ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Luonnollinen selitys paranormaaleille ilmiöille?

Michael Shermer käsittelee Laurentian yliopistossa, Kanadassa, kuinka paranormaalit ilmiöt saattavat muodostua aivoissamme.

– Regendos

Mainos: Suunnittele oma T-Paita

Tykkäys ja jakotoiminnot:

21 kommenttia aiheeseen: Luonnollinen selitys paranormaaleille ilmiöille?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Tämä voi tosiaan selittää osan ilmiöistä. Toisaalta ei tiedä vaikka tämä teknologia voisi mahdollistaa toisen maailman näkemisen. Tuon voi ottaa suuntaan tai toiseen. Tämä ei myöskään selitä ihan kaikkia ilmiöitä, mm. sellasia joita monet ovat nähneet, sellaisia joista jää esim. videotodisteita tai muuta materiaalia jne. Ihan mielenkiintoinen video. 🙂

    Mitä jo maailman magneettikenttä tai muu muuttuu joka vaikuttaa aivoihin ja sitten näkemämme muuttuu? Sitten kun tämä on ollut esim. 100 tai 1000 vuotta ja näemme erilaisia asioita, niin se on arkipäivää ja todellista. Mitä jos tämä magneettikenttä onkin muuttunut esim. 1000-vuotta sitten, onko nyt näkemämme todellista?

    PS. Joidenkin tutkijoiden mukaan maailma nimenomaan kehittyy/on aivoissamme. On myös totta, että aivomme ottaa paljon enemmän dataa mitä ne esittävät, näemme ja koemme vain siis joitain prosentteja ”aidosta” kokemuksesta.

  • Kristhor sanoo:

    Kaikki tieto tulee meille kuitenkin aivojen kautta. En halua uskoa, että paranormaalit ilmiöt ovat jotain häiriöitä aivoissa. Uskon, että paranormaali on jotain sellaista, jota aivomme suodattavat pois, aistimme vain kaiken ns. ”tarpeellisen”

  • Penttijuhani sanoo:

    Voi olla että muutama harva tapahtuma voidaan selittää yksilön aivoista johtuvasta hallusinaatiosta,mutta monen ihmisen yhtä aikainen sekä säköisillä instrumentella havaituille tapahtumille ei löytyne vastaavaa selitystä.
    näin lyhyesti sanottuna ei pitäisi alkaa leimaamaan ihmisiä joitten kohdalla on sattunut näitä tapahtumia…yhtäaikainen havainto useamman henkilön kesken kumoaa varmaankin tämän spekulaation.

  • Regendos sanoo:

    Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että magneetti ei ole ainoa asia jolla voisi saada aikaan hallusinaatioita. Se on vain yksi keinoista.

  • Lusmu sanoo:

    Ensimmäinen video täällä, jossa on vähänkään järkeä.

  • calico jack sanoo:

    Wohooo Shermer!!! Meikän yks lemppari tyypeistä! Tossa yks linkki joka selvittää erästä tuttua ilmiötä johon ei edes tarvita mitään aivoissa tapahtuvaa häiriötä 😉 http://www.youtube.com/watch?v=o7Tu-28hyow

  • Gamma sanoo:

    Tarkennuksena, että kyse on Laurentian yliopistossa työskentelevän Michael Persingerin löydöstä, eikä asia ole sinänsä mitenkään tuore uutinen: http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Persinger

  • Regendos sanoo:

    Uutinen ei ole tuore, mutta hyvin harva täällä olevista uutisista onkin.

  • Hexaa sanoo:

    nojoo kyllöähän tämä tietenki voi selittää osan näyistä jne.. mutta ei todellakaan selitä
    Kuvia.videoita ja kaikkia niitä mitä ovan suuren joukot ihmisiä nähneet
    Joten älkäänyt vaan uskoko tuohon että ne lentävät pallot ja muut olisivat hallusinaatiota …………..

  • Wespa sanoo:

    Ensimmäinen video täällä, jossa on vähänkään järkeä.

    Ootkohan oikealla sivulla. 😀

  • Yuna sanoo:

    mä en oikeen vakuuttunut tosta teoriasta… jossain se ehkä saattaa pitää paikkansakkin, mutta ainakaan siihen, jossa se tyyppi oli pimeässä huoneessa, täydellisessä hiljasuudessa, en oikein usko, alkaahan siinä jo ainakin joka toinen ihminen kuvitella jotain outoja, mutta niitä ei nähdä, vaan se joku tunnetaan. [<-sori tuli vähän sekava -.-’]

    eli ainakaan tämä nyt ei selittänyt (ainakaan minulle kun osaan englantia niin hyvin) että miten on mahdollista ’nähdä’ vaikka enkeli, tai alieni. Ja vaikka se selittäisi ’näytkin’ ei se pysty toidistamaan video pätkiä ym. vääriksi.
    Tai sitten kaikki maailman ihmiset ajattelee samalla tavalla, näkee samat asiat samallatavalla jne. se nyt vaan ei ole mahdollista. humpuukia sanon minä, sanokaa te muut mitä haluatte 🙂

    Miksi tiede yrittää selittää yliluonnollisiksi ”luokiteltuja” ilmioitä? Yrittääkö ne murskata mun viimeisimmänkin ilon 😀 Ihminen ei pysty selittämään asioita tieteellisesti Piste. Eihän kaikelle tarvitse olla aina mitään järkevää selitystä. Jos ihminen saisi tietää kaiken, ei olisi enää mitään mitä voisi miettiä ja mitä ihmetellä kavereiden kanssa.. Elämästä tulisi tylsää. 😛

  • ufotutkija sanoo:

    selevä ufotapaus tämä on !!! iha ufoa

  • Aqua vitae sanoo:

    Hienoa. Vallan mahtava presentaatio vallan mahtavalta hepulta. Hieno, mutta hiukan omituinen (uusi?) video parablogille. ”Tätä ei ole tehty koskaan ennen”-tyyliin.

    Pointsit Regendokselle *thumbs up*

  • spookynen sanoo:

    Vai että ihan yliopistossa tutkimus. No, onhan se hyvä konkreettisesti yrittää selittää asiat. Tuntuu vaan niin hassulta, kun se tieto kuitenkin on jo pään sisällä ja joka puolella 😉 Ei sitä voi selittää niin, että maallisesti ajatteleva ihminen sen käsittäisi.
    Ihan sama, ette kaikki tajuu kuitenkaan :p

  • Regendos sanoo:

    Aqua vitae, on täällä bloginkin ylläpidossa skeptisiä ihmisiä. Jos ei ketään muuta, niin minä ainakin. Varmasti hyvää tasapainotusta blogille. Skeptikkonakin voi olla kiinnostunut paranormaalista.

  • MIE OON MAICK sanoo:

    Kuka tahansa voi olla kiinnostunut paranormaalista, mutta yleensä ne fox mulder -fanaatikot sun muut huuhaat. Ei siinä etten itse olisi, mutta jos ne asiat onkin vain kipinä aivoissa.

  • Ufomies sanoo:

    Herää myös kysymys, että voisiko psyykkisillä voimilla myös aiheuttaa fyysisiä projisointeja, telekineettisesti aiheuttaa ilmiöitä tms.

    Joka tapauksessa tämä oli kiinnostava linkki.

    Parapsykologia vai ”rautaufot”? Alkaa näyttää siltä, että nämä ilmiöt kietoutuvat aina yhteen, riippumatta niiden alkuperästä pään sisällä tai sitten ”ihan oikeasti” tuolla ulkopuolella…

  • ukkeli sanoo:

    Pari vuotta sitten tuli sellainen dokumentti illalla telkkarista. Siinä kerrottiin just näistä magneettisistä ilmiöistä jotka olivat piinanneet n, 10v tyttöä. Tyttö kuulemma ns ”näki” ja vaistosi että joku hänen lisäkseen on huoneessa läsnä. Tämä toistui joka yö. Sitten huomattiin että ilmiöt saattoivat johtua magneettisista kentistä (vaimitäneoli). Katsottiin mittarilla tytön huonetta ja sitten sen ihan päänvieressä sängynvieres pöydällä oli digitaalinen pöytäkello. Joka näytti suuria magneettisia lukuja. Kun kello otettiin pois, tyttö kertoi läsnä olo painajaiset ja unettomuudet loppuneen. Eli on tossa jtn perää.

  • Hullu9474 sanoo:

    ”Joidenkin tutkijoiden mukaan maailma nimenomaan kehittyy/on aivoissamme. On myös totta, että aivomme ottaa paljon enemmän dataa mitä ne esittävät, näemme ja koemme vain siis joitain prosentteja “aidosta” kokemuksesta.”- Kuulostaa ihan matrixilta.

  • Mittaus ongelma sanoo:

    Nyt meidän täytyisi pysähtyä ajattelemaan, se mitä aistimme ja voimme kokea on harhaa 3 ulotteisesta maailmasta. Kun aivomme jättävät suodattamatta osan siitä kaikesta mitä yleensä emme aisti, voimme kokea asioita joita emme voi käsittää. Nämä leimataan sitten järjestelmällisesti harhoiksi.

    Oman mielen tutkiskelu ja hallinta on jotain johon kannattaa kaikkien alkaa kiinnittää huomiota. Suurin osa ihmisistä ei pysähdy tutustumaan tähän oman todellisuuden tuottajaan, vaan tyytyy vain hyväksymään oman aivojen tuottaman ympäristönsä niinkuin sen tällä hetkellä kokee.

  • Jeejee sanoo:

    Tää vois ihan hyvinkin selittää tälläiset ”paranormaalit” tapaukset mitä ihmiset näkevät/kokevat.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto