ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ravinnotta yli 50 vuotta

Marthe Robin

Marthe Robin oli ranskalainen henkilö, jota ei tänä päivänäkään tunneta Ranskan ulkopuolella kovin hyvin. Robin syntyi Ranskassa Châteauneuf-de-Galauressa torstaina 13. päivä maaliskuuta 1902 ja kastettiin Saint-Bonnet de Galauressa sijainneessa kirkossa 5. huhtikuuta 1902. Kotikaupungissaan hänet kasvatettiin uskonnollisesti, mistä johtuen hänestä tuli syvästi uskonnollinen henkilö. 16-vuotiaana vuoden 1918 alussa hän alkoi sairastella. Hänen ensimmäiset oireensa olivat päänsärkykohtaukset ja tiedottomuustilat, jonka jälkeen hän alkoi halvaantua. Halvaantuminen johti lopulta täydelliseen liikuntakyvyttömyyteen ja uskovaisena ihmisenä hän lopulta hyväksyi sairautensa, eikä taistellut vastaan.

Vuoteen 1928 mennessä Robinin halvaus eteni niin pitkälle, ettei hän enää pystynyt käyttämään suolisto- ja nielemislihaksiaan. Häntä ei siis enää pystytty ruokkimaan vuodesta 1928 lähtien ja ainoa ravinto mitä hän sai, oli joka viikko hänelle annettu ehtoollisleipä, mikä osittain imeytyi verenkiertoon hänen ikenistään. Syyskuussa 1930 Robin näki Jeesuksen ja Jeesus kysyi häneltä: ”Haluatko tulla minun kaltaisekseni?” Tällä Jeesus tarkoitti, että haluaako Robin kokea samat tuskat mitkä Jeesus koki ristillä ja sovittaa ihmiskunnan syntejä. Tähän Robin vastasi myöntyvästi. Lokakuussa 1930 Robin alkoi kärsiä stigmatisaatiokohtauksista, mikä sai aikaan verenvuotoja hänen jaloissa, käsissä, otsassa ja jopa silmäkuopissa. Robin siis sai ns. ”Kristuksen kärsimyksen merkit” ja joka perjantai hän koki kohtauksillaan Jeesuksen kärsimykset. Hän myös sokeutui kokonaan vuoteen 1939 mennessä. Robin kuoli lopulta helmikuun 6. päivä vuonna 1981 oltuaan syömättä ja juomatta yli 50 vuotta.

Marthe Robinin luona kävi näiden vuosien aikana jopa noin 100.000 ihmistä, joukossa lääkäreitä, psykiatreja ja muita tavallisia ihmisiä, sekä epäilijöitä. Monet epäilivät, että häntä ruokittiin jollakin tavoin, mutta useiden lääkärien todistusten mukaan hän ei pystynyt käyttämään syömiseen tarkoitettua lihaksistoaan. Myös neuloilla suoraan suoneen annettu ravinto olisi huomattu neulanjäljistä, joita olisi ollut paljon. Ruokkiminen olisi vaatinut myös merkillistä kirkon, lääkärien, hoitajien ja omaisten välistä salaliittoa, mikä olisi varmasti tullut julki useiden vuosikymmenien aikana jollakin tavalla. On myös varsin epäuskottavaa, että Robin olisi suostunut vuosikymmeniä kestävään huijaukseen hänen fanaattisen uskonnollisuutensa takia. Nykypäivänä Vatikaani on käynnistänyt Marthe Robinin mahdollisen kanonisoinnin.

Artikkelin kirjoitti Grandimies ja sillä osallistuttiin Paranormaali Blogin artikkelikilpailuun.

Lähteet:
http://www.christendom-awake.org/pages/cts/intromar.html
http://galliawatch.blogspot.com/2006/04/marthe-robin-1902-1981.html
http://pay37.wordpress.com/2007/07/26/marthe-robin/
http://www.ultra-lehti.com/lehdet/art-2005-3-pk.html
http://www.netikka.net/mpeltonen/mysteerit2.htm

Tykkäys ja jakotoiminnot:

27 kommenttia aiheeseen: Ravinnotta yli 50 vuotta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Markku sanoo:

    ”Nykypäivänä Vatikaani on käynnistänyt Marthe Robinin mahdollisen kanonisoinnin.”

    Tuleekohan reppanasta syömishäiriöisten suojelupyhimys?

  • Xul sanoo:

    Jos ihminen uskoo johonkin erittäin vahvasti, voi se vaikuttaa moniin asioihin. Esim. Itse ajattelen että Marthen vahva kristinusko johti harhanäköihin jeesuksesta. Ja syömättä oleminen voi olla totta, mutta uskon hänen saaneen ravintonsa jollakin tavalla.
    Tietenkin halvaantuneena ei hän paljoa energiaa kulutakkaan, minkä takia tarvitsee suht vähän ravintoa, mutta uskoisin tähän olevan jokin looginen syy. Ihminen ei yksinkertaisesti elä noin vain uskon avulla 50vuotta syömättä mitään. En sitten tiedä ruokittiinko häntä salaa vai ei, mutta jokin selitys uskoisin siinä olevan. Mutta hieno artikkeli, mielenkiintoinen.
    Tälläkin varmaan saadaan useampia aivopestyä uskoon, hyvä vatikaani.

  • Afandrol sanoo:

    Aivan.. Mietin juuri itse samaa, että kuka pystyisi elämään ilman ravintoa noin kauan?
    Eihän se ole sinänsä mahdollista.

  • Aqua Vitae sanoo:

    Pitäisis asiaa vähän alkaa tutkiskelemaan, sillä tästä olen kuullut monta kertaa, mutta en ole vaivautunut vain tutkimaan sen tarkemmin.

    Mikään elävä olento ei elä ilman edes jonkinlaista ”ravintoa”.

  • vuokralainen sanoo:

    Ois yks kysymys. Voiko tänne kirjotella artikkelejä,joissa kerrotaan miten kehitetään ja käytetään yliluonnollisia kykyjä? Esim. cryokinesiaa,joka on kyky alentaa objektien,alueiden ja ruumiin lämpötilaa tappavastikkin. Tosin se vaatii kymmenien vuosien harjottelun.

  • vuokralainen sanoo:

    Sillä vois aktivoida evoluutiota.

  • Totuus sanoo:

    Jaa… Mielenkiintoista. Mutta eikös joku elä syömällä jotain rauta esineitä? Se on kuitenkin eriasia kuin tämä. Outoa

  • vuokralainen sanoo:

    Todellakin.

  • sTEMU sanoo:

    Hmm.. 50v ravinnotta. Veikkaisin että tämä on pelkkä urbaanilegenda.

  • vuokralainen sanoo:

    Onko ihmisillä jotain sitä vastaan?????????

  • poppa sanoo:

    Luulisi tassakin olevan, joku piski haudattuna.Mutta jos yliluonnollinen on mahdollista mika tekee tasta mahdottoman tapauksen…hmm..tuskin mikaan.

  • jup jup sanoo:

    Olipa hieno ja yltä kylläinen elämä.. Saa olla onnellinen et ite pystyy elää ”normaalisti”.

  • vuokralainen sanoo:

    😀

  • Alari sanoo:

    ei ihmisen ole pakko syödä ihmisen oma elimistö voi tuottaa proteiinia valkuaisia sekä suoloja , yms kaikkea muuta mitä yleinen ravintokin on. tämä ihminen on vain tiedostamattaan oppinut käyttämään tuota kykyä…!

  • kylkyl sanoo:

    Ihminenhän pystyy myös lentämään, jos vain hallitsee kehonsa ja mielensä täysin. Myös hengittämisen voi tuolloin lopettaa. Itsehän en ole syönyt, juonut, hengittänyt tai käyttänyt mitään kulkuneuvoja 20 vuoteen. Ja te uskotte minua, koska minä sanon niin.

    Aivojen käyttö on sallittua ihmiset!

  • Ogeli sanoo:

    Mahdotonta, kuka tahansa tajuaa sen. Ihminen pystyy olemaan ravinnotta viikkoja, ehkä jopa kuukausia ja elämään vedellä. Mutta ei sitä kukaan kauaa kestä.

  • Wespa sanoo:

    Ois yks kysymys. Voiko tänne kirjotella artikkelejä,joissa kerrotaan miten kehitetään ja käytetään yliluonnollisia kykyjä? Esim. cryokinesiaa,joka on kyky alentaa objektien,alueiden ja ruumiin lämpötilaa tappavastikkin. Tosin se vaatii kymmenien vuosien harjottelun.

    Lyhyesti sanottuna, kyllä saa. 🙂

  • Wespa sanoo:

    Tuli mieleen, että kun hän oli niin huonossa kunnossa ja muuta, että ehkä hänen elimistönsä alkoi pikkuhiljaa käyttämään itseään ravinnoksi. Eli esim. mahalaukun seinämiä olisi ruumis käyttänyt ravinnokseen. Toki tuo olisi vaatinut mahalaukun seinämien heikentymisen tai muun oudon reaktion. En ole tuosta mitenkään varma ja pitäisi saada lisätietoa, mutta tuo voisi olla yksi harvinainen jokseenkin mahdollinen selitys.

  • Kanki sanoo:

    Ollut selvästi Lembas Wafer ehtoollisleipää 😀

    Joo eipä ole mahdollista tommonen, pakko se energia hengittämiseen ja sydämenlyönteihin on jostain saada.

  • helppoheikki sanoo:

    Kusetusta, jännä stoori silti.

  • vuokralainen sanoo:

    JESSSS!!!! Kukaan ei tuu v**tuilee,kun vihdoinkin pääsee jakaan omaa tietoo. :O

  • Xul sanoo:

    Niin ja lisäisin vielä että kun tuossa sanotaan, että ravinnosta on ehkä tullut ihmisille välttämätön ”tapa”, mutta nykyään ihmiselle on kehittynyt sellaiset sisuskalut sun muut ettei se ilman ravintoa elä.
    Ja energiaa ei noin vain synny, se kiertää, joten en usko ihmisen synnyttävän itsestään sellaista määrää energiaa.

  • XD Mixeri sanoo:

    ”Tuli mieleen, että kun hän oli niin huonossa kunnossa ja muuta, että ehkä hänen elimistönsä alkoi pikkuhiljaa käyttämään itseään ravinnoksi. Eli esim. mahalaukun seinämiä olisi ruumis käyttänyt ravinnokseen. Toki tuo olisi vaatinut mahalaukun seinämien heikentymisen tai muun oudon reaktion. En ole tuosta mitenkään varma ja pitäisi saada lisätietoa, mutta tuo voisi olla yksi harvinainen jokseenkin mahdollinen selitys.”

    No, itseasiassa… Silloin, kun puhutaan ns. omenalihavuudesta, tarkoitetaan sillä sisäelinten ympärille kertynyttä rasvaa.. Ja kun tällainen ”omena” sitten alkaa laihduttamaan, elimistö käyttää ensin sen rasvan, mikä on varastoitunut sisäelinten ympärille. Ja tämä taas (muistaakseni) puolestaan johtaa elinten huonompaan toimintaan, kun se joutuu ”syömään itseään”.. Oliko se niin?

  • kyl sanoo:

    Outo juttu.

  • hyvin epätoden näköistä. se ois kupsahtanu jossai 5 päiväs! keksitty koko juttu et 50v syömättä ja juomatta! LOL! kuka uskoo tollasee soopaa? en minä ainakaa!!!

  • sdc sanoo:

    ^ uskot silti salettiin kaikkeen muuhun soopaan.

  • the mio sanoo:

    en usko et toi on totta. Ei ihminen elä ilman ruokaa, ei edes uskon avulla. Tää on vaan joku legenda.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto