ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Stonehengen Alueella Tehdään Kaivauksia

Stonehenge sijaitsee Salisbury Plain -tasangolla Englannin Wiltshiressa. Se on kivistä koostuva todella vanha muodostelma, jonka arvellaan liittyneen mahdollisesti uskonnollisiin rituaaleihin.

Monien tuhansien kilojen painoiset kivet on kuljetettu alueelle satojen kilometrien päästä. Miksi ja miten, sitä ei tiedetä varmasti.

Nyt asiaa tutkitaan ja arkeologit ovat kaivaneet esiin maakerroksen, jonka uskotaan antavan vastauksia salaperäisen kivikehän arvoitukseen.

Maaperä sisältää orgaanista ainetta, jonka perusteella voidaan päätellä koska ja miten Stonehenge rakennettiin. Maa-ainesta ei ole vielä kuitenkaan analysoitu.

Joidenkin arvioiden mukaan Stonehenge voisi olla myös temppeli tai hautapaikka. Sitä alettiin rakentaa n. 3000 vuotta ennen ajanlaskumme alkua.

Stonehengen läheisiltä peltoalueilta löytyy myös vuosittain useita viljapeltokuvioita.

Saa nyt nähdä miten käy tarkemmissa tutkimuksissa. Ratkeaako Stonehengen arvoitus vihdoinkin?

Lähde: iltasanomat.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Stonehengen Alueella Tehdään Kaivauksia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Gitarre sanoo:

    siitä tulisikin varmaan aika juttu jos sieltä jotain outoa paljastuisi.

  • Raubtier sanoo:

    Kerran tuli dokumentti ja siinä se tutkija yritti saada niitä kiviä vietyä jostakin sadan kilometrin päästä tuonne paikalla käyttäen vain sitä tekniikkaa mitä siihen aikaan oli käytetty. Arvatenkin ei oikein onnistunut se kokeilu…

  • Tunhhu sanoo:

    onko kukaan muu miettiny samaa kun minä, että tuo rakennelma muistuttaa helv*etin paljon jotain ”pyöreän lentävän esineen” laskeutumistelakkaa ? siis ainakin mun mielestä 😀 .. eipä kai tutkijat ole tällästä hirveän tosissaan miettinyt..

  • gh0stb0y sanoo:

    Toi urbaanilegenda juttu että muka ne olis tuotu tonne 100km päästä on samanlainen että miten muka muinaiset Egyptiläiset rakens pyramidit? Jos tämänkin teossa on pyydetty ulkopuolisilta apua, eli alieneilta?! o_O

  • Haukka sanoo:

    Ihmisillä on kumma tapa aliarvioida maailmaa, sen prosesseja ja itseään. Useat olettavat, että maailman ja kaikki eliöt loi jokin yliluonnollinen voima kun ”ei se itsestään olisi voinut tapahtua” ja kaikki muinaisten ihmisten saavutukset on tehty jumalien/avaruusolentojen toimesta kun ne ajan ”ihmiset eivät voineet mitenkään tehdä sitä.”

    Esimerkiksi Kheopsin pyramidi, eli tämä suurin pyramidi, pohja n. 230×230 metriä, korkeus n. 150 m ja 2 miljoonaa kiveä, joiden keskipaino on useissa tonneissa, on uusien arvioiden mukaan tehty hieman yli 20 vuoden aikana 4 000 työläisen voimin, eli ei sekään mitenkään niin suuri urakka ollut kuin yleisesti luullaan ja tässä Stonehengessä ei varmaankaan sen enempää tekemistä ollut kun on niin paljon pienempikin rakennelma.

    Ja eikö Stonehengeä käytetty rituaalipaikkana ja observatoriona sekä kellona? Lentävien lautasten laskeutumispaikka on aika kaukaa haettu, eivätkö ne osaa laskeutua muualle kuin pikkuiseen kivikehään vaikka ovat tulleet valovuosien päästä… Sama pätee kaiken maailman viljapeltokuvioihin ja kummiin linjoihin maassa.

  • Yoji sanoo:

    gh0stb0y

    se että nou kivet on tuoto satojen kilemetrien päästä ei olee mikään ”urbaanilegenda” siitä on paljon todisteita että kivet on tuotu tuonne.

    Melkein sama asia pätee myäs egyptin hienoissa pyramiideissa ihan ihmiset ovat tehneet ne kovalla työllä.

  • Yoji sanoo:

    Edit type edelliseen viestiin.

    Noi*
    Ole*
    Myös*

  • Mikko sanoo:

    En missään nimessä kiellä Stonehengen mahdollsta uskonnollista alkuperää, mutta rakentaahan ihminen nykyäänkin kaikkea ihan vain rakentamisen ilosta, omaksi silmän ilokseen ja vain siksi, että pystyy. Ei joka ikinen muinainen rakennelma tai esine voi olla kulttiesine. Tuhat vuotta vanhat dildotkin ovat varmaan, tutkijoiden mielestä, hedelmällisyystaikakaluja. x)

  • Tunhhu sanoo:

    Haukka, jos olet lukenut tieteen kuvalehdestä sen ”uusimman” teorian pyramidien rakentamisesta, niin mun mielipide on siitä : Roskaa.. se oli niin hakemalla haettu typerä teoria, että vaikka rakentaminen olisi ollut sillä tyylillä mahdollinen en vaan jaksa uskoa että niin olisi todella tehty..tämä siis vain mun mielipide 😀

  • Infrequentia sanoo:

    Voihan se olla ihmisten tekemä, mutta en oikein jaksa uskoa että 5000 vuotta sitten ihmiset olisivat saaneet aikaiseksi vastaavan kyhäelmän kun tuollaisen tekemisessä olisi ongelmia nykyaikanakin.

  • Yoji sanoo:

    Tekiväthän egyptiläiset Pyramiideja ja hemmetin isoja patsaita nykypäivän ihmiset tekee vaan kaiken niin hankalaksi ja eikä huomaa sen ”helpoutta”.
    Kehittiväthän ne Maailman ensimmäisen Hieroglyyffisen Kielijärjestelmän.
    todella viisaita porukkaa siihen aikaan 🙂

    Mutta Takaisin Stonehengeen oma villi veikkaus oli että joku on vaan rakentanut tuon omaksi iloksi tuohon ei kaikkiin rakelmiin tarvi olla selitys 😀
    tai sitten käytetty uskollisiin rituaaleihin.

  • Wespa sanoo:

    No ei sitä ainakaan omaksi iloksi ole tehty, sillä on pitänyt tietää planeettojen sijainteja ym. sillä aurinko laskee aina tiettyyn paikkaan ja luo valonsa sinne keskelle jne.

  • PeeVee sanoo:

    Jospas se onkin vaan jonkun muinaisen kansanjohtajan palatsin perustukset. Korkeat sen takia, että sai olla vähän ylempänän rahvaskansaa. 🙂

  • vege sanoo:

    Hyvin pidetty salaisuus on, että 1800-luvun lopulla peukaloitiin Stonehengea oikein urakalla. Lähes kaikkia kivia on liikuteltu ja useita paljonkin. Enää ei ole oikein tiedossa tai todisteita, millaisesssa muodossa järkäleet olivat. Mutta asiantutijoiden mukaan ei anakaan nykyisessä, läheskään.
    Nykyinen asetelma on ”huijausta” ja jälkikäteen tehty ”observatorio”, ihan vaan arvaamalla, metritolkulla siirtelemällä. Samanlaista puoskarointiarkeologiaa kuin Kreetalla, jossa joku engelsmanni valoi betoniin kaiken arvokkaan Hellenismikulttuurin jäänteen…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto