ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Timantin muotoinen UFO Indianassa

Tällä videolla näkyy timantin muotoinen UFO. Video on kuvattu Indianassa Yhdysvalloissa vuonna 2006.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

36 kommenttia aiheeseen: Timantin muotoinen UFO Indianassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • SirkkuPeekele sanoo:

    mistä kulmasta tää on kuvattu… aika vakuuttava jos on aito.

  • Thebel sanoo:

    Taas kolmion muotoinen UFO. Ovatko nämä Yhdysvaltain salaisia hävittäjiä tai jotain ulkoavaruudesta, sitä en osaa sanoa.

  • metele sanoo:

    made in USA

  • Hexaa sanoo:

    noniin. olkaapa nyt vähän rauhallisempia noiden usa juttujenne kanssa tuo voi aivan hyvin olla joku muukin.

  • Huttu sanoo:

    Uskoisin tuon olevan ihmisten tekemä, varmaan joku prototyyppi-lentokone.

    Miksi ajattelen näin julkeasti ? No, aluksen pohjassa välkkyy tasaisin väliajoin sellainen strobo-valo joita on muissa lentokoneissa myös, niiden tarkoituksena on kiinnittää muiden ilmassa olevien koneiden huomio pimeällä jotta vältytään yhteentörmäyksiltä.

    Miksi ekstraterrestriaalisessa aluksessa olisi mokomat valot, ovatko aluksen ohjaajat kenties perillä maan lentoliikenne-lakipykälistä. Ja toi vaan huokus sellasta testifiilistä muutenkin. Ja se näyttääki vähän tollaselta meikäläisten aerodynaamisiin tarpeisiin suunnitellulta

    Jos pitää testata jotain mikä on pahasti vaiheessa niin yöllähän on otolliset hetket kun valtaosa väestöstä nukkuu. Salailuillakin on selvä merkitys,Yhdysvalloissa on varmaan todella monta lentoalan yritystä jotka yrittävät kaikki tehdä sitä uutta ja parasta alusta, paras saa diilin ja se tuodaan markkinoille

  • Jos tietäisin totuuden ! sanoo:

    FEIKKI!

  • Thebel sanoo:

    Mutta, miksi salaisessa lentokoneessa on noin kirkkaat valot? Tuo loppu on hämmästyttävä, miksi kuva pikselöityy, liian kirkas valo vai jotain? Aina kun zoomaa lähelle tätä kohdetta, pikselimössöä ilmestyy, samanlaista kun digibokseissa jos on huono signaali.

  • Thebel sanoo:

    Siitä on muuten yksi lamppu palanu ja muoto on kuin Stealth-hävittäjä, mutta tuossa on oudon muotonen perä.

  • Hexaa sanoo:

    Haha on kyllä erittäin huvittavaa lukea teidän kommentteja kuin jo melkein puhtaasta omasta tunnosta voitte sanoa että perä on saman näköinen kuin stealth hävittäjällä. tuosta kuvasta nimittäin ei todellakana erota ” perän” muotoja eikä juurikaan muitakaan muotoja sen tuosta näkee että kolmiulotteinen ns. kolmion mallinen tuo on.

    ja mitä valoihin tulee mikään ei todellakana ole sitä vastaan että tuo ei voisi olla ufo……

  • fu5e sanoo:

    Hexaa, ota sinä nesteitä ennekuin uuvut. Mistä sinä osaat sanoa yhtään mitään valoista tunnistamattomissa aluksissa. Sinähän tiedät muukalaisteknologiasta niin mahdollisimman paljon, suunnitellut niitä ja kaikkea. Ja miksi ihmisten pitäisi olla rauhallisia usa päättelyiden kanssa? Ihan yhtä hyvä mahdollisuus se on olla ihmisen tekemä rakine kuin jotain maan ulkopuolista, sulla taas nitrot vapisee kädessä kun joku ei ole heti foliohatut päässä.

    Sun kommentteja on kanssa yhtä huvittava lukea kun luulet tietäväs avaruusaluksista mukamas jotain ja pistät kertoen faktoja. Kuten sanoit mitä valoihin tulee, se ei ole todellakaan vastaan että tuo ei voisi olla Ufo. Niinkuin ei yhtään mikään muukaan, koska se ON UFO, jos tiedät sanan merkityksen.

    Minkään lentovehkeiden asiantuntia kun en ole niin ei voi sano onko stealth, hyvä video kuitenkin.

  • H M P H! sanoo:

    Tossa kahen kolmion välissä näkyis vilkuvan jokin valo –> kolmionmuotoinen hävittäjä yöllä?

  • iinAmo sanoo:

    Oho, oho! Aika sceri 😀 No mut en sano mittään kun en tästä revi mitään ku on niin pimee ;ss

  • Huttu sanoo:

    Joo Hexaa vois tossa kaikkitietävyyden kiihkossa ottaa selvää niistä termeistä ennen kuin tulee pätemään. Sälli ei anna mitään pohjaa väitteilleen, ei mitään tieteellistä taustaa vaan vaahtoaa että kohde on

    ”ufo ufo ufo!!, jos ootte eri mieltä ni ootte naurettavia!”

    Mihin perustat kaikki väitteesi ja ”tietämyksesi” häh ? Turha potea mitään ylemmyyden tunnetta siellä missä sitten ootkin, loppujen lopuks olet yhtä ulalla kuin me muutkin.

    Emme voi millään tietää minkälaisia lentohärveleitä nykyään suunnitellaan tuolla jossain, tuo voi olla vaikka jonkinlainen uudenmallinen hävittäjä joka kykenee ”leijumaan” paikallaan. Eikö sellaisiakin le nykyään olemassa ?

    Mieti, jos olisit tuon lentokoneen kehittäjä, tekisitkö testilennon mieluummin päivällä, kaikkien nähtävillä jolloin teollisuusvakoilu takaisi että koneen piirrustukset löytyvät pian kilpailijoilta, sekä riskeeraisit sen että kansalaiset flippaisivat ja luulisivat jonkun hyökkäävän… vaiko yöllä jolloin saat olla kohtuu rauhassa? Itte ainakin valitsisin yöajan 😀

  • jaakko sanoo:

    Ei ole prototyyppi eikä stealth, vaan ihan normaali lentokone. Menkää helsinki-vantaan kiitoradan päähän yöllä katselemaan niin näette täysin samanlaisia ”UFOja” vaikka millä mitalla. Ja miksi luulette että videosta on ääniraita poistettu. Koska se paljastaisi heti, että kyseessä on normaalit lentokoneet.

  • Thebel sanoo:

    Normaalissa lentokoneessa ei ole noin montaa eri valonlähdettä. Ja kyllähän tuosta jo heti näkee suurinpiirtein tuon muodot, ja ei todellakaan ole normaali lentokone.

  • Make sanoo:

    ”Haha on kyllä erittäin huvittavaa lukea teidän kommentteja kuin jo melkein puhtaasta omasta tunnosta voitte sanoa että perä on saman näköinen kuin stealth hävittäjällä. tuosta kuvasta nimittäin ei todellakana erota ” perän” muotoja eikä juurikaan muitakaan muotoja sen tuosta näkee että kolmiulotteinen ns. kolmion mallinen tuo on.

    ja mitä valoihin tulee mikään ei todellakana ole sitä vastaan että tuo ei voisi olla ufo……”

    Hexaa on ihan oikees, yleensä kaikki videot ”ufoista” ovat a) feikkejä b) erehdyksiä kuten kyseinen video voi olla hyvinkin stealth hävittäjästä.
    Mutta emme voi jättää ajatusta siitä, että kun avaruudessa on moniamoniamonia…. tähtiä niin hyvinkin suurin osa on aurinkokunnan tyylisiä
    (= eli tietyn kaukana auringosta sijaitsee planeetta, jolla on mahdollisuus olla elämää [kuten maapallomme])

  • Harhar sanoo:

    SirkkuPeekelen kommetti ”aika vakuuttava jos on aito” hämmentää enemmän kun toi video.

  • jaakko sanoo:

    Katsokaa nyt tuon videon viimeset 20 sekuntia, niin normaalin lentokoneen muoto näkyy aivan selvästi. Ja jos ei näy niin säätäkää näyttönne kirkkautta ja kontrastia niin rupeaa näkymään. Ja isoissa reittikoneissa ihan tasan taatusti on juuri noin monta valonlähdettä.

  • Yuna sanoo:

    Harhar: Liikun samalla kannalla… Tuo kommentti todella hämmentää… mutta tosiaan aika vakuuttava kyllä…

  • Hexaa sanoo:

    joo miten voitte sanoa että väitän kiven kovaa jotain tuulesta temmattuja teoirioita?
    katsopaakas uudelleen

    vastasin
    A) kuin jo melkein puhtaasta omasta tunnosta voitte sanoa että perä on saman näköinen kuin stealth hävittäjällä. koska tuosta ei kyllä voi varmasti sanoa että onko nyt kyseessä hävittäjä?!?!
    B)tuosta kuvasta nimittäin ei todellakana erota ” perän” muotoja eikä juurikaan muitakaan muotoja ?!- vai näkeekö omasta mielestä joitakin tiettyjä ääriviivoja kylläkin on ja jotain kolmion tapaista tuo esittää

    C)ja mitä valoihin tulee mikään ei todellakana ole sitä vastaan että tuo ei voisi olla ufo – No voitko väittää ettei TUO VOISI olla ufo…??? kysympä vain
    no siis miten voitte sanoa että puhun sontaa????

    Fu5e
    JA 😀 sulla taas nitrot vapisee kädessä kun joku ei ole heti foliohatut päässä.
    folio hatut on jo aikoja sitten poltettu ja nitrot vaihdettu parempiin

  • Hexaa sanoo:

    JA Huttu

    olen aina viestissänio herättänyt kysymyksiä ja väitteitä niille mahdollisuuksille jotka on olemassa että kyseinen kappale voisi olla ufo..

    EN tiettävästi koskaan ole väittänyt jotakin kohdetta olevan ilmiselvä ufo!
    toisinkuin täälä jotkut muut kylläkin

  • Hexaa sanoo:

    jaakko nään lentokoneita se harvase päivä yöllä kävellessäni ulkona. ja todellakin
    onhan niisä valoja en kyllä itse ole tainnut tuommoiseen koneesen vielä törmätä
    tiiä häntä sitten

  • Hexaa sanoo:

    ja Make niin todellakin hyvä että edes sinä tajusit. esitän vain kysymyksiä tai väittetä jollekkin asialle miksei tuo voisi olla muka aito
    kun taas muut väittävät saman tien että se on feikki ja tästä ei puhuta…

  • Huttu sanoo:

    No on lentokoneita muuallakin kuin missä asut Hexaa 😀 No, turha tälläsist on kinata

  • Hexaa sanoo:

    niin mutta en ele kuitenkaan väittänyt että jokun esine varmasti on ufo koska todisteita sille ei ole tarpeeksi hyviä olen vain todennut että se voisi olla ufo jne.. 🙂

  • Phazon sanoo:

    vaikuttaa kyllä yhdysvaltain hävittäjältä tai joltain muulta lentokoneelta.
    En ainakaan itse näe tuossa mitään erikoista.

  • Anooba sanoo:

    Avaruussukkula toi on mielestäni. Turbot on aika kirkkaat raketeissa

  • zakker sanoo:

    En kyllä edes ymmärrä jos tuo olisi Ufo toisesta mailmankaikkeudesta joilla on teknologiaa tulla tänne asti poukkoilemaan, miksi siinä niiden aluksessa edes sitten pitäisi olla moiset valot?

  • Hexaa sanoo:

    Juurikin Anooba kaltaisille henkilöille voisi sanoa samaa mitä tuossa yllä on.

  • Jani sanoo:

    Avaruussukkulaa kanssa vahvasti veikkaisin. siis Nasan avaruussukkulaa

  • korsi sanoo:

    Minua myös ihmetyttää tuo välkkyvä valo. Joku ihmisen tekemä lentokonemeininki, veikkaan.

  • Folio mies sanoo:

    Tännehän voisi perustaa sellaisen kuukauden ufojen puolestapuhuja äänestyksen 😀

  • Kolehtipotti sanoo:

    Mielestäni näyttäis vähän joltain USA:n tai jonkin muun maan joukkojen kuljetus helikopterilta. Nehän on muutenkin mielestäni aika hyvin valaistuja jne. Tai voihan tuo olla sellasestakin porotyyppi tai jotain. kun ei oikeen selvää kuitenkaa saa. 😉

  • ss sanoo:

    kyllä 90% ufo hannot on ihmisen tekemia lentokone testejä niin kuin joku jo mainitsi että salaista kehitys työtä ja en kiellä muita sivisaatioiden olemassa oloa uskon ja haluan uskoa

  • JP sanoo:

    helikopteri

  • Paroni sanoo:

    veikkaisin jenkkien uusimpii super-lentokoneita tämän videon selitykses, mutta eihän sitä koskaan tiä;)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto