ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Magneettinen nainen

Britannialaisella Brenda Allisonilla on mystinen kyky, joka voisi hyvin olla supervoima jossain supersankarisarjakuvassa. Hän nimittäin vetää magneetin tavoin metallisia esineitä puoleensa. Brenda itse on hieman nolostunut ”supervoimastaan”.

Jokaisella ihmisellä on kehossaan elektromagneettinen kenttä. Allisonin puoleensavetävyyden kerrotaan johtuvan hänen kehonsa lävitse kulkevan magneettikentän tavallista poikkeavasta voimakkuudesta.

Kolikot, avaimet, magneetit ym. voivat pysyä hänen kehossaan jopa 45 minuuttia. Kun pulssi on vahvimmillaan hän pystyy jopa tanssimaan esineiden putoamatta.

Ihmiset nauravat kun laitan metallisia esineitä ihooni ja ne eivät tipu pois, Brenda kertoo.

Niin kauan kuin Brenda muistaa on hän katkaissut tv-signaaleja, saanut autohälyttimet piippaamaan ja räjäyttänyt hehkulamppuja.

Lähde: dailymail.co.uk

Kiitos vinkistä Matsuyamalle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

27 kommenttia aiheeseen: Magneettinen nainen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jhon connor sanoo:

    TERMINATOR, mä tiesin et ne on mun perässäääääh

  • juhani91 sanoo:

    €rittäin mielenkiintoista!

  • Ennustajan_tytär sanoo:

    Voi parkaa 😀 Joutuu välttelemään (tai ainakin yrittää vältellä) kaikkia metallisia esineitä. Onkoha viel käyny silleen et lentokentän metallinpaljastin olis hajonnu tämän mennessä läpi? Meinaan ihmiset olis varmaan onnessaan, tai sit ei :DD

  • sdf sanoo:

    Kiitos uutisesta, tämä oli hyvä!

  • Jani sanoo:

    Mahtavaa, jos hän tuota kykyä vielä pystyisi tahdonsa voimalla hallitsemaan. Kävelee coolisti kadulla ja katulamput räjähtelee kävellessä niiden ohi 😀

  • Pastori sanoo:

    Ei haloo, katsokaa kuvaa.
    Ei magneettiset metallitkin tarttuvat? Joopa joo.

  • Wespa sanoo:

    Voisitko kenties valistaa mitkä metallit eivät tartu magneetteihin (ja missä kuvassa on sellaisia) vai mitä tarkoitit ei-magneettisuudella?

  • minä sanoo:

    kumma kyllä tässäkin kuvassa, kuten kaikissa vastaavissa, esineet ovat otsalla, rinnuksella tms. missä saa esineet pysymään itsestään, ilman mangetismia.
    olisi nyt laittanut edes leuan alle ne..
    Kokeilkaa tartuttaa kotona kolikoita mangeettiin, kokeilkaa saada vahvalla mangeetilla autohälytin soimaan, hehkulamput räjähtämään.. ei taida onnistua.
    Ja jos on niin vahva mangeettikenttä että onnistuu, miten kyseinen ihminen pystyy kävelemään kadulla ettei lennä autojen perään? XD
    sori mutta nämä mngeettiset ihmiset.. XD

  • Wespa sanoo:

    Ilmeisesti kyseessä on elektromagneettinen kenttä. Saattaa olla siis muitakin tekijöitä kuin pelkästään puoleensavetävyys. Magneeteissahan ei kait ole mitään elektronista, kuten ihmisessä.

  • JambaB sanoo:

    Entäpäs jos naikkonen kärsiikin vain rasvasesta ihosta jolloin iho on hiukan tahmea. btw Kolikko ei muuten reagoi magneettiin.

  • Masterpiece sanoo:

    ”Voisitko kenties valistaa mitkä metallit eivät tartu magneetteihin (ja missä kuvassa on sellaisia) vai mitä tarkoitit ei-magneettisuudella?”

    Esimerkiksi alumiiniin ei tartu magneetti.

  • Taikuri sanoo:

    Kyllä tietyt kolikotkin reagoivat magneetteihin, esimerkiksi yhden ja kahden euron kolikot sekä viiden sentin kolikot. En tosin usko että nainen on mitenkään magneettinen. Muistuttaa hieman tuota Egyptin hulk voimamiestä.

  • apassikotka sanoo:

    Hehkulamppujen kanta, sekä sisällä oleva ”sydän” ovat metallia.Sisällä on myös palamisen estävää kaasua. Lanka on ainakin ennen ollut metallia nimeltä volfram.Eurokolikot koostuvat lähinnä erilaisista metallisekoituksista ja tämä pätee myös muiden maiden kolikoihin, joten magneettisuutta voi kyllä niissäkin esiintyä.

    Tv signaalit nyt ainakin digiaikana tuntuvat katkeilevan yhtenään riippumatta siitä magnetisoiko niitä jokin.

    Tällainen ”ihmismagnetismi” ei ole tavatonta muissakaan maissa.youtubesta varmaankin löytyy lisää vastaavia ainakin Aasian suunnalta.

  • Huttu sanoo:

    Kieltämättä vähän kuulostaa ristiriitaiselta, hänen magnetisminsa on sen verran heikko että joutuu laittamaan kolikot yms itse naamaan kiinni, mutta silti se on tarpeeksi voimakas räjäyttääkseen hehkulamppuja ja saa autonhälyttimet piippaamaan.

    Tuohan on mm. yksi taikurien temppu että saadaan esim. lusikka pysymään otsassa, tai vaikka kolikko poskessa.

    Yritin etsiä netistä listaa jossa olisi lueteltu metallit jotka eivät tartu magneettiin mutta en löytänyt. Sen tiedän että ainakin alumiini, messinki, kupari ja kulta eivät tartu magneettiin.

  • Taikuri sanoo:

    Saattaa joskus olla ollut taikurien temppu, mutta en kyllä itse tunne ketään ketä tuota uskaltaisi esittää muuna kuin pienenä pilana.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Wespa:
    ”Ilmeisesti kyseessä on elektromagneettinen kenttä.”

    Hmmm… Eikö vielä ilmeisimmin kyseessä ole taas joku huomionhakuinen hassuttelija, joka tietää, että aina löytyy niitä, jotka haluavat uskoa älyttömyyksiin?

  • dasd sanoo:
  • Fyysikko sanoo:

    ”Yritin etsiä netistä listaa jossa olisi lueteltu metallit jotka eivät tartu magneettiin mutta en löytänyt. Sen tiedän että ainakin alumiini, messinki, kupari ja kulta eivät tartu magneettiin.”

    Rauta, nikkeli ja koboltti ovat ainoat magneettiset metallit.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos tarkennuksista.

  • Wespa sanoo:

    Tässä myös juttua magneettisesta pojasta vuodelta 2008:
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/03/04/magneettinen-poika/

  • minä sanoo:

    kaiken kaikkiaan yhteistä näille kaikille on se että esineitä pidetään kohon osassa jossa ne pysyvät muutenkin, kun on sopiva iho ja sopiva kallistuskulma.
    http://www.rockingfacts.com/images/Human%20Magnet%20Contest/Human-Magnet-Contest-04.jpg
    http://i184.photobucket.com/albums/x76/Samardeep/Missc/magnetman.jpg
    http://0.tqn.com/d/paranormal/1/0/2/K/human_magnet1_lg.jpg
    Yritin etsiä kuvaa jossa olisi ollut joko esine pystysuorassa, vähän ”alapuolella” tai joninlainen magneettikenttää mittaava laite mittaamassa ihmistä.
    aika hyvin muuten pysyi kolikko omallakin otsalla kun kokeili..

  • magneetti sanoo:

    Tuossa on jotakin listaa ei-magnettisista metalleista.

    http://www.newton.dep.anl.gov/askasci/phy05/phy05054.htm

  • aappa sanoo:

    Ja muijalla on rannekello kädessä.Eihän se toimi jos on magneettinen.

  • jamba sanoo:

    Eikö Wespa vois laittaa niitä käyttäjien omia kokemuksia taas tänne ? Ne on ainaki kiinnostavii 😀

  • Kasper sanoo:

    Hei! RASVAISEEN pesemättömään ihoon tarttuu kaikki esineet tosi helposti, voitte koikeilla itse!

  • leppäkerttuko? sanoo:

    [NIPOTUSTA]
    Magnetismi luokitellaan karkeasti dia-, para- ja ferromagnetismeihin.

    Diamagnetismi on käytännössä esineiden hylkimistä. Paramagnetismissa magneettisien aineiden välillä on heikko voima. Ferromagnetismi (ja sen eri muodot; Ferri- ja antiferromagnetismi) on taas sitä ”arkipäivän” magnetismia. Ferrimagneettiset aineet ovat niitä jääkaappimagneetteja. Ferromagneettiset aineet ovat aineita, jotka reagoivat ”näkyvästi” magneettikenttään.

    Ferromagneettisia alkuaineita ovat rauta, koboltti ja nikkeli. Jotkut em. alkuaineita sisältävät metalliseokset sekä monet raudan yhdisteet ovat myös ferromagneettisia.
    [/NIPOTUSTA]

    Eli pointtini oli: Uskoisin, että kaikki kolikot kyllä tarttuvat tarpeeksi vahvaan magneettiin. Mitä naisen magneettisuuteen tulee… noh… en usko, ennen kuin näen livenä 🙂

  • Ghos girl sanoo:

    Hihhi ja menee ihan täysillä läpi..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto