ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

UFO sulki Kiinan lentokentän

Taas kerran maailmalta tihkuu UFO-uutisia, tällä kertaa tapahtui Kiinassa.

Kiinan lentokenttä Baotoussa jouduttiin sulkemaan UFOhavainnon takia. Tämä oli jo kolmas kerta tänä vuonna kun sama temppu piti tehdä UFOsta johtuen.

Mongolian liikenteen ohjaajat huomasivat oudon kohteen tutkassa, mutta eivät saaneet siihen radioyhteyttä.

Silminnäkijät kertoivat nähneensä taivaalla noin neljän kilometrin päässä lentokentästä kirkkaan valon, joka äkkiä katosi.

Taataksemme turvallisuuden lentokoneiden piti laskeutua toisille lentokentille. Muuten tilanne olisi saattanut johtaa törmäykseen.

Lue myös iltalehden juttu aiheesta.

Lähde: The Sun (sisältää kuvan ja videota)

Kiitos vinkistä Niinalle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: UFO sulki Kiinan lentokentän

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • kabanossi sanoo:

    kiina on tuttu paikka ja menen käymään siellä tämänkin kuun aikana.

    olin shanghaissa, kun hangzhoun lentokenttä suljettiin ufo-havainnon vuoksi. uutisissa siitä kerrottiin jonkun verran ja seuraavana päivänä olikin jo lento suomeen. kone lähti pari tuntia myöhässä, koska lentoliikenne oli vielä sekaisin edellisen päivän hässäkän takia.

    olen käynnyt myös sisämongoliassa (lento shenyangiin lähellä p-koreaa ja bussilla sisämongoliaan) ja näin taivaalla erikoisen valoilmiön. ei tosin ollut samanlainen vissiin kuin mitä tuossa kuvassa, mutta silti nopeasti liikkuva kirkas ja vihreä valo. harmi, etten tajunnut ottaa siitä kuvaa..

    olen nähnyt shanghaissa moottoritien päällä ufon ja minulla löytyy kuvakin siitä, mutta pidän sen omana turhan spekuloinnin takia. tiedän, että siitä saa kunnella pottuiluja ja turhan paljon kritiikkiä – minulle riittää että itse tiedän mitä näin, sanokoot muut mitä vain. todennäköisesti tähänkin postaukseen joku kirkas valopää sekoittaa omia mielipiteitään. tälläinen se tunnistamaton lentävä esine oli, jonka näin: http://en.wikipedia.org/wiki/Black_triangle_%28UFO%29 . se oli erittäin jännä kokemus, etenkin kun se ei ollut pyöreä ja wikipediassakin tiedetään tuosta. voi tietenkin olla, että joku lennätti leijaa valojen kanssa (kiinalaisilla tapana), mutta silloin se tuskin pysy paikoillaan 5min samassa asennossa, samalla korkeudella ja pysy aivan paikoillaan. se liikkui myöhemmin pois hitaasti.

    jos ufot kiinnostaa, unohtakaa meksikot ja muut ja matkustakaa aasiaan!

  • Napo sanoo:

    Olisin kiinnostunut näkemään kuvasi, Kabanossi.

  • Terminaaaator sanoo:

    Kuten jokainen tajuaa, pimeässä ei saa otettua Sunin sivun ylälaidassa näkyvää kuvaa, eli kuva on joko manipuloitu tai jostain edellisestä tapauksesta.

    Kyllä Wespakin tuon tajuaa, mutta tekee mieli provoilla. Se tietysti on tyhmää, koska se vie uskottavuuden muiltakin jutuilta ja koko sivusto saa 7päivää tai Hullu Hullu maailma lehden leiman.

    Miksikäs paranormaalia blogi ei sitten ryhtyisi virallisesti tuollaiseksi sivustoksi, koska taipumuksia tarkoituksenmukaiseen selvien pilojen todeksi uskottelu tyyliin löytyy näinkin paljon.

    Ja lainausta Sunin kommenteista:
    ”If The Sun don’t mind me saying, the picture at the top of the page was somewhat misleading to the video. Now if you had put a picture of a black rectangle with a small blurry dot in the top half then I might have thought ’Wow, real footage!’. Of course I could have just thought ’Wow, another amateur blurry video which shows pretty much nothing.’ Anyway, whatever I say, definite proof. Absolute definitive proof of life out there. Lets break out the Welcome mats and invite ET for breakfast.”

  • Ogeli sanoo:

    Oho, luulin tätä vanhaksi jutuksi. Kolmas kerta toden sanoo?

  • Huttu sanoo:

    Toi Sunin sivuilla oleva kuva on ainakin pari kuukautta vanha, ja tais osoittautua helikopteriksi jota oli kuvattu pitkällä valotusajalla 🙂

  • Eric sanoo:

    Nämä on näitä maagisia laitteita, jotka kulkevat 0,8 valonnopeutta ja niitä ohjaavat robotit. Vielä maagisemmat ihmisten systeemit, jotka pystyvät jopa huomaamaan nämä ja vieläpä analysoimaan, että mikä ja millainen laite näitä ohjaa. Valitettavasti tosin laitteet joilla voisi dokumentoida, esim. kameran optiikat ovat keskiajalta.

  • Ökyrikas sanoo:

    JAAHAS….taas tällasta huttua. Pistäs ”kabanossi” sitä sun kuvaa peliin vaikka s-postilla Wespalle niin se voi laittaa tänne! Wespa ei pidä suo hulluna, Wespa ymmärtää kyllä 🙂

    Ps. SUNin kuva liittyy edelliseen tapaukseen ja oli todellakin kopteri. 😉

  • Wespa sanoo:

    ”Kuten jokainen tajuaa, pimeässä ei saa otettua Sunin sivun ylälaidassa näkyvää kuvaa, eli kuva on joko manipuloitu tai jostain edellisestä tapauksesta. ”
    Kyseessä on kuva aikaisemmasta tapauksesta ja otettu tietääkseni pitemmällä valoitusajalla. Tässä uutisessa en julkaissut mitään kuvia joten voit tuosta mennä keskustelemaan TheSunin puolelle.

  • kabanossi sanoo:

    Napo, näyttäisin kuvan mielelläni, mutta en ole rekisteröitynyt sivuille ja en ole varma, voiko rekisteröityneet pistää ns. viestiä toisilleen ja vaihtaa spostiosoitetta?

    muuten ehkä lähettäisinkin kuvan wespalle jotta hän voisi laittaa sen PB sivuille, mutta kuva on tietenkin, kuten kaikki ufokuvat, melko huono (nokian kamerakännykällä napattu), joten se toimii huonosti todisteena. silminnäkijänä minulla toimii tyttöystävä, joka oli lomailemassa luonani kiinassa ja tietenkin shanghailainen taksikuski, kehen en saisi enää mitenkään yhteyttä. Siksi en mielellään lähetä kuvaa nettiin, koska monet luokittelisi sen feikiksi juuri siksi, koska kuva on huono. kuva otettiin kaiken lisäksi taksin takaikkunasta kun olin sen alla, mutta siitä näkee kummiskin hyvin erikoisen valoyhdistelmän. harmi, ettei kaikkea, sillä aluksen pystyi tunnistamaan vaikka se olikin musta ja oli pimeetä. tietenkin se kuva muistuttaa minua jännästä kokemuksesta ja se vakuuttaa minut. myönnän, että itsekin suhtaudun skeptisesti useisiin ”ufokuviin” mitä netistä näen.

    täytyy miettiä ja ehkä laitan wespalle kuvan spostilla ja kysyn hänen mielipidettään kuvasta, jos päätän laittaa kuvan näkyville. 🙂

  • lownrgy sanoo:

    noniin kabanossi, nakit näytille!

  • Ökyrikas sanoo:

    Niin, nyt sanoille tekoja makkara! 🙂 …hitsi tuli nälkäkin tässä samalla olutta hörpätessä 😀

  • the3lektro sanoo:

    Kabanossi näytä kuva! Olis hieno nähdä. Vai alkaako sittenkin tulemaan kiusallinen tilanne kun ei kuvaa olekkaan :D? No joo näytä jos näytät.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto