ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Uusi ulkoasu

Kuten varmaan jo huomaatte, niin Paranormaali Blogiin lisättiin uusi pirteä ulkoasu.

Tämä ulkoasu mahdollistaa mm. paremman järjestyksen sivupalkin asioille, kun nyt on enemmän tilaa. Myös värimaailma muuttui jonkin verran aikaisemmasta. Tarkoituksena olisi myöhemmin laittaa yläbanneri/logo takaisin johonkin kohtaan.

Jos tulee jotain bugeja vastaan tai jos teillä on muuta ilmoitettavaa uutta ulkoasua koskien, niin laittakaa rohkeasti kommenttia tulemaan. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

49 kommenttia aiheeseen: Uusi ulkoasu

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • A-E sanoo:

    Jee. Vihdoin:D Olisiko uusi yläbanner kilpailu paikalla?

  • iinAmo sanoo:

    Ei ei ei eiii!! Ei tämä on liian haalea mielestäni ;ss kaipaan edellistä mutta muuten ihan kelpo.. LISÄÄ VÄRIÄ KEHIIN! ^ samaa mieltä että yläbanner kisa :’D

  • SirkkuPerkele sanoo:

    En kannata yläbanneri kisaa, mutta värit on kyllä loistavat, kalibroi näyttösi 🙂 iinAmo

  • ninjani sanoo:

    Minne nuo bugit voi ilmottaa?

  • Wespa sanoo:

    Vaikka tähän ihan kommenttina voi ilmoitella bugeista. 🙂

  • Neo sanoo:

    Aahg O——-O Tämä on.. avara. Ja vaalea. Vaaleus on ihan hyvä juttu, mutta jotenkin tämä on todella TYLSÄ. Väriä kehiin + navigointipalkit on jotenkin omituiset. Muuten tykkäilen enemmän. Myös banneri olisi kiva, jotain persoonallisuutta lisää sillä tämä on niin tylsä. Kiva että ulkoasua välillä päivitetään, mutta tätä voisi kyllä vielä hioa. 😀

  • Neo sanoo:

    Tämä uusi ulkoasu muuten ainakin itselläni lataa tosi hitaasti. Ei pitäisi nettiyhteydestä (pelkästään ainakaan) johtua, sillä muut sivut latautuvat ihan normaalisti ja tämäkin sivu on ennen latautunut paljon nopeammin. Voihan se johtua koneestani/netistäkin, mutta kyllä tämä hitaammin lataa kuin ennen.

  • Tonza sanoo:

    Jotenkin vanha tuntuu paremmalta. Se oli vain jotenkin… sellainen ”raikkaan” oloinen. Vanha vaikka kahdella sivupalkkirivillä olisi ollut omaan silmääni paljon parempi. Mutta makunsa kaikilla.

  • Aqua vitae sanoo:

    Ich mag nicht.
    I likes it not.

    Rakentavaa kritiikkiä. Vaaleus hämmentää ja on jotenkin haukotuttava. En pidä konseptista, missä kaikki teksti näyttää leijuvan ilman mitään laatikoita yms. rajoituksia.

    NAvigointinappulat on ihanan epäorganisoituja ja bannerin ilme yksinkertaistettuna: harmaa.

    Silmäniloa ei löydy ja browsaamiskokemus tulee olemaan aika lailla harmaa. Näyttää lähinnä keskeneräiseltä sivulta.

    Kehitysideat: Värit, laatikot ja banneri. That’s it.

    (Ilmaisin mielipiteeni ulkoasusta postauksen arvosteluihin. 1/5) (ehkä plussan voi laittaa perään, onhan se sentään siisti.)

  • Wespa sanoo:

    Juu tuota yläbanneria olisi tarkoitus hieman viilata. Tämä oli useasta ulkoasusta ainut kahden navigointipalkin omaava jonka sain toimimaan bugittomasti. Mielestäni ainakin tarpeeksi selkeä ulkoasu. Pieniä muutoksia tulen kuitenkin mahdollisesti tekemään, kunhan pääsen CSS-koodiin käsiksi. 🙂

  • Wespa sanoo:

    Nyt on tylsä harmaa vaihdettu alieninvihreään. 😛

    Piristää mukavasti 🙂

  • kiva1 sanoo:

    Musta se on parenpi teoria että se tekee kahta ainetta jossain mahssa jotka se puhaaltaa pois elimistöstä.Mutta sen pitäs saada ne palamaan kipinä luista

  • Wespa sanoo:

    kiva1, se ei vaadi kipinää, jos aineet keskenään reagoidessaan (sekoittuessaan) syttyvät palamaan. Artikkelissa mainitussa dokumentissa oli mielenkiintoinen näkökulma asiaan.

  • Penda sanoo:

    Erottelehan nuo oikeallla olevat otsakkeet ja mainokset paremmin tästä ”pää” palstasta… (mihin päivittyy nämä tuorreimmat artikkelit)

    Tekee jotenkin sekavan näköiseksi tämän ulkoasun kun kaikki on ”yhtäpuuta”.

  • Wespa sanoo:

    Juu tarkoituksena olisi vaihtaa sivupalkin väriä, jotta homma selkenisi. Koitan etsiä CSS-koodista kohdan, jotta saisin tuon tehtyä.

  • tomppa sanoo:

    Tota näyttää maatalouskoulun reseptisivustolta entinen sopi aiheeseen paremmin ugh! olen puhunut….

  • Wespa sanoo:

    Dodiin. Nyt on aikalailla kaikki muutokset valmiina. Lisäsin tuohon sivupalkkiin hieman nyt rajaa, sekä väriä, että erottuu itse kokonaisuudesta. 🙂

    Kiitos kaikista parannusvihjeistä ja vinkeistänne. 🙂

  • Neme sanoo:

    Eihän tällanen nyt sovi ollenkaan 🙁 Värit on turhan mitäänsanomattomat.
    En vaan tykkää tästä, vanhassa vara parempi.

  • Random Esko Jack sanoo:

    Entinen oli parempi.

  • NostalgyFag sanoo:

    Ei pahalla mutta tää on aika hirvittävä :S. vanha oli paree

  • Bere sanoo:

    Yhdyn ylläoleviin kommentteihin.
    Tää on vähän liian yksinkertainen ja tylsä, mutta tuo sivupalkki on parempi. 🙂

  • Jaarno sanoo:

    Jotenkin tuntuu häviävän tämä ”parablogin tunnelma” tässä värien vaihtuessa. Vaikka luultavasti vain tuntuu sitlä koska on erilainen. 😛 Eiköhän tästä hyvä muovaudu kun vähän hiotaa ja kun tähän tottuu. Kuten foorumin puolellakin.

  • iinAmo sanoo:

    ^ Olen samaa mieltä että tästä lähti se parablogin tunnelma… Mut oon tyhmä joten kertokaas miten tän voi ”kalibroida” tai jtn sinnepäi 8)

  • iinAmo sanoo:

    Huomasin muuten tossa sivupalkissa että ei sovellu heikkohermoisille 8) Aika hyvä mutta ihanku mä tota tajuisin.. Luen näitä vaikka oon aika heikkohermo. Mut ei se mitään vaikka kuset housus tääl aina onkii 8D

  • H M P H! sanoo:

    Nah… entinen oli paljon parempi! ehdotus: tehkää tälle sivulle sellainen ”valitse teema” palkki! sellainen on esim. simpsonit.orgissa

  • spectator sanoo:

    Onhan tämä siisti ja kohtuullisen selkeä… mutta niin tylsä! Koska blogin aihepiirikin on varsin poikkeava, voisi ulkonäköönkin ladata lisää asennetta.

  • uku sanoo:

    Edellinen ulkoasu on aiheeseen paremmin sulautuvampi. Toi vihreä ei oikein iske, mut toki persoonallisuuttakin täytyy olla.

  • Zaraah sanoo:

    VALOKUVAKILPAILU RULESS

  • uku sanoo:

    Edellisellä siis tarkoitin sitä kokonaan haaleaa ulkoasua, en sitä ensimmäistä.

  • Wespa sanoo:

    Aika kauan se vanha ulkoasu on ollut käytössä, mutta tämä mahdollistaa paremmin sijoitellut sivupalkin, sekä hieman laajemman sisällön. Nyt lisäsin tuon vanhan tutun yläbannerin/logonkin. Tätä vielä viilaillaan tarvittaessa. Toivottavasti totutte tähän ajan myötä, vaikka se vanha olikin niin tuttu ja rakastettu. 🙂

  • Ajattelija sanoo:

    Ennen varsinaista uudistusta sivusto latautui nopeasti, mutta nyt kun ”pääsivu” on tungettu täyteen videoita, niin lataaminen on tuskallisen hidasta ja ainakin oma mielenkiinto tulla vierailemaan sivuille on laskenut huomattavasti. Kaikki eivät myöskään kulje englanninkielisissä videoissa kuin kala vedessä.

    Voisiko videomateriaalia vähentää tai merkitä videot ihan vaan linkkeinä, eikä suoraan kuvina joista sitten lähtee suoraan toistamaan videota. Toinen mahdollisuus olisi jaksoittaa asiat viikkokalenteriin, jolloin sivun pituussuuntainen selaaminen helpottuisi. Nykyinen tilanne hidastaa sivun käyttöä, koska pääsivu joutuu joka kerta lataamaan videot ulkoisilta sivuilta ja epäilen, ettei nykytilanteessa mobiilikäyttäjiä ole huomioitu lainkaan.

    Vaikka sivuston ylläpitäjän silmissä näyttää hyvältä, niin ei se tarkoita sitä suoraan, että käyttäjille kaikki on samannäköistä. Vinkkinä että voisitte tehdä pääsivulle linkein valittavana esim. 2 erilaista leiskaa (pelkistetty ja normaali) ja antaa vierailijoiden valita kumpaa haluavat käyttää.

    Se ”hieman laajempi sisältö” on mielestäni tässä tapauksessa erittäin raskas ladattava ja luettava sivusto.

    Muuten hienoa työtä kaikkiaan ja kiitos ylläpitäjille erilaisista ja antoisista artikkeileista ja mukavista lukuhetkistä 🙂

  • Wespa sanoo:

    Videoita ei ole lisätty tämän muutoksen jälkeen muuta kuin yksi. Laajemmalla sisällöllä tarkoitin tuota keskiosan leveyttä, joka on nyt hieman isompi. 🙂

    Koitan hoitaa homman niin, että ulkoasua olisi mahdollista vaihtaa mm. mobiililaitteita varten. 🙂

  • Wespa sanoo:

    Nyt voi ulkoasua vaihtaa sivupalkista löytyvästä ”Teemat:” nappulasta. Vanhankin teeman voi valita. Kaikki sivupalkin kamat eivät näy kuitenkaan kuin tässä teemassa (mm. kategoriat, uusimmat kommentit ym. puuttuvat muiden teemojen sivupalkista).

  • zakker sanoo:

    Aluksi olin mieltä että jes turhasta tilpehööristä oikealta luovuttu, olin tuota mieltä vielä hetken kun katsoin tuosta seuraavaa linkkiä nasa settiin, Jes ei mainoksia yksinkertaisuus on taidetta, mutta sitten kun klikkasin paranormaali banneria ja iski uudelleen tuo nasa setti kaikki mainokset + muut setit pöllähtivätkin ruudulle. En kyllä ole mainoksia tahi muitakaan settejä vastaan mutta kuuluisiko tämän toimia näin vai miten päin?

    Itseäni ainakin miellyttää tämä ulkoasu joskin ehkä liian pehmeä/vaalea/tylsä silmälle kuin taas ennen oli kova ja jymerä, ehkä vähän tummempaa värisävyä, banneria tuosta windowssin sinisestä värikkäämmäks ja sitten alkaa jo tuntua hyvälle silmissä, plussana toki yksinkertaisuus ja helppo silmälle.

  • Ogeli sanoo:

    Huomattavasti selkeämpi ja helppokäyttöisempi ulkoasu. Pidän.

  • joint sanoo:

    Vanha kieltämättä oli parempi, perusteluja ovat tälle sekavampi ja musta siinä edellisessä oli helpompi logiikka ja helpompi käyttää.. mutta saattaa tästäki saada hyvän jos tätä viel kehittelee.. tää valkone tausta tässä on jotenki ärsyttävä ku näkyy vaan nää lomakekentät jne..
    Ei mulla oo mitää sivustoje uudistamist vastaa mut oishan se hyvä ettei näitä tee vaa huonommaks:)

  • Ajattelija taas sanoo:

    Tein joutessani oman pelkistetyn CSS-tyylin paranormaaliblogille. Iso kuva miltä näyttää: http://www.aijaa.com/img/b/00318/4196210.png

    Käyttö on helppoa (vaatii vain Firefox selaimen):
    – lataa ja asenna Stylish lisäosa: https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/2108
    – lisää tekemäni tyylitiedosto: http://userstyles.org/styles/17903

    Nyt ei muuta kuin aletaan tekemään omia teemoja tälle sivulle 🙂

  • -- sanoo:

    Sori mutta tää on suoraansanottuna aivan hanurista.

  • mamaKalya sanoo:

    not good.
    parempi jos hommailet kokonaan uuden, yksinkertaisen bannerin, rakennat siitä yläosan (vain yksi banneri ja sen alle toimivat linkki napiskat)
    väreiksi jotain tummempaa, mustaa ja synkkää, onhan kyseessä blogi joka käsittelee paranormaaleja asioita.
    viime banneri kilpailussa oli muutamia MAHTAVIA ja yksinkertaisia bannereita, ja ihmettelen miten tämä nykyinen voitti ne?
    inhottaa vähän kun on ikään ku kaks banneria/otsikkoa.
    vaihtoon tämä lookki please, yhtenäistä koko sivusto kokonaisuudeksi ja jätä tuo bannerin paskiainen poijes.

  • Ajattelija sanoo:

    Olen täysin samaa mieltä mamaKalyan kanssa.

    Sivustosta kannattaa suunnitella samankaltaiseksi värimaailmaltaan ja kirjasimiltaan niin foorumin kuin muidenkin sivuston osien suhteen (antaa ammattimaisemman kuvan) ja helpommin lähestyttävän.

    Samaa asiaa ei kannata linkata monessa kohdassa vaan antaa päälinkkipalkin kellua koko ajan mukana esim. ylälaidassa. Banneri-ideakin on jäänne jostain 80-90 luvulta, joten sitäkin kannattanee vielä miettiä, varsinkin tuplabanneri on aika turha.

    Pääsivun uutiset voisivat olla tehty samankaltaisesti kuin esim. http://www.digitoday.fi sivulla, jossa jokaisesta uutisesta on tehty ensin pieni kuvallinen yhteenveto ja sitä klikkaamalla pääsee lukemaan varsinaisen uutisen, sekä katsomaan mahdolliset linkit ja videot.

    Oikean laidan sidebaria ei välttämättä kannata laittaa lainkaan vaan mainokset ja muut tiedot voisivat olla yhtä hyvin pääsivun ylälaidan linkkipainikkeiden takana. Pitkällä aikavälillä esim. bannerinvaihdossa jne… tietojen määrä kasvaa hallitsemattoman suureksi ja tällöin sidebarin käyttömukavuus laskee (tälläkin hetkellä on aikalailla sekava).

    Kannattaa myös harkita tarvitaanko sanapilviä ja muita widgetejä käyttää niin paljoa. Tiedon etsiminen ja luettavuus menee sekavaksi, hankalaksi ja työlääksi.

    Yhteenvetona sanoisin, että kannattaa seurata muiden sivujen tarjontaa ja tehdä tästä mahdollisimman simppeli ja käyttäjäystävällinen. Tietomäärän kasvaessa kaikkea tietoa ei missään nimessä kannata laittaa näkyville yhdelle sivulle. Sivujen latausajat ja mainoksien suuret määrät kun harmittavat monia käyttäjiä.

  • iinAmo sanoo:

    Huoh.. Minne hävis parablogin tunnelma? Ainaku tuun tänne sivulle tuntuu ettei ois siellä, koska tausta on niin haalea ja huomaamaton. Siihen ehkä enemmän väriä.. Jotain millä sais sen tunnelman takasin.. Edellisessä ainakin oli ilmettä.. Pliis lisää ilmettä ja toi ois kyl ihan hywä toi teemanvalinta.. mut sittenki sais olla valinnan varaa ettei oo mitään tylsää haaleeta…!!

  • Wespa sanoo:

    Teemanvalinta löytyy sivupalkista. 🙂

    Aika monenlaista palautetta on tullut. Toiset haluavat monipuolista, rajattua ja värikästä. Toiset taas haluavat yksinkertaistettua ja hallittua. Sivun latauksen nopeuttamiseksi otin kuvabannerin pois ja rajasin etusivulla näkyvien artikkeleiden määräksi 10 (ennen oli 15). Nyt sivu on kevyempi ja latautuu nopeammin. 🙂

  • ManualTheGreat sanoo:

    Itse näkisin tumman värimaailman jotenkin istuvammalta mutta ei tämä nyt paha ole, kunhan oppii käyttämään. :s

  • vJe sanoo:

    Suoraan sanottuna aivan kauhea ulkoasu. 😡

  • MikGo sanoo:

    Itsekin tykkäsin enemmän aikasemmasta. En tykkää tästä kahden sivupalkin vaihtoehdosta, mutta onneksi vaihdoit värin noihin. Nyt ei oo enää niin sekava, ku nuo palkit erottuvat muusta tavarasta. Vielä vähän enemmän sais olla väriä!

  • Yuna sanoo:

    Olin hukassa tämän kanssa kuukauden ennenkuin löysin kaiken oleellisen XD pelottavan vaalea ulkoasu… saisi olla minusta tummempi, mutta kai tämä nyt sitten menee :/ vanha oli parempi, ehkä osa syyllisenä se että vihaan keltaista XD

  • Jani sanoo:

    En tiedä olenko ainoa, mutta ei oikein toimi täällä nämä sivut Operalla 9.64

  • mustamies sanoo:

    musta nää on hienot nyt 🙂 en tiiä onko teistä :I

  • mustamies sanoo:

    :I

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto