ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Pilviksi naamioituneita Ufoja?

2012Evolution.com -sivuston foorumilla pohdittiin, että ns. valo-alukset ovat puhdasta valoa/energiaa ja saattavat ilmestyä oudon pilven muodossa ollakseen huomaamattomia.

Olkoon mitä ovat, mutta ainakin oudoilta nuo ”pilvimuodostelmat” näyttävät.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

33 kommenttia aiheeseen: Pilviksi naamioituneita Ufoja?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Kari Pepsi sanoo:

    Osan luokittelisin ihan normi mantelipilviksi(itekkii niitä nähny) . Kun taas loput ovat hassun muotoisia poutapilvii. En kyl noista muukalaisii ettii lähtis.
    Ja miksi he eivät ota sitten ihan tavallisen huomiota herättämättömän pilven muotoa alukselleen, vaan jättävät ikäänkuin muotopuoleksi?

  • Huttu sanoo:

    normaaleja poikkeuksellisen hienoja pilviä noi on. mitää kummaa niissä

    tä o nyt taas tata 14.10 liittyvää vainoharhasuutta mikä alkaa lisääntymään pikkuhiljaa kyllästymiseen asti

    ootellaan nyt iha rauhas, ei mee kauaa enää

  • janne sanoo:

    siisti toi viiminen

  • Totuus sanoo:

    Ihan normaaleja pilviä ovat. Pilvethän voivat muokkautua minkälaisiksi vaan

  • Pena sanoo:

    Jos ufot muuttuisivat pilviksi uskon ainakin että ne ovat paljon normaalimpia kuin nuo, kun niinhän sanotaan että humanoidit ovat viisaampia kuin ihmiset.
    He kyllä tajuaisivat muuttaa aluksensa paljon normaaliempien pilvien muotoon tarkkailessaan meitä.

  • RockHill sanoo:

    Todella makee toi viimene ja näyttäisi olevan matalalla. Olen pohtinut itsekin samaa asiaa joskus kun olen nähnyt todella pyöreitä ja tasaisia pilviä monta ryppäässä, voi olla ken tietää.

  • asdf sanoo:

    Erikoisia pilviä, mutta en menisi heti ”UFO”:ksi sanomaan.

  • Pena sanoo:

    Ja vielä yksi asia: Pilvejä voi muokata vaikka minkä näkösiksi lentokoneilla,
    joten tämä ei ole ihme.

  • A-E sanoo:

    Normaaleja pilvejä. eka oli vähän omituinen, mutta olen kyllä ton näköisiä pilviä nähnyt taivallaa pitkin elämääni. 14.10.2008 päivä lähestyy niin vainoharhaisuus kasvaa…

    odotellaan päivää 14.10

  • Ruby sanoo:

    Pilviähän nuo. Ja taustalla rasittavin biisi ikinä

  • Hot the Pot sanoo:

    Vähän olisi aluksen muotoa tuossa pilvessä: http://www.youtube.com/watch?v=qtqeDmr_pH4

  • gh0stb0y sanoo:

    Näytti kyllä ihan pilviltä… -.-”

  • ninjani sanoo:

    Hot the Pot (15:00:06) :

    Vähän olisi aluksen muotoa tuossa pilvessä: http://www.youtube.com/watch?v=qtqeDmr_pH4

    Tuo on selvästikkin muokattu, kun katsoo nuita muita pilviä, niin niissä näkyy selvästi sellainen raja.

  • ReZ sanoo:

    Joo, tuo vika pilvi oli kyl tosi mahtava 😀

    Mutjoo, emmäkää kyl mitenkää usko, että ne nyt mitää humanoidien aluksia olis… Ja millonkahan noiki videot on otettu? Tuskin ihan lähi aikoina..

  • 555+111 sanoo:

    HUI!!! Ne on kuvannu oikeita pilviä, rankkaa!!!

  • gh0stb0y sanoo:

    Mistä sitä tietää?

  • shakaali sanoo:

    mitä järkeä on käydä näyttämässä alusta, jota kaikki luulevat hassun näköiseksi pilveksi. ja vielä etuajassa. jos tämä siis liittyy 14.10. ”tapahtumaan”, kuten käsitin? vai missasinko nyt jotain?

    vainoharhaisuus tosiaan alkaa lisääntyä ihan älyttömyyksiin asti, kuten huttu jo mainitsikin.

  • RockHill sanoo:

    Ei välttämättä liity tulevaan vaan siis ovat voineet olla vain tutkimassa maata naamioituneena.

  • Möö sanoo:

    Mielestäni elämä menee jo ehkä vähän turhan jännittäväksi, jos pitää alkaa epäillä pilviäkin suurista suunnitelmista.

    Jotkut olivat kyllä oikein vaikuttavia ja erikoisia, sitä en kiellä. Saa nähdä, joudunko syömään sanani 14.10. 🙂

  • Vince sanoo:

    Hienoja pilivä ja pilvimuodostelmia, mutta pidän hyvin epätodennäkösenä että noilla on mitään tekemistä ufojen kanssa.

  • Haukka sanoo:

    Miksi nykyään jokaista pikkuisenkaan oudon näköistä, mutta samalla oikeasti ihan normaalia, sääilmiötä pidetään todisteena jostain mitä ne eivät ole? Sateenkaaria, pilviä…

  • k5 sanoo:

    Ufot ei tee enää peltokuvioita …
    Ne tekee pilvikuvioita >:)

  • jkh sanoo:

    Olipa hyvä biisi 🙂 Kukaan tietäs esittäjää? kittoos..

  • dalen sanoo:

    tuossa 3:39 kohdalla näkyy hyvin UFO:n näköinen pilvi…

  • Totuus sanoo:

    Yleisimpiä virhehavaintoja
    Kuu: Vaikka Kuu onkin erittäin helposti taivaalta tunnistettava kohde, voi sitä joskus sopivissa olosuhteissa luulla joksikin muuksi – joskus Kuu näkyy vain valopisteinä metsän takaa tai pilvien takaa. Autossa Kuu voi ”seurata” havaitsijaa pitkän matkaa.
    Pilvet: Niin kutsutut mantelipilvet ovat sikarinmuotoisia ja melko teräväreunaisia pilviä, joista aina silloin tällöin tulee ufoja. Eritoten Auringon laskiessa ovat nämä pilvet matalalla horisontissa ollessaan vakuuttavan näköisiä, kun viimeiset auringonsäteet valaisevat niitä vielä kirkkaasti.
    Auton tai valonheittimen valokeila pilvissä.
    Tähdet, planeetat yms. taivaankappaleet: Joskus Siriusta voi luulla tunnistamattomaksi lentäväksi esineeksi, vaikka tähti itsessään onkin paikallaan. Virhehavaintoa edesauttaa vielä se, että tähti tuikkii voimakkaasti ja vaihtelee väriään ollessaan melkein horisontissa. Kirkas Venus on yksi yleisimmistä ufohavaintojen aiheuttajista.
    Linnut: Eräitä tavallisimpia väärien ufohavaintojen aiheuttajia. Lintua voi luulla ufoksi, jos vain linnun vatsapuoli valaistaan ja lintu on korkealla pimeällä yötaivaalla.
    Lentokoneet: Yöllä lentokoneesta erottuu vain vilkkuvia valoja. Tuuli voi joskus viedä lentokoneen äänen pois. Lentokone voi olla laskeutumassa lentokentälle ja sitä katsotaan kiitotien päästä. Yhdysvalloissa on mainoslentokoneita, jotka hinaavat valaistua kylttiä perässään.
    Satelliitit: Tasaisella nopeudella liikkuvia, usein vilkkuvia valopisteitä, jotka katoavat joutuessaan Maan varjoon yleensä korkealla taivaalla. Maahan syöksyvä satelliitti näyttää joskus jopa kipinätulipyrstöiseltä sikarimaiselta avaruusalukselta.
    Ilmapallot: Pyöreitä esineitä, jotka voivat ajautua tuulen mukana hyvinkin kauas. On mainospalloja, säähavaintopalloja ja ilmalaivoja.
    Rakettilaukaisut: Suomessa nähtiin 1970-luvun alussa lukuisia ns. Pudasjärven ufoja. Osa näistä on voinut olla neuvostoliittolaisten rakettien laukaisuja Plesetskistä. Rakettilaukaisut näyttävät pyöriviltä valopalloilta tai sikarin muotoisilta esineiltä, joiden päässä on valopallo. Monesti erästä rakettilaukaisun vaihetta kuvataan maneettia muistuttavaksi. Ruotsista Kiirunasta on laukaistu yläilmakehään bariumpilviä, jotka ovat hehkuneet ”ufomaisesti”. Niitä voi nähdä Suomenkin Lapissa sopivalla säällä.
    Kangastukset: Jäällä, vesillä tai autiomailla havaitaan sopivissa oloissa kangastuksia, jotka ovat vääristyneitä väärin päin olevia esimerkiksi saaren kuvia horisontin lähellä.
    Virvatulet: Suoalueilla on joskus virvatulia, jotka hyppelehtivät maan pinnan lähellä.
    Maavalot: Maavalot voivat näyttää ilmassa liikkuvalta valopallolta. Ne ovat luonnollisiksi oletettuja valoilmiöitä, joita kuitenkaan nykytiede ei kattavasti selitä.
    Bioluminesenssi eli eliöiden biologinen valontuotanto: Esimerkiksi eräät pimeässä lentävät valoilmiöt ovat paljastuneet tornipöllöiksi, joiden rintapuoli hohtaa.
    Pallosalamat
    Kepposet: Joskus ihmiset järjestävät erilaisia kepposia, esim. ilmapalloon kiinnitetty taskulamppu näyttää ufolta. Laserosoittimen valokiila pilvessä.

    Siinä on sitte teille

  • tEPI sanoo:

    Totuus
    ”Auton tai valonheittimen valokeila pilvissä”
    —————————————-
    haluaisin omaan kiesiin kans sellaset valot jokka näkyy pilviin saakka, muutenki teksti aika tyhmää 😀

  • Totuus sanoo:

    tepille tiedoks että kopioin ton vaan wikipediasta. Itte en oo kirjottanu noista mitään. En mäkään kyllä tajua tota valo juttua pilviin mutta omasta mielestä aika totta noi muut

  • wiuuuuu sanoo:

    nykytekniikal saadaa aikaa ihmeitä.. mukatut ainaku jotkut .. ?

  • tEPI sanoo:

    No onhan siinä kyllä asiaakin, mutta tolle tunturipöllölle repesin:D, en tosin väitä etteikö olisi mahdollista että pöllö hohtaa pimeässä.

  • Kake sanoo:

    Siikahan se siellä.

  • Eric sanoo:

    Uskomatonta mitä meininkiä. Kaksi kirjoittamaani kommenttia jo poistettu. Ensimmäisen sentään ymmärsin, sillä kerroin idioottimaisuutenne olevan syy kouluammuskeluille. Mutta että ihan toinenkin viesti katosi? Siinä ei ollut juuri mitään muuta ”””virheellistä”””, kuin että pidin teitä Paranormaaliblogilaisia äärettömän tietämättöminä (idiootteina) ihmisinä, sekä tätä sivustoa karmivan alhaisen laadun omaavana.

    Poistetaankohan tämäkin viesti?

  • magedonia sanoo:

    miksi? minun paripäivää sitten kirjoittamani havainto, ufot naamioituneet pilviksi ja outo sateenkaari on poistettu.

  • jorma sanoo:

    mitä ihmettä maapallolla on oikee tapahtumassa ,nykyää näkee paljo enemmä videoita ”ufoista” ja kaikkee.. ehkä ne on oikeesti tulossa auttamaan meitä tai ainaki varoittaa jostain

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto