ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Uusi rod-havainto

Rodit ovat yksi mielenkiintoisin ja erikoisin ufoilmiö. Tällaisessa tapauksessa kohde on putkilon muotoinen ja monesti sen ympärillä voi nähdä oudon korkkiruuvia muistuttavan muodostelman. Nyt tällainen lentävä kohde on saatu kuvaan USA:ssa Teksasissa, jossa sen nappasi liiketunnistuksella varustettu kamera.

Outo kohde tallentui useaan eri kuvaan.

Katso video iltalehden videolinkistä.

Rodien on epäilty olevan mm. uusi eliömuoto, jonka liikkeitä ei näe ihmissilmällä sen kovasta nopeudesta johtuen.

Kiitos vinkistä Erkille, Heikkuheille ja DEA:lle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

25 kommenttia aiheeseen: Uusi rod-havainto

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Bloodbound sanoo:

    No onpas aika hurja. Näitähän on nähty jo useampaan otteeseen, että en usko että kaveri olisi feikannut, mutta mistäs minä sen loppujen lopuksi tietäisin.

  • tulivaan HODROD ku koitti googlettaa tolla otsikolla 😀 ….
    se on vaan joku heijastuma tai valon kajo… taas menee yli hilseen pitäis saada varmoja todisteita eikä vain jonkun yksittäisen ihmisen valokuvia mitä pystyy manipuloimaan koneella btw tää onkin taas only in america juttuja 😀

  • wexxu sanoo:

    Ei ole mitenkään käsiteltyjä kuvia. Johtuvat todennäköisimmin valutusajasta. Kun jokin tietty (tietynlaiset) hyönteinen lentää siipiään nopeasti räpyttäen niin kamera ei ”pysy mukana” vaan kuvasta tulee juuri tuollainen. Samankaltainen efekti, kun liikutat silmiesi edessä jotain, vaikka kynää, nopeasti edestakaisin. Toivoisin kyseessä olevan uusi eliölaji ja pieni mahdollisuus siihen varmaan onkin, mutta itse uskon kyseessä olevan jokin jo tunnettu laji.

  • Korn sanoo:

    epäilen…:D, kokeileppa vaikka rods hakusanaksi ja alkaa löytymään.

  • Huttu sanoo:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Rod_(cryptozoology)

    Heh, se siitä 😀

    Wexxu oli oikeasssa

  • Huttu sanoo:

    Tossa wikilinkin ihan lopussa mainittiin myös että MonsterQuest ohjelmassa tehtiin testi jossa rinnakkain olivat normaalikamera ja suurnopeuskamera.

    Kun nämä rodit alkoivat lennellä siinä normaalissa kamerassa näkyi sellainen Rod, kun taas rinnakkaisessa kamerassa, mikä siis oli ihan siinä normaalinkameran vieressä eli ne kuvas samaa kohdetta, näkyi tavallinen yöperhonen vai mikä moth nyt on.

  • Zeerios sanoo:

    joo ötököitä noi vaan on. Ei mitää sen ihmeempiä. Oon kans tainnu nähä kyseisen monsterquest jakson tai sitten jossain muussakin sarjassa ollu samallainen juttu. Onse jännää.

  • ”Mielenkiintoisin ja erikoisin ufoilmiö” on siis se, että yöperhoset lentelevät öisin… Hurjaa!

  • Hulupattaja sanoo:

    ”Rodien on epäilty olevan mm. uusi eliömuoto, jonka liikkeitä ei näe ihmissilmällä sen kovasta nopeudesta johtuen.”
    Voisi olla fiksumpaa edes ,joskus epäillä sen olevan, vaikka koiperhonen, ja vasta ,kun tämä teoria on tutkittu, epäillä sitten tätä kolmatta ulottuvuutta,ja taikametsän keijukaisia.
    Tässäkin taas nähtiin , miten jo lähtökohtaisena oletuksena on ,että kyseessä, pitää olla ”yksi mielenkiintoisin ja erikoisin ufoilmiö” jos asiaa, ei kyetä kuvissa tunnistamaan. Eli käydään tekemään peräpään tähystystä, vaikka hammasta kolottaa. Vaikeimman kautta pureudutaan asiaan, kunnes huomataan ,että ohhoh, ei se niin ollutkaan, se olikin yöperhonen.

  • 555+111 sanoo:

    Nää on just yhtä paranormaaleja kun pölyhiukkaset joita Orbeiksikin kutsutaan…. S P O O K Y ! ! !

  • mixu sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=gul1bjImnuM vai olisikohan vain ötökkä?

  • Wespa sanoo:

    Jose Escamilla on tehnyt tarkempaa tutkimusta aiheesta ja saanut erilaisia tuloksia kuin tuossa videossa. Hänen mukaansa rodeja on saatu kuvattua myös High-Speed -kameralle pitkulan muotoisina.

  • Eikös tämä Jose Escamilla ole myös sen surkuhupaisan Moon Rising -filmin takana? Tosi luotettava lähde jälleen, Wespa…

  • Hexa- sanoo:

    niiin tässä on taas mahtava esimerkki miten te skeptikot yritätte selittää ufoihin uskoville hakemaan tietoa laajemmin ja iluotettavimmista lähteistä.
    sitten tulee tuommoinen sarja jota voidaan verrata ihan samalla kaavalla niihin aaveiden metsästys sarjoihin. jonka perusteella te pystytte kumoamaan kaikki rodit mitä on havaittu maailmassa.
    noniin ja mitä wespa sanoi jos väitetty että nuo rodit voidaan paljastaa kameran tehokkuuden avulla ja wespa kertoo että on materiaalia myös paremmalla kameralla otetuista kuvista niin mitä te oikein vauhkootte?

  • Mielestäni tässä nyt vain on esitetty todisteita, joiden valossa on aivan perusteltua uskoa näiden rodien olevan hyönteisiä. Esimerkiksi mixun linkki todistaa asian melko tyhjentävästi. Mitä tähän Wespan mainitsemaan Jose Escamillaan tulee, toin esille hänen yhteytensä melko poskettomaan ’dokumenttiin’, joka mielestäni asettaa kyseisen herran luotettavuuden vähintäänkin kyseenalaiseksi.

    Ei kai todennäköisimmän ja melko hyvin todistetun teorian julkituominen ole vauhkoamista?

  • Huttu sanoo:

    Tämä on nyt taas tätä että halutaan uskoa että ne ovat jotain muuta kuin hyönteisiä.

    Wespan sana on ilmeisesti laki 😀 Ainakin Hexalle hehe

    Suurnopeuskamerat ovat havainneet että kyseessä on pelkät itikät lentelemässä. On myös tapauksia jossa verkot oli laitettu kameroiden eteen, ”rodien” lentoradan tielle. Ja kas kummaa, vaikka niin näkyi että rodeja lentelee, verkkoon ei ollut muuta tarttunut kuin yökkösiä ja muita itikoita.

    Ja tuo Mixun postaama video on loistava todiste.

  • Hexa- sanoo:

    ehei 😀 ei suinkaan, olen vain tässä vuosien aikana huomannut kuinka monet skeptikot iskevät tuollaisiin uutisiin kiinni viestejä on vaikea erotella tarkoituksen perästä kylläkin. pitääkin jatkossa miettiä hieman 😉

  • 555+111 sanoo:

    http://paranormal.about.com/library/weekly/aa061598.htm

    Tuolta kun lukee Escamillan haastattelua selviää paljon.
    En hirveästi laittais todistusarvoa kyseisen herran hehkutuksille. On vaan olemassa ihmisiä joiden on pakko saada normaaleistakin ilmiöistä jollain tavalla paranormaaleja.

  • eremenko sanoo:

    Rodeja sivuttiin mm. parhaat videolle kuvatut kummittelut- videosta, joka löytyy suosittelemme-osiosta. Ko videolla rodien lentorataa kuvattiin hyvin, ja lentoradat päättyivät seiniin ja jopa ihmisten sisään. Miten hyönteisteoria selittää tämän?

  • Mie vaan.... sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=vujVfgbVM_E&NR=1

    Paljon on joku viihtiny tällaseen aikaa kuluttaa… satuin äsken löytää tällasen…. Hienoa jälkeä, pakko sanoa, et joku vois luulla oikeeks 😉

  • 555+111 sanoo:

    eremenko:Ko videolla rodien lentorataa kuvattiin hyvin, ja lentoradat päättyivät seiniin ja jopa ihmisten sisään. Miten hyönteisteoria selittää tämän?

    Mistä päättelet että rodit menivät ihmisten sisään? Eikö sinua päin ole ikinä lentänyt yhtään ötökkää, tai nähnyt kun hyönteinen lentää päin jotain.
    Ja toisekseen videolla näytettiin pääasiassa Orbeja. Jännä juttu sinänsä että kun oli paikka missä ei ollut juuri mitään kuvattavaa niin pimeässä leijuvat pölypallot olivat orbeja, mutta kun oli eim. se hylätty talo missä yläkerrassa oli tuo väitetty naisen hahmo, niin alhaalla lentelevät ja leijuvat vaaleat kohteet eivät kiinnostaneet ketään. Jos kuvaan ei olisi tullut väitettyä leijuvaa naista, niin olisi alakerran leijuvaiset olleet Orbeja tai Rodeja..

  • himppu sanoo:

    Öö.. Tuohon ihmisten/ seinien sisään lentäviin rodihin liittyen, jos kyseessä on hyönteinen, niin miksi kamera ei sitä havaitse enään törmäyksen tai pysähdyksen jälkeen, havaiten kuitenkin lentävän hyönteisen jättämän ns. valojuovan? Erotuskyvyn kyllä pitäisi riittää.
    Ja toisekseen tuossa videossa rodien lentoradat ovat hyvin symmetrisiä kauniita kaaria, eikö hyönteiset ja yöperhoset ym. lennä yleensä aika epäsäännöllistä liikettä?

  • 555+111 sanoo:

    himppu!

    Joo, näinkin laadukkailla kuvauksilla mitä tuossakin videossa oli erotuskyky oli mikä mahtavin. Voipi olla että kun hyönteinen lentää kohti ja tekee väistön, sen valoa heijastama kulma muuttuu tai jos ötökkä jää vaikka vaatteisiin/seinään kiinni. Tarkka kamera saa olla jos ilman kunnollista valonvahvistusta erotat muutaman sentin ötökän kaverin kledjuista muutaman metrin päästä.
    Teepä yksinkertainen testi: pistä kolikko pyörimään pöydällä pimeässä huoneessa ja laita vaikka fikkari osoittamaan kohti kolikkoa. Tulee jännä efekti, ihan kuin se kolikko vilkkuis….

  • Korn sanoo:
  • youman sanoo:

    Ötököitä ne on. Tänä kesänä tullut napsittua ties kuinka monta rodia 🙂 eli yökuvauksessa kun ötökkä lentää kameran lähellä niin ei se pysy mukana. Tulee kaunis vauhtiraita siiven iskuilla. On tullut jos jonkilaista valoviivaa siivillä ja ilman.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto