ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Hämmästyttävät tarkka ufovideo Teksasista

Yhdysvalloissa Teksasissa kuvattiin hämmästyttävän tarkka ufovideo. Videolla näyttäisi lentelevän metallinen lentävä lautanen joka kiertelee aluetta.

Ylilentäessä kohde pitää jonkinlaista huminaa. Videon loppupäässä kohde näyttää lentelevän myös puiden takana ja lopulta katoaa kovalla vaudilla horisonttiin.

http://www.youtube.com/watch?v=IDhxVpEWkMo

Videon ollessa aito on se ehkä yksi parhaista videotodisteista, mutta onko kyseessä aito lentävän lautasen bongaus vai kenties historian taidokkain CGI-video?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

55 kommenttia aiheeseen: Hämmästyttävät tarkka ufovideo Teksasista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Righer sanoo:

    Näyttää feikiltä :/ Etenkin ylilennon kohdalla.

  • multipena sanoo:

    nuo risut ei nyt kyllä mee niinku pitäs tuossa lopussa:(

  • trexxx sanoo:

    soooooo fake! :/

  • Vian1 sanoo:

    veikkaan kyllä tällä kertaa että tuo on feikki. kuka tuonne alukseen edes mahtuu? mitä varten se lentelee jonkun randomi tyypin ympärillä ja katoaa? näyttää tosta läheltä lentäessäänkin ihan typerältä.

  • Tuputhy sanoo:

    Aika äkkiä se kyllä pinkaisi pois! Eikö ennenkin ole raportoitu tuommoisesta huminasta?!

  • ave sanoo:

    Oon nähny tuon videon yli vuosi sitten, joten ei tuo ny aivan hiljattain ole kuvattu!

  • Satunnainen Vieras sanoo:

    Yhdyn multipenan kommenttiin. Videon loppupään risut näyttää aika varman feikin, koska risut katoavat kohteen taakse vaikka se onkin itse niiden takana ;(

  • miko sanoo:

    näyttäis olevan 2008 vuodelta

  • jeppis sanoo:

    no, nyt on liian tarkkaa kuvaa, niin on feikki…
    sit ku liian sumeeta kuvaa, niin on feikki…

  • Juvelo sanoo:

    Kyllä nuo videot pitäisi eka tarkistaa tämä on sis naurettavan selvä feikki video. Kun lautanen lentää yli niin selvästi näkee tietokoneella tehdyn ufon. Huh xD Itse olen tosi ufoihin uskova mutta jopa minukin pitää sanoa tästä että tämä ei ole aito.

  • Juvelo sanoo:

    Ja vielä tämä—>>>>

    Videon ollessa aito on se ehkä yksi parhaista videotodisteista, mutta onko kyseessä aito lentävän lautasen bongaus vai kenties historian taidokkain CGI-video?

    Taidokkain CGI video??? Ei edes aidon näköinen. 😀

  • Nexeon sanoo:

    Vian1: Onhan aikaisemminkin raportoitu pienikokoisia UFO:ja, vaikka ovatkin pieniä, ei se tarkoita että niissä välttämättä on joku sisällä. Onhan meillä ihmisilläkin kaikensorttisia tiedusteluluotaimia yms.

    Ja joo, kyl tää feikiltä vaikuttais. En ymmärrä miks ihmiset jaksaa väsätä tämmösiä 🙁

  • Wespa sanoo:

    Ave totta! Video on kuvattu ilmeisesti vuonna 2008. Korjasin tekstiä.

  • Wespa sanoo:

    Satunnainen Vieras, itse katselin risuja frame framelta ja en kyllä nähnyt että risut katoaisivat kohteen taakse. Aluksi se näytti hieman siltä, mutta frame framelta katsottaessa näytti enemmänkin siltä, että kyllä se kohde siellä takana on ja risut etualalla, mutta alus näkyy osittain näkyvän läpi risujen kohdalla, koska ovat niin hentoisia ja blurrautuneita. Jos jollain on tehdä tarkempaa frameanalyysiä, niin otan mielelläni vastaan kaikki eri näkökulmat sekä mahdolliset screenshotit yms. 🙂

  • Seppo sanoo:

    Ei ole mielestäni aito sitten mitenkään. Tuo on liiankin tuttua että ufo lentää juuri kuvaajan ylitse paljastaen yksityiskohtia itsestään. Puolen minuutin kohdalla ufon äänistä huomaa selvästi, että ne on tietokoneella tuotettuja ja jälkeenpäin videoon lisättyjä, ääni ei kuulosta edes tulevan ympäriltä taivaalta. Miksaustyö oli kaikista amatöörimäisintä videossa, siis olematonta *köh*.

  • Nexeon sanoo:

    hmm, tarkkailin nyt myös risujen kohdalta frame framelta ja kyllä se siellä risujen takana on. Ainoa asia joka mun mielestä paljastaa tän feikiksi on tuo ääni, joka vaikenee vaikka kohde on vielä kuuloetäisyydellä.

  • lownrgy sanoo:

    no hohhoijaa

  • TomppaJr sanoo:

    Ihan youtubesta pysäytin tuon ensimmäisen risun kohdalla, ja kyllä ne risut näyttäisivät olevan ufon takana.

    http://i293.photobucket.com/albums/mm41/TomppaJr/Muut/ScreenShot001-2.jpg

    Minusta näyttäisi siis olevan feikki. 🙁

  • freisier sanoo:

    No kyllä on niin feikki kuin olla vaan voi. Näyttää huonolta Scifi channelin tuotokselta…

  • Sienimies sanoo:

    Hmm… pitääpi vastata niihin kommentteihin jotka sanovat feikiksi koon takia: Mistä me tiedämme kuinka isoja vihreät miehet ovat ? Etteivät vaan olisi todella pieniä

  • Wespa sanoo:

    TomppaJR, tuolleen itsekkin katselin, mutta mielestäni tuossakin tuota risua hieman näkyy, vaikea sanoa koska ufo on hyvin saman värinen ja risut blurrautuneita ja ohuita. Blurrautuneisuuden takia taivaskin näkyy läpi risuista.

  • Jännä sanoo:

    Kyllä toi taitaa olla feikki mutta en oo varma ja mun mielestä se on niiden risujen takana.

  • Jospa sanoo:

    Ei varmasti ole vaikeaa insinööriopiskelijoiden väsätä tuollainen kauko-ohjattava tai sähköllä liitävä kapistus.

  • jaskaaa sanoo:

    minkäköhän merkkiset paristot tos on

  • Simo sanoo:

    En ymmärrä. Onko teillä kaikilla erittäin huono näkö vai mistä se nyt johtuu? Katsokaa nyt sitä videota, sen näkee jo heti alusta saakka että koko lautanen ei sovi yhtään kuvaan ja on jälkeenpäin lisätty. Tämä on sama kuin se Etelä-Afrikan ufo josta näki välittömästi että alus on lisätty kuvaan jälkeenpäin, en ymmärrä miten se edes aiheutti keskustelua onko feikki vai ei. Omaanko jonkun yliluonnollisen kyvyn spotata feikkejä vai oletteko te vain erittäin typeriä?

  • Simo sanoo:

    Pieni korjaus edelliseen..

    Tarkoitin siis sitä Norjan vuoriston ufovideota enkä Etelä-Afrikan. Eihän se E-Afrikka tapahtuma ollut edes video, mutta siitäkin kyllä näki heti että fake se on.

  • IFO sanoo:

    Feikkiin viittaisi se, että lopussa ennen pelin poislentämistä, kuvaaja ottaa jo valmiiksi etäisyyttä kameralla (siis ENNEN poislentämistä).
    Todennäköisesti siksi, että poislentäminen mahtuisi kuvaan kokonaan.

  • tepeh sanoo:

    Kyllä se oksien takaa menee. Näyttää lentelevän aika matalalla ja videon loppu on hieman outo :D. Kyllä se feikki on, mutta aika hyvin tehty.

  • mörkö sanoo:

    kohta … TEXSASISSA KUVATTU UFOVIDEO OSOITAUTUI FEKIKSI.

  • Jees sanoo:

    Itsehän tunnistan feikin tästä ihan ”kuudennella aistilla”. Tuo vaan tuntuu niin feikiltä kun lentää tuotsa yli, ja se on melko varmaan totuuskin..

  • asd sanoo:

    ”E-Afrikka tapahtuma ollut edes video, mutta siitäkin kyllä näki heti että fake se on.”
    Varmasti näkee kun katsot kuvan uutisesta missä lukee että ”Ufokuva on väärennös”
    – Katsos, niimpäs onkin.

  • Ritke sanoo:

    Toi on kyllä yksi hirveimmistä feikeistä. Nykytekniikan aikana tämmöset videot missä ufo lentelee taivaalla ei käy todellakaan todistusaineistosta, kyllä pitää olla jotain huomattavasti konkreettisempaa materiaalia.

  • zon sanoo:

    vuosia vanha ja todistettu feikiks!näyttääki ihan feikiltä

  • Ernest sanoo:

    Paras ufo video koskaan jos ei ole feikki

  • Jones sanoo:

    Täyttä tuubaa

  • fu5e sanoo:

    Äänistä sen jo tietää että feikki. Miksi äänet loppuu tyystin vaikka alus pysyy samalla säteellä? Pitäisihän tuossa nyt kuulua edes heikkoa huminaa.

  • Fear sanoo:

    Muutama pointti. Katoista näkyy olevan kuvattu jonkin sortin pientaloalueella. Se ei siltikään poista faktaa että kuvaaja on yksin hiljaa kuvaamassa keskellä päivää? Luulisi ensireaktion olevan muiden silminnäkijöiden mahdollinen kalastelu ja kova kommentointi. Toinen pointti on että tuolta etäisyydeltä on helppo nähdä lautasen yhtäkkiä kiihdyttävän suoraan vähintään äänennopeuteen. enkä usko kappaleen olleen niin kaukana etteikö äänivallin rikkoutuminen olisi pitänyt kuulua tuohon etäisyydelle vielä ennen nauhan loppumista.

  • Entity sanoo:

    Koko on siinä mielessä sivuseikka, että jos tälle planeetalle joskus eksyy jokin vieraan sivilisaation laite, se voi ihan hyvin olla vaikkapa robottiluotain. Matkat ovat pitkiä ja kalliita ja edistynyt teknologia voi tehdä kaiken mitä paikanpäälle lähetetty miehistökin, ellei nyt ihan ole tarkoitus suoraan kontaktoida toisia sivilisaatioita.

    Fear, hauska tuollainen sosiaalinen todiste. Jos itse näkisin taivaalla jotain omituista ilmoittaisin ehkä perheelleni, jos olisivat lähellä. Mikäli kädessä olisi kamera ja osaisin sitä käyttää, ei olisi mitään syytä alkaa naapureille möykätä, tiellä vain olisivat eikä heistä olisi havaintojen teossa mitään hyötyä. Asiaan edes alkeellisesti perehtymättömät kun eivät tunnu hahmottavan edes mihin suuntaan kohteet taivaalla liikkuvat, tai edes sitä missä kohden taivaankantta havainnot tehdään.

  • Marja sanoo:

    Kun mun ja koirani yli lensi ufo eli lentävä lautanen, se oli noin 30-40 metrin korkeudella. Se oli iso pyöreä, siinä oli erivärisiä valoja ympyrän ulkokehällä ja syksyistä, pimeää taivasta vasten se näytti olevan jotain metallia. Siitä ei kuulunut mitään ääntä. Ei tuntunut tuulta eikä hajua, ainoastaan tunsin ikään kuin paineen ympärilläni. Iso koiranikin painautui maata vasten ja katsoi (käsittääkseni) hämmentyneenä lentävää kapinetta. Ei tuntunut sähköä eikä mitään sellaista ritinää tai huminaa ollut ilmassa. Ihan kuin olisin käväissyt painekammiossa, se oli ainoa fyysinen tunne näköaistimuksen lisäksi. 🙂

    Juu, ei ole videota tästä eikä valokuvaa, tapahtui kovin äkkiä tämä. Kotipihalla seisoin. Uskon omia aistejani, olen varma siitä, mitä näin, en ollut kännissä enkä muutenkaan sekaisin tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Katselin myös muita aluksia monena päivänä, ne meni pitkin taivasta – porhalsivat kuin tulikärpäset. Ne lentää ihan miten sattuu, hauskan näköistä touhua.

  • zon sanoo:

    MARJA KERRO LISÄÄ.kiinnostava juttu,itse olen nähnyt samanlaisen lautasen mikä lensi vaappuen ihan oudosti ja silmin näkijöinä oli 8 nykyistä kaveria!

  • Marja sanoo:

    🙂 Niin, tämä tapahtui jo 20 vuotta sitten mutta se on silmissäni yhä kuin olisin sen äsken nähnyt. Kyllä se niin suuren vaikutuksen teki. Olin silloin ja olen sen jälkeen näinä vuosina ollut usein telepaattisessa yhteydessä ja astraalimatkaillut ko. lautasen väen kanssa. Hyvin korkealla tasolla olevaa sakkia. He ovat ystävällisiä ja huumorintajuisia ja sanovat, että kenelläkään ei ole oikeus ilman lupaa puuttua toisten asioihin. Ei energeettisellä eikä fyysisellä tasolla. Olen oppinut paljon universumista ja sen laeista näiltä henkilöiltä. Meitä on moneksi joka paikassa. 🙂

    Zon, kiva kun sinäkin olet nähnyt. Tunnen useita henkilöitä, jotka ovat nähneet myös, eivät välttämättä yhtä aikaa eivätkä samanlaisia mutta meitä ”silminnäkijöitä” on paljon.

  • zon sanoo:

    kiva kuulla että meitä on enemmän.miten toi telepatia?miten ne niinku ottaa yhteyttä ja miten sen huomaa?itte oon yrittäny ottaa yhteyttä nii hermo vaa menee ku yhteyttä ei tuu :D.mun pitäis varmaa olla korkeemmalla värähtely taajuudella?ja mitä ne on kertonut sulle?

  • Marja sanoo:

    Väkisin ei kannata yrittää mitään, menee hermo ja voi oikeesti tulla hermovaurioita. 🙂 Liian korkeaa taajuutta keholle. Jos harjoittelee ihan rauhassa oman mielen rauhoittamista, siis meditaatiota, voi pikku hiljaa avata väylää valo-olentojen ja muiden yhteydenotoille. Suosittlen ohjattuja harjoituksia aluksi ja opettajan johdolla tehtävää työskentelyä. Yksi näistä avaruushemmoista opetti minulle kaikkein ensimmäiseksi, kuinka varmistaa, että viesti – olipa sen tuoja kuka tahansa – on varmasti valosta. Hän teetti minulla erilaisia harjoituksia. Hyvin tärkeää on itse pysyä valossa ja pyytää yhteydenottajaa myös kertomaan, mistä tulee. Jos et ole varma tai viesti ei siis ole valosta, sulje kanava.

    Kun kanavat aukeavat (meillä jokaisella on se kyky, kaikki eivät halua sitä opetella eikä ole tarkoituskaan), tuossa toisella puolella on kärkkymässä vaikka mitä väkeä. Osa haluaa pilailla, osa pelotella, osa on vaan uteliaita ja osa aivan oikealla asialla. Tämä pohjaa siis siihen, että näen toiselle puolelle siirtyneitä sieluja. Usein, jos tässä eläessään on ollut velmu, on sitä vielä kuoleman jälkeenkin, ellei heti siirry korkeampiin ulottuvuuksiin. Joku saattaa jäädä syystä tai toisesta jäädä tuohon aika lähelle roikkumaan ja tekemään jäynää. Että esimerkiksi tällaiset voi sulkea pois niillä tiukoilla säännöillä, jotka päästävät läpi vain valosta tulevat. Siis suojatut ja korkealta tulevat viestit. Itse täytyy pitää huoli siitä, mitä kuulee ja näkee. Kaikkea ei kannata ottaa vastaan. Siksi toivon, että joku, joka jo osaa näitä asioita, voisi ohjata sinua eteenpäin. Toki itsekin voi opetella, mutta… Yliopistoon ei mennä opiskelemaan pystymetsästä ilman, että on aloittanut alakoulun ekaluokalta. Sama se on tässäkin. Askel kerrallaan. 🙂

  • zon sanoo:

    kiitos maria

  • zon sanoo:

    yksi kysymys vielä jos jaksat vastaa että minkä takia ne lentelee metallisilla aluksilla kun niitten ei välttämättä tarttis käyttää mitään liikkumalaitteita kun ne on niin viisaita että pystyy tekemään astraalimatkoja ja miksi ne ei lennä näkymättömänä?

  • Marja sanoo:

    Jaa-a. Mun käsittääkseni syitä on monia. Periaatteessa ne lentää meille näkymättöminä (mehän nähdään vaan valonnopeudella lentävät eli to-del-la hitaat kappaleet) mutta joskus ne laskee värähdetasoaan, jotta ovat valonnopeudella värähteleviä eli meidän silmälle näkyviä. Ihan tarkkaan en tiedä, miksi. Osin myös siitä syystä, että me todella nähtäisiin ne ja voitaisiin vähän avartaa omaa maailmankäsitystä. Niitäkin on monista lähtökohdista olevia. Toiset yrittää auttaa meitä, toiset ei: toiset on kehittyneempiä kuin toiset, niidenkin laitteet on erilaisia. Värähtelytaajuuden muuttaminen ei saamieni tiotojen mukaan aina ole ongelmatonta. Siksi telepatia on suosittu yhteydenottomuoto.

    Jos joku tietää tarkemmin, korjatkoon näkemyksiäni. 🙂

  • Jopelius sanoo:

    Enpä tätä kyl menis kovin taidokkaakskaan edes haukkumaan. Tollasen kura-animaation saa tehtyä kotivärkeillä ihan helposti.
    fake and gay.

  • uha sanoo:

    hehheh nuo ”astraalimatkat” on täysin henkilön omaa mielikuvitusta ja aivojen tuottamaa unen kaltaista harhaa, kyllähän sitä varmaan näkee ihan mitä vaan haluaa kun tarpeeksi uskoo johonkin shaisseen.

  • Ernest sanoo:

    @ Marja
    Et taida tietää mitä termi valonnopeus tarkoittaa.

  • Marja sanoo:

    Uha ja Ernest: Aivan, astraalimatkustus on todellakin vain mun oma kokemukseni. Sitä en voi mitenkään todistaa enkä edes yritä. Mä olen kavereille naureskellutkin, että kun mä näen myös menneeseen ja tulevaan (näille on todistajiakin) ja katselen niitä näkymiä, niin ne on silti mun oman pään sisällä pyöriviä rainoja. Ei niitä muut näe enkä oletakaan kaikkien niitä uskovan. Usein olen toivonut, että mun päähän voisi laittaa jonkin piuhan, jolla näkemäni leffat voisi heijastaa valkokankaalle, jotta toisetkin niitä näkisivät. Ei se ole se pointti edes, että muiden pitäisi uskoa, mitä sanon. Oma ajattelu on tärkeää. Ihminen on vaan hyvin moniulotteinen olento, joka voi olla ja tehdä paljon muutakin kuin äkkiseltään uskoisi. Kuten olla yhteydessä toisen siviilisaation olentoihin. Mä olen jo niin vanha, ettei mua hetkauta vaikka pölijäksi sanottaisiin. 🙂 Vapaasti vaan.

    Ja joo, mä en näita termejä oikein hallitse. Tarkoitin tuolla valonnopeudella sitä aaltoa, joka tekee materiasta näkyvän, en valonnopeudella liikkumista. Ne on eri asioita. Kun katson ns. henkisillä silmillä, näen paljon tätä maallista valoa kirkkaammat valot ja sävyt, jotka todella on eri taajuudella kuin tämä fyysinen valoaalto. Ne on nopeampaa värähtelyä kaikki tyynni, mitä lie ovatkaan. Heh, en ole astronomi enkä fyysikko, yrittäkkee ymmärtää. Siksi pyysinkin, että jos joku osaa selittää nämä paremmin, niin olisin kiitollinen avusta ja selityksistä.

    Mutta maailma on kyllä mielenkiintoinen ja ihmeellinen! 🙂

  • zon sanoo:

    kiitos marja että viittit kertoo meille kokemattomille näitä asioita,sun kaltisia ihmisiä pitäisi olla enemmän!

  • Marja sanoo:

    🙂 Kiitos, Zon. Rationaaliset ihmiset tuskin ilahtuu näistä mun viesteistä, kun en tiedä ”oikeita” nimiä asioille. Toisaalta mä olen myös sellainen humanisti (myös sielultani) etten ikinä edes muistaisi, vaikka joku mulle kertoisi. Joten pysyn tällä omalla linjallani.

    Ja totta kai kerron. Se on yksi asia, jonka olen luvannut tehdä: omalta osaltani hälventää epäluuloja ja pelkoa.

    Olen Astron auttajalistalla ja jos joku haluaa kysellä enemmän, mulle voi laittaa myös meiliä: marjamoo(at)gmail.com

    Nano nano! 🙂

  • turret tusk sanoo:

    nopeesti se pyrähtää pois kyllä..

  • Marja sanoo:

    Korjaus: meili on oikeesti marjamoon(at)gmail.com

    🙂

  • anpa sanoo:

    möö.. en voinu kattoo videoo..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto