ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Lady Gaga pelkää kummituksia

Poptähti Lady Gaga kuluttaa rahaa kummitusten karkoittamiseen. Tuohta saattaa kulua jopa tuhansia euroja, kun tähti häädättää kummituksia hotelleista joissa yöpyy.

Gaga on palkannut haamujen karkoittamiseen erikoistuneen tiimin, joka tutkii tarkasti hänen majapaikkansa, ennen kuin hän uskaltaa yöpyä niissä.

– Hän uskoo paranormaaleihin ilmiöihin eikä ota riskejä. Hänelle on tärkeää olla turvassa hengiltä, lähde kertoo Grazia-lehdelle.

Lähde: iltalehti.fi

Kiitos vinkistä armille. 🙂

[ad] Empty ad slot (#1)!

Tykkäys ja jakotoiminnot:

11 kommenttia aiheeseen: Lady Gaga pelkää kummituksia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • shakaali sanoo:

    nyt tuli taas bisnesidea. kunpa olisin jo ollu jenkeissä.

  • dibbler sanoo:

    Hei, mutta eikös meidän kaikkien rakastama Tuksukin pelännyt demoneita ja vastaavia? Nyt vain suomalainen Ghostbusters-yritys pystyyn ja vielä Vatikaani rahoittamaan tätä henkien manaamista. Helppoa rahaa, ja pääsee vielä tekemään lasten taikuritemppuja julkkiksille.

  • kabanossi sanoo:

    rahalla saa mitä vain! jos löytyy ylimääräistä, niin minäkin sytyttäisin takkatulen sadan euron seteleillä. ehkä gagalla on noussut kakka päähän ja uskoo näkevänsä kummituksia! toisaalta, eikö nää suuret tähdet vedä muutenkin kaiken maailman kamaa, niin tarpeeksi ekstaasia niin kuka vaan näkee kummituksia!

  • puppelikummitukset ovat asia erikseen

  • JambaB sanoo:

    ”Nyt vain suomalainen Ghostbusters-yritys pystyyn ja vielä Vatikaani rahoittamaan tätä henkien manaamista. Helppoa rahaa, ja pääsee vielä tekemään lasten taikuritemppuja julkkiksille.”

    Toki pitäs vielä oppia oikeasti ajaan henget pois tai työsuhde on lyhytikäinen.

  • fu5e sanoo:

    Tää apina nyt on muutaman kuukauden aikana jo ilmoittanu pelkäävänsä, puhelimia, vauvoja, yhdynnän vievän luovuuden vaginan kautta, kummituksia ja staattista sähköä.

    typerä olio joka yrittää päästä lehtien sivulle ihan mitä tahansa roskaa laukomalla

  • Jarppi sanoo:

    Joo ei muutaku nettisivut pystyyn ja vanhasta pölynimurista sun muusta kunnon ghosbuster varusteet kasaan ja rahaa tulee ovista ja ikkunoista 🙂

  • dibbler sanoo:

    Oletan, ettei Gagan kaltaiset pinnalliset hihhulit kye tosiassiassa näkemään henkiä, joten pieni teatteriesitys raamatun ja kynttilöiden kanssa ja jotakin in latinae dixi ja tottakai hassu hattu päähän. Sitä pölynimuriakaan ei pidä sulka pois vaihtoehdoista.

    Eikö ne HC-salaliittoteoreetikot väitä, että se olisi vapaamuurareiden leivissä ja että sen videot on täynnä saatananpalvontasymboliikkaa? Joten varmasti on joku onnistunt johdattamaan sen ajatusmaailman jo valmiiksi ihan toisille tasoille.

  • Ökyrikas sanoo:

    Ihme, että näin on päässyt käymään…kaikki joille ”keltainen julkisuus” nousee päähän höyrähtävät näköjään ennemmin tai myöhemmin. Onnea vaan sullekin Gakka! 😉

  • tomm1 sanoo:

    ihan turhaaa rahan tuhlausta.

  • turret tusk sanoo:

    tomm1: samaa mieltä.. kuka nyt voisi aaveita karkoittaa? no ehkä manaaja jos nyt sekään..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto