ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tietoa noituudesta

Tässä videossa kerrotaan noituudesta ja noidista.

http://www.youtube.com/watch?v=SobUnmHT6aI

Tykkäys ja jakotoiminnot:

16 kommenttia aiheeseen: Tietoa noituudesta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • SirkkuPeekele sanoo:

    hulluja

  • gnom sanoo:

    harmitonta erikoisuuden tavoittelua useimmille, mutta herkemmät ihmiset, jotka lähtevät mukaan, voivat ajautua liian syvälle noituuteen. kivaa ajan kuluttamista ja leikkiä normaalille mutta vaarallista joillekin…
    noituus sinänsä lienee verrattavissa shamanismin ja muihin vanhoihin luonnonläheisiin uskomuksiin ja taikoihin.

  • Regendos sanoo:

    Mikä sinusta tekee noituudesta vaarallisen?

  • Haerski sanoo:

    Regendos: Olen itseasiassa lukenut useitakin entisten noitien, nykyään uskovaisten, elämänkertoja, joissa noituus ottaa lopulta vallan ihmisestä.

    Harrastus alkaa ihan harmittomista kokeiluista spiritismistä tai vastaavasta, kunnes aletaan edetä syvemmälle erilaisiin rituaaleihin ja vastaaviin menoihin. Tässä vaiheessa ihmiset vielä tuntevat hallitsevansa näitä uusia voimiaan, mutta loppujen lopuksi käykin päinvastoin: Voimat hallitsevat ihmistä. Eräskin kertoi nähneensä esimerkiksi öisin verisiä ruumiita vessan ja komeron lattioilla. Karmivin tapaus oli, kun kyseisen naisen tekemä nukke heräsi keskellä yötä eloon ja alkoi liikkua huoneessa.

    Lopulta jokainen näistä noidista päätyi itsemurhan partaalla oleviksi hermoraunioiksi, mutta onneksi saivat elämänsä raiteilleen kristinuskon avulla.

    Toisin sanoen olipa kyseessä sitten ihan aito paranormaali ilmiö tai pelkkä mielisairaus, skitsofrenia tai vastaava, niin vaarallinen harrastus on kyseessä.

  • Hexa- sanoo:

    kyllä. itsekkin olen kuullun kertomuksia spiritismistä ja en menisi kokeilemaan..
    kummallista kylläkin parantua voi kääntymällä uskoon..
    eli päätelkää itse

  • RockHill sanoo:

    Noituus on pelkkää P*SKAA ja mielellää täällä saisi kiroilla vapaammin, demonit asuvat ainoastaan päämme sisällä ja käskevät meitä murhaamaan tarpeen tullen siitä syystä murhaajat suurin osa sanovat kuulevansa ääniä, elikkäs murhatessaan ihminen on jo riivattu näin se menee.

  • Wispilä sanoo:

    Menee miten menee

  • fulltaste sanoo:

    ”magia” / occultismi kyllä toimii. asiasta tietämättömät voisitvat pitää suunsa kiinni. ja sekopäät on sekopäitä. (esim tyypit jotka hurahtaa uskoon) mut hyvä niille jos jessen kumartaminen ym skeida pitää pollan kasassa. noi wicca-hipit on kyllä huvittavia. todellinen ”magia” lähtee itsestään, mutta voit manipuloida energioita / ns. entityitä tiettyihin tarkoituksiin. Kun avaa portit voi alkaa tapahtumaan ikäviä asioita. kokeilkaapa huviksenne mennä istumaan yöllä hiljaisuudessa pimeän huoneen lattialle (eikä muita henkilöitä paikalla) ja antakaa mielen virrata..

  • Haerski sanoo:

    fulltaste: ”kokeilkaapa huviksenne mennä istumaan yöllä hiljaisuudessa pimeän huoneen lattialle (eikä muita henkilöitä paikalla) ja antakaa mielen virrata..”

    Niin että mitähän sitten pitäisi tapahtua? Keksin jo muutamankin asian, mutta ne ovat ihan puhtaasti psykologialla selitettäviä. Ei todellakaan tarvita sen kummempaa ”magiaa”, että mielikuvitus ja luonnolliset pelot heräävät kuvaillun kaltaisessa tilanteessa. 😀

  • Kerttu sanoo:

    Itse kokeilin nuorena spiritismiä ja outoa siinä oli se, että siitä tuli todella karmiva olo, en tiedä miksi vaikkei mitään yliuonnollista tapahtunut. Sellainen olo, että joku kaameus tuijottaa niskaan.

  • Kerttu sanoo:

    Tossa videossa on hauska juttu noin kohdassa 1.28, nainen kävelee haastateltavan selän takaa vasemmalta oikealle, mutta ei ilmestykään esiin toiselta puolelta.. hä häh. Kummallista. Ei noituus ole sen kummempaa kuin kristinuskokaan, se noitanainenhan puhui tuossa lopussa myös empaattisuuden merkityksestä. Noidat yrittävät olla harmoniassa maailmankaikkeuden näkymättömien ja näkyväisten lakien kanssa. Jos joku on kauhuissaan siitä, että videolla poltettiin mustia kynttilöitä myös, niin kerrottakoon, että aineessa musta sisältää kaikki värit, kuten valkoinen valo sisältää kaikki värit.

  • Xekka sanoo:

    Haerski: Pitääkö teidän nykyuskovaisten tulla tännekkin saastuttamaan omalla propagandallanne. Ette ole saaneet viimeisen 2000 vuoden aikana muuta kuin pahaa aikaan, tuhoamalla vanhoja kulttuureja ja pakottamalla uskomaan teidän uskomuksia, sekä kirjoittamalla historiaa uudestaan, vääristäen sen totuuksia omiin tarkoitusperiin. Koittaisitte ihan oikeasti hieman tutustua shamanismiin ja muihin vanhempiin uskontoihin. Voisitte näin kenties päästä hieman lähemmäksi sitä näkymätöntäkin maailmaa. Ette itse edes huomaa, kuinka teidän mieli on sumentunut omien uskonnon oppienne tuloksena. Ei teidän tarvitse pelätä kaikkea mitä te ette voi heti ymmärtää.

    Sinulla on kyllä täysi oikeus uskoa siihen mihin uskotkin. Mutta en käsitä miksi täytyy pelottelulla ja valheilla alkaa muiden ihmisten mieliä manipuloimaan. Kaikkea hyvää sinulle jatkossa.

  • Haerski sanoo:

    Xekka: Ensinnäkin: En ole uskovainen siinä mielessä kuin sinä mitä ilmeisimmin kuvittelet. Toiseksi: En valehdellut. Tein tasantarkkaan selväksi, että olen lukenut tuollaisista tapauksista, enkä kokenut niitä itse. Eli jos tässä joku valehtelee, niin niiden kirjojen kirjoittajat. Henkilökohtaisesti uskon kuitenkin, että ainakin suurin osa heistä puhuu totta. Olen nähnyt erään aivan livenä ja voin sanoa, että hyvä valehtelija täytyy olla, jos puppua puhuu.

    Onko noin vaikeaa suvaita muita mielipiteitä? Jos minun mielestäni noituudessa on jotain hämärää, niin pitäisikö asian vain antaa olla? No ei todellakaan! Totta kai sitä oma mielipide ilmaistaan ja mielillään vielä sellaisena, kuin se on. Jos joku ei sitä sitten millään voi sulattaa, niin ei ole minun ongelmani.

    Tämä on taas näiden tiettyjen paranormaalihihhulien itkua. Auta armias, kun menee ehdottamaan, että maailmassa voi vaikuttaa pahakin voima, niin eikös vedetä herne nenään ja aleta möykkää siitä miten kristinusko hävitti kaikki nämä hienot vanhat opit.

    Sinullakin on täysi oikeus uskoa mihin huvittaa, mutta en käsitä miksi sinun mielipiteesi asiasta pitäisi olla se ainoa saatavilla oleva. Ei lakiehdotustenkaan käsittelyssä kuulla vain sitä kannattavien mielipiteitä.

    Kaikkea hyvää vain sinullekin.

  • Xekka sanoo:

    Haerski: No ehkä hieman ylireagoin tuohon Jessellä tuulettamiseen. Esim suomi24 ja muita keskustelupaikkoja on häiriköimässä kapea katseiset uskovaiset joiden mielestä heillä on vain se yksi ja ainoa oikea tie onnelaan.

    Tuo sinun ensimmäinen viestisi oli kuin suoraan Pakanoiden Pelottelun ABC Oppaasta. Se sai karvat pystyyn.

  • Hexaa sanoo:

    mm kertokaapas jos olette joskus oikeasti kokeillut spiritismiä tms

  • Bowbow sanoo:

    Itse en ole mikään noita tai vastaava, mutta olen lukenut näitä juttuja jonkin verran. Mikä tämä spiritismi juttu oikein on? Siis te puhutte, että kaikki noidat pelaavat spiritismiä..? Eihän spiritsmi ole mikään noitien juttu, enemmänkin kokeilun haluisten teinien. Ja onhan niitä kristityjä noitiakin, niin että voivatko hekin seota? Vai onko se niin, että he eivät voi seota kun kerran kristinuskon avulla voi pelastua.

    Siinä vähän pohdittavaa kaikille. (:

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto