ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Salaiset NASA-lähetykset

Dokumentti Martin Stubbs -nimisestä henkilöstä, joka nauhoitti salaa NASA:n materiaalia 90-luvulla. Alussa on Martinin haastattelu ja noin puolen välin kohdalla näytetään videomateriaalia.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

28 kommenttia aiheeseen: Salaiset NASA-lähetykset

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • SirkkuPeekele sanoo:

    Olenko ainoa joka ei näe videota?

    outoa nyt alkoi toimimaan en edes resetoinut selainta… who knows youtubessa sama video pätkittynbä.

  • Satunnainen Vieras sanoo:

    Oli tosiaan melko pitkä video, olisin ainakin itse mieluummin katsonut pienemmissä osissa, mutta saahan tätä itsekin tosiaan pausetettua tarvittaessa. Mielenkiintoista asiaa videossa, vaikkakin kamerakuvassa näkyvistä kohteista voi saada aikaiseksi vaikka mitä. Yleisenä selityksenä näille epäselville kohteillehan on pidetty jääkiteitä, pieniä meteoriitteja, avaruusromua jne.
    Muistaakseni UFO Huntersin toisella kaudella taidettiin käsitellä tuota satelliitista irronnutta kaapelia (tether) ja sen ympärillä pyöriviä kohteita. Lopputuloksena todettiin, että kameran ollessa hieman väärin kohdistettuna sukkulan ikkunoiden välissä oleva lika ja pöly muuttaa muotoaan videolla nähtäviksi lautasiksi. Jaksossa olleen kokeilun tuloksena saatiin lähes 100% identtisiä kuvioita.

  • Kristhor sanoo:

    onko tää nyt se läpimurto joka tuo esiin totuuden jota NASA salaa?
    en oo kyll kattonu vielä koko videota, mutta hyvältä vaikuttaa tähän mennessä.
    nyt pidetään vain huoli, ettei tää video katoa ja levitetään sanaa.

  • Kommentoinpas sanoo:

    ”onko tää nyt se läpimurto joka tuo esiin totuuden jota NASA salaa”
    nope! samaa vanhaa paatosta ja epäselviä suttusia kuvia. Linssiheijastuksia,pölyä,romua jne, joista saa vilkaalla mielikuvituksella aikaan vaikka mitä 🙂

  • Asr sanoo:

    ”nope! samaa vanhaa paatosta ja epäselviä suttusia kuvia. Linssiheijastuksia,pölyä,romua jne, joista saa vilkaalla mielikuvituksella aikaan vaikka mitä”

    9.48 kohdalla näkyvässä klipissä avaruusromu joka vaihtaa kiihdyttämällä nopeasti suuntaa kun jotain tulee kohti? Minä kun luulin että skeptikot yrittäisivät selittää asioita järjellä.

  • Hexaa sanoo:

    JOo Kommentoinpas siis- samaa vanhaa jne? no just joo et ilmeisesti perehdy asioihin ja artikkeleihin kunnolla, kun aina samat viestit tulee suoraan alitajunnastasi.

    avatkaa silmät jo plz 😀

  • Hexaa sanoo:

    Siis juu kattelin tuon videon puoliks ja tein johtopäätökset.

    siis kyseinen video on ainakin 100% totta ja aito ja nuo todisteet jotka tuossakin on havaittavissa on aika mielenkiintoiset ja kuten monesti jo olen sanonut kaikki nämä ja muut todisteet mitä on kuvattu, kun ne kerätään yhteen niin niiden perusteella voidaan jo sanoa että ufoja on olemassa..

  • Kristhor sanoo:

    On hyvä olla skeptinen, mutta mieltä ei saa sulkea

  • Spiff sanoo:

    Suokaasua tai sitte säähavaintopallo. Seuraava ”todiste”…

  • Kristhor sanoo:

    nii se on hassua, ensiksi NASA väitti sitä Roswellin tapausta sääpalloksi, nyt se yhtäkkiä muuttuikin armeijan salaiseksi projektiksi… Uskottavuus kärsii

  • Sheppo sanoo:

    Öp öp öp Kristhor, NASAn virallisen lausunnon mukaan Roswellin tapaus on sääpallo, armeijan salainen projetki on jonkun muun keksimää..

  • sähkömajava sanoo:

    SUOKAASUA!

    se voi olla…?

  • Hexaa sanoo:

    no voi huoh teidän kanssa… todellako uskotte johonkin suokaasuun tms 😀 hah

  • Asr sanoo:

    Täällä viljellään nykyään niin paljon sarkasmia että ei ikinä tiedä 🙂

  • jeejee sanoo:

    Martyn, ei Martin

  • hasse sanoo:

    ”kun ne kerätään yhteen niin niiden perusteella voidaan jo sanoa että ufoja on olemassa..”

    Juu totta UFO:ja (Unidentified flying object) varmanakin on, niitä näkyy varmaan joka päivä. Huomaa taas minkälaiset ihmiset tollaseen höpövideoon uskoo. En väitä etteikö universumissa olisi muuta elämää. Mutta siitä olen suhteellisen varma että ihminen ei ole sellaista koskaan tavannut, älykästä ainakaan.

  • Eric sanoo:

    Kristhor, oletko kuullut semmoista sanaa kuin ”lähdekritiikki”? Et selvästi, sillä olet yksi tavallisimmista Paranormaaliblogin hölmöistä herkkäuskoisista käyttäjistä.

  • recon sanoo:

    ”ensiksi NASA väitti sitä Roswellin tapausta sääpalloksi, nyt se yhtäkkiä muuttuikin armeijan salaiseksi projektiksi…”
    Voi olla molemmat tiedot oikeita. Erään teorian mukaan armeija kokeili miten kaasupalloilla voidaan liikutella ydinaseita,( japanilaisethan käyttivät ”Ilmapallopommeja” toisessa maailmansodassa amerikkalaisia vastaan) pallo tuli tonttiin ja paniikki iski. Äkkiä UFO-huhut liikkeelle että saadaan huomio pois alkuperäisestä asiasta. Mitä salaperäisempää leikitään ja tiputellaan ”todisteita” pikkuisen kerrallaan (kuten kuvat alieneista) saadaan UFO-hysteria aikaiseksi ja tämähän sopii armeijalle paremmin kuin hyvin….

  • Hexaa sanoo:

    recon

    Njoo.. mutta kyseiset havainnot ovat kyllä jotain muuta kun iänikuisia ” KAASUPALLOJa” ja muuta Sontaa… sama kun muksulle yrittäisi selittää miksi ei saa varastaa…

  • Hexaa sanoo:

    ja hasse todellakin voit olla noin lapsellinen ja takertua sanaan ufo”.. siis kyllä jokaisen pitäisi tajua mitä sillä haetaan tässä takaa vai onko sinusta fiksumpaa kirjoittaaa joka sanan kohdalle – alieni,olio,muukalainen .. niin mietippä ja lopeta se pilkunviilaaminen.!

  • Eric sanoo:

    ”Siis juu kattelin tuon videon puoliks ja tein johtopäätökset.

    siis kyseinen video on ainakin 100% totta ja aito ja nuo todisteet jotka tuossakin on havaittavissa on aika mielenkiintoiset ja kuten monesti jo olen sanonut kaikki nämä ja muut todisteet mitä on kuvattu, kun ne kerätään yhteen niin niiden perusteella voidaan jo sanoa että ufoja on olemassa..”

    Katsoin tämän selailemalla lävitse ja ihmettelen todellankin missä nämä teidän kuuluisat todisteet ovat? Teidän hölmöt mielet kykenevät tekemään ufoja tähdenlennoista, linnuista, pilvistä ja jäästä, joten ei ihmekkää, että mestarimme Hexaa hehkuttaa täällä kaikella hänen suurella tietämyksellään suurta läpimurtoa.
    En voi muuta kuin ihmetellä ihmisten tietämättömyyttä ja aivokuolleisuutta.

  • Hexaa sanoo:

    Eric Niin selailemalla läpitse– jospa katsoisit tälläkertaa ihan koko dokumentin ja ottaisit sen silmän käteen ja samalla kuuntelet mitä videolla sanotaan. jos et osaa englantia pätkääkään ehdottaisin tuomaan vaikka tulkin paikalle.. niin huomaan kyllä että kyseinen video on A aito ja B sielä näkyy jos jonkinsortin lentäviä ja liikkuvia xxx.. sen jälkeenkin voisit varmaan korjata väitteesi!

  • hulupattaja sanoo:

    Sitä minä vaan ihmettelen , että miksi avaruutta tutkiva laitos salaisi tutkimustuloksia, ja mahdollisia löydöksiä vieraista elämänmuodoista? NASAA rahoittaa viimekädessä amerikkalaiset veronmaksajat verorahoilla, ja sen toimintaa on jo kritsioitu tehottomaksi, ja rahaa haaskaavaksi turhakkeeksi. Rahaa, kun tarvitsisi näin laman keskellä maallisempiinkin asioihin. Lisäksi luulisi rahoitusta heruvan muiltakin tahoilta paljon helpommin , esittelemällä sensaatiomaisia UFO löydöksiä, eikä salaamalla niitä. Kongressissa saa budjetista sitä suuremman siivun, mitä enemmän on näyttää tuloksia. Kuten aikanaan NASAN Mars-ohjelman tulevaisuus oli vaakalaudalla, julkistettiin hieman kyseenalaiseen maineeseen joutunut uutinen Mars-meteoriitista löytyneestä elämästä.

  • Möö sanoo:

    Hulupattaja:

    Täytyy muistaa tässä, että kyseessä on valtio, joka lisäsi (edellisen presidenttinsä valtakaudella) puolustusministeriön tiedusteluraportteihin raamatunlauseita.

    Tarviiko sanoa lisää? 🙂

  • Eric sanoo:

    HEXAA, näin jo liikaa, aivan liikaa. Liikkuvia kohteita oli myös paljon, mutta niissä ei ollut juuri mitää erikoista, sillä kyseessä oli merenjumalan lähettiläitä, ei ulkoavaruuden vierailijoita.

  • Hexaa sanoo:

    Eric

    Kerro toki lisää

  • Mikin sanoo:

    Nasa ei huijaa!!!!

  • Mikin sanoo:

    No ei hän nasa halua kaikille huudella asijoittaan… Emmehän mekään halua kaikea kertoa!!!..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto