ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kirkas pyöreä UFO

Tällä videolla näkyy kirkas rinkulamainen valomuodostelma, joka liikkuu taivaalla. Valitettavasti en saanut selville missä video on kuvattu ja koska, mutta veikkaisin henkilön puheesta, että jossain päin Yhdysvaltoja on video kuvattu.

http://www.youtube.com/watch?v=jfRJIMPoMHs

Kiitokset vinkistä KP:lle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

29 kommenttia aiheeseen: Kirkas pyöreä UFO

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Everest sanoo:

    Reippaasti ainakin kameraa heiluttaa = /.Näyttää aidolta…

  • gh0stb0y sanoo:

    Ei mullakaan kovin ei-tärisevät kädet ole jos kuvaa tai pitelen jotain 😀 Hiano video!

  • leatherman sanoo:

    Mielenkiintonen juu, en kyl osaa sanoa mikä tuo on. Vois olla jaika iso homma tuon kasaamisessa, jos sellainen tuo ois. Äänet on vähän epäilyttävät. Kaveri sai vissin orgasmin 2:12 🙂

  • Vau sanoo:

    Aidon näköinen!!!

  • Hot the Pot sanoo:

    Hieno on rinkula, nytköhän se alkaa 😉

  • GHOSTHUNTER sanoo:

    mikä ihmeen viiva tossa aluksen alapuolella näkyy

  • Kristhor sanoo:

    ufo havaintoja näyttää tulevan nyt tiiviiseen tahtiin! tapahtuukohan oikeasti se ”näyttäyminen”??

  • leatherman sanoo:

    tai sit ne on keksiny vain uuden tavan fuulata ihmisiä, who knows 😉

  • jeppis sanoo:

    näyttää olevan hieman ongelmia ton ohjauksen kans, näyttäis heiluvan siihen malliiin, vissiin pistäneet jonku amatöörin puikkoihin…
    galaktinen autokoulu… suorittavat inssiä videolla

  • Kohmelo sanoo:

    Heh, jep.. Tai sitten kostean baarireissun jälkeen päättänyt Zoidbergi kuitenkin astua aluksen puikkoihin, ja vähän eksynyt kotireitiltä..sattuuhan sitä paremmissakin piireissä! 😉

    Mutta tosiaan.. Onhan nämä videot mielenkiintoisia. Eipä oikein voi sanoa juuta eikä jaata aitouden tai feikkiyden puolesta. Tuntuu tosiaan, että tällaisia videoita tulee nykyään useammin kuin aiemmin?

  • Brecle sanoo:

    MIKÄ KUMMA ?!

  • gh0stb0y sanoo:

    Mitä mitä kummaa?

  • Patsi sanoo:

    Rengas tuo on… aika jännä 🙂

  • Penttijuhani Toivanen sanoo:

    Viiva..ufon alla näkyy olevan sähkö kaapeli tai puhelinlinja? mutta täällä joku sanoi..kuvaajan saaneen orgs… mutta ei kannata irvailla! mitehän itse mahtaisi käyttäytyä kun joutuu tuollaisen kanssa nokatusten? kyllä tuo video on aito,siinä ei ole varmaankin mitään epäilystä…miksi joku näkisi mokoman takia noin paljon vaivaa että saisi videonsa esille?

  • Kohmelo sanoo:

    Itsekin oikeestaan mietin, että miksi ihmiset viitsisi edes enää käyttää aikaansa feikin tekemiseen, koska..no..se kuitenkin haukutaan feikiksi? En itse epäile tuon videon aitoutta.

    Mutta jos tuo video on feikki, niin saahan se aikaan aina pientä hämmennystä (jota tekijä tod. näk. toivoisi), mm. meidän parablogilaisten keskuudessa.

  • Masteri sanoo:

    Olin kommentoimassa että voi tuo olla jonkinlainen feikkikin, perustuen sen heiluntaan. Ajattelin että tuuli vaikuttaa siihen niin paljon että se heiluu, mutta sehän näyttääkin lentävän edestakaisin tuossa, joten ei siihen tuuli ilmeisesti vaikuta. Aika mielenkiintone tosiaan.

  • K0tka sanoo:

    haha, kaveri on pimeässä huoneessa jossa on juotos valo (sellainen jossa on suurenuslasi + valo) ja heiluttaa kameraa, p**** se mikään ufo ole…

  • Totuus sanoo:

    Wespa vois kertoo taas oman mielipiteensä niin saisin jottaa mäkin sanottua

  • Immoxilline sanoo:

    Tuntuis että kyseessä on feikki..ehkä radio-ohjattava lennokki kuvassa näkyvän talon yllä, lennokkiin kiinnitetty joku ”rinkulamainen” valoelementti..toi tuli mieleen ihan vaan johtuen ininästä joka aika ajoin kuuluu videolta(kuulostaa pienen polttomoottorin aikaansaamalta ääneltä kaartelevissa liikkeissä..)
    En ole asenneskeptikko ufojen suhteen, mutta kaikkea en purematta niele;-)

  • hieno! sanoo:

    omasta mielestä oli kyllä vakuuttava video. Ja nämä ketkä sanovat ku kamera heiluu niin kovaa, koittakaapas ite kuvata monin kertaisella zoomilla varustetulla kameralla vaikka kaukana näkyvää lintua niin että zoomi on zoomattu niin lähelle kuin mahdollista ja yritä pitää kuva heilumattomana, ei ikinä onnistu!! hieno video kyllä oli. 🙂

  • Tunhhu sanoo:

    tää vakuutti… ei voi muuta sanoa kun että ensikuuta odotellessa 😉

  • tomma sanoo:

    juu donitsi taivaalla hello america

  • TEEMU8D sanoo:

    Pari orgasmia sai tää kaveri, mutta ei siitä sen enempää.
    Voisi tämä olla kauko-ohjattava lentävä esine, tai sitten täysin aito ufo.
    (kenties tiedustelualuksia, ne tiedustelevat, miten maamme otti tämän viestin vastaan, että he kertoivat saapuvansa). Näitä UFO:ja näkee enemmä ja enemmä, mitä lähemmäksi tuo aika tulee. Eniten jäi hämäämään, tuo viiva aluksen alapuolella. Mutta, wespa voisi ottaa kantaa tähän, niin viisaustuisimme.

    @ TEEMU8D

  • Wespa sanoo:

    Ensimmäinen mielikuvani oli nimenomaan se, että se vaikutti sellaiselta lelu-ufolta, jota voi ohjailla, mutta sitten huomasin kohteen olevan todella korkealla. Mielestäni ”lelu-ufolennokkia” tms. ei saa noin korkealle ja kohde vaikutti suuremmalta.
    Vaikea kuitenkaan sanoa mikä on kyseessä, mutta se voisi olla jopa armeijan salainen testi tai sitten maan ulkopuolisen älyn ohjaama laite. Enemmän kallistuisin kuitenkin tuohon armeijan uuden salaisen projektin puoleen, sillä kohde näytti heiluvan aika hallitsemattomasti.

  • JuoppoTärinäKameramies sanoo:

    siis nyt menee hermot. mikä siinä on ettäku löydät ns. täydellisen selkeän ufo aluksen tai muun niin käsi heiluu ku lipputanko myrskyssä ja kuvaa välillä minne sattuu.. ymmärrän myös että ei tee itsellä mieli katsoa kameraan ku haluaa katsoa omin silmin mutta se varmaan kannattaa tajuta että se video on todiste ja kestää ikuisuuden. tuo näytti todella mielenkiintoiselta mutta ainoa asia mikä tämän voisi jotenki feikiksi tehdä on tuo uskomaton kännisen ukon aamukrapulan käsitärinä. ja jos todella on niin vähän voimaa että sitä kameraa ei jaksa pitää kädessä niin suosittelen jo punttia reippaasti. en oo tänne ennen kirjotellu enkä ruukaa kirjotella mutta nyt oikeesti alko jo V*tuttaa ja reippaasti!

  • -Lucifer- sanoo:

    Käsihän heiluu koska kuvaaja zoomaa kohdetta, eli aika vaaka käsi täytyy kyllä olla jos ei paljoa heilu. Ja niikun JuoppoTärinäKameramies sanoi ei siinä oiken tee mieli linssitä katsoa vaan omin silmin! Hieno video kyllä oli.

  • kärmes sanoo:

    hehkuva munkkirinkilä…aikas iso kylläki=)

  • Tomppa sanoo:

    Oiskohan helikopteri?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto