FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Tähdet ja avaruus – Kuun pinnalta löydettiin 130-metrinen luola

130-metrinen, muodoltaan epäsäännöllinen luola sijaitsee Mare Ingeniin alueella. Kuva Nasa / Goddard / Arizona State University

130-metrinen, muodoltaan epäsäännöllinen luola sijaitsee Mare Ingeniin alueella. Kuva Nasa / Goddard / Arizona State University

Tähdet ja avaruus sivusto uutisoi, että kuun pinnalta on löydetty suurin tunnettu kolo, joka on 130 metriä halkaisijaltaan. Sen arvellaan olleen pinnan alla kulkeneen laavaputken päällä oleva maa-aines, joka sitten on saanut aikaiseksi romahtaa.

”Aiemmin Kuusta on löydetty 65-metrisen luolan suuaukko Marius-kukkuloiden alueelta. Myös Marsista tunnetaan laavaluolia tulivuorialueilta. Kuun ja Marsin pienempi painovoima tekee luolista huomattavasti suurempia kuin Maassa.” -Tähdet ja avaruus.

Mikä tästä uutisesta tekee erittäin mielenkiintoisen on se, että näiden luolien arvioidaan tarjoavan turvallisia paikkoja Kuun mahdollisesti tulevalle asutukselle. Ne antaisivat suojaa mm. auringon säteilypurkauksille yms. Luolissa olisi myös se etu, että niitä voitaisi paineistaa asuinkäyttöön.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

6 kommenttia aiheeseen: Tähdet ja avaruus – Kuun pinnalta löydettiin 130-metrinen luola

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • EJ WELLS sanoo:

  Kiinnostava tieto, mutta en ole oikein vieläkään hiffannu että käsitteleekö tää blogi paranormaalien asioiden lisäksi tieteellisiä asioita ja näkökulmia? Jos käsittelee, niin mielestäni tämä nimi hämää ja antaa väärää kuvaa blogista aika paljon. Pitkään aikaa en ole blogissa havainnut mitään kiinnostavaa paranormaalista uutista/aihetta. Esim. Kokemuksia ei ole julkaistu kun viimeksi joulun tienoilla, jossei löydy sopivaa artikkelia tänne, niin niitä(kin) voisi julkaista. Joku kisakin voisi olla paikallaan..

 • theMoonMan sanoo:

  Sen perusteella, mitä itse olen kuullut, voi tuokin Kuun luola olla jo käytössä:D

 • Simple sanoo:

  EJ WELLSin kanssa samaa mieltä; miksei kokemuksia nykyään julkaista 🙁 Eikö niitä sitten kukaan lähettele vai missä on vika?

 • Kk- sanoo:

  Kuusta puheen ollen, ihmettelen suuresti, ettei blogissa ole edes vilahtanut Japanin halukkuutta tehdä tukikohta kuuhun.

 • lollo sanoo:

  Kuten jo joskus aiemmin ollaan todettu ettei tarvitse lukea jos häiritsee, minua ainakin kiinnostaa nämäkin asiat.

 • FAQ sanoo:

  El wells tämä bloki käsittelee myös tieteellisiä asioita. Tarpeellinen tieto blogista löytyy FAQ kohdasta. Se kannattaa lukaista niin ei tarvitse miettiä.
  P.S jokaisella on varmaan mielipide mitä tässäkin blokissa julkaistaan mutta ylläpitäjillä on valta päättää mitä julkaistaan. Hyvä niin!

  Niin ja on muuten melkoisen mielenkiintoinen tuo luola. Tiiä mitä sieltä löytyy. Maanalla ne mielenkiintoisimmat paikat on täällä telluksellakin..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot