ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tietoa uudelleensyntymisestä

Tietoa uudelleensyntymisestä, sekä entisen elämän muistamisesta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Tietoa uudelleensyntymisestä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Moiom sanoo:

    vähä outoo :O

  • Raunio sanoo:

    mielenkiintoista

  • joku sanoo:

    jaa

  • utmtn sanoo:

    Olis kiva tajut mitä toi pappa höpisee.

  • nörttipörtti sanoo:

    utmtn, niin, jos ei englantia taida niin ei näitä dokumentteja oikein kannata katsoakaan.

    Tämä on varsin mielenkiintoista, miltei sai minut luopumaan skeptisyydestäni näiden asioiden suhteen. Dokumentti sai minut totisesti kiinnostumaan aiheesta, vaikken sanokaan uskovani.

  • Mörkö sanoo:

    Siis, en kyllä tiedä tuosta uudelleensyntymisen mahdollisuudesta. Sillonhan ihmisiä ei pystys tulemaan lisää maailmaan, kun ei ”sielut” riitä, paitsi jos kaikki puut sun muut mitä koko ajan kuolee lasketaan mukaan.

  • UFO sanoo:

    Wow… oon saattanu olla entises elämäs cliff burton tai henri toivonen

  • jeannie sanoo:

    Olen skeptikko mutta uudelleensyntymä on ainut paranormaali asia johon voisin sanoa uskovani. Nimimerkille Mörkö: nimenomaan sieluthan riittävät sillä ihmisiä kuolee myös kokoajan.

  • venus007 sanoo:

    Ja jos koko universumin sielut laskettaisiin, niin kyllä niitä olisi varmasti riittämiin! 😀

  • naama sanoo:

    Ukolla on ihan tyypillinen regressiotaantuma ja jälleenmuistot heränneet tyypillisellä tavalla, kohtaamalla edellisen elämän traumamuistot aiheuttavalla paikalla eli sotatantereella jossa hän ed. elämässä sai surmansa.

    Voisin kertoa yhtä järkyttävän tarinan omista regressioista. Yhtä jännittävää, tiedän millaisia valtavia tunnekuohuja ne saattavat herättää ihmisessä hänen todella muistaessaan jotakin. Silti entisen elämän vaiheita voi muistaa muutenkin. Asioilla on tapana toistaa jotenkin itseään, palata aikasykleittäin tiettyyn asiaan tiettynä ajankohtana.

    Jälleensyntyminen on yksi alue tästä valtaisasta tosiasiasta maailmakaikkeuden jatkumossa, asia josta on kovin vähän tietoa ja vielä vähemmän tutkimusta, jota tieteelliseksi todistamiseksi voisi kutsua. Siksi se on ja pysyy parapsykologiana..ei ilmaakaan voi järkeistää silmille, jos se on näkymätöntä mutta liikkuu silti. Energia sitä silti liikuttaa.

  • terrorist sanoo:

    todelta vaikuttaa

  • SARSKU sanoo:

    Minä uskon uudelleensyntymiseen ihan täysin! En ole varma onko tämä kyseinen tapus totta, mutta itse ideaan uskon varmasti. Tämä on hyvin kiinnostava aihe. Kiitos videosta. 😀

  • sande sanoo:

    Oisko tähän missään suomenkielisiä tekstejä?? Kun en hirmu hyvin kuitenkaan ymmärrä englantia..

  • Ranttali sanoo:

    Uudestisyntymisissä ja noissa regressioissakin yleensä vaan se ongelma että liian paljon alkaa samoja selvästi harkitusti valikoituja hahmoja ja ympäristöjä esiin tulla. Toisaalta jos muistaisimme muutenkin kaiken edellisistä elämistämme, emme kestäisi välttämättä sitä kauhua ja tuskaa, mitä monissa elämissämme pakostakin kokeneet. Siksi suurin osa ”muistikuvista” jotenkin blokattu. Yksi juttunsa sitten vielä mahdollisesti jopa toisilta planeetoilta tänne uudestisyntyneet, joiden kulttuurishokki olisi taatusti valtava. Siksi heillä erilaisia ”peitepersoonallisuuksia” eli keksittyjä aiempia Maan elämiä kuulemma tilannetta pehmittämässä. Osa noista aiemmista ”sielunkokemuksista” voi olla myös geneettisiä edellisiltä sukupolvilta fyysisestikin siirtyneitä. Esim. juutalaisten stressikokemusten keskitysleireistä on havaittu jopa ihan solutasolla seuraaviin sukupolviin tiettynä stressiherkkyytenä siirtyvä, vaikka uusi sukupolvi ei enää todellisista tapahtumista tietäisi tai välittäisikään.

  • Ranttali sanoo:

    Mitä tulee sitten uusien sielujen riittämiseen, niin on tietysti ainakin kaksi mahdollisuutta, eläimet ”ylenevät” (tai ainakin minusta pikemminkin silloin suuresti taantuvat :D) ihmisen tasolle ja miksei sielut voisi myös jakaantua tai jopa uusia tietyllä prosessilla luonnossa muodostua. Sielukin on jollain tasolla todennäköisesti vain luonnon evoluution tulos, samalla tavalla hiukkasia ja ”ainetta” kuin kaikki muukin. Myös ”kehitystasot” ja muut rakenteelliset hierarkiat pelkkiä ihmisen luomuksia, kun ei muutenkaan osaa selittää asioita. Sielut voivat olla myös tavallaan Jumalan/jumalien ”soluja”, uusia mielenkiintoisia kokemuksia elämien kautta isännälleen keräämäämään. Tai aineella jossain vaiheessa vain sattumanvarainen pyrkimys korkeampaan järjestäytyneisyyden asteeseen ilman silti pysyvämpää päämäärää. Tai ehkä tämä meidänkin elämä vain Jumalan/jumalien unta, jonkun olennon päässään uneksimaa, who knows.

  • Wespa sanoo:

    Sieluja voisi olettaa olevan myös muilla planeetoilla (jossa saattaa tulla kuolemia joista syntyvät maahan) tai mahdollisissa toisissa ulottuvuuksissa ja ns. odotustiloissa (odottamassa syntyä maahan).

  • Ihan yhtä hyvin voi olettaa sielunsa istuskelevan enimmän aikaa Holiday Innin teesalongissa Timbuktussa imeskellen vesipiipusta habanerolla maustettua silver skunkkia…

  • Ranttali sanoo:

    Niin, no olihan tuossa tuo ranskalainen työläisnainen, vaikka pitikin olla aatelisnainen, sorry lipsahdukseni! Ja onhan tietysti joku väittänyt eläneensä maaorjana Venäjällä, mutta sekin aika ”ilmeinen” venäläinen ammatti :)! Voihan joku tietysti sanoa, että muistaa vain ne kiinnostavimmat elämät, ei kaikista tylsimpiä! Oletteko ikinä kuulleet esim. perusamerikkalaisesta, joka olisi viettänyt edellisen elämänsä torpparina Savossa? Siinä olisi jo varsin pätevä todiste todellisesta sielunvaelluksesta ja uudestisyntymästä :)!

  • On se suoraan sanottuna melko outoa että meitsille saa täällä heittää mitä p*skaa vaan päin naamaa, mutta kun pikkasenkin takas antaa niin sensuuri iskee. Taatusti millä mittarilla tahansa törkeämpää tuo Ranttalin runttaus kuin oma vastikkeeni, mutta vaa’assa taitaakin painaa enemmän se kuka sanoo kuin mitä sanoo. Naurettavaa pelleilyä!

  • Wespa sanoo:

    Ehkä olisi helpointa pysyä vaan asialinjalla. Sitten on ihan sama miten sanoo ja kuka sanoo. Ottaa itseään niskasta kiinni, kun siitä kerran voi huolehtia tai ainakin pyrkiä siihen, niin on kaikilla mukavempaa. Miksi vetää alta lipan, kun voi antaa itsestään hyväkin kuvan? =)

    Ei pahalla, mutta jotain tasoa pidän kuitenkin täällä yllä ja toiselle alentavaan/loukkaavaan sävyyn mielestäni menevät viestit menee poistoon (en silti ole täydellinen ja en voi miellyttää kaikkia). Myös saa raportoida jos joku toinen loukkaa, mutta vaikka joku muu loukkaisikin, niin se ei ole mikään syy itse mennä samalle tasolle…

    PS. Poistin Ranttalinkin viestin, jossa oli loukkaava sävy nyt kun luin sen tarkemmin. Helpommin vain osuu silmään niiden loukkaukset jotka on jääny ennestään mieleen.

    PPS. Kaikille tiedoksi, että asiallisella käyttäytymisellä ja netikettiä noudattamalla helpotatte työtäni ja kohotatte blogin ilmapiiriä. Lets keep it simple and pleasant.

  • Wespa sanoo:

    Ranttali toisaalta jos miettii, että sielu haluaa kokea erilaisia kokemuksia, niin mahdollisesti suurellakin todennäköisyydellä sellainen ihminen joka elää nyt normaalia elämää on ollut jonkinlaisessa erikoisemmassa tai erilaisessa elämässä. Silti noita kertomuksia on kyllä ihan laidasta laitaan ja kyllä niitä normaalejakin elämiä löytyy. Roppakaupalla kuitenkin noita juttuja on.

    Yksi mielenkiintoisimmista piirteistä on ns. ”fyysinen muistijälki” tms. joka on siis sellainen, että jos henkilöltä on esim. leikattu jalka irti, niin hän syntyy juuri se jalka vammaisena tai jos häntä on löyty vaikka vasaralla päähän, niin hänellä on siinä kohtaa pieni ruhje tai syntymämerkki seuraavassa elämässä. Näitäkin tapauksia on useita joista on raportoitu ja kerrottu. Sitten jos mennään vielä syvemmälle tasolle ja lähdetään tästä spekuloimaan, niin ehkäpä Jeesus on uudelleen syntynyt tänne useasti (mahdollisesti sielu jakaantunut osiin, samalla sielulla monta samanaikaista elämää) ja se näkyy stigmoina.

  • Ranttali sanoo:

    Näkökanta mielenkiintoinen, mutta edelleenkin lähinnä vain spekulatiivinen. Toisaalta ei todisteita siitäkään, että sielu itse ”haluaisi” juuri tiettyjä kokemuksia (ainakaan rankkoja, että kehittyisi siten muka nopeammin ja laajemmin) tai sille olisi jokin tietty kehityssuunnitelma muutenkaan jossain valmiiksi varattuna, tapahtumat vaan tietyin lähtöehdoin sattumanvaraisesti tulevat. Syntyvä ruumis voi siis ”siepata” lähimmän vapaana olevan sielun ”vetovoimallaan”, heti kun energiakenttä riittävän valmis. Jos sielua ei jostain syystä löydy, ruumiskin ”kuolee”. Taas jos energiakenttä liian huono, sielu vapautuu varsin nopeasti syntymän jälkeen.

    Itseasiassa en henkilökohtaisesti usko korkeimmallekaan kehittyneen olennon täysin henkilökohtaisiin ”valintoihin”, vaan pikemminkin kaiken luonnolliseen paikkaan luonnonvoimien ”matriisissa”, eli kaikki maailmankaikkeudessa yksittäiset hiukkaset mukaanlukien liikkuu tasan tarkkaan siihen suuntaan, mihin ympäristöolosuhteet sen pakottavat. Jopa nämä ajatuksemmekin vain näiden satunnaisten kaaosprosessien tuotetta. Erimieltäkin saa tietysti olla :). Ehkä juuri Sinä tiedät asiasta minua enemmän :).

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto