ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Federation Of Light ja Paranormaali Blogi mainittiin lehdessä

Lapin Kansa -nimisessä lehdessä oli juttu lauantaina 18.10; joka koski valo-olentojen saapumista, Blossom Goodchildia ja Paranormaali Blogia. 🙂

Voit lukea koko jutun tästä:

Kuvaote uutisesta. Klikkaa suuremmaksi.

Kuvaote uutisesta. Klikkaa suuremmaksi.

Kiitokset kuvasta ja vinkistä Keijolle. 🙂

Pari asiavirhettä tuossa näyttää olevan, mutta eipä pahemmin haittaa. Pitäisikö vaihtaa sivuston osoitteeksi uutisessa mainittu paranormaaliblobi.net ? 😀

PS. Niille jotka odottavat muitakin, kuin ufoaihesia artikkeleita yms. on hyviä uutisia. Parin päivän sisällä julkaisemme mm. lisää ihmisten kokemuksia ja muitakin paranormaaleja uutisia, sekä videoita.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

57 kommenttia aiheeseen: Federation Of Light ja Paranormaali Blogi mainittiin lehdessä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • ridna sanoo:

    juttua myös Kalevan liitelehdessä Peto:ssa, netistä voi lähes koko jutun lukea osoitteesta

    http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?extra=-105&j=757082

    en nyt jaksanu katsoa oliko tuolla paranormaaliblogi mainittu, mutta ainakin lehtijutussa oli lähteenä paranormaaliblogi : )

  • Kode sanoo:

    Nyt loppui Lapin Kansan tilaaminen.
    Se nyt muutenkin oli Alma Median eilisten uutisten kertoja ellei nyt sattnut pitäjillä tapahtumaan.
    Ainut aisia mitä tuosta taas saa irti on se ettei lehdellä taaskaan ollut mitään makua.
    Alma Median vanhaa juttua yritetään myydä uudelleen(Ilta Lehti).
    Kaikki taas kopioidaan jostain muualta ja toisaalta en yhtään ihmettele pieni lehti pieni budjetti. Reportterit on vain jotain tusina toimittajia jotka leikelee juttuja jostain muista lehdistä jos ei Alma jaksa kertoa.

  • Ville sanoo:

    Kode. Tuota kirjoitusta katsellessa suosittelen tilaamaan kaikki mahdolliset sanomalehdet ja sisäistämään niiden sanoman.

  • Totuus sanoo:

    No hyvä että sentään tää ufo hömpötys. Alkaa jotaa muutakin tapahtumaa

  • ufotin sanoo:
  • XD Mixeri sanoo:

    No huhhuh, tais ihmiset kerranki huomata jotahi yliluonnollista. Ja ihme, että lehteen laitettiin, vaikka mitään ei toistaiseksi ole vielä tapahtunut (tai ei tapahdu). Mutta kyllä, enemmän yliluonnollisia juttuja lehteen!

  • Ghost Hunter sanoo:

    ”paranomaaliblobi.net” xD
    Ja ehdottomasti enemmän yliluonnolisia uutisia!!

  • Eric sanoo:

    Missään nimessä yliluonnollisia uutisia ei tulisi uutisoida jo ihan sen vuoksi, sillä mitään yliluonnollista ei ole olemassakaan. Yliluonnollisuus kehittyy vain tietämättömän ihmisen pienessä pääkopassa, koska hän ei osaa/jaksa ymmärtää maailmaamme ja sen ihmeellisia asioita.

    Ehdoton EI höpöhöpöuutisille. Mielellään saisivat uutisoida siitä mikä saa ihmiset uskomaan yliluonnollisuuksiin ja ulkoavaruuden vierailuihin, sillä se olisi sitä todellista tietoa ja sivistystä.

  • ridna sanoo:

    Kommentoin yllä olevaa tekstiä.

    Yliluonnollinen on jotain sellaista jota ei ymmärretä/tajuta. Siinä säilyy mysteeri, arvoitus ja näiden myötä myös viehätys ja kiinnostus tällaisene tapahtumaan. Ihmisiä kiinnostaa asiat joita ei voida selittää. Meikä ainaki jos lukee jotai lehteä nii yliluonnolliset jutut luen aina tarkimmin, esim jos kerrotaan vaikka jsotain järvihirviöstä taikka lumimiehestä : )

    ehdoton KYLLÄ yliluonnollisille uutisille

  • Eric sanoo:

    ^ Yliluonnolliset uutiset saisivat pysyä vain niille tarkoitetuissa lehdissä ja televisio-ohjelmissa… tai tämän kaltaisissa sivustoissa.
    Yliluonnollisuuksien ja muiden höpöhöpöjuttujen vuotaminen asiallisiin ohjelmiin, lehtiin jne. vaikuttaa turhankin negatiivisesti siinä mielessä, että tätä turhaa, valheellista ja laadutonta materiaalia levitettäisiin todellisuuksina ilman realistista tutkimista ja asiaan paneutumista.
    Näissä yliluonnollisuuksissa ja muissa ufojutuissa onkin ollut tähän asti se yksi suuri ongelma; asiaa on katsottu liian yksipuolisesti. Tieteellinen näkökulma selvittää kummallisen helposti yliluonnollisuudet ja SE on se mitä me oikeasti tarvitsisimme mediaamme.

  • recal sanoo:

    lisää kokemuksia! kiitos:)

  • Sisar Surmattu sanoo:

    Kävinpäs itse hakemassa tuon lehden ja luin siitä. Ja sen vuoksi liukastuinkin ja satutin jalkani. No jaa, kipukin kaikkosi. Saisi lehdet sisältää enemmän yliluonnollisia asioita..

    Äitini tuossa sanoi tai kuulin sanovan, että meidän koiramme oli haukkunut ja murissut kuuta, jota tämä ei ole koskaan tehnyt.. voisikohan asia liittyä jotenkin tähän.. valoaluksien tulemiseen? 😀 Jaksan edelleen odottaa niitä. Kyllä ne vielä sieltä tulevat.

  • Zoltan sanoo:

    Tämä on vain propagandaa jolla pahat huru-ukkelit Lapissa yrittävät aivopestä meidät uskomaan, että Lonkeroisia Yliherrojamme ei olekaan olemassa.

  • J.T sanoo:

    ”Missään nimessä yliluonnollisia uutisia ei tulisi uutisoida jo ihan sen vuoksi, sillä mitään yliluonnollista ei ole olemassakaan. Yliluonnollisuus kehittyy vain tietämättömän ihmisen pienessä pääkopassa, koska hän ei osaa/jaksa ymmärtää maailmaamme ja sen ihmeellisia asioita.”

    Eli lyhennettynä näin: ”Mitä en ole nähnyt, ei ole olemassa.” Tai: ” Se, mikä tuntuu pelottavalta, sitä ei ole olemassa”.

    Kautta aikojen on ollut havaintoja aaveista, kummituksista, enteistä, telepatiasta yms. paranormaliin luokiteltavista asioista. Kaikkiko havaintoja tehneet ovat siis nähneet harhoja?

    Muista toki, että kirahvejakin pidetiin satuolentoina kunnes niitä sitten nähtiin elävinä.

    PS. UFO-tapauksiin suhtaudun edelleenkin hyvin skeptisesti.

  • Totuus sanoo:

    Ei pitäis myöskään käsitellä enempää televisioissa tai lehdissä paranormaaleja asioita. Useimmat jutut on vääriä tai muuten vain luonnollisia. Voisihan niitä jotenkin tutkia/käsitellä mutta itse en näe oikeastaan mitään järkeä. Paitsi voisihan olla ihan joku paranormaali lehti minne tulee kaikenlaista yliluonnollista tavaraa… Ettei sitten valloteta jotain iltalehteä kokonaan paranormaaleilla jutuilla.

  • TeMuZi sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=RuGcZD64B68&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=RuGcZD64B68&feature=related

    oon tunkenu tota jo ties minne, mutta ei kukaan ota kontaktia tohon.
    Joko voisitte? =/

    @ TeMuZi

  • gh0stb0y sanoo:

    Ehdottomasti täytyy!!! Ihmiset ei muuten tiedä/usko tuonpuoleiseen elämään mikä on erittäin tärkeää tulevaisuuden kannalta!

  • Eric sanoo:

    ”Eli lyhennettynä näin: “Mitä en ole nähnyt, ei ole olemassa.” Tai: ” Se, mikä tuntuu pelottavalta, sitä ei ole olemassa”.

    Kautta aikojen on ollut havaintoja aaveista, kummituksista, enteistä, telepatiasta yms. paranormaliin luokiteltavista asioista. Kaikkiko havaintoja tehneet ovat siis nähneet harhoja?”

    Tämähän nyt on aivan käsittämättömän typerä kommentti. Vain idiootti pitää silmiänsä mittarina totuudelle.
    Olen nähnyt vaikka mitä ja tiedän paljon pelottavampia asioita kuin idioottimaiset aaveenne ja ufot. Silti, kaikkiin näihin on annettu ja annetaan jatkuvasti luotettavaa tietoa aidoilta tutkijoilta, jotka sentää osaa hommansa eivätkä pidä kaikkea silmillä havaitsemaansa totuutena kuten te paranormilaiset.
    Kummituksiin, aaveisiin, enteisiin ja telepatiaan on annettu selityksiä tieteen puolelta. Tiede on se joka vie näitä asioita askeleen eteenpäin, eikä jää miettimään pelkästään yksinkertaisilla vastauksilla kuten: ”SE OLI KUMMITUS, EI TÄHÄN OLE MITÄÄ MUUTA SELITYSTÄ”.

    Sivistäkää itseänne, muuta ette tarvitse.

  • J.M.N. sanoo:

    ”There’s no god, there’s only Good and Evil. And people doesn’t believe to anything, anymore. People are blind.” – As Performed by J.M.N.

    Ihmiset ovat nykyään liian sokeita totuudelle, eivätkä usko juuri mihinkään… Elämme henkimaailmassa, emmekä yksin, maan ulkopuolista elämää on, ja aikamme koittaa… Joo enemmän paranormaalia/yliluonollista asiaa lehtiin…yhtälailla kuin muutakin asiaa… 😉

  • J.M.N. sanoo:

    gh0stb0y (19:13:45) :

    Ehdottomasti täytyy!!! Ihmiset ei muuten tiedä/usko tuonpuoleiseen elämään mikä on erittäin tärkeää tulevaisuuden kannalta!

    – Näin on gh0stb0y!!!

  • OMG sanoo:

    Hienoa. Paranormaaliblogi saa julkisuutta =). Ja ehdototon kyllä yliluonnollille uutisille

  • Kari Pepsi sanoo:

    Totuus! Tilaa Ultra!

  • Totuus sanoo:

    Kari pepsi, selitätkö vähän?

  • Kari Pepsi sanoo:

    Ajattelin vaan sanoo, ku tos aikasemmin kirjotit et vois olla joku lehti mis käsitellään näitä paranormaaleja aiheita. No toi Ultra-lehti on sellanen.
    Siis en tietenkään sano et haluisit sellasen lehden, kunhan heitin.
    Ei sen kummempaa.:)

  • höpö sanoo:

    itse asiassa näin lauantaina jotain todella kummaa taivaalla… kasi valtavaa palloa lensi rintarinnan ja ei siis kuulunut mitään ääntä… tuli iso pilvi eteen ja pilven poistuttua valot olivat kadonneet.. seisoin melkein kaupunkimme korkeimmalla kohdalla josta näkee melkein joka paikkaan.. en tiedä sit… kaveri heitti vieressä vitsillä kun ei itse nähnyt mitään että ”oliko se se ufo” tulin hiukan surulliseksi kun aloin oikein miettimään että mikä ihme se oli… valot olivat niin suuret että jos kantaisin kiikareita mukana olisin varmasti nähnyt hiukan paremmin ne valot

  • Totuus sanoo:

    Selvähän se sitten on. En meinannu tilata mut tulipahan vaan mieleen nyt.

  • J.T sanoo:

    ”Olen nähnyt vaikka mitä ja tiedän paljon pelottavampia asioita kuin idioottimaiset aaveenne ja ufot. Silti, kaikkiin näihin on annettu ja annetaan jatkuvasti luotettavaa tietoa aidoilta tutkijoilta, jotka sentää osaa hommansa eivätkä pidä kaikkea silmillä havaitsemaansa totuutena kuten te paranormilaiset.
    Kummituksiin, aaveisiin, enteisiin ja telepatiaan on annettu selityksiä tieteen puolelta. Tiede on se joka vie näitä asioita askeleen eteenpäin, eikä jää miettimään pelkästään yksinkertaisilla vastauksilla kuten: “SE OLI KUMMITUS, EI TÄHÄN OLE MITÄÄ MUUTA SELITYSTÄ”.

    Sivistäkää itseänne, muuta ette tarvitse.”

    Melkein kiinnostaa mitä ”kauheuksia” oletkaan nähnyt 😀

    Plus tiedemiehillähän yleensä on tämä tyyli: ”No tätä nyt ei pystytä kunnolla selittämään, pistetäänpä tämä ratkaisemattomien ilmiöiden arkistoon, mutta kummitus se ei ainakaan ole!!”.

    JA on ihmisiä jotka uskovat mitä tahansa, esim. valoitushäiriön valokuvassa aaveeksi. MUTTA: on myös ihmisiä (kuten minä) jotka asioita tutkiessaan pitävät mukana tarpeellisen määrän skeptisyyttä.
    Mitä sä muuten teet näillä sivustoilla jos kerta kaikki paranormaalit ilmiöt ovat mielestäsi huuhaata? Netti on avara, täältä löytyy kyllä varmaan oikea sivusto sinullekkin 😀

  • Mikgo sanoo:

    Ihmetyttää mitä Eric, Totuus ja muut ”mitään yliluonnollista ei oo olemassa” -tyypit tekee tällä sivustolla? Jos ette kerta usko, niin miksi ihmeessä vietätte aikaa täällä? Menkää vaikka jonneki tiede-foorumeille jutteleen : )

    Ja tosiaanki pitäisi käsitellä lehdissä enemmän yliluonnollisia juttuja!

  • Eric sanoo:

    ”Melkein kiinnostaa mitä “kauheuksia” oletkaan nähnyt :D”
    Se oli vertauskuva, suosittelen ottamaan sen huomioon.

    ”Plus tiedemiehillähän yleensä on tämä tyyli: “No tätä nyt ei pystytä kunnolla selittämään, pistetäänpä tämä ratkaisemattomien ilmiöiden arkistoon, mutta ”kummitus se ei ainakaan ole!!”.”
    No tämähän kommentti todistaa täydellisesti sen, että herrallahan ei ole juuri mitään käsitystä tieteestä! Olisikohan se yksi syy kummallisille uskomuksille? Ehkäpä? Älä tosissaan kirjoita sellaisista asioista joista sinulla ei ole tarvittavaa tietoa/ymmärrystä, se tekee sinusta typerän.

    ”Mitä sä muuten teet näillä sivustoilla jos kerta kaikki paranormaalit ilmiöt ovat mielestäsi huuhaata? Netti on avara, täältä löytyy kyllä varmaan oikea sivusto sinullekkin :D”
    Tämä sivusto on käsittämättömän hyvää viihdettä ja eräänlainen tutkimuskohde ihmisen sinisilmäisyydelle ja herkkäuskoisuudelle, olenhan sentään erittäin kiinnostunut psykologiasta.

    Kiitos.

  • JaFa2 sanoo:

    Miks siin lukee paranormaaliblobi? 8)

  • ninjani sanoo:

    paranormaaliblobi.net 😀 No ei kait siinä.

  • henna sanoo:

    Mielummin minä ainakin lehdistä lukisin jostain yliluonnolisiksi luokiteltavista tapauksista kuin siitä, mitä Johanna Tukiainen on taas tehnyt ja kenen kanssa.
    Koen suhtautuvani paranormaaleihin ilmiöihin ja muuhun ”hömppään” sopivan skeptisesti kuitenkaan tyrmäämättä kaikkea kuulemaani ja näkemääni. Maailmassa on asioita, joita ei voida ainakaan vielä tieteen keinoin selittää, enkä oikeastaan ole varma haluaisinko kaikkeen edes selitystä. Minusta on kiehtovampaa ajatella, että elämme maailmassa, mikä ei ole niin yksiselitteinen ja -ulotteinen. Uskon myös vahvasti, että on paljon todennäköisempää, että muuallakin on elämää kuin vain maapallolla. Siitä, onko se älykkäämpää vai tyhmempää en osaa sanoa mitään. Maailmankaikkeus on kuitenkin sen verran suuri, että jos lähtee suoraan vain kieltämään muun elämän olemassaolon, antaa itsestään vain typerän ja pelokkaan kuvan.

    Ja Eric, olen osittain kanssasi samaa mieltä, mutta ota kuitenkin huomioon, että tämä sivusto käsittelee nimenomaan paranormaaleja asioita ja ilmiöitä. En tiedä oletko sivuuttanut asian täysin, vai miksi vaikutat niin kovin kärkkäältä mielipiteinesi? Sanot, että kaikki tämä materiaali on turhaa ja laadutonta, ja että täällä asiat otetaan huomioon liian yksipuolisesti. Mielestäni sinä annat itsestäsi paljon yksipuolisemman kuvan, kuin ainoakaan artikkeli täällä. Luuletko kenties olevasi paljonkin muita yläpuolella tuolla huimalla rationaalisuudellasi?
    ”Älä tosissaan kirjoita sellaisista asioista joista sinulla ei ole tarvittavaa tietoa/ymmärrystä, se tekee sinusta typerän.” Eric, tämä lausahduksesi pätee aivan yhtälailla sinuunkin.

  • ninjani sanoo:

    ´´Pitäisikö vaihtaa sinuston osoitteeksi uutisessa mainittu paranormaaliblobi.net ? :D´´

    Kirjoitus virhe ´´sinuston´´

  • Mephistopheles sanoo:

    Metrossa oli kanssa paranormaaliblogista ja ufojen saapumisesta juttua.

  • Ville sanoo:

    Aika hiljaista pitää paranormaaliblobissa nykyään…

  • Eric sanoo:

    ”´´Pitäisikö vaihtaa sinuston osoitteeksi uutisessa mainittu paranormaaliblobi.net ? :D´´

    Kirjoitus virhe ´´sinuston´´”

    Kirjoitusvirhe.

  • gh0stb0y sanoo:

    J.M.N. tänks! 😀

  • Antiskeptikko sanoo:

    ”No tämähän kommentti todistaa täydellisesti sen, että herrallahan ei ole juuri mitään käsitystä tieteestä!”

    Kerro mikä on sinun käsityksesi tieteestä? Eikö tiedemiehillä ole juuri tuollaisia ennakkoasenteita, yritetään löytää väkisin selitys näille asioille. Jos tämä ei ole edes skeptikoiden mielestä sitä oikeaa tiedettä, sen pahempi näille tiedemiehille. Se antaa sellaisen vaikutelman, että on jo lähtökohtaisesti tuomittu ilmiö huijaukseksi ja päätetään sitten johtopäätökset sen mukaisesti.

  • JaFa2 sanoo:

    ja minä huomautin et siin luki paranormaaliblobi 🙂

  • JaFa2 sanoo:

    eiko en ollukka eka 🙁 nyyh

  • zz sanoo:

    Ericin kaltaiset kaikkitietävät voisi lopettaa sen vuohottamisen. Kukaan ei vaadi sinua uskomaan kummituksiin, mutta on typerää käytöstä esim. tulla tänne kutsumaan ihmisiä idiooteiksi. Elä sinä siinä omassa todellisuudessasi ja anna muiden elää omassaan.

  • Eric sanoo:

    ^ En ole vouhottanut. Kerroin mielipiteeni kyseistä aihetta kohtaan, ei kait eriävät mielipiteet yöuniasi häiritse? Ja jatkokommentoinnit ovat vain ja ainoastaan vastakommenttien vuoksi, kait Herra Paranormilainen sen ymmärtää?
    Ja kiitos oikein hyvin, elän mielelläni todellisuudessa.

  • zz sanoo:

    ”Tämähän nyt on aivan käsittämättömän typerä kommentti. Vain idiootti pitää silmiänsä mittarina totuudelle.”
    ”No tämähän kommentti todistaa täydellisesti sen, että herrallahan ei ole juuri mitään käsitystä tieteestä! Olisikohan se yksi syy kummallisille uskomuksille? Ehkäpä? Älä tosissaan kirjoita sellaisista asioista joista sinulla ei ole tarvittavaa tietoa/ymmärrystä, se tekee sinusta typerän.”
    ”Tiede vouh vouh vouh.”

    Mielipiteen ilmaiseminen on pop, ylimielinien asenne ei ole.

  • Eric sanoo:

    ^ Valitettavasti mahdollisimman suoraan sanottu kommentti menee parhaiten mieleen, ei millään pahalla.

  • Kerttu sanoo:

    Hei ihan tosi, eix se suuri ufopäivä oo vasta 24.10.2008, eli ens perjantaina YK:n päivänä? Näin jonkun linkin netissä, en muista enää missä tarkalleen mutta kuiteski UTubessa, jossa oli laskettu päivämäärä uudelleen. Lisäksi eräs tuttu toisulottovuuslahjakas henkilö oli sitäpaitsi ennen 14. pvää ja ennen uutta laskettua päivämäärää koko ajan lukenut täältä Paranormaali blogista päivämäärän 14. ”väärin” että se ois ollu 24. pvä.

  • kabanossi sanoo:

    no hienoa, että paranormaaliblogi pääsi lehteen, vaikkakin väärällä osoitteella.
    nyt voitais tosiaan unohtaa ufot ja keskittyä muihin paranormaaleihin tapauksiin, niin kuin wespa meille jo kerkesikin luvata! 😉

    itse USKOIN jonkun verran älylliseen elämään avaruudessa, mutta koska näin ison hehkutuksen jälkeen veijareita ei näkynyt, pidän muukalaisia pelkkänä satuna.

  • J.T sanoo:

    “Plus tiedemiehillähän yleensä on tämä tyyli: “No tätä nyt ei pystytä kunnolla selittämään, pistetäänpä tämä ratkaisemattomien ilmiöiden arkistoon, mutta “kummitus se ei ainakaan ole!!”.”
    No tämähän kommentti todistaa täydellisesti sen, että herrallahan ei ole juuri mitään käsitystä tieteestä! Olisikohan se yksi syy kummallisille uskomuksille? Ehkäpä? Älä tosissaan kirjoita sellaisista asioista joista sinulla ei ole tarvittavaa tietoa/ymmärrystä, se tekee sinusta typerän.”

    Ok, ja sä luulet että kirjoitan kaikki kommentit ilman sarkastista pilkettä silmäkulmassa? 😀

    “Mitä sä muuten teet näillä sivustoilla jos kerta kaikki paranormaalit ilmiöt ovat mielestäsi huuhaata? Netti on avara, täältä löytyy kyllä varmaan oikea sivusto sinullekkin :D”
    Tämä sivusto on käsittämättömän hyvää viihdettä ja eräänlainen tutkimuskohde ihmisen sinisilmäisyydelle ja herkkäuskoisuudelle, olenhan sentään erittäin kiinnostunut psykologiasta.”

    Sinisilmäisyys ja herkkäuskoisuus ovat eri asia kuin paranormaalien ilmiöiden tutkiminen. Sivustolla mainitaan, ettei materiaali sovi lapsille eikä heikkohermoisille, eli ihmistyypeille jotka ovat valmiita uskomaan kaiken ilman minkäänlaista epäilyä.
    MUTTA jos parapsykologiaa lähtee kunnolla tutkimaan, on aina oltava mukana tietty määrä skeptisyyttä.
    Itse voit olla mitä mieltä tahansa, mutta ei kuitenkaan tarvitse kiukutella ja potkia maata kiljuen: ”Te ootte väärässä ja mä oon oikeassa” :’D (Voi piru, miten tämä mielikuva alkoikaan naurattaa…)

  • J.T sanoo:

    ”No tämähän kommentti todistaa täydellisesti sen, että herrallahan ei ole juuri mitään käsitystä tieteestä!”

    PS: Ihan neiti vaan 😀

  • XD Mixeri sanoo:

    ”Plus tiedemiehillähän yleensä on tämä tyyli: “No tätä nyt ei pystytä kunnolla selittämään, pistetäänpä tämä ratkaisemattomien ilmiöiden arkistoon, mutta kummitus se ei ainakaan ole!!”.”

    Joo, lekuripuolella sama juttu.. Kaikki, mitä ei voi selittää senhetkisillä diaknooseilla, pistetään jonkun toisen taudin piikkiin. Jos ymmärsitte, mitä tarkoitan..

  • Eric sanoo:

    ”Ok, ja sä luulet että kirjoitan kaikki kommentit ilman sarkastista pilkettä silmäkulmassa? :D”
    Pakko myöntää tämä riiiiiiipaiseva totuus.

    ”Itse voit olla mitä mieltä tahansa, mutta ei kuitenkaan tarvitse kiukutella ja potkia maata kiljuen: “Te ootte väärässä ja mä oon oikeassa””
    En kiukuttele, en potki maata kiljuen, olen kiltisti. Annan toki ihmisten uskoa mihin ikinä sitten haluaakin, pieni provosoiva keskustelu on aina mukavaa erilaisten näkökulmien tuomiselle ja toki viihteellisen arvonsa vuoksi.
    Toki omaa parhauttansa ja tietoansa on häikäisevän tyydyttävää paukauttaa ilmoille tämän kaltaisessa sivustossa…

    ”PS: Ihan neiti vaan :D”
    Oho, oma moka. Luulin ettei netissä ole naisia!

  • k-vuohi sanoo:

    ”Eli lyhennettynä näin: “Mitä en ole nähnyt, ei ole olemassa.” Tai: ” Se, mikä tuntuu pelottavalta, sitä ei ole olemassa”.
    Todennäköisemmin.

    ”Kautta aikojen on ollut havaintoja aaveista, kummituksista, enteistä, telepatiasta yms. paranormaliin luokiteltavista asioista. Kaikkiko havaintoja tehneet ovat siis nähneet harhoja?”
    Mutta yhtään vastaavaa ilmiötä ei olla saatu tuotettua valvotuissa, kokeellisissa olosuhteissa. Täten niihin uskominen on hiukan kyseenalainen veto. Kyseessä on varmasti hankalasti tarkkailtavia ilmiöitä, mutta kuten kirjoitit, niitähän on ollut enemmän kuin tarpeeksi.

  • Mustix sanoo:

    Apua mun pikkusisko näki ehkä ufon/ufoja eilen yöllä 12 aikaan.
    Eli ne oli semmoisia vilkkuvia tähden kokoisia valopilkkuja jotka muodostivat neliön. Sitten siinä oli 5 mukana mutta se tuli hieman jälkeenpäin. Liikkui tasaista vaihtia. ne vilkkui sini-puna-valkoisena. Ufoja? Lentokoneita?

  • Pena sanoo:

    Mielestäni paranormaaliset uutiset tuottavat hieman huolenaihetta…

  • jaaco96 sanoo:

    tuohon kyselyyn että olisi kivajoss tulisi muistakuin jostain kumituksista

  • ada sanoo:

    mä kerroin noille sen et paranormaaliblogissa puhutaa tällästa… oikeesti:D

  • akba sanoo:

    Sitä en tajua , että miks tämmösiä juttuja esitetään joissain Lapin kansa lehdissä, mutta muissa Suomen lehdissä ei. Vai onko ??

  • Eristetty sanoo:

    joo…Paranormaaliblobi.net ois kyllä aika hyvä nimi 😉 mut sit siinä ois varmaan VAIN ja AINOASTAAN blobuja 😀 onhan neki mukavia mut ei niitä kyllä jaksais koko elämäänsä, vai?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto