FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Wiccalaisuus

Wiccalaisuudessa palvotaan luontoa ja mm. tulta, ilmaa, maata ja vettä. Lisää Wiccalaisuudesta kertoo alla oleva video.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

10 kommenttia aiheeseen: Wiccalaisuus

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • vekkuli sanoo:

  kaikkee sitä näkkee

 • 555+111 sanoo:

  Taas yksi uusiouskonto, kun pitäis noista vanhoistakin päästä lopullisesti eroon…

 • olento sanoo:

  tässä uskonnossa on semmonen yksinkertainen elämä periaate. ja se olisi tarpeen nykymaailmassa.

 • Wompatti sanoo:

  Siis ei …

  Luonnon arvostaminen ja sen kunnioittaminen on tärkeimpiä asioita. Etenkin, jos ymmärtää oikeasti maailmankaikkeudesta, sacred geometrystä jne… mutta siinä vaiheessa kun pukeudutaan joksikin metsänkeijuksi tietyssä pukukoodissa. Suoritetaan jotain uskontorituaaleja, palvotaan fantasiateemaisesti jne.

  Miks kaikki aina pilataan tälläseks ihme pelleilyks. -.-’

  En ymmärrä. Tai ymmärrän, mutten haluais ymmärtää…

  Moi kaikki. 🙂

 • 555+111 sanoo:

  Uskonto kuin uskonto, ajatus voi olla vaikka miten hyvä mutta loppujen lopuksi joku sen aina pilaa. Kaikissa uskonoissa valta nousee tärkeään asemaan ja silloin ollaan jo heikoilla. Jonkun on aina määrättävä miten uskoa…

 • Masterpiece sanoo:

  Voi ju******a. Kaikkea sitä näkee.

 • herramunjee sanoo:

  Jaha, taas lauma ”aikuisia” joilla on liikaa aikaa.

  Marttakerhot ei riitä ja pitäisi saada jännitystä elämään kun elämän ehtoopuoli alkaa lähestyä. ymmärrän.

  Olisi mielenkiintoista tietää onko tuo ”pääjehu” hakenut kirjastosta wiccakirjan vai onko jokin vanhempi opus mistä nuo loitsunsa yms hakevat.

  Olisin kaivannut syvempää analyysia aiheesta sen sijaan että näin noidiksi meikattuja mummoja selvittämässä että kivaahan tää on ja mieskin ymmärtää.

  Esim wiccan historiaa, mistä tiedot hankittu tämän uskonnon harjoittamiseen, ja mikä tuossa videossakin mainittu omakohtainen ”voima” kokemus sai tuon perheenäidin kilahtamaan tähän uskontoon mukaan yms.

  Jäi kovin lyhyeksi pätkäksi aiheesta.

 • Entity sanoo:

  Harmittomiahan nuo wiccalaiset ovat. Vaikka yritän löytää keskitien sokean uskon ja epäuskon välillä, en voi olla ajattelematta että wicca on vain vesitetty versio menneiden aikojen pakanoiden suhteesta maailmankaikkeuteen.

  Rituaalimagia kiinnosti aikanaan, mutta jotenkin minulle jäi sellainen käsitys, että Suomen pakanapiireissä on enemmän intoa kuin todellista salatietoa. Crowleyn magiaan sain kosketuksen silloin ja shamanismin alkeisiin, mutta molempien harjoittaminen on jäänyt.

 • Mirai sanoo:

  Olen itse wicca. Wiccan 13 tavoitetta ovat:
  1. Tunne itsesi
  2. Tunne työsi
  3. Opi
  4. Sovella tietoa viisaudella
  5. Löydä tasapaino
  6. Pidä sanasi järjestyksessä
  7. Pidä ajatuksesi järjestyksessä
  8. Juhli elämää
  9. Ole sopusoinnussa maan kiertokulun kanssa
  10. Hengitä ja syö oikein
  11. Harjoita vartaloasi
  12. Meditoi
  13. Kunnioita Jumalatarta ja Jumalaa.

  Nämä ovat hyvät eväät, jos tunnet Wiccan olevan kutsumuksesi.

 • Mirai sanoo:

  Maan, ilman, tulen ja veden lisäksi elementteihin lukeutuu energia.
  Lisäksi jokaisella on omat ilmansuuntansa sekä vuoden- ja vuorokaudenaikansa.
  On myös olemassa wiccan eri suuntauksia. Joissain traditioissa palvotaan vain Jumalatarta. Itse palvon kumpiakin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot