ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Pikkupoika muisti olleensa toisen maailmansodan pilotti

Tässä videossa kerrotaan 3-vuotiaasta pojasta, joka muisti olleensa pilotti toisen maailmansodan aikana. Poika muistaa ihmeellisiä faktoja entisestä elämästään.

Osa 1

Osa 2

Mainos: Suunnittele oma t-paita – Palvelun tarjoaa Take A Shirt

Tykkäys ja jakotoiminnot:

44 kommenttia aiheeseen: Pikkupoika muisti olleensa toisen maailmansodan pilotti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • A-E sanoo:

    Mielenkiintoista.

  • H M P H! sanoo:

    En keksi nyt mitään sanottaavaa (en jaksanu ruveta suomentamaan :-D) mutta todella mielenkiintoista… voisimpa itse muistaa ”edellisestä elämästi” (jos sellaista on).

  • Zhadowjin sanoo:

    Itse uskon että aika suurella todennäköisyydellä jos ”sielu” jatkaa elämää ruumiin kuolemisen jälkeen niin suurin osa väestöstä on elänyt muualla kuin maassa, ottaen huomioon kuinka paljon muita planeettoja on ja niiden väestöt mutta voihan olla että jotkut sitten ovat olleet maassa ja sen seurauksina muistavat erilaisia asioita. Voihan se toimia niin että muistaisi myös muiden planeettojen elämää mutta kukaan ei usko jos niistä kertoo tai sitten itse ajattelisi sen olleen vain unta tms.

  • Haerski sanoo:

    Ihan mielenkiintoinen video, mutta pitää kuitenkin periaatteesta olla skeptinen. Ei loppujen lopuksi olisi isokaan homma hankkia tietoja jostain random tyypistä, opettaa nämä pojalle ja sitten myydä tarina jollekkin hömppäjournalistille, jolle riittää, että tarina on viihdyttävä ja siitä riittää juttua yhden ohjelman täytteeksi.

    En henkilökohtaisesti pistäisi paljon painoa tuolle tarinalle.

    EDIT: Huomasiko kukaan muuten, ettei poika itse tainnut kertoa muistikuvistaan mitään. Vanhemmat kyllä vaahtosivat siitäkin edestä, mutta riittääkö se. Taisi olla liian suuri riski, että poika puhuu ohi suunsa tai ei muistakaan kaikkia faktoja, mitä pitäisi. 😉

  • J.M.N. sanoo:

    Haerski (20:38:46) : EDIT: Huomasiko kukaan muuten, ettei poika itse tainnut kertoa muistikuvistaan mitään. Vanhemmat kyllä vaahtosivat siitäkin edestä, mutta riittääkö se. Taisi olla liian suuri riski, että poika puhuu ohi suunsa tai ei muistakaan kaikkia faktoja, mitä pitäisi. 😉

    Öhöm..kyse olikin 3-vuotiaasta pojasta, joten en ihmettele jos ei itse puhunut kun kerran on nuori, ja JOTKUT ei tuossa iässä edes puhu, ja muutenki ei varmaa haastattelus suostuis puhumaan…

  • Peku sanoo:

    Perhe haluu julkisuutta ja ne pistää pojan puhumaan täyttä skeidaa.

  • Wespa sanoo:

    Monissa tilanteissa se on niin, että 3-5 vuoden iässä saattaa muistaa parhaiten näitä entisiä elämiä. Se, että perhe haluaa suojella lastaan esim. julkisuudelta ja kertoo itse asiasta paljastamatta kummemmin lapsen kasvoja on mielestäni ihan hyväksyttävää. Isoveljenkin lapsi ei paljoa vieraille puhu, koska vierastaa, mutta isänsä seurassa kyllä on aika puhelias. 🙂

    Samankaltaisia tutkittuja juttuja on useita tuhansia.

  • Mjah sanoo:

    Eka reaktio oli aika Blaa.

    Ja sitten istahti taas agnostikon ”mitään ei voi tietää varmasti” ajatus päähän.

  • Ogeli sanoo:

    En oikein tiedä mitä ajattelisin reinkarnaatiosta… Vaikea sanoa. Itse toki uskon kuoleman jälkeiseen elämään, mutta olisi vähän vaikeaa käsittää, että tänne palattaisiin uudelleen fyysisessä muodossa.

  • WM_ sanoo:

    Pitää paremmalla aikaa katsoa video, mutta kuulostaa aika hienolta.

  • Totuus sanoo:

    Mä jollain tavalla uskon että sielu jatkaa elämistää mutta en kyl uskois että vois muistaa mitään edellisestä elämästä. Siis ajatelkaas nyt, jos minä alkaisin selittämään että muistaisin asioita edellisestä elämästäni, niin kuinka moni OIKEASTI uskoisi? Ja kaikenlisäksi kun vielä olen yli 3v
    Miten joku uskoo 3-vuotiasta jos se sanoo että muistaa edellisestä elämästä?
    Ajatellaan nyt vaikka jotain maailmankuulua julkista viisasta tyyppiä, jos se sanoo että muistaa jotain toisesta elämästä niin luultavasti pidettäisiin kajahtaneena.

  • pauli sanoo:

    En ota kantaa puolesta tai vastaan, koska on mahdotonta näin lyhyen
    toimitetun otoksen perusteella sanoa onko kyseessä julkisuuden kipeys,
    lapsen mielikuvitus vai mikä.
    Itse muistan hyvin, kun omalle, silloin 3v tyttärelleni puettiin ensi kerran
    luistimet jalkaan kentän reunalla. Tyttö nousi jaloilleen ja hetken tasapainoa
    etsittyään lähti luistelemaan vaivattomasti ja kaatumatta kertaakaan.
    Kun hän palasi takaisin kentän reunalle, sanoin hänelle hämmästyneenä
    että sehän sujui älyttömän hyvin ensikertalaiselta. Tyttäreni katsahti minuun
    ja sanoi: ” Minä olen syntynyt luistelemaan!”. Mitäpä siihen olisi vastannut….

  • Naali sanoo:

    ……….. Mitä muuta tähän voisi sanoa kuin että ameriikkalainen ohjelma…….. se kertoo paljon uskottavuudesta. Ohjelmia tehdään puhtaasti rahankiilto silmissä, ei väliä onko asia totta vai ei tai kuinka paljon juttua on väritetty, kunhan saavat vetävän ohjelmanumeron ruutuun. Enpä usko tätä juttua.

  • iinAmo sanoo:

    Mä en tiiä muuta ku et oon joskus ollu jotaa egyptin ylemmistössä?!?! Jotaa tollast mulle on sepitty joku tietäjä…

  • Phazon sanoo:

    Todella vaikeeta sanoa sielunkierto ilmiöstä yhtään mitään koska hypoteesia ei tässäkään asiassa ole olemassa ja tieteellisiä todisteita ei myöskään ole.
    Tosin ei mikään ilmeisesti sielunkiertua mahdottomaksi todista.

  • Tarjuccia sanoo:

    skeptikoille tiedoksi: näitä tarinoita voi etsiä youtubesta. sieltä löytyy myös joitain, joissa lapset kertovat itse. lisäksi pitää ottaa huomioon, että noin puolet maailman väestöstä uskoo jälleensyntymiseen. länsimaissa ehkä valtaosa vielä ajattelee, että joku on ihan ”kajahtanut”, jos rupee kertomaan muistoja edellisestä elämästä.

    syy miksi pikkulapset yleensä muistavat näitä asioita parhaiten on siinä, että he eivät ole vielä muodostaneet sitä ideaa mikä on ”realistinen maailma” (sen vuoksi joillain lapsilla on myös mielikuvituskavereita, jotka vois selittyä sillä, että he näkevät ihmisiä tuonpuoleisesta – näitä tämäntyyppisiä aikuisiakin on olemassa, mut yleensä aikuiset pitävät matalaa profiilia, koska tietää miten tuomitsevia ihmiset voivat olla.)

    mulla on omassa suvussa tarinoita lasten puheista edellisestä elämästä jonkin verran. myöskin mulla on ollut lapsena ”oma kieli”. esimerkiksi sanoin seepraa imbiziksi ihan pienestä pitäen (tämä lukee mun vauvakirjassakin) ja vasta myöhemmin opin että se on seepra. joku pari kk. sitten googletin sanan imbizi (kokeilkaa itse) ja ensimmäinen hakutulos oli imbizi-safari, jonka logona oli seepra. löytyy namibiasta. sivulla kerrottiin firman nimestä sen verran, että imbizi on seepra jollain namibian kielellä. aika hyvin tiedetty 3-4-vuotiaana 80-luvulla. osasin saman ikäisenä myös yhden laulun, joka oli puoleksi suomea ja puoliksi ”mun omaa keksimää kieltä”. muistan siitä enää joitain lauseita, mutta vaikka oon kokeillut googlettaa, en löydä. en vaan tiedä miten ne laulunsanat pitäis oikeasti kirjoittaa, kun en ole ihan edes varma mistä kielestä on kysymys – jos mistään.

  • Troll sanoo:

    ”Monissa tilanteissa se on niin, että 3-5 vuoden iässä muistaa parhaiten näitä entisiä elämiä.”

    Hohhohhoh! Monissa tilanteissa se on niin, että 3-5 vuoden iässä mielikuvitus on aika vilkas. Itsekin väitin siinä iässä tunteneeni joskus jonkun toisen perheen jossa kuolin lapsena kun jäin traktorin ja lumilingon alle ja jauhauduin palasina lumeen.

    Sattumaa, väärinkäsitystä, fiktiota, vääristelyä, valhetta… aivan kaikki!

  • Möö sanoo:

    Itsekin olen kuulemma lapsena höpötellyt paljon sellaista, mikä ei kaiken järjen mukaan kuuluisi kolmevuotiaan suuhun, joten miksipäs ei. Jänniä hommia ovat nämä. Voi kun joskus saisi tietää totuuden, mutta tokkopa tässä elämässä.

  • kyl sanoo:

    Itse en usko minkäänlaiseen kuoleman jälkeiseen elämään; miksi me kuollaan jos elämä jatkuu? 8P Itse muistan vaan joskus pienenä tunkeneeni purkan nenään (en muista miks) ja sit äiti suuttui ja väitin että pahat henget laittoi sen sinne 😀

  • Phantom sanoo:

    Nää on aina aika jänniä hommia mutta mites tää uudelleen syntyminen on tapahtunut vasta nyt…tosta iwo jiman taistelustahan on jo 60 vuotta, ja miksi kaikki ketkä ovat uudelleen syntyneitä ovat aina jotain lentäjiä entisiä valtion johtajia tai jotain muita ”isoja” herroja. Ikinä kukaan uudelleen syntynyt ei esimerkiksi muista olleensa Esim: Rekkakuski Hollolasta joka eli tylsän ja tasapaksun elämän. Tämä ei sit ollut mikään morkkaus hollolaisia rekkakuskeja vastaan :D.

  • Tarjuccia sanoo:

    phantom,
    valtaosa jälleensyntymistarinoista on just niitä tavallisia reiskoja. ja se ajankohta, sitä on vaikea sanoa miksi… joskus olen lukenut niin, että ne jotka kuolee traagisesti tai nuorena syntyvät nopeammin uudelleen (mut tämä on tietty ihan vaan spekulaatiota). ite en usko ollenkaan semmosiin että ”olin kleopatra/suurruhtinas/hitler”-tyyppisiä. mut toisaalta voi hyvinkin olla semmosia, joista löytyy joku maininta historiankirjoissa tms, ja ne yleensä saakin eniten kuuluisuutta kun niitä voi todistaa parhaiten.

    se joka ei usko, menköön suggestioterapiaan. googlettakaa, löytyy suomestakin niitä alan tekijöitä jonkin verran. en ole ite koskaan käynyt, mutta olen lukenut paljon kirjoja, katsonut jonkin verran dokumentteja ja muita videoita aiheesta. 🙂

  • otus77777 sanoo:

    Itse olen ollut Nazi Saksan ylintä johtoa sodan aikana tulihan tuota silloin tehtyä kaikkea jännää mutta pirun jenkit teloitti mut nurnbergissä

  • Ada sanoo:

    ehkä on totta, ehkä ei

  • ROCKnROLL sanoo:

    hahahahahahahah sain viikon parhaat naurut heti ku sivu aukes ja näin otsikon…alkaa nää blogin jutut tosissaan kuivahtamaan käsiin vois vähä kattoo mitä laittaa tai laittaa tälläsen roskan ees päivänpiristykseks

  • Neo sanoo:

    Miksi niin moni täällä on sitä mieltä, että reinkarnaatio on täyttä puppua? No myönnetään, itsekin kun ensimmäisen kerran luin asiasta, olin lähinnä että blaa. En millään uskonut siihen, koska täällä meilläpäin ei siihen yleisesti uskota. Kuitenkin, todella moni ihminen ja uskontokunta uskoo reinkarnaatioon – miksei se voisi olla totta? Kannattaa olla avoinmielinen näiden asioiden suhteen. Itse kun olen näistä asioista viime aikoina lukenut ja ottanut enemmän selvää, ne tuntuvat ihan luonnollisilta asioilta. Miksi jälleensyntyminen ei olisi mahdollista? Koska kristillinen peruskäsitys keiltää sen? Kuulemma Jeesuskaan ei olisi ikinä kieltänyt jälleensyntymistä. Ja Raamatunkin ovat koonneet – yllätys, yllätys – ihmiset, ja sieltä on poistettu paljon asioita.

    Ja se miksi niistä edellisessä elämässä olleista duunareista ei yleensä kuulla. Ensinnäkin, niitä ei olisi yhtä helppo todistaa, kuin joitakin jotka ovat olleet hieman merkittävämpiä henkilöitä historiassa.
    Toiseksi, luulen että traagiset ym elämät ja kuolemat jäävät paremmin mieleen.
    Kolmanneksi, selitys jostakin tavallisesta pulliaisesta ei varmaan olisi niin vakuuttava. Sellaisen tarinan voisi keksiä kuka vain, ja se helposti tulkittaisiinkin vain tarinaksi.

    Anteeksi suhteellisen sekava teksti, en pysty nyt jotenkin jäsentämään ajatuksiani kunnolla..

  • Eric sanoo:

    ^ Reinkarnaatio on ajatustasolla mielenkiintoinen uskomus ja erittäin hyväkin sellainen, mutta edellisen elämän muistaminen menee hieman tarinoinnin puolelle.

    ”Itse kun olen näistä asioista viime aikoina lukenut ja ottanut enemmän selvää, ne tuntuvat ihan luonnollisilta asioilta.”
    Yksi sana: psykologia.

  • Kerttu sanoo:

    Kyllä se on totta.

  • zakker sanoo:

    Poika vaan tykkää lentokoneista, ja tietää niistä yllättävän paljon.
    Jos ajateltaisiin että reincarnaatio olisi mahdollista ja se tapahtuisi kaikille niin miten voisi selittää sen että ihmispopulaatio vain jatkaa kasvamistaan?
    Ja vaikkei se tapahtuisikaan kaikille niin mitä niille muille kuolleille sieluille sitten tapahtuisi?
    Paljon kysymyksiä mutta henkilöjohtaisesti en usko että ketään voi muistaa mitään ”edellisestä elämästään” koska se ei vaan olisi tarpeellista.
    Ja takaisin videoon uskon että lapsi on tosiaankin kiinnostunut lentokoneista eritoten sotilas koneista ja on saanut niistä tietoa eri lähteistä.

  • Wespa sanoo:

    zakker kysymyksesi pohjautuu mahdollisesti sille käsitteelle, että sieluja ei voisi syntyä lisää ja, että maapallo olisi ainut elämää sisältävä planeetta.

    Mielestäni on mahdollista, että muilla planeetoilla kuolee ja syntyy elämää ihan kuin maassakin. Myös eläimillä voisi uskoa olevan sielun. Monet eläimethän ovat kuolleet sukupuuttoon ihmismäärän kasvaessa. Uskon kuitenkin, että sieluja on olemassa paljon enemmän, kuin ihmisiä on tai tulee olemaan. Mahdollisesti nytkin on paljon sieluja odottamassa tulevaa paikkaansa maassa.

  • trolle sanoo:

    Onko kirpulla sielu? Puulla? Oksalla, vai kenties lehdellä? Missä menee se kehityksen piste, jonka jälkeen jollain elollisella voi olla sielu?

  • Inka sanoo:

    Onko kirpulla sielu? Puulla? Oksalla, vai kenties lehdellä? Missä menee se kehityksen piste, jonka jälkeen jollain elollisella voi olla sielu?

    Vaikka ihminen tekee täysin samanlaisen siemenen kuin puu on tehnyt, se ei silti kasva. Milestäni sielu on niillä elollisilla luonnon tuomilla eläimillä, eliöillä, kasveilla yms. Yksi siemen, yksi sielu 🙂 Vaikkakin sielu voi kyllä jakautuakin…

  • Neo sanoo:

    ”“Itse kun olen näistä asioista viime aikoina lukenut ja ottanut enemmän selvää, ne tuntuvat ihan luonnollisilta asioilta.”
    Yksi sana: psykologia.”

    Jep. Mutta voi se silti olla mahdollista. Tottakai kaikki alkaa tuntua sitä luonnollisemmalta ja järkevämmältä mitä syvemmälle sukeltaa, ja välillä itseäkin pelottaa kun tuntuu että on tullut hulluksi kun ei heti tyrmää kaikkea sitä mikä ennen kuulosti ihan järjettömältä.
    Silti, miksei jälleensyntyminen voisi olla todellista? Uskon myös, että entisiä elämiä voi muistaa, jos niitä on. Se ei kuitenkaan ole mikään itsestäänselvyys.

    ”Paljon kysymyksiä mutta henkilöjohtaisesti en usko että ketään voi muistaa mitään “edellisestä elämästään” koska se ei vaan olisi tarpeellista.”
    Kyllähän se voisi olla tarpeellista joissain tapauksissa, sillä se voisi auttaa selvittämään, että mikä on tehtävä tässä elämässä, tai miksi jokin tässä elämässä on kuin on. Toisaalta sen voi saada selville muutenkin kuin entisiä elämiä muistellen. Ja toisaalta, teemmehän tässä elämässä paljonkin kaikkea mikä ei ole ’tarpeellista’.

    ”Onko kirpulla sielu? Puulla? Oksalla, vai kenties lehdellä? Missä menee se kehityksen piste, jonka jälkeen jollain elollisella voi olla sielu?”

    Ihmiset ovat ainoita (tällä planeetallamme siis) joilla uskon varmasti olevan sielun. Eläimistä en ole varma, kai niillä sielu on mutta ne eivät yleensä synny uudelleen. Olen lukenut, että joskus eläimetkin voivat reinkarnoitua, mutta se ei yleensä ole tarpeellista. Tiedä sitten.

    En ole itsekään niin varma jälleensyntymisestä, mutta jotenkin se tuntuu minusta luontevammalta kuin että ihmisiä vain syntyisi ja kuolisi.

  • terrorist sanoo:

    uskoisin olevan totta..en oo varma…

  • Aqua vitae sanoo:

    http://skeptico.blogs.com/skeptico/2005/07/reincarnation_a.html

    Tämä kyllä käsiteltiin tuolla foorumin puolella, mutta tässä se on sitten uudestaan… *sigh*

  • trolle sanoo:

    Vaikka ihminen tekee täysin samanlaisen siemenen kuin puu on tehnyt, se ei silti kasva. Milestäni sielu on niillä elollisilla luonnon tuomilla eläimillä, eliöillä, kasveilla yms. Yksi siemen, yksi sielu 🙂 Vaikkakin sielu voi kyllä jakautuakin…

    Eli kun elämä ensimmäisen kerran ilmeni maapallolle, tuossa elämässä oli yksi sielu? Joka sitten jakautui useammaksi, rinnakkain elollisten organismien kanssa. Hyvä on, oletetaan niin. Mistä tuo sielu tuli maapallolle? Tuliko se siis toiselta planeetalta, jostain universumin kaukaisesta kolkasta?

    Ihmiset ovat ainoita (tällä planeetallamme siis) joilla uskon varmasti olevan sielun.

    No ohoh, kukahan oli tuo ensimmäinen ihmisapina, joka sai kunnian kantaa sielua.

  • Ogeli sanoo:

    Olen uskonut ja tulen aina uskomaan, että kaikella elollisella on sielu. Kasveista en sitten varmaan meni sanomaan, tai Maan sielusta Gaisasta. Silti ei oikein osaa edes miettiä, mitä kuoleman jälkeinen elämä pitää sisällään. Toisaalta ei kukaan elollinen sitä koskaan tule tietämään tässä muodossa. Kuolemakin on tavallaan väärä sana, sillä elämä jatkuu aina. Missä muodossa, kunpa tietäisin 🙂

  • False Messiah sanoo:

    Möö kirjoitti aikaisemmin: ”Itsekin olen kuulemma lapsena höpötellyt paljon sellaista, mikä ei kaiken järjen mukaan kuuluisi kolmevuotiaan suuhun, joten miksipäs ei…”

    Sama täällä. Kertoman mukaan kärsin lapsena oudoista itkukohtauksista ja olin selittänyt aivan outoja asioita jostain WW II -aikaisista tapahtumista, jotka olivat kummastuttaneet perhettäni. Mutta kyllähän lapsi on hyvä ottamaan vastaan informaatiota eri lähteistä ja muokkaamaan sitä omien mielikuvien mukaan. Sitten ei tarvitakaan muuta kuin aikuinen luomaan varsinainen kehys lapsen tarinalle niin sitä ollaankin uudelleen syntyneitä olentoja. Mutta kukapa todistaisi, ettei reinkarnaatiota voisi tapahtua.

    Itse olen aikuisiällä saanut muutman todella outdon ja voimakkan tuntemuksen tiettyihin paikkoihin ja ihmisiin. Kerran matkallani kävin sellaisessa paikassa, joka herätti selittämättömän voimakkaita tuntemuksia, kuin minulla olisi joku voimakas sidos kyseiseen paikkaan. Kyse oli jostain todella oudon voimakkaasta tunteesta, mikä on ns. tavallista ”hei tämähän tuntuu jotenkin tutulta” -tunnetta pelottavan paljon voimakkaampi.

    Sama tapahtui sitten vuosien päästä erään ihmisen kohdalla. Ensi näkemällä aistin niin voimakkaan yhteyden, että menin suorastaan miltei paniikkiin. Kun olin tutustunut tähän henkilöön paremmin, kävi ilmi että hän on syntynyt samalla paikkakunnalla ja kasvanut nuoruutensa samaisessa paikassa, mistä olin aikaisemmin saanut tuon oudon voimakkaan déjà-vu tuntemuksen. Itse olen alkanut ajattelemaan, että ehkä tällä kyseisellä henkilöllä, paikalla ja minulla on todellakin joku side, joka ulottuu tämän meidän aikamme ulkopuolelle.

  • Sorvu sanoo:

    Saattaa olla tottakin.. Itsekin olen kokenut samallaista kuin False Messiah.. Kun olin paikassa mitä en ennen ollut nähnyt ja sitten tuli vain sellainen voimakas tunne…. Onhan mullekin eräs ”selvännäkijä” kertonut että olin 2 maailman sodassa juutalainen ja mut teloitettiin jossain (en nyt muista paikkaa minkä ennustaja sanoi)

  • Gurbba sanoo:

    3-5-vuotiaana on vilkas mielikuvitus. Ja Yhdysvaltalainen ohjelmakin selittää jo paljon. Mutta saattaa olla myöskin mahdollista. Kysytään niiltä paljonko sai tostakin rahaa ja muutaman vuoden päästä pojalta itseltään että muistaako vielä…

  • Ria sanoo:

    Mulla on ollu neljä viis vuotiaasta asti sellanen ”muisto” jossa mä kävelen ilmeisesti lyhyellä viljalla tai heinällä olevalla pellolla, oon siis aikuinen, mulla on oikealla lonkalla istumassa pieni sinisilmänen lapsi, ja molemmin puolin juoksee neljästä viiteen lasta.
    Mie kävelen ja lapset juoksee aukealla, kohti korkeeta männykköä, on todella aurinkoinen päivä ja kaikilla on todella hauskaa ja tunnelma on iloinen… Eniten mulle onkin jääny mieleen se lasten nauru 🙂
    Vaatteet on kuluneita ja repaleisia kaikilla, enkä tiedä miksi yhdistän ajan 1700-luvun loppuun ja 1800-luvun alkuun…
    Kaverini kertoi asuneensa entisessä elämässään englannissa, ja kyllä ainakin kielitaito kantelee aivan samasta asiasta… Oppi kolmosella englannin kerta kuulemalla, eikä kyllä tänäkäm päivänä ongelmia sanojen ymmärtämisessä, vaikkei ois sanaa koskaan aikaisemmin kuullutkaan 🙂

    Mie ainakin uskon uudelleensyntymiseen, jos tota pitempää tekstiä ei jaksanu lukee…. 🙂

  • WM_ sanoo:

    Kiitos Ria, lukioiden kommentit ja kokemukset ovat hyvin mielenkiintoisia!

  • Summer Girl sanoo:

    Toisen maailman sodan pilottina.
    Outoa..Koska en ole aivan varma uskoisiko uudelleensyntymiseen.
    Mutta satuin pohtimaan: ”Miten voi joutua uudelleen sikiöksi, jos on jo kuollut?” 😀

  • Erä jorma sanoo:

    ^ Jaa-a ehkäpä sikiö kasvaa itsestään ja sielu liittyy siihen? Emt heitin vaan jotain.

  • itse olen ollut satavuotias, kunnes synnyin uudelleen. nyt olen 30 vuotta

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto