ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Pyhän tulen ihme

Jerusalemissa Kristuksen Haudan kirkossa tapahtuu joka pääsiäinen Pyhän tulen ihmeenä tunnettu tapahtuma.

Haudan tarkistetaan olevan tyhjä, sekä hautaan menevälle patriarkalle tehdään myös tarkistus ettei hän omaa tulentekovälineitä. Tämän jälkeen Ortodoksinen Konstantinopolin patriarkka menee hautaan kynttilänipun kanssa. Hauta suljetaan ja patriarkka rukoilee siellä tovin, joskus kestää pidempään ja joskus vähemmän aikaa, mutta lopulta hän tulee ulos palavan kynttilänipun kanssa. Tämän jälkeen tuli jaetaan heti kansalle eteenpäin ja se mikä tässä on ihmeellistä kyseinen tuli ei polta!

Ihme tapahtuu joka vuosi pääsiäisenä Jerusalemissa joten skeptikot voivat itse mennä katsomaan ja kokeilemaan polttaako vai ei. Ihme on tiedetty tapahtuvan jo 300 luvulta asti. Kaikki muut uskontokunnat ja heidän hengelliset päämiehensä ovat yrittäneet saada tulta heille syttymään mutta tuli syttyy vain Ortodoksiselle patriarkalle.

Ortodoksit pitävät ihmettä merkkinä heidän ”oikeauskoisuudestaan”. Patriarkkojen kertomuksia siitä miten tuli syttyy on dokumentoitu ja eräät kertovat, että yhtäkkiä kynttilänippu vain syttyy tuleen ja toiset sanovat, että ilmaan alkaa kertyä pieniä hiukkasia valoa joista tulee kirkas loistava kehä josta he sytyttävät kynttilät. Jonkin ajan kuluttua tuli muuttuu taas polttavaksi materiaaliseksi tuleksi.

Tulen jakaminen haudasta:

http://www.youtube.com/watch?v=l1I6wlobutc

Pyhä tuli ei polta:

http://www.youtube.com/watch?v=EbFaBB8tIzo

Vinkin lähettänyt kertoo, että muutama hänen ystävänsä on ollut kyseisessä tapahtumassa ja he ovat sanoneet, että on aika vaikuttava tunne koskea tuleen joka ei polta. Ihmisillä on käsissään kynttilänippu jossa on 33 kynttilää merkkaamassa Kristuksen elinvuosien määrää. Liekit ovat aika isoja ja sen kokoinen liekki polttaa aika nopeasti palovammoja tai hiuksia tai partoja, näin ei kuitenkaan käy. Kirkossa tuhansia ihmisiä heiluu tulien kanssa, joten ihme on jo se, että kukaan ei vahingoitu ja miksi vahingoittuisi jos tuli ei polta.

Lähde: ortodoksi.net

Kiitos vinkistä TeURaS:lle. 🙂

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

39 kommenttia aiheeseen: Pyhän tulen ihme

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • TodenPoika sanoo:

    Kyllä toi on ihan normaali tuli… -.-’ jos ei se kerran satu niin pitäköön vaikka naamansa minuutin ajan siinä liekissä.. Ne vaa jotai heiluttelee sen kättä vähävälii siinä tulessa ja sit vaihtaa kättä.. Tekopyhää toi tollane jauhanta.

  • Kk- sanoo:

    Hohhoijakkaa. Että tällaista tällä kertaa.

    Aloitetaan nyt sillä, että on tuhat ja sata eri tapaa tehdä tulta, jotkut äärimmäisen helppoja piilottaa. Se, mitä tapahtuu pimeässä Hra. A:n kanssa, joita kukaan muu ei näe ei voi käyttää todisteena yhtikäs mistään. Joka-ikinen edes vähän järkevä ihminen tietää, että kyseessä on äärimmäisen helppo trikki.

    Vai ettei tuli polta? Siihenkin löytyy erittäin helppo vastaus. Dietyylieetterin (http://fi.wikipedia.org/wiki/Dietyylieetteri) isotoopit esimerkiksi palaa ÄÄRIMMÄISEN alhaisissa lämpötiloissa, jopa niinkin alhaisissa kuin 80c, tämä ei kovinkaan paljon ihmistä polta, jonka saunovana kansana tiedämme todella hyvin. Dietyylieetteri sattuu vielä palamaan oranssina liekkinä, ja on äärimmäisen paljon käytetty iluusionistien trikeissä. Lisää lukemista löytyy http://en.wikipedia.org/wiki/Cool_flame . Näyttää muutenkin palavan niin todella innokkaasti, ettei mistään muusta kuin alkoholista taida olla kyse… kynttilöitähän nuo on…

    Miksei nämä nyt hemmetti sentään vieläkään opi? Ihmeitä ei vain ole, ei varsinkaan sellaisia jotka ”maagisesti” ilmestyvät pimeästä kammiosta.

  • Wespa sanoo:

    Kynttilässähän palaa se vaha mistä se on tehty. Kysymys kuuluu voiko kynttilävahaa tehdä kyseisestä alkoholista jonka mainitisit (tietääkseni ei)?

    Lainaus Wikipediasta:
    Kynttilä on yleensä vahasta valmistettu valonlähde, jonka keskellä on sydänlanka. Nykyään kynttilän valmistuksessa käytetty vaha on yleisimmin parafiinia tai steariinia. Kynttilän liekissä on useita erivärisiä alueita. Sinertävillä alueilla kynttilävahassa oleva vety erottuu ja palaa muodostaen vesihöyryä. Kirkkaammalla keltaisella alueella vahassa oleva hiili hapettuu hiilidioksidiksi. Samalla syntyy pieniä kuumia nokihiukkasia, joista keltainen väri johtuu. Lämpötilaerot liekin eri osissa ovat hyvin suuret. Sinertävillä vedyn palamisalueilla liekin alaosissa lämpötila on jopa 1400 ºC, kun se liekissä keskimäärin on noin 1000 ºC.

    Lainaus Ortodoksi.net sivulta:
    Kuten minkä tahansa muunkin ihmeen yhteydessä, on ihmisiä jotka pitävät tätäkin ihmettä huijauksena ja ainoastaan ortodoksisen propagandan tuotteena. Jotkut uskovat, että patriarkalla on sytytin haudan sisällä, mikä on kuitenkin varsin ongelmallinen selitys, koska tulitikut ja muut sytytysvälineet ovat verrattain uusia keksintöjä. Vain muutamia vuosisatoja sitten tulen tekemiseen kului pidempi aika kuin ne muutama minuuttia, jotka patriarkka on haudan sisällä. Joku voi myös sanoa, että patriarkalla on haudan sisällä palava öljylamppu, josta hän sytyttää kynttilät. Paikalliset viranomaiset kuitenkin vahvistavat, että he ovat tarkastaneet haudan, ja että he eivät ole löytäneet tulta sen sisältä.

    Ihmeen on kerrottu tapahtuvan jo 300 luvulta asti. Ihmisethän myös tuovat omia kynttilöitään sytytettäviksi tuosta alkuperäisestä tulesta ja useat ovatkin kokeneet omista kynttilöistään näitä ihmeellisiä kokemuksia, että tuli ei ole polttanut.

  • juhani91 sanoo:

    KYSEESSÄ EI OLE IHME, vaan fysikaalinen ilmiö jota ei ole vielä pystytty selittämään. Sen pituinen se. Ortodoksit ovat hupsuja.

  • Laama sanoo:

    ”Hauta suljetaan ja patriarkka rukoilee siellä tovin, joskus kestää pidempään ja joskus vähemmän aikaa, mutta lopulta hän tulee ulos palavan kynttilänipun kanssa.”

    Niin…joskus kestää vähän pidempään, joskus vähemmän, nykyaikana tuli on helpompi sytyttää nopeammin kuin ennen.
    Tietenkin tuokin tiedetään tapahtuneen 300 luvulta lähtien, jos nyt näin sanottas et tuo on sitten täysi fakta, niin missä todisteet tuosta? Vai voisko sit sanoo samaa et raamatun kaikki tekstit on totta, koska ihmiset on kirjottanu semmosia 😕

    Niin kuin ylempänä jo mainittiin tuosta, miks sitä kättä ei voi pitää vaan paikoillaan siinä liekissä vaan pitää ravistella ja heilutella, kyllä ite ainakin oisin sen verra haltioitunu tuommosesta et sytyttäisin varmaan itteni palamaan tällä pyhällä liekillä, kuvitelkaapa kuinka hienoa ois sananmukaisesti liekeissä, harmi vaan et tuo ei toimi, koska sitten kuolis 🙁 Jos joku löytää videon missä joku hihhuli pitää tuota liekkiä for real kunnolla naamallaan tai työntää ruumiinosiaan siihen, niin sit voin kallistua edes johonkin suuntaan, sitten kyllä alkaisin miettimään yllä mainittua alkoholia 🙂

  • juhani91 sanoo:

    Vasta nyt katoin videot ja on kyllä säälittävää leikkimistä. Haluaisin itsekkin nähdä videon missä pidetään kättä liekissä kauemmin kuin 3 sekuntia. Jos kerta liekki ei polta.

  • agnostico sanoo:

    ”KYSEESSÄ EI OLE IHME, vaan fysikaalinen ilmiö jota ei ole vielä pystytty selittämään. Sen pituinen se. Ortodoksit ovat hupsuja.”

    Sinähän sen parhaiten tiedät, asiaa täysin tutkimattomana ja paikan päällä koskaan käymättömänä. Ilmiö voi olla tuntematon fysiikan laki, mutta aika valikoiva se on kyllä ilmestyessään vain ortodoksipapeille ja vain yhdessä temppelissä yhteen aikaan vuodesta. Typerä selitys, ihmeessäkin on enemmän järkeä.

  • agnostico sanoo:

    Mitä tulee KK:n manitsemaan Cool Flameen, niin siinä on jo järkevä syy tälle ilmiölle. Asiasta pitäisi kuitenkin olla todisteita suuntaan tai toiseen. Kyseessä voi olla 300- luvulta asti jatkunut huijaus (aikamoinen salaliittoteoria) tai sitten aito ihme, jossa tämäntyyppinen ”cool flame” ilmestyy ilman ihmisen omaa vaikutusta asiaan (vaikea kyllä ymmärtää mikä pointti tällaisella ihmeellä olisi, mutta mistäs minä tietäisin).

  • agnostico sanoo:

    ja tietty jos ei juttua usko, senhän voi aina itse käydä todentamassa tai todistamassa vääräksi menemällä paikan päälle omat kynttilät mukana ja sytyttämällä yhden siitä alkuperäisestä liekistä.

  • Kk- sanoo:

    Wespa, vahaa ei voi tehdä, mutta kuten kirjoitit, se palaa voimakkaasti hetken. Dietyylieetteri on täysin väritön omassa olotilassaan, ja normaali huoneenlämmössä nestemäinen alkoholi.
    Kynttilät ovat yksinkertaisesti valeltu kyseessä olevalla alkoholilla, joka siinä päällä palaa n. minuutin ajan. Kun hitaasti palava parafiinivaha alkaa palamaan, kynttilät taas palavat normaaliliekillä. Illuusionistit käyttävät tätä alkoholia todella paljon tulitemppuihin.

    Jos ihmeen sanotaan lähteneen v. 300 lähtien, onko silloin tuli polttanut? Onko siitä aikakirjoja todisteena? Vieläkin epäilen, että kyseessä on erittäin helppo trikki. Kynttilöiden voimakas palaminen ennen kuin tuli rupeaa polttamaan on kyllä täysin selvä merkki käsittelystä alkoholilla, tai muulla voimakkaasti palavalla aineella.

  • Qupo sanoo:

    Paranormaaliblogi.net vois järjestään seuraavaksi pääsiäiseksi ”Pyhän tulen ihme” -retken Jerusalemissa Kristuksen Haudan kirkkoon!?! =)

  • Kk- sanoo:

    Myöskin ottaen huomioon ihmisten yleisen skeptisyyden 300 luvulta ihan vaikka 1800 luvulle asti, olisi lapsellisen helppoa käännyttää ihmisiä ”maagisesti syttyvällä tulella”.
    Siis sellaisella joka vielä polttaa, ehkäpä tämä polttamattomuus on lisätty jälkeenpäin?

    Tulta voi tehdä vaikka kuinka monella tapaa. Otetaan nyt sekin huomioon, että vuonna 300, luostarit olivat suurin kehityksen lähde, ja munkit varmasti tunsivat kemiallisen tempun jos toisenkin. Pienellä illuusiolla noihin aikoihin oli äärimmäisen helppo vaikuttaa herkkäuskoiseen, oppimattomaan kansaan.

  • Naamari sanoo:

    Jooh onhan tota ”ihmeliekkiä” tullut itselläkin testattua sytkärillä, kynttilöillä, nuotiossa ja ties missä. Liekkihän ei viivy paikallaan kovin pitkää, joten se ei kerkeä lämmittämään.

    Sitten voisin jo epäillä asian aitoutta jos tuo patriarkka menisi jollekin pajalle ja taikoisi propaani-/asetyleeniliekin viileäksi. XD

  • TeURaS sanoo:

    http://www.holyfire.org/eng/velich.htm#old

    Tosta osoitteesta saa lisätietoa aiheesta sekä siitä löytyy vanhaa kirjallisuutta kirjastot pullollaan. Patriarkan tarkistaa läpi Jerusalemin poliisi jotka ovat joko muslimeita tai juutalaisia. Veikkaan että Muslimit tai Juutalaiset ei kuaheasti halua tukea tätä teoriaa ja ovat erityisen tarkkoja tässä asiassa joten siellä ei todella ole mitään tulivehkeitä. Jo tuolloin 300 luvulla muslimit väittivät että hautaan menee jostain rasvattu ketju tai öljytty köysi jota pitkin patriarkka saa tulen. Mutta asiaa on tutkittu vuosisadat ja tähän päivään mennessä asialle ei ole löytynyt rationaalista selitystä. Ja jos hommaa epäilee ei muuta kun Ensi kevääksi varaamaan Perheelle lomaa Jerusalemiin ja kattomaan paikanpäälle =)

  • Wespa sanoo:

    Dietyylieetteri ei sovi kuvaan paikanpäällä käyneiden useiden ihmisten tapauksissa (mukana omat kynttilät), se sopisi ainoastaan mahdollisiin huijaripappeihin. Kuten agnostico sanoi, niin tutkimusta voi itse käydä tekemässä myös paikanpäällä, mikäs sen parempaa kun omakohtainen kokemus suuntaan tai toiseen (toimimattomuus tai toimivuus)… Tällä hetkellä kun ei voi kuunnella kuin paikalla käyneiden ihmisten kokemuksia.

    Tulta voi tehdä vaikka kuinka monella tapaa. Otetaan nyt sekin huomioon, että vuonna 300, luostarit olivat suurin kehityksen lähde, ja munkit varmasti tunsivat kemiallisen tempun jos toisenkin.

    Mitä ovat nämä tulentekotavat joita tarkoitat? Ja mitä kemiallisia temppuja tuon aikaiset papit osasivat? Mihin tietosi perustuu?

  • Napo sanoo:

    Miksi kaikelle täytyy löytyä mikään selitys? Mihin avaruus loppuu? Mitä väliä. Istukaa, ja nauttikaa esityksestä.

  • Simple sanoo:

    Epäilisin, että siellä käyneiden ”omat” kynttilät, on hankittu paikanpäältä, ja tietenkin kynttilät on valeltu aiemmin mainitulla ihmeaineella.

  • JambaB sanoo:

    Skeptikot ovat vallanneet paranormaaliblogin!

    Aivan mahtava artikkeli pitkästä aikaa.

    Tuossa se yks tyyppi hiveli naamaansa sillä liekillä, skeptikot kauvan luulette hiuksien tarvitsevan aikaa syttymiseen? No en tiedä tarkalleen mut ei se monta sadasosaa vie, koittakaapas vaikka

  • TeURaS sanoo:

    Niin ja siellä on paljon videoita missä parrakkaat miehet kuljettaa liekkiä leuan alta ja se parta kyllä syttyy todella nopeasti jos mikä. Ja kynttilöistä voin sanoa että ihmiset tuo niitä mukanaan kotimaistaan asti. Kuten ystäväni oli ottanut ne mukaan suomesta Lintulanluostarin valmistamat mehiläisvaha kynttilät. Tätä ihmettä on jokunen muukin skeptikko yrittänyt selittää ja yhtäkkiä paranormaaliblogin kävijät ratkaisee asian puff =). Ystäväni joka on ollut paikanpäällä kuvaili tulta niin että se tuntui kostealta kuin lämmintä vettä valuttaisi kädelle.

  • TeURaS sanoo:

    Pari tarkennusta jos saisi tonne: Se on Konstantinopolin ekumeninen Patriarkka joka sinne hautaan menee. Ja toinen huomio tuli että ihme tapahtuu siis vanhan kalenterin pääsiäisen aikaan ei Protestanttisen pääsiäisen mitä suomessa vietetään.

  • JambaB sanoo:

    ”ihme tapahtuu siis vanhan kalenterin pääsiäisen aikaan ei Protestanttisen pääsiäisen mitä suomessa vietetään.” Kerroppas toki tyhmemmälle et milloin se sit on?

  • 555+111 sanoo:

    No niin, nyt se on varmaa. Suuri Satukirja on siis totta, ainakin ortodoksien versio. ! Mahtaa kaikkia muita, protestantteja, katolilaisia, ev.luterilaisia ym. lahkoja vi***aa ankarasti. Meille ateisteille tuohan on aivan yhdentekevää. Helvetissä nähdään, kuulemma!!!

  • Asdilan Antti sanoo:

    ”Skeptikot ovat vallanneet paranormaaliblogin!” Tietääkseni jokainen ihminen on skeptikko. Mehän kaikki epäilemme ja kyseenalaistamme asioita. Toiset enemmän ja toiset vähemmän.

  • TeURaS sanoo:

    ”Ortodoksiset kirkot ovat pitäytyneet pääsiäisen suhteen vanhassa ajanlaskussa (juliaaninen kalenteri), minkä takia itäisessä kristikunnassa pääsiäinen sijoittuu tällä hetkellä välille 4.4.–8.5. Muista poiketen Suomen ortodoksisella kirkolla on erivapaus (vuodesta 1923 alkaen) noudattaa läntisen kristikunnan pääsiäisen ajankohtaa. Esimerkiksi Kreikan ortodoksinen kirkko seuraa muuten gregoriaanista kalenteria juhlapyhiensä sijoittelussa, mutta pääsiäinen lasketaan edelleen juliaanisen kalenterin mukaan.”

  • JambaB sanoo:

    ”Tietääkseni jokainen ihminen on skeptikko. Mehän kaikki epäilemme ja kyseenalaistamme asioita. Toiset enemmän ja toiset vähemmän.”

    Todentotta ja hyvä niin sillä eihän täällä kävis kukaan jos nää olis itsestään selvyyksiä.

  • Hea-Ateist sanoo:

    Woo, cool trick! Mitenköhän tehty?

  • TeURaS sanoo:

    Näinhän se on että kyseenalaistaa pitää tietenkin paljon. Mutta ohan se huvittavaa että täällä heitetään asiaan ratkaisu ”se on ihan selkeesti näin ja näin” Ja varmaan jokunen ihminen on asiaa aikaisemminki poininu. =)

  • juupa juu sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=F1N50uWhwho

    näihän noi tyypitkin näyttää tekevän eikä tässä ole mitään ihmeellistä

  • rake sanoo:

    ittelleni tuli mieleen heti että on vanhankansan jalo taito vielä tallessa,eli mieli on todella voimakas asia. sillä voi tehdä uskomattomia asioita, vaikka sytyttää esim kynttilän tässä tapauksessa, niinku täälä sivulla on jokune video esim chi energiasta. itte uskosin asiaa tutkailtuani että ’pyhällä hengellä’ ,eli omalla mielellä on saatettu saada liekki joka ei tee pahaa

  • Asdilan Antti sanoo:

    ”Näinhän se on että kyseenalaistaa pitää tietenkin paljon. Mutta ohan se huvittavaa että täällä heitetään asiaan ratkaisu “se on ihan selkeesti näin ja näin” Ja varmaan jokunen ihminen on asiaa aikaisemminki poininu. =)” No siis jos noin toteaa, niin silloinhan esittää oman näkemyksensä. Se ei ole absoluuttista, jos ei ole todisteita. Itse tieteellisen maailmankatsomuksen omaavana haen aina järkevää selitystä asioille. En ole KERTAAKAAN eläessäni törmännyt mihinkään paranormaaliin, vaan ainoastaan asioihin joita ei ole tutkittu tarpeeksi tai tiede ei pysty vielä selittämään. Esimerkki: 1800-luvulla internetiä olisi pidetty noituutena.

  • TeURaS sanoo:

    Asdilan Antille voisin sanoa että jokaisella on oma näkemyksensä ja siinä missä toiset yrittää todistaa asioita todeksi ja toiset valheeksi. Teidän että meillä on suomessakin Teologian tohtoreita jotka aloittivat opinnot aikanaan sillä ilveellä että hän tuttkii aisaa niin että hän kaataa koko tän instituution ja vielä tähänpäivään mennessä kukaan ei ole varmasti voinut toidstaa Jumalan olemassaoloa tai olemattomuutta.

    Rakelle voisin heittää että ihan hyvä huomio koska monet tälläkin sivustolla olevat asiat liittyvät mielen ja kehon hallintaan. Esim juttu miehestä joka on ollut monta kymmentä vuotta syömättä vain meditoinnut. Hän on hindu. Krsitinuskossa tunnustetaan Pylväspyhimyksiä jotka kilvoitteli pylväänpäässä 30 vuotta rukoillen. Myös pyhät ihmiset ovat parantaneet sairaita ja tehneet monia ”ihmeitä” näitä pyhiä on jokaisessa uskontokunnassa. Ehkä he meditoinnin rukouksen ja mielenhallinnan avulla ovat saavuttaneet sen tason millä nämä asiat ovat mahdollisia.

  • minä vaan sanoo:

    On se hieno olento tuo jumala..
    ei nälänhädästä tai muusta väliä mutta muistaa joka vuosi käydä sytyttämässä kynttilät. XD

  • minä vaan sanoo:

    ”Valoa ei jaa ainoastaan patriarkka, vaan se toimii myös itsestään. Se lähtee Pyhästä Haudasta ja on väriltään täysin erilainen kuin luonnollinen valo. Se kipinöi ja salamoi kuin ukkossalama, se lentää ympäri kyyhkysen tavoin Pyhän Haudan kappelin ympäri ja sytyttää sen edessä roikkuvat sytyttämättömät öljylamput. Se kiemurtelee kirkon laidalta toiselle. Se menee sisään joihinkin kirkon sisällä oleviin kappeleihin, esimerkiksi Golgatan kappeliin, joka sijaitsee Pyhää Hautaa hieman korkeammalla, ja sytyttää lampukat. Se myös sytyttää joidenkin pyhiinvaeltajien kynttilät. Jotkut pyhiinvaeltajat kertovat, että heidän kynttilänsä ovat syttyneet itsestään joka kerta heidän osallistuessaan seremoniaan. Jumalallisella valolla on myös tiettyjä erityispiirteitä: ilmestyessään siinä on sinertävä sävy, eikä se ilmestymisensä ensi hetkinä polta koskettaessaan kasvoja, suuta tai käsiä.”
    http://www.ortodoksi.net/tietopankki/paasiainen/pyha_tuli.htm

    Löytyykö videota tuosta ympäri kappelia lentelevästä valosta?
    ”ilmestymisensä ensi hetkinä polta”
    tässä puhuttiin ensihetkinä.. vielä kun puhuttiin ”ilmestyessään siinä on sinertävä sävy”..
    tiedä mikä on, mutta..
    1.miksi ”ihme” tapahtuu kenenkään näkemättä?
    2.löytyykö videota tms. tuosta lentelevästä valosta?
    3.”ei polta” ei riitä että heiluttelee sitä, vaan pitäisi pitää pitkän aikaa 1cm liekin päällä.. ei mun sytkäkään polta jos samanlailla käsittelee kuin videossa.
    Parta on myöskin hyvin helppo käsitellä syttymättömäksi..
    Olisi todella kiva kyllä päästä paikanpäälle mutta kun tietää että vastaus on: se poltti sinua koska et usko.. XD

  • minä vaan sanoo:

    aikani vielä etsin todistetta tulen polttamattomuudesta, vaikka en jotain usko, silti etsin todisteita.
    kaikki videot vastaavia, jonka kuka tahansa voi testata omalla sytkärillä kotona.
    http://www.youtube.com/watch?v=VVupr1vDteY&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=XlMo41vW14A&NR=1
    Kiitän, kumarran ja siirrän tämän asiaan samaan osioon tulisillä hiilillä kävelyn kanssa.
    jos joku vielä löytää oikean videon, mikä osoittaa että tuli ei polttaisi, postaa ihmeessä.

  • Konmentti sanoo:

    juu siis toi että ei polta oli ihan selkee vitsi ..
    en ainakaa ite oo nähny videoo missä joku pitäis vaik sormee tulessa ainosttaa nuita et heilutellaa 🙂
    no David Blainelta oon nähny missä pitää kättään tulessa koko ajan tapahtumatta mitää vammoja :).

  • G-g-g-ghostbuster sanoo:

    IN YOUR FACE ATEISTIT! Woohoo! Nyt näitte mite viisaita me kristityt ollaa!! Lallallaa!

  • Naamari sanoo:

    Hei hyvät ihmiset! Testatkaa tuo homma vaikka sytkärillä tai tikuilla. Liekki ei polta jos se heiluu tolla tavalla. Minkä ikästä porukkaa täällä oikeen on?

  • Jaijot sanoo:

    Lähde: ortodoksi.net

    …tuo kertoo kaiken oleellisen. Hieman lähdekritiikkiä vastaisuudessa, kiitos. Mikä muuten onkaan rehellisyyden huippu? No tietenkin itäsuomalainen keskustapoliitikko, joka on vielä ortodoksi.

  • whataa? sanoo:

    tiesittekö et tikkua kun raapasee askiin syttyy tuli?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto