ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Hiukkaskiihdyttimen Pelätään Synnyttävän Mustan Aukon

Sveitsissä sijaitseva hiukkauskiihdytin olisi tarkoitus ottaa käyttöön tänä vuonna.

Entinen ydinturvallisuustutkija Walter Wagner, sekä Luis Sancho vaativat Cernin LHC-hiukkaskiihdytintä kuitenkin suljettavaksi, sillä se voi luoda mustan aukon, joka imee maapallomme vieraaseen avaruuteen.

Cernin fyysikot kumoavat kaksikon teoriat:
Eräiden fyysikoiden mukaan LHC:n törmäytykset voivat muodostaa mikroskooppisia mustia aukkoja. Tällaisten aukkojen energia on kuitenkin suhteessa törmäävien partikkelien energioihin. Näitä energiamääriä voidaan verrata hyttysten energioihin.

Cern vannoo, ettei hiukkaskiihdyttimen muodostamien mustien aukkojen energia pysty luomaan sellaista vetovoimaa, joka vetäisi materiaa puoleensa. Jos LHC pystyy luomaan mustia aukkoja, kosmiset säteet suurempine energioineen olisivat jo tuottaneet niitä paljon enemmän, järjestö sanoi tiedotteessaan.

Koska maapallo on edelleen paikallaan, ei ole syytä olettaa, että LHC:n toiminta olisi haitallista, Cern totesi.

On myös teorioitu, että hiukkauskiihdytin voisi luoda portaalin toisiin ulottuvuuksiin.

Lähde: Digitoday.fi

Kiitokset Hannulle vinkistä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

31 kommenttia aiheeseen: Hiukkaskiihdyttimen Pelätään Synnyttävän Mustan Aukon

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • hannu sanoo:

    Liittyykö osittain tähän tuoreeseen uutiseen:

    ””Seitsemän venäläiseen tuomiopäivän kulttiin kuulunutta naista on saatu suostuteltua pois luolista Keski-Venäjällä. Naiset suostuivat lähtemään luolista sillä ehdolla, että saavat jatkaa eristäytymistään kulttinsa johtajan Pjotr Kuznetsovin kodissa.

    Penzan maakunnassa on hermostuneesti odotettu jo kuukausien ajan loppuratkaisua hengenvaaralliselle jännitysnäytelmälle, jossa kolmisenkymmentä ihmistä on linnoittautunut maan sisään tehtyihin luoliin odottamaan tuomiopäivää.

    Todellinen venäläinen ortodoksikirkko -nimisen ryhmän mukaan maailmanloppu on edessä toukokuussa.”

  • Haukka sanoo:

    Mustan aukon tuhovoima taitaa pitkälti perustua sen massaan. Jos siis kiihdyttimessä muutama atomi puristuu mustaksi aukoksi, sillä ei välttämättä ole mitään suurempaa vaikutusta.

    Jos tajusin mitään niin kaavan E=mc^2 mukaan massa on vain yksi energian muoto ja aine on periaatteessa äärimmäisen tiheää energiaa. Tuollaisella aukolla ei varmaankaan ole energiaa tehdä paljon mitään mutta en kyllä ole mikään fyysikko, joten en voi sanoa varmasti.

    Tosin ei aukon pidäkään olla suuri, jos Tunguskaan pudonnut kappale olisi ollut musta aukko, niin sen olisi pitänyt olla nuppineulan pään kokoinen (Cernin mustat aukot olisivat kai vain nanokokoa).

  • hannu sanoo:

    Wikipedian mukaan systeemiä kokeillaan Kesäkuun puolivälissä ja ekat törmäykset 2kk päästää eli Elokuussa kai..

    ””The first beams are due for injection mid June 2008 with the first collisions planned to take place 2 months later.[1]”

  • Jahas sanoo:

    Kuulostaa lähinnä joidenkin hieman vähemmän fysiikasta tietävien keksimältä kauhuskenaariolta. (Entinen ydinturvallisuustutkija Walter Wagner – Miksi entinen?, Luis Sancho – pitäisikö nimen sanoa jotakin? En jaksanu herrojen taustoja harmikseni tutkia) Onhan niitä hiukkaskiihdyttimiä nyt ollut eri puolilla maailmaa jo iät ja ajat, emmäkö ole vielä mihinkään imeytyneet. (esim http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/4357613.stm)

    Itse toivon lähinnä, etteivät nämä puheet saa päättäjien päätä kääntymään CERN -projektin tiimoilta (kuten rahoitusta loppumaan yms.), asiat joita kyseisellä hiukkaskiihdyttimellä voidaan saavuttaa ovat tieteellisessä mielessä järjettömän merkittäviä. Olisi esimerkiksi sääli jos vaikkapa gravitaation gravitoni (joka on vielä teoreettinen) jäisi löytämättä. Onneksi EU ja muut CERN-projektiin osallistuneet organisaatiot ovat kuitenkin pääasiassa sijoittaneet projektiin niin paljon, ettei päätöksiä projektin hylkäämiseksi tehdä kovin heppoisin perustein.

    PS: Entä sitten vaikka kyseinen laite loisikin mustan aukon? Eipä kuulosta järin kauhealta tavalta kuolla. Ja ainakin saisimme vihdoin tietää, että mitä tapahtuu objektille, joka ajautuu mustaan aukkoon.

  • TheMagician sanoo:

    Taitaa olla tämä samainen hiukkaskiihdytin, josta artikkelissa puhutaan: http://apod.nasa.gov/apod/ap080225.html

  • Fenu sanoo:

    Joo tästä on spekuloitu joka paikassa kun ei asiasta paljoa tiedetä. Siitä oli juttu Tiede(01/2008) lehdessä niin siinä oli hyvin asia selitetty että testejä tehdään mikroskooppi tasolla niin se ei mun mielestä ole mitenkään vaarallista vaan tietoa siinä saadaan lisää ja voidaan saada selville mitä alkuräjähdyksessäkin kävi yms.
    http://www.tiede.fi/arkisto/artikkeli.php?id=893&vl=2008

    Tossa on linkkiä missä on jotakin tietoa lisää tästä LHC:stä
    Itse odotan sen starttausta ennen kesää.. 🙂

  • Spiral sanoo:

    Tästä uutisesta tulee ihan mieleen Dan Brownin Enkelit ja Demonit. Siinähän CERNissä saadaan kehitettyä jonkinlainen antimateria-ase.

  • Jannicaa sanoo:

    No hyi miks tollasiaki pitää keksiä..ja kuka maailmanloppua haluaa ://

  • Ack sanoo:

    Uutisessa mainittiin portaalien mahdollisuus toisiin ulottuvuuksiin. Helvettiin? Jos ne luolissa asuvat venäläiset ovat oikeassa ja Raamatun profetia helvetistä, joka astuu maan päälle onkin tämän kiihdyttimen ansiota. Illuminatin kiihdytin jonka rakennusohjeet tulivat meedioiden välittäminä demoneilta.

  • RockHill sanoo:

    Ack, helvetti oli keskiajalla pelotuskeino huonosti käyttäytyville kansalaisille tuskimpa se on mikään ulottuvuus, ja vielä vähemmän uskon että sinne pääsisi tsiikailemaan ilman että kuolet jos haluaa uskoa moiseen.

  • Snöre sanoo:

    :/ Aika pelottavalta kuullostaa tämmöiselle tyhmälle maallikolle. Toivottavasti he tietävät mitä tekevät eikä mitään pahempaa tapahdu. Ehkä parempi jos mitään tietoja ei saada. Voi olla aika järkyttäviä. Varsinkin jos joitain portteja toisiin ulottuvuuksiin ilmestyy.

  • Haukka sanoo:

    Kannattaa muistaa, että maapallon ilmakehään tulee avaruudesta päivittäin valtavia määriä suurempienergiaisia hiukkasia, kuin millään nykyisellä hiukkaskiihdyttimellä voidaan tuottaa ja tätä on jatkunut jo miljardeja vuosia ja silti täällä on elämää.

    http://fi.wikipedia.org/wiki/OMG-hiukkanen <-Tuossa yksi esimerkki, varmaankin suurienergiaisin hiukkanen mitä on koskaan päästy mittaamaan.

  • Jankkari sanoo:

    OMG! Ne avaa portin Half-Lifen maailmaan! Nyt kuoltii! (joke**)
    (Oli aivan pakko =P**)

  • Larty sanoo:

    ”Näitä energiamääriä voidaan verrata hyttysten energioihin.”

    Kyseessä oli todennäköisesti huono suomennos sellaiselta joka ei oikein tiedä fysiikasta. Jos hyttysessä oleva energia vapautettaisiin, se riittäisi räjäyttämään maapallon uudeksi asteroidivyöhykkeeksi. Mitä ihmettä meinaa jos verrataan ”hyttysen energiaa” johonkin? Hyttysen liike-energiaa?

    Aika äärimmäisyyksiin vietyä teknofobiaa pelätä hiukkaskiihdyttimiä.

  • Hope sanoo:

    Toivottavasti tuosta edes jotain tietoa irtoaa.. sehän bituttas suuresti, jos sieltä 27km putkesta startin jälkeen kuuluu vain sveitsiläistä lavatanssia 😛

  • Ömöm sanoo:

    Tuota noin, minäs päivänä tuo tulikaan julki…? Luin tästä aiheesta suomi24:ssakin ja siellä monet olivat sitä mieltä että kyseessä oli aprillipila.

  • Wespa sanoo:

    Kyllä tämä tuli julki kauan ennen aprillipäivää ja tästä on ollut ihan laajemminkin juttua, että ei ole kyseessä mikään aprillipila.

  • John Titor sanoo:

    Oletteko kuulleet tyypistä nimeltä John Titor? Hän kirjoitteli nettiin vuosina 2000 ja 2001 ja sanoi olevansa aikamatkustaja tulevaisuudesta.

    Hän sanoi että aikamatkustuksen ensimmäiset ”palikat” eli mikroskooppiset mustat aukot löydetään kunhan CERN:in hiukkaskiihdytin saadaan valmiiksi. Ja nyt tuokin hänen ennustuksensa näyttää käyneen toteen.

    Kaikki tietysti ajattelivat aikoinaan että tyyppi on joku huijari tietenkin, eihän aikamatkustusta ole olemassa kuin tieteiskirjallisuudessa..

    http://www.johntitor.com löytyy lisää tyypistä jos kiinnostaa.

  • fender sanoo:

    Vuonna 2001 tiedettiin ihan hyvin, että Cernin hiukkaskiihdytin voi synnyttää pieniä mustia aukkoja. Mustan aukon avulla ei voi kuitenkaan tehdä aikamatkustusta. Kaikki mikä menee mustaan aukkoon repiytyy kappaleiksi

  • nörääjä sanoo:

    jee! se tekee portaalin helvettii! harmi vaa että näin ei tuu tapahtumaa :l

  • JD Matthew sanoo:

    Ihan sama , en ymmärtäis kuitenkaan,-

  • Janne sanoo:

    Vau, tämä on todella kiinnostavaa. Olen aina halunnut tietää kaiken maailmankaikkeudesta ja nyt opiskelen fysiikkaa lukiossa. Minua kiinnostaa eniten tämän mustan aukon pimeä aine ja sen tilan rajattomuus. Olen myös hulluna portaaleihin ja pelkkä ajatus siitä, että nämä hiukkaskiihdyttimet voisivat luoda uskomattomia portaaleja olisi ihmiskunnan teknologian uusi edistys askel. Kuulostaa mahtavalta mutta samalta pelottavalta. Tuskin ihmiskunta on valmis uuteen teknologiaan ja sen tuomiin riskeihin.
    Mutta oikeasti en voi lakata ajattelemasta jos hiukkaskiihdytin voisi luoda mustan aukon, joka imisi maapallomme sen ehtymättömään vatsaan. USKOMATONTA, jos voisimme luoda portaalin uuteen galaksiin ja tutkia portaalien vaikutusta aineisiin, kehoon jne. Ties vaikka saataisiin selville että ulkoavaruudessa on elämää, ns. ”alieneja”!
    Tämä on todella kiinnostava web-sivu. Vierailen täällä useammin.

  • pappa sanoo:

    Joo no tuskin me selvitään hengissä jos joudutaan portaalista johonkin, vetovoimat pitää maapalloa nopeudessa, joka mahdollistaa elämän maapallolla.. tuskin säilyy ennallaan jos johonkin pulpahdetaan 😀 mutta joo, ennemmin uskon tuohon vuoden 2012 joulukuun maailmanloppuun, sitä odotellessa siis :DDD

  • Paavali sanoo:

    Enään viikko aikaa ja kiihdytin käynnistyy…

    Tämä hupaisa pelkääminen tuo lähinnä mieleen toisen asian jota muinoin pelättiin: Maapallo on litteä ja sen reunalta voi pudota.. 😀

  • Siis mitään äkkimuutosta ei odoteta tapahtuvan, vaan jotkut väittävät kun musta aukko syntyy niin se imee maapalloa ja 5 vuoden päästä maapallo olisi noin sentin kokoinen halkaisijaltaan.

  • Wautsi! sanoo:

    no hätä, sillä jos musta aukko syntyy, se häviää saman tien. on aivan eri asia puhua luhistuneesta tähdestä kuin hiukkasten törmäyksessä syntyneistä mustista aukoista.

  • Kössi sanoo:

    Kaikki kuolee huomenna, se juttu losahtaa ihan satasella ja sit suomes sataa patonkei!!!

  • KJONI sanoo:

    no enpä kyl usko et putken sisäl saadaan tehtyä mitään vaarallisen kokost mustaa aukkoa… jos ollenkaa.. no pian se selviää…

  • minttu sanoo:

    ja p*skat se mitään mustaa-aukkoa synnytä! ootte vialla päästänne jos niin luulette!

  • Wespa sanoo:

    En sanoisi, että vialla päästään. Vai oletko viisaampi, kuin monta vuotta alalla olleet fyysikot? Siihen on teoreettinen mahdollisuus (jokseenkin pieni), jonka on todennut monta eri fyysikkoa. Itse en tosin näe tuota hyvin todennäköisenä, sillä riski on pieni ja samaa mieltä on suurin osa fyysikoistakin…

  • jedi sanoo:

    Se koko laite on tähtiportti, ja portista tulee Chuck Norris. Chuck tulee portista joulukuussa 2012. Aiheesta voi löydä vetoa, itse laitoin unibetissa kaikki likoon Chuckin puolesta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto