niinku leikata sitä.

  • Sämi sanoo:

    Joo. luulen että on feikki. mutta miten me sitä voisimme sanoa että onko alienit ’KUMISIA’ vai minkä laisia. ei sitä koskaan tiedä. mutt omasta mielestä on feikki jos vähänkään olisi aito niin siitä pitäisi olla enemmän jtain teitoa esim mistä se löydettiin.

  • TeURaS sanoo:

    Itse nähneenä muutaman oikean ihmisen ruumiinavauksen ja miltä sitä näyttää sisältäpäin niin voin kertoa jo ruumiinavaus käytännöstä sen verran että siihen ei käytetä Kumikahvaisia koukkupää pihtejä =). Sitten Ruumiinavausta pitäisi dokumentoida koko ajan mutta mitään ääntä ei kuulu. Koska tälläisen dokumentoinnin tekeminen on aika tärkeää. Ja Iho kyllä on ihmiselläkin kuoleman jälkeen aika härskin sitkeää kun sitä vedetään koukuilla tuosta päältä pois =) Mutta todellakin totaalisen feikki. Mikä instanssi on tämän videon takana?

  • Pow sanoo:

    Väliäkö sillä onko tämä aito vai feikki? Tämä on surullinen juttu. Ja tuo… mikä se nyt sitten onkaan on niin kovin pieni… Tosin olen jossain muussakin yhteydessä nähnyt tällaisen ”pienen” ruumiin. Kamalan surullinen klippi. Ja ilman muuta uskon maanulkopuoliseen elämään! Enhän minä idiootti ole. Maailman kaikkeus on mittaamaton eli älkää nyt hyvät ihmiset kuvitelko että me oltaisiin ainoa elävä planeetta koko maailman kaikkeudessa…
    Eli selitelkää mitä tykkäätte, p***at siitä. MINUSTA tämä on koskettava ja toivon että nämä ”toiset” pian ottaisivat yhteyttä edes joihinkuihin. Jotka ovat valmiita siihen.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto