ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

UFO kuvattu Hollannissa

Hollannissa kuvattu UFO tekee ihmeellisiä liikkeitä ilmassa.

http://www.youtube.com/watch?v=uqfUJkJ2q0A

Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: UFO kuvattu Hollannissa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Huttu sanoo:

    Jaime Maussanilta tuntuu tulevan paljon näitä tuikkupalloufoja

  • Chosenforwar sanoo:

    I told you they are coming and you laughed… keep laughing, you will become slaves soon..or worse

  • jeppis sanoo:

    Ameba

  • sanoo:

    Vaikka haluaisin uskoa niin epäilyttävältä näyttää…

  • JambaB sanoo:

    Ihan makeeta footagee mut on nii huono kamera et noi voi olla jonkun aivastus lasissa

  • Spiff sanoo:

    Aivastus minkä kasvi peittää?

    En tiedä. Villin näköstä.

  • FDR sanoo:

    Mitä se kasvi tekee aina siinä alalaidassa? Epäilyttää vain miksi tsuumataan sen läpi taivaalle. Eikö voi siirtyä sen muutaman askeleen sivuun?

  • Spiff sanoo:

    Kaipa se on ajateltu referenssipisteeksi.

  • Antti sanoo:

    Kaikki varmaankin voimme olla samaa mieltä siitä, että tälle herra Jaime Maussanille tämä on vain elinkeino, ja tuottaa näitä vain rahanteko mielessä. Eli hänen juttuihin ei pahemmin kannata luottaa, varsinkaan jos niitä ei ole julkaistu muissakin medioissa. Tämä uutinen vaikuttaa huuhaalta, mutta täytyy antaa tunnustusta paranormaaliblogille muutamasta edellisestä uutisesta koskien maan ulkopuolista elämää!

  • Ökyrikas sanoo:

    Taas yksi tällainen ”WOW”-video, joka ei vaakuuta sitten yhtään! Ei mitään uutta & ihmeellistä. Katsokaa tarkkaan niin huomaatte, että taas yksi niistä sadoista videoaista, jossa orginaaliin kökköön videoom on lisätty ”ihmeellisiä muotoaan muuttavia UFOja. Tylsää katsottavaa ja toi ukko ON aivan huuhaa-kökkövideo-guru! Wespa: säästä meidät näiltä huomionhakuisilta hörhötyksiltä, PLIIS!

  • Ökyrikas sanoo:

    …ja jos täällä voisi kiroilla niin sanoisin taas että ”witty mitä P4SK44!” 😉

  • Asdas sanoo:

    Mielenkiintoisia mielipiteitä, itse en näe tätä minään ”p4sk4n4” kun selvästi sama ilmiö on tapahtunut aiemminkin. Ja olkaapa rehellisiä kun väitätte tuota joksikin aivastukseksi kyseisistä kasveista.
    Jos tuommoinen tapahtuma on niin helppo luoda itse ja kuvata, menkää yrittämään. Itse uskon sen olevan jotain ainutlaatuista.

  • Naamari sanoo:

    Suurin osa näistä ufohavainnoista ovat erehdyksiä. Tuokin on ilmeisesti jokin ilmakehässä palava romu, kuin todiste ulkoavaruuden olioiden vierailusta.

    Huvittavaa välillä lukea näitä tämmösiä juttuja jotka ovat helposti selitettävissä arkisilla asioilla. Jaime Maussan taitaa muuten olla yksi helppouskoisimmista ufohörhöistä alalla.

    Välillä on tullut luettua esimerkiksi kuun ja marsin ”oikeasta” väristä, plejadelaisista, reptilianeista sun muusta hömpästä.

    Itselläni on n.20 vuotta kokemusta astronomiasta ja olen katsellut mm. kuuta n.500x suurennoksena -> kuu on harmaa ja sillä sökö. Okulaariin on myös sattunut kuuajokin renkaanjäljet yms. Ainiin ja sitä Nibirua en ole nähnyt eikä myöskään kollegat.

    Hyvä esimerkki tietämättömyydestä: Muistatte varmaan Billy Meierin kuvat Plejadilaisista. Kuvassa oleva emäntä sattuu olemaan tunnettu artisti Michelle DellaFave. Porukka ei vaan yksinkertaisesti vaivaudu ottamaan selvää asioista, vaan nielee kaiken kuran mitä tarjotaan.

    Olkaa nyt vähän skeptisiä tällaisten asioiden suhteen – ihan vähän edes.

  • olento sanoo:

    on myös silti varmaan aitoja tapauksia olemassa. ufosieppaukset joissa on todisteita. näistä ufokuvista ja videoista en tiedä mutta veikkaan että 95% on feikkejä. mutta 5% joka jää, on aitoja mysteereitä. jotkut uskovat että avaruusolentoja ei ole olemassakaan ja jotkut uskovat että mahdotonta ettei olisi. kaikki näkökulmat ovat hyviä. Itse uskon avaruusolentojen olemassa oloon. Sillä että avaruus on ääretön ja alkuräjähdys lennätti elämän alkuaineita ympäriinsä. tietenkin tarvitaan paikka joka täyttää elämän edellytykset. toki voi olla erilaisia ekosysteemejä jotka ei tarvitse esim. vettä. Luulen että hallituksilla on jotain tietoa avaruusolennoista sekä niitten tegnologiasta. en väitä että olen 100% varma. avaruusolentojen olemassaoloon on alettu ottaa yhä enemmän kantaa ja vakavemmin. jos vaikka ovat keksineet ilmaisen energian, tähtienvälisen matkailun ym. esim kiina ja vatikaani on myöntänyt jo niitten olemassaolon. suomessa uutisoidaan aika vähän ufoista, avaruusolennoista ym teeveessä. noh, kai se totuuden päivä koittaa joskus. sori jos kirjotin liian pitkän viestin. oli tylsää 😀

  • Naamari sanoo:

    Olento taitaa kaikesta kritiikistäni huolimatta ymmärtää pointtini. Ei siis ole tarkoitus teilata suorilta juttuja ja on todellakin selittämättömiä ufohavaintoja yms. Tarkoitus on vaan tarjota muita vaihtoehtoja jotka ovat todellakin hyödyllisiä ufohavaintoja tehdessä. 😉

  • olento sanoo:

    skeptisyys on toki tärkeä asia ufojuttuja tutkiessa.

  • makisata sanoo:

    Taas kerran hyvälaatuinen ufo video, ja tietysti joku hörhö löytää siitä jotain mielenkiintoista.

  • Naamarintallaaja sanoo:

    Naamari kirjoitti:

    ”Tuokin on ilmeisesti jokin ilmakehässä palava romu, kuin todiste ulkoavaruuden olioiden vierailusta.”
    ja paljasti samalla ettei ole sen enmpää tähtien tuijottelija kuin mikään muukaan, pelkkä provo vaan..

    Itselläni on n.20 vuotta kokemusta astronomiasta ja olen katsellut mm. kuuta n.500x suurennoksena -> kuu on harmaa ja sillä sökö.

    ”Okulaariin on myös sattunut kuuajokin renkaanjäljet yms.”

    Tarkistahan lääkityksesi jos tosiaan uskot nähneesi kuuajokin renkaanjäljet muualla kuin tietokoneen kuvaa zoomaamalla. 500 kertaisella suurennoksellakaan tuo ei ole mahdollista, sori vaan mutta varsinainen ufo olet..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto