ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Metsässä liikkuva UFO

Syyskuun 21 päivä 2010 kuvattu UFO metsässä.  Video sisältää myös samalta alueelta kuvattuja muita UFOvideoita, joissa yhdessä näkyy UFOsta tulevan myös säde maata kohti. Alue on myös armeijan kiinnostuksessa, sillä siellä lentää aina silloin tällöin myös armeijan helikoptereja. Etsivätkö jotain?

Alussa pientä esittelyä paikasta ja mm. kuvauskalustosta. Varsinainen UFOvideo alkaa 2:25 kohdasta.

http://www.youtube.com/watch?v=DKk3wXKJcJw

Kiitos vinkistä JuhaniKauraselle.

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Metsässä liikkuva UFO

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • olento sanoo:

    kerrankin selvä ufovideo. ja mielenkiintoinen

  • JambaB sanoo:

    Täällä sit aina mennään tähän ufojuttuihin, jos vaikka taas koitettas jotai muut?

  • Ogeli sanoo:

    Kerrankin sentään hyvälaatuista kuvaa.

  • Ökyrikas sanoo:

    Hyvälaatuista?!? 😛
    ”Hei, tuolla se helikopteri taas lentää! Ota äkkiä siitä kuvaa tälle rakeiselle videolle, josta ei saa juuri mitää selvää.”

  • Spiff sanoo:

    Jos filmi on rakeinen, niin se voi olla mitä vaan ja jos se on tarkka niin se on feikki.

  • Paranormal sanoo:

    Vau! Paras UFO-video tähän mennessä. 🙂

  • jofu sanoo:

    Tosi hyvän oloinen tyyppi ja hyvin perehtynyt, huomaa että ihan tosissaan koettaa saada kuvattua näitä valo ilmiöitä ja siinä sivussa armeijan toimia ja näiden yhteistä kiinnostuksen kohdetta alueella. Hienoa kiitos videosta!

  • jamba sanoo:

    Spiff:
    lokakuu 5, 2010 10:50

    Jos filmi on rakeinen, niin se voi olla mitä vaan ja jos se on tarkka niin se on feikki.<<<<<<<<—- ei se tarkota jos on hyvä laatu videossa että se on feikki.

  • Ökyrikas sanoo:

    Spiff tarkoittaa varmaankin tietokonetrikkejä, juu. Noissa kyseisissä valovahvistimen läpi kuvatuissa videoissa on vaan se vika, että rakeisuudesta johtuen kuvattavan kohteen ääriviivat ns. pyöristyy. Nuokin ”UFOT” ovat kaukaa kuvattuja helikoptereita. Seuratkaa noiden valojen liikkeitä ja miettikää etäisyyttä miten se vaikuttaa. Tuo ”säde” on taas kahden prisman (valovahvistin & kamera) aiheuttama heijastus, joka syntyy helikopterin normaaleista valoista. Ei siis mitään ”säteitä” tms. ihmeellisempää. Nothing special, case closed! 🙂

  • Ökyrikas sanoo:

    Ps. reittilentokoneilla on määrätty ”lentoputki”, joka EI ole joka päivä / vuorokaudenaika sama vaa lentokoneet ohjataa päivästä, ilmasta, jne. riippuen lähestymään tietystä useammasta eri suunnasta. Tähän vaikuttaa myös tietysti lentojen ajankohta ja määrä…tiedoksi vain muillekkin.

  • Wespa sanoo:

    Itse en usko helikopterin mahdollisuuteen kaikissa videon tapauksissa. Esimerkiksi metsässä puun alla on mahdotonta lentää helikopterilla ja videossa kohde näyttää helikopteria pienemmältä.

  • Spiff sanoo:

    Se oli sitten sarkasmia

  • Kk- sanoo:

    Mikä ihmeen tarkka videokuva? Rakeista yönäköä.

    Yönäössä (siis ei valonvahvistimessa, 2 eri asiaa) on se suuri vika, että mikä tahansa joka lähettää valoa, oli se 2 kilometrin päässä oleva katulamppu, tai pieni tulikärpänen, suurinpiirtein loistaa kirkkaana pisteenä. Valonvahvistimen kautta saa paljon tarkempaa kuvaa, mutta siinä on valonlähteet yleensäkin huomattavan kirkkaita valopalloja, todella paljon suurempia kuin nämä. Tietty kaikki riippuu laadusta, jota tässä ei kovinkaan paljoa ole, alkuvideon jälkeen siis.

    Mitä luultavimmin biologista toimintaa, joten tulikärpäsiä ja muuta mukavaa tässä on menossa.

  • osku sanoo:

    ihan sama mitä videota tulee ja minkälaatuista niin aina pitää keksiä jotain selityksiä(sääpallo,suokaasu,jne)vaikka tulisi selvä video niin sehän on heti feikki.mielenkiintoinen video mielestäni.

  • Ökyrikas sanoo:

    Kerroppas Kk- mulle, että mikä tekninen ero on sun kertomassa ”yönäössä” ja valovahvistimessa? Tarkoitatko, että yönäkölaite on eri asia kuin valovahvistin? 🙂

    osku: Miten niin ”selvä video”? Mitä selvää tuossa oli? Onko mun silmissä jotain vikaa? Hörhö nainen kuvaa valovahvistimella, joka kytketty videokameraan, helikoptereita. Miksi hitossa se ei mene lähemmäksi niitä kuvaamaan, jos kuuleman mukaan ne leijailevat alueella useita kymmeniä minuutteja? Nyt ei taida lääkitys olla tädillä kohdallaan. 😉

    Kysymys: MIKSI KUKAAN, EI YKSIKÄÄN IHMINEN OLE VOINUT AUKOTTOMASTI TODISTAA UFOJEN OLEMASSA OLOA?

    vastaus: KOSKA NIITÄ EI OLE OLEMASSA MUUALLA KUIN IHMISTEN MIELESSÄ!

  • olento sanoo:

    no niitä on olemassa ja tulee olemaan.jos ei täällä niin ainakin avaruudessa. ihminenkin on avaruusolento. sinulla ei ole mitään todistetta siihen ettei niitä olisi. maailmankaikkeus on valtava ja me ei olla ainut elämänmuoto. jotkut ufo tapaukset ovat kuraa (noin 95%) mutta loput mysteereitä. ökyrikas@(kerro minulle miksi niitä ei ole olemassa. niin monta kun syytä kun keksit. toki meillä kaikilla on omat mielipiteet. ei kait siinä mitään.

  • whataa? sanoo:

    ökyrikas, mistähän johtuisi ettei kukaan halua todistaa niiden olemassaoloa? elokuvat on tuputettu täyteen sitä et alienit hyökkäisivät vain maapallolle ja lähtis. Joten näiden leffojen takia ihmiset ei vät ahlua uskoa ufoihin, koska syntyisi paniikki ja hysteeria. olet oikeassa että meidän mielessä ne eivät ole olemassa mutta mitäpä jos fyysisesti ovatkin? oletko nähnyt jokaisen maan salaiset asiakirjat ja jokaisen armeijan salaiset asiakirjat? niissäkin oisi olla jotain mut hei ne on SALAISIA.

  • JuhaniKauranen sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=wDeDixEFId4&feature=player_embedded Balls of Light UFOs Return-Pulsating Wildly, November 1, 2010 – PA

    saman naisen video

  • P3sD sanoo:

    Jännän näköinen 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto