ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Päivän Piristys – Invaasio

Tässä hauskassa animaatiopätkässä avaruusolennot tulevat maapallolle vallotusaikeissa, mutta miten käykään.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Päivän Piristys – Invaasio

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • idanblogi1 sanoo:

    Ei ollut kauhean hauska.

  • Iippa sanoo:

    Huvittava .. (:

  • jokuvaan sanoo:

    nain huonoa huumoria eeä huhhuh…ei ketään voi oikeasti huvittaa tällainen,ylläpito HOX!!!

  • SuiSeLi sanoo:

    tääki sivu on menossa kovaa vauhtia päin p*rsettä. =I
    ennen täällä oli kiinnostavia juttuja mut nyt tää on täynnä selviä feikkividejä,paskoja ufokuvia joissa on paintilla piirrettyjä ufoaluksia ja sit on viä jtn paskoja päivänpiristys artikkeleja.
    Ettekö te siellä ylläpidossa oikeesti enää löydä kunnon videjä tai kuvii tänne jotka ei ois selvii feikkejä ku pitää niien tilalle tunkee paskoja päivänpiristyksiä että oisitte muka sen paras nettisivu mikälie palkinnon arvosia?
    huoooh…

  • Regendos sanoo:

    Juttuhan vain on näin, että sitä materiaalia ei vain riitä loputtomiin. Minun mielestäni meidän sivulla on sisältöä jo aika hyvin. Jos haluatte lisää sisältöä parablogiin, niin ottakaa järki käteen ja ehdotelkaa sitä. Meidän s-posti osoitteet ovat kaikille näkyvissä. Meille saa lähetellä linkkejä videoihin tai antaa vinkkejä artikkeleista.

    Ja tuosta feikki-tosi jutusta. Tässäkin voisi jälleen miettiä omalla päällään. Kaikilla meillä on omat mielipiteemme näistä videoista sekä kuvista. Joillekkin ne ovat totta, joillekkin täyttä kuraa. Me emme MILLÄÄN voi tietää mikä on aito ja mikä ei. Sitäpaitsi, mitään UFO/Kummitus juttua ei olla voitu tähän mennessä todistaa 100% varmaksi.

    Ja mehän emme ole paras nettisivu, vaan worldpressin suomalaisten blogien palkinnon arvoisia laajasta sisällöstä.

    Kun kitisette, niin olkaa kilttejä ja älkää tehkö sitä niinkuin alakoululaiset kypsymättömät kakarat, vaan olkaa asiallisia niin voisimme ehkä pystyäkkin rakentamaan parablogia teidän haluamaanne suuntaan, jos saisimme pyynnöistä jotain tolkkua.

  • Wespa sanoo:

    Regendos puhuu asiaa. Sen verran voin vielä sanoa, että kummastakohan tulisi enemmän valituksia? Videoiden vähyydestä, vai siitä, että suurin osa on osan mielestä feikkejä? Jos lisäisimme mielestämme vain 95% varmuudella aitoja videoita ym. niin niitä tulisi sitten varmaan noin kerran kuussa ja sitten tulisi kauhea valitusvyöry videoiden vähyydestä. Kuten Regendos mainitsikin, niin vinkkejä otetaan vastaan ja jos SuiSeLi todellakin olet sitä mieltä, että täältä puuttuu jotain hyvää/tärkeää materiaalia, niin pistä ihmeessä vinkkiä ja linkkiä kehiin. Kannattaa myös käyttää tuolta oikealta löytyvää hakutoimintoa, sekä aihealuelistaa, varmasti löytyy paljon videoita ym. joita et ole vielä SuiSeLi katsonut. 🙂

    Päivän Piristys -videot ovat myös nimensä mukaan tarkoitettuja vähän tuomaan blogin joillekkin ahdistavillekkin videoille vastapainoa.

    Wordpess.se tosiaan valitsi blogimme vuoden parhaaksi suomalaiseksi blogiksi ja paljon on ääniä annettu tuonne Suomen Parhaat Verkkosivut äänestykseenkin.

    Toki ehdotuksia, toivomuksia ja kritiikkiä otetaan edelleenkin vastaan blogin sisällöstä. Kaikesta voimme ottaa opiksemme ja samalla parantaa blogin sisältöä.

  • julle sanoo:

    Hahah, makee häviö.
    Vaihteluksi käypänen animaatio. : )

  • Yks vaan sanoo:

    Ei vitsi oli hauska 😀 Mut toi kakka oli kyl aika löysää
    😉

  • gh0stb0y sanoo:

    hahah! 😀

  • TuNtEmAtOn sanoo:

    Iha hauska.. ^.^

  • mikki sanoo:

    luonoäiti hoiti homman >.<

  • k@is@ sanoo:

    😉

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto