ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Suomalaiset vähiten taikauskoisia EU:ssa

Uuden tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat vähiten taikauskoisia EU:ssa, ainakin jos katsotaan onnennumeroita.

Kyseisen barometrin mukaan latvialaiset ovat EU:n taikauskoisempia. Latviassa  kolme viidestä uskoo onnennumeroiden olemassaoloon, kun vastaava määrä Suomessa on noin yksi viidestä. Koko EU:ssa onnennumeroihin uskova määrä on kaksi viidestä.

Taikauskon vähäisyydestä huolimatta suomalaisten suhtautuminen tieteeseen ja teknologiaan on kriittinen. 70 prosenttia suomalaisista arvioikin, että tiede ja teknologia saattavat vahingoittaa ihmisten moraalitajua ja 60 prosenttia uskoo, että ne saattavat uhata ihmisoikeuksia.

Lähde: iltalehti.fi

Kiitos vinkistä Alcelle.

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

20 kommenttia aiheeseen: Suomalaiset vähiten taikauskoisia EU:ssa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • lownrgy sanoo:

    tämähän vain todistaa sen minkä aistii muutenkin, suomalaiset tiedostavat kohtalaisen hyvin aikansa ja paikkansa.

    usein kuulee sanottavan että suomalaiset ovat naiiveja ja helposti höynäytettäviä. tässä on tietysti kysymys vain ja ainoastaan etiikasta joka on suomalaisilla korkeampi kuin monella muulla kansalla..

    ei uskota mihin tahansa hömppään, ainoastaan siihen että kaikki on hyviä tyyppejä.

    hyvä me.

  • ulledulledof sanoo:

    ”70 prosenttia suomalaisista arvioikin, että tiede ja teknologia saattavat vahingoittaa ihmisten moraalitajua ja 60 prosenttia uskoo, että ne saattavat uhata ihmisoikeuksia.”

    ööö?

    Miten tiede ja teknologia vahingoittaa moraalitajua? Entäs miten ihmisoikeudet on vaarassa?

    Luulisi että hölynpölyuskonnot ja kiihkouskovaiset ovat enempi vaaraksi kanssakulkijalle. Onhan uskontojen nimissä tapettu hulvaton määrä ihmisiä ja sama touhu jatkuu tänä päivänäkin esim. islamin nimissä.

  • agnostico sanoo:

    ”Onhan uskontojen nimissä tapettu hulvaton määrä ihmisiä ja sama touhu jatkuu tänä päivänäkin esim. islamin nimissä.”

    Ja ateismin nimissä ei ole? Sekä Hitler että Stalin, kaksi kaikkien aikojen suurinta massamurhaajaa olivat ateisteja joille ihmishenki ei ollut minkään arvoinen.

  • agnostico sanoo:

    ^korjaus: ainakin Stalin oli ateisti. Hitlerin uskonnollisista vaikutteista taas on yhtä jos toista teoriaa.

  • JANHA sanoo:

    ^Korjaus: Hitler ja Stalin saattoivat olla ateisteja mutta he eivät tappaneet ihmisiä ”ateismin nimissä”. He vain sattuivat olemaan ateisteja.

  • agnostico sanoo:

    ^Ateistinen maailmankatsomus on kyllä varmasti vaikuttanut molempien päätöksiin, niinkuin mikä tahansa maailmankatsomus vaikuttaa kenen tahansa päätöksiin.

  • agnostico sanoo:

    Se, että sekä kristitty että ateisti, islamin uskoinen ja pakana voi tehdä murhan milloin tahansa kertoo vaan siitä, että loppupeleissä murhia eivät suorita eri uskonnot tai uskonnottomuus, vaan tietynlaiset persoonat tietyissä olosuhteissa.

  • JANHA sanoo:

    Hitler ja Stalin olivat molemmat narsisteja ja veikkaisin että suurin osa narsisteista ei usko mihinkään suurempaan voimaan koska he itse ovat se suurempi voima.

  • Kk- sanoo:

    Nämä gallupkyselyt nyt eivät oikein todellisia prosenttilukuja ikinä tuota. En millään usko, että 70% suomalaisista olisi niin vajaa-älyisiä, että todellakin väittäisi tieteen ja teknologian jotenkin vaikuttavan moraalisiin valintoihin. (Ellei sitten hihhuleilta ole kysytty.)

    Jos nyt edes kerrottaisiin kohderyhmä jolta kysyttiin, ja vastausten määrä, saisi jonkinlaista virhemarginaalia… siis sellaista joka on pienempi kuin 100%.

    Agnostico, päivitetään vähän sitä tietoa ennen kuin ruvetaan väittämään. Hitler oli lähes kiihkouskovainen nykypäivän standardeissa. Stalin taasen oli kyllä ateisti, mutta ”ateismin nimeen” ei niitä murhia hän ole ikinä tehnyt, ja tuskin kukaan muukaan. Eivät ne lukemat ainakaan tule olemaan edes promillen luokkaan uskonnon takia tehtyjä murhia vastaan.

  • Kk- sanoo:

    ”Se, että sekä kristitty että ateisti, islamin uskoinen ja pakana voi tehdä murhan milloin tahansa kertoo vaan siitä, että loppupeleissä murhia eivät suorita eri uskonnot tai uskonnottomuus, vaan tietynlaiset persoonat tietyissä olosuhteissa.” -Agnostico

    Tottakai ihmiset voivat tehdä murhan missä tahansa ja mistä syystä tahansa. Pointtina onkin, että suurin osa murhista, sodista, ym.s. ”ajanvietteestä” ennen industrialisoitumista on suurimmaksi osaksi uskon syytä. Uskonto A hyökkää uskonto B:tä vastaan koska uskonto B ei näe maailmaa samalla tavalla kuin uskonto A, jonka jumalalla on isompi killutin kuin uskonto B:n jumalalla.
    En puhu pelkästään ristiretkistä, jotka pelkkänä sanana pistävät äärimmäisen kuvotuksen sisäelimiin. Samantapaista menoa on ollut lähes joka ikisellä uskonnolla, ja joillain on vielä tänäkin päivänä. Tämän tiedät lukemalla sitä historiaa edes pikkaisen, ei näe paljon vaivaa.

    Voisinpa tässä nyt heti väittää, että kukaan ei ole ikinä sotinut ateismin puolesta asein jotain toista uskontoa vastaan. Uskonnon nimessä tehdyt murhat ovat yksinkertaisesti lukemattomat, ja vaikka jostain nyt selvisikin yht’äkkiä, että Stalin teki murhansa 10,000 kertaisena, ja ateismin nimeen, ei siltikään ateismin ”nimessä” tehdyt veriteot ole edes 0.01% verrattain ’vastapelaajaan’, mutta palataampa aiheeseen.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kk-: ”Nämä gallupkyselyt nyt eivät oikein todellisia prosenttilukuja ikinä tuota. En millään usko, että 70% suomalaisista olisi niin vajaa-älyisiä, että todellakin väittäisi tieteen ja teknologian jotenkin vaikuttavan moraalisiin valintoihin.”

    Siis tämä tuloshan ei tarkoita, että 70% otannasta olisi sitä mieltä, että kaikki tiede ja kaikki teknologia vaikuttaisi aina jokaisen moraalisiin valintoihin. Mielestäni ihmisen ei välttämättä tarvitse olla vajaa-älyinen voidakseen kuvitella joidenkin tieteen ja teknologian saavutusten saattavan vaikuttaa joidenkin lajitovereidensa moraalisiin valintoihin.

  • Kk- sanoo:

    Höpönpöpö; Sanavalinnat artikkelissa on vähän oudoksuttavia, huomasin nyt vasta tuon kriittisen ”saattavat” sanan; ”70 prosenttia suomalaisista arvioikin, että tiede ja teknologia -saattavat- vahingoittaa ihmisten moraalitajua”. Tosin en silti ymmärrä ihmisiä, jotka voisivat tosissaan väittää tieteellisen ja teknisen kehityksen jotenkin vaikuttavan moraalitajuun, ellei sitten tietenkään ”moraalin” takana ole uskonnon sääntöjen noudatus. Nämä kaksi asiaa pitäisi pitää hyvin, hyvin kaukana toisistaan.

  • WM_ sanoo:

    Hyvin mielenkiintoinen tutkimus, osoittaa, että suomalaiset ovat vähän milloin mitäkin vastaan. Nyt sekä onnenlukuja, että myös tiedettä ja teknologiaa 😀

    Turha sitä jälkimmäistä on pelätä.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Siinä vaiheessa kun elinikää voidaan pidentää 200-300 vuoteen alkaa kyllä varmasti joidenkin moraali venyä ja paukkua. Joidenkin tutkijoiden mukaan tämä ei edes ole käsittämättömän kaukaista tulevaisuutta. Itse en kyllä halua olla moista näkemässä, ja tuskinpa olenkaan…

  • WM_ sanoo:

    Hmm no juu, tuo toki venyttää ja paukuttaa ihmisiä!

  • Kk- sanoo:

    Itsellä taasen toiveena olisi yltiömääräisesti pidennetty elinikä, tosin silloin tarvitsisi katsoa huomattavan tarkkaan ihmisten lisääntymistä, koska ruokaa voi olla vain niin paljon. Tottapuhuen, ei sen tarkkailusta nytkään kovin paljon haittaa olisi…

  • Höpönpöpö sanoo:

    ”Itsellä taasen toiveena olisi yltiömääräisesti pidennetty elinikä, tosin silloin tarvitsisi katsoa huomattavan tarkkaan ihmisten lisääntymistä, koska ruokaa voi olla vain niin paljon. Tottapuhuen, ei sen tarkkailusta nytkään kovin paljon haittaa olisi…”

    Tässäpä juuri se ilmeisin moraalinen ongelma!

  • aidsitjamuut sanoo:

    ”tosin silloin tarvitsisi katsoa huomattavan tarkkaan ihmisten lisääntymistä, koska ruokaa voi olla vain niin paljon. Tottapuhuen, ei sen tarkkailusta nytkään kovin paljon haittaa olisi…”

    Väestönhallintaahan yritetään kokoajan, päästämällä silloin tällöin pikku sotia valloilleen,ebolaa, aidsia,syöpää etc.
    Mites se yksi rikas sanoikaan, olikohan rokkifelleri itse vielä: voi aina palkata toisen puolen köyhistä tappamaan toisen 🙂

    Vaikka taudeilla ja sodilla jarrutetaan lisääntymistä, on fakta että köyhissä maissa ei ole jokapaikassa kortsuautomaatteja jotka suojaisivat taudeilta ja ei toivotuilta lapsilta.Lisäksi esim. afrikassa on tapana porsia mahdollisimman monta lasta, että oma vanhuus olisi turvattuna.

    Kolmas maailmansota putsaa tehokkaasti ylimääräisen porukan aikanaan,eikä ihmiskunta ns. ”nai” itseään hengiltä.

    Hyvä freemasonit, bilderberkeleet ja rokkiferretit jotka listitte meidät!

    Ps. outoa, että salaliittoteoriat yms ovat olleet valloillaan jo kauan aikaa, ja kukaan ei ole saanut vielä päähänsä listiä mahtisukuja kokonaan. siihen loppuisi salailut.

  • tipu sanoo:

    Turha sitä on murehtia eliniän pituudesta. Voittehan te aina syntyä tänne uudelleen!! Siten on moraaliset ongelmat voitettu. 😉

  • lohikäärme sanoo:

    ydinsota voi olla MAHDOLLINEN 🙁 🙁 SE PITÄÄ ESTÄÄ ETTEI TUU MAAILMANLOPPUU 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto