ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Demonit himoitsivat Tukiaisen Pizzaa!!!

TuksuJohanna ”Tuksu” Tukiainen kertoo Hymy-lehdessä yliluonnollisesta kokemuksesta.

Johannan sisko Julia joutui tanssiryhmän vetäjän mukaan demonien hyökkäyksen kohteeksi keskellä yötä.

Häneltä tempaistiin peitto pois päältä. Huoneessa oli neljä henkeä naisen muodossa. Demonit vaativat Juliaa tekemään ruokaa

Julia pakeni kauhuissaan keittiöön ja alkoi paistaa pakkasesta löytämäänsä pizzaa. Henget istuivat sohvallamme. Julian katsahtaessa jossain vaiheessa taakseen olivat naishahmot kadonneet

Tuksu uskoo pahojen voimien näyttäytyvän ennemmän hartaille ihmisille, kuin ateisteille.

Nyt Johanna onkin käynyt myös ehtoollisella helpottaakseen hengistä eroon pääsyä.

Kiitos vinkistä olkkikselle.

Lähde: Hymy-lehti

Tykkäys ja jakotoiminnot:

105 kommenttia aiheeseen: Demonit himoitsivat Tukiaisen Pizzaa!!!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Lopettakaa jo näiden uutisointi. Joka kerta kun tuo naama näkyy alkaa oksettaa!!

  • Regendos sanoo:

    Mutta miksi, koska nävät ovat naurettavan hauskoja! Ymmärrät kai, että me emme uutisoi Tukiaisesta siksi, koska olisimme tosissamme hänen suhteen, vaan jotta voisimme halveksua hänen typerää tapaansa kerätä huomiota. Onhan tuo nyt niin uskottava tarina, että huhhuh! Olen tottunut paljon parempiinkin suorituksiin tällä sivustolla.

    Thumbs up!

  • Wespa sanoo:

    Jeps. Ihmisiä kiinnostaa Johanna ja hänen ottelemuksensa. Oli se sitten shaibaa tai ei. Hauska juttu ainakin omasta mielestäni. 😀

    PS. Arska syö pizzaa, niin ei okseta.

  • Totuus sanoo:

    Jollain viiraa päässä ja pahasti… Kaikkensa tekee että julkisuuteen pääsee

  • Huttu sanoo:

    ei tuksu, ei…. 😀 Että ihminen voi olla julkisuuden kipeä, no omapahan on elämä jota näinkin tehokkaasti saattaa naurunalaiseksi. Saadaan hyvät naurut huomenna töissä ku mainitsen tästä

  • RockHill sanoo:

    Joo nyt menee jo liian pitkälle, eikö tuota höyryakkaa jo saa lopettamaan sepityksiään aivan käsittämätön hinku päästä julkisuuten hinnalla millä hyvänsä ja vielä joku pentu uskookin nämä jutut seuraavaksi henget varmaan pyytävät pesemään selkänsä saunassa yhtä järjetön kuin tämäkin juttu….

  • Damgalaz sanoo:

    Nonni että tämmöstä tällä kertaa haha,Kannattaa vaihtaa otsikoksi ”päivän Piristys ” 😀

  • False Messiah sanoo:

    Olen samoilla linjoilla kuin Wspa; ihmisiä kiinnostaa Johanna ja se mitä hänestä mediassa kerrotaan. Vaikka Johanna nyt sattuu olemaankin julkisuuden henkilö (ja vaikka julkisuushakuinenkin), niin eihän se sulje pois sitä tosiasiaa etteikö hän olisi voinut joutua paranormaalien ilmiöiden kohteeksi. Maailma on ihmeellinen paikka ja sellaisiakin asioita tapahtuu joita emme pysty selittämään, yritämme kyllä. Minusta Johanna Tukiainen vaikuttaa spontaanilta ihmiseltä, joka toimii paljolti tunnepohjalta ilman, että välttämättä miettisi jokaisen kommenttinsa seurauksia. Voin tietenkin olla väärässäkin.

  • Sir Lancelot sanoo:

    AAHAH HAH HAH HAA!!! Pizzaa! Hirveät kummitukset vaativat pizzaa!Repesin tolle.En oikein usko että toi on totta.

  • Ada sanoo:

    hei onhan muillekki tapahtunu kaikkea yliluonnollista ja ne on nähny aaveen niii miks tukiainen ei vois nähdä kummitusta? mut en usko oikeen tohon pitsa juttuun… voi olla et se on nähny ne aaveet mut ei ne mitää pitsaa ois halunnu! Sitten joku niistä neljästä ’aaveesta’ sanoo: saanko kokistakin tän mukana?

  • Mustix sanoo:

    Päivän naurut….. 😀

    Kaskun ne kummitusdemonit eivät tahtoneet paitettua MURSUA!!

  • Wespa sanoo:

    Kannattaa vaihtaa otsikoksi Päivän Piristys

    Pitääkö tosiaan? Eikö tää ole jo aika selvä ilman sitäkin. 😀

  • PNATS sanoo:

    😀 juu että pizzaa halusivat…

  • aFro sanoo:

    Tukiainen on itessäänkin yks demoni :\

  • wildchild sanoo:

    hähähäää.. viikon vitsi.

  • Jorma sanoo:

    Tämähän on yhtä totta kuin muutkin asiat täällä sivustoilla.

  • lol sanoo:

    ROFL! päivän hauskin juttu….

  • UFO sanoo:

    Ai minkä pizzan se paisto 😛 .. on nälkä nimittäin 😀 tää haluu vai julkisuutta

  • Hot the Pot sanoo:
  • Tzundax sanoo:

    V***u mä hajosin.. ;DDDD

    siis toi eukko haluu olla uutisissa niinku väkisin.. on sit pakko vaikka vääntää jotaa shaibaa että pääsis jonnee lööppi palstalle.. ei huh huh..

    seuraavaks väittää varmaan olevansa itse alien, itse venus planeetalta..

  • Kerttu sanoo:

    Hah hah! Ettei vaan ollut kirjoitusvirhe, halusko ne todellakin pitsaa…
    Kyllä tuo varmasti voi olla ihan totta, olkoon sitten aitoja henkiä tahi joku aivoperäinen juttu, sairaus tms. Mutta… mix ihmeessä se totteli niitä tyyppejä (otaksuttavasti henkiä) ja meni hädissään kokkailemaan? En minä ainakaan menis jos joku henki käskisi ja olisin jo valmiiksi kauhuissani kuten Tukkis tuon jutun mukaan oli. Ettei vaan ollu sen live ihmistuttuja, jotka pilaili sen kustannuksella ja häippäs vähin äänin. Apua tuo Tukkis kyllä tarvii, sehän on kohta ihan raunio, en tiedä minkälaista, ehkä kaikenlaista mahdollista apua.

  • Kerttu sanoo:

    P.S. Siis molemmat Tukkikset tarvii apua. Jännää.

  • Masterpiece sanoo:

    ”Wespa (16:56:34) :

    Jeps. Ihmisiä kiinnostaa Johanna ja hänen ottelemuksensa. Oli se sitten shaibaa tai ei. Hauska juttu ainakin omasta mielestäni. 😀
    PS. Arska syö pizzaa, niin ei okseta”

    Voin kuule sanoa että ketään ei kiinnosta Tukiaisen touhut. Saisi lopettaa tonki tyypin juttujen postaamiset tänne…

  • Juma sanoo:

    Ensin se tuli ja tuhos Iken maineen, sen jälkeen juorulehtien maineen, tanssimisen maineen, malarian maineen, siskonsa maineen ja lopulta jopa PARANORMAALIEN ILMIÖIDEN maineen… Unforgivable…

  • Stuge sanoo:

    Voin kyllä kuvitella tilanteen helposti: ”Me ollaan nyt istuttu tässä pöydässä jo vartti eikä olla edes salaattia vielä saatu…Kenen pers**seen Tuksu tää atrain pitää tunkea, että sais vähän alkupaloja pöytään…Molgotha ottaa sitten pizansa ilman herkkusieniä koska se on allerginen”

  • mora sanoo:

    *BÖÖÖÖ* TEE MEILLE PIZZAA!!

  • Juma sanoo:

    Meinas muuten unohtua viel pari pikkujuttua joiden maineen Tuksu on myös ehtinyt pilata. Ensinnäkin naiseus. Toiseksi miehuus (mieshän tarvitsee naista lisääntymiseen) Ja kolmanneksi sellainen vähemmistöryhmä kuin ihmisyys!

    Ameebatkin nauraa tolle valopäälle.

  • Wespa sanoo:

    Voin kuule sanoa että ketään ei kiinnosta Tukiaisen touhut. Saisi lopettaa tonki tyypin juttujen postaamiset tänne…

    Voin sanoa hyvillä mielin, että sinä et edusta koko Suomen kansaa ja tuskin edes Turkua. 😀

    PS. Jaksoit sentään kommentoida, siitä kiitos. 🙂

  • huonosti menee sanoo:

    tämänki sivun taso vaan laskee päivä päivältä

  • oraakkeeli sanoo:

    Selitys asiaan: tytöt ovat olleet ryyppäämässä ja tuoneet uusia ystäviä kotiin. Jossain vaiheessa iltaa tytöt ovat sammuneet ja vieraiden on alkanut tehdä mieli hiukopalaa. Ovat sitten menneet herättämään toista emäntää ja tämä on herätessään täysin unohtanut vieraiden läsnäolon. Siinä sitten on iskenyt paniikki päälle ja pitsa on kaivettu pakastimen pohjalta. Vieraat ovat tässävaiheessa katsoneet parhaaksi lähteä kun ovat hoksanneet että kukkuita näiden neitojen tapulissa asustelee…seuraavana aamuna onkin sitten väritelty muistelmat 😛

  • Eternity sanoo:

    Orakkelin selitys kuulostaa uskottavalta.. Itse epäilen että on ollu vähän väkevämmät hallusinogeenit käytössä kuin alkoholi.. 🙂

  • A-E sanoo:

    Ihmisiä kyllä osaa ainakin kiinnostaa Tuksut. Ainakin tullut paljon kommenteja.

  • Fenu sanoo:

    Se on mahdollista että toi tukiainen voi nähdä kummituksia yms. Mutta henkilön juttuihin en oikeen luota ja hän vaikuttaa muutenkin sellaiselta että kunhan pääsee lehteen niin ihan sama mitä tulee sanotuksi kunhan saa palsta tilaa.

    mutta oli hyvä päivän piristys näin aamuksi.. 🙂

  • Lizard sanoo:

    Kyllä Wespa on taas löytänyt loistavaa sisältöä näille sivuille…..

  • LUC1FER sanoo:

    mitä te nyt itkette lapset? Hui kauheata jos tässä blogissa nyt on yks vähän hauskempikin aihe. Itse ainakin repesin totaallisesti, tää voisi olla päivän piristys kyllä. Aivan älyttömän typerää itkeä aiheista, pakkoko näitä on kattoa? Kai sitä välillä voi tulla jotai hauskaaki tänne blogii, ja mistä te tiedätte onko tämä totta vai ei? Ihmeellistä sakkia.

  • lfjaerhghtrjkshgtrh sanoo:

    Tän Sivun taso on oikeesti laskenu iha… Jos jutut ei oo selviä feikkejä epäselviä kuvia tai videoita joita ei saa kommentoida ku aletaan itkee nii sitten tänne tulee jonkun julkisuudenkipeen sekavia höpinöitä.

  • Hexa- sanoo:

    Joo pistäkäänyt oikeesti otsikoks ”päivän piristys” !!!!
    ei jum. oikeesti mua ei kyllä henk- kiinnosta tippaakaan kuulla tukiaisesta mitään..
    ottaa päähän miten voi ihminen olla noin tyhmä ja haluaa tulla naurun alaiseks joka paikassa eiköse itse tajua oikeesti mitöä 99.9% ihmisistä ajattelee siitä…

    täytyy varmaankin ottaa asiaks tehä tuksulle selväks miten asiat on

  • tukiais fani sanoo:

    Kyl mä ainaki uskon Tukiaisen juttuihin! Se on varmasti ollu kamala paikka Julialle, ko ne demonit ilmesty! Ja sit ne veriset jalan jäljet siel vessassa!

    En käsitä, et miks ette usko noihin! Ootte varmasti kateellisia, ko teille ei koskaan tapahdu yhtään mitään jännää tai ko ette ole/ naisenne ei ole yhtä kaunis kun Johanna!!!!! Johanna on niin IHQQQQQ!!!!!

  • thyr sanoo:

    Hahha että voi joku ihminen oikeasti oll fiksu!

    Täytyy puhua pizzaa himoitsevista hengistä, ettei katoa lehden sivuilta…

    Hauska uutinen kylläkin 😀 Repesin jo otsikkoa…

  • Yuna sanoo:

    xD repesin tolle xP päivän ilo tuli taas esiin 😀 Täydellinen uutinen xD

    tukiais fani: aha O.o en kyl ny menis uskomaa xP no jaa… jokaisella mielipiteensä ^.^ (kuka toi Johanna Tukiainen hemmo ees on? o.O)

  • Jiri sanoo:

    Johanna ja Julia kertovat uskoon tulemisesta ja yliluonnollisista kokemuksistaan

    http://www.nelonen.fi/maria-videot/videot.asp?videoId=4780&cat=0&page=1

  • JeiBei sanoo:

    Näihin Tukiaisiin liittyviin uutisiin vaan ”Päivän piristys”-teksti eteen 😀

  • Random Esko Jack sanoo:

    Joo… minunki luona oli eilen verenhimoisia demoneja, jotka halus että lämmitän niille HK:n mikrohampurilaisen.

  • Hexaa sanoo:

    jaa muka kateeellisia taisit olla ite tukiainen joka ton kirjotit!! hahaha..
    voin sanoo että aika tai siis erittäin harva on tukiaisen fani…
    naurattaa koko ajatuskin siitä että tukiainen vielä tekee rahaa tolla pask…

  • Regendos sanoo:

    tukiais fani vaikuttaa trollilta.

    En tajua miksi paranormaaliblogin tasoa itkekään IHAN KOKO AJAN. Ne samat tyypit tulevat tänne vollottamaan ja hihasta repimään, että tehkää joku kiinnostava artikkeli. No minpä kerron teille salaisuuden; kertokaa meille aihe josta emme ole jo artikkelia ehtineet tehdä, ellette halua meidän suodattavan vanhoja juttuja. Yllätys, että tuskin kellekkään tulee mieleen mitään kirjoittamisen arvoista aihetta. Tervetuloa meidän maailmaan.

  • Hexaa sanoo:

    Regendos Kuulues kerron sulle salaisuuden..

    paranormaaliblogin aiheet ja artikkelit ovat olleet melkein aina erilaisia ja melkeimpä kaikki niistä ovat olleet myöskin erittäin kiinnostavia!

    Tosin kun TÄMÄ! on täyttä soopaa jos olisi edes päivän piristys niin voisi mennäkin.
    no yhtä kaikki paranormaaliblogi saisi jatkaa vanhaa linjaansa ja kertovan niitä paranormaalisia ilmiöitä ja uutisia mitkä voisi olettaa aidoiksi ja joita TÄNNE! tulevat ihmiset haluavat selailla..
    eli siis aivan jotain muuta kun kyseisen pellen kertomuksia jotka menevät vain kokoajan naurettavampaan suuntaan! hei haloOO!

    DEMONIT PYYTÄÄ PIZZAA!!! ei vitt!!!!!!!!!
    kuinka monin on minun kanssa samaa mieltä tästä???

  • Kerttu sanoo:

    Mun mielestä omakohtaiset paranormaalit kokemukset on kaikista kiinnostavimpia, kuten tämä Suomen oma Tuksu.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos Hexaa. Mukava, että tykkäät seurailla blogiamme. Kaikkia on vaikea miellyttää, kun kaikilla on erilaiset kiinnostuksen kohteet. Ajattelin kuitenkin tätä kirjoittaessani asiaa huumorikannalta. On täällä läppäporukkaakin joukossa, jotka varmaan huomaavat artikkelin humoristisuuden.

    Jos ei muuta, niin ainakin kommentteja on tullut tiuhaan tahtiin ja kävijämääräkin on taas nousussa. Jotain siis näyttää jossain määrin kiinnostavan. 🙂

    Lupaan kuitenkin sinulle, että parablogi jatkaa normaalia linjaansa. Lähiaikoina olisi tarkoitus taas julkaista kokemuksia pienen taon jälkeen.

    Hyvää illan jatkoa. 🙂

  • Regendos sanoo:

    Hexaa, kuka sanoo etteikö tämä olisi päivän piristys? Eikö artikkeli voi sellainen olla, ellei siinä niin lue? Ellet sattunut huomaamaan, niin artikkeli on kirjoitettu silmällä pitäen Tukiaisen hakemaa turhaa julkisuutta perättömillä jutuilla. Mielestäni tekstistä huomaa jo aika hyvin, kuinka muijaa halveksutaan typerien sepityksiensä takia.

    Ihmiset ja ennen kaikkea me ylläpitö haluamme lukea hyviä juttuja paranormaaleista asioista, mutta kun aiheet loppuvat. Melkein kaikki on käyty läpi. Omakohtaisia kokemuksia voi Wespalle lähettää, hän lisää niitä blogiimme. Jos silmään osuu joku paranormaali uutinen, se on varmasti ensisijaisesti täällä. Emme me sentään laiminlyö blogia.

  • Wespa sanoo:

    Pahoittelen jo etukäteen tuota Jamban röntgenskannerimainoksen kokoa. Ajattelin, että jotain tuo ohjelma kännykkään voisi kiinnostaa, joten ajattelin sen tuohon lätkäistä. Pienempää banneria ei Jambalta löytynyt, mutta menköön näin. 🙂

  • I.Kanerva sanoo:

    Ei enää Johanna Tukiaista näin hienolle sivulle, kiitos.
    Jos Anne-Mari Bergiä löytyisi, niin en panisi pahakseni.

    Tekstailemisiin Wespa.

  • metele sanoo:

    ”Pahoittelen jo etukäteen tuota Jamban röntgenskannerimainoksen kokoa. Ajattelin, että jotain tuo ohjelma kännykkään voisi kiinnostaa, joten ajattelin sen tuohon lätkäistä. Pienempää banneria ei Jambalta löytynyt, mutta menköön näin”

    no tota noin, ei tartte pahoitella. jollainhan ne juoksevat kulut on katettava 😉 keep up, mun mielestä tukiaisen siskot on äärettömän outoja, lähes paranormaaleja siis. jos joku joskus pääsee lähietäisyydelle vois koittaa nykäistä tukasta tai kaksoisleuasta.. jos irtoais naamari yms.

  • EileenMay sanoo:

    Kyllä tuo tukiainen on kans yks… 🙂 Vai että vielä pizzaa 🙂
    Itsellä on kyllä paha mennä uskomaan näitä sen juttuja, pelkkää julkisuuden hakua.

  • Hexaa sanoo:

    noniin tattista wespa. muuta en pyydäkkään 🙂

  • Liwo sanoo:

    Jes, saa taas nauraa noita Tukiaisen juttuja! Ei kukaan tuohon tietenkään usko, mutta sitten jos se tapahtuisi omalle kohdalle ja kun yrittäisi muille tosissaan sitä kertoa, niin muuttuisi ääni kellossa. En väitä, että uskoisin tuohoon, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

    ”Lähiaikoina olisi tarkoitus taas julkaista kokemuksia pienen taon jälkeen.”
    Jee! Vihdoinkin Wespa!!! 😀

  • Tiia sanoo:

    Voi jumankauta kun osaa olla julkisuudenkipeä ihminen 😀 ! Mitähän vielä ? Seuraavan kerran demonit tulee ja varastaa Tuksun Swarovskitimantit… Huoh, vetäytyis jo pois julkisuudesta. Kaikenlisäksi nuo kummatkaan eivät osaa meikata tai pukeutua….
    Tympeitä. Matti Nykänenkin on vähemmän turha julkkis.

  • Hunajakissa sanoo:

    HAAH 😀 Nauroin 5 tuntia putkeen varmaan. 😀

  • Sukuyan sanoo:

    Uskon khyllä yliluonnolliseen mutta tuo oli vähän…

    Tais tuksulla vaan pitsanhimo yllättää keskellä yötä. Ei viitti
    myöntää että harrastaa yösyöntiä : DD

  • Hutsinda sanoo:

    Niinpä, saattaisivat juorulehdet laittaa juttua Tukiaisen lisäkiloista! Ihan hirveetä 😀

  • Eric sanoo:

    Johanna Tukiainen, the final boss of the Paranormaaliblogi.

  • Tonza sanoo:

    Muuten, aku ankaa ilmestyi minulle eilen ja kästi tekemään margariinillä voideltuja voileipiä…

  • False Messiah sanoo:

    On vielä pakko heittää pieni kommentti asiasta.

    En ole mikään Tukiais-faini, mutta olen mielenkiinnolla seurannut niin uutisointia kuin suuren yleisön reaktioita neidin lausuntoihin ja hänestä kertoviin uutisiin. Ainakin selvää on, että jokin asia hänessä ärsyttää ihmisiä suunnattomasti. Itse en tiedä oikeastaan mikä, sillä minä en hänestä ärsyynny. Minusta hän on viehättävä ja kaunis nainen, olkoonkin julkisuushakuinen, mitä sitten, onhan noita muitakin julkisuuden kipeitä ihmisiä.

    Toinen asia on miten asioista uutisoidaan. Useinkin jokin lause irrotetaan itse kontekstista niin kuin tässä uutisoinnissa. Tuskin nyt mikään demoni on käskenyt, että menepä nyt paistamaan pakastepizzaa. Ehkä asia on ollut varmaankin niin, että paranormaalin kokemuksen jälkeen tyttöjen mielenrauha on sen verran järkkynyt, että ensimmäiseksi ei ole tullut mieleen vetää vain peitto korville ja jatkaa unia, vaan ehkä käsitellä asiaa, ja kenties samalla on nälkäkin yllättänyt.

    Kun me kaikki emme ole välttämättä äärimmäisen verbaalisesti lahjakkaista selittämään asioita aina johdonmukaisesti, ja pienikin epäjohdonmukaisuus kerronnassa saattaa antaa aivan uuden merkityksen sanomisille. Tunnen useita ihmisiä, jotka ovat aika huonoja selittämään asioita, ovat kertomassaan hyvinkin fragmentaarisia, poimivat asioita sieltä täältä, ja asioiden merkitys tai esim. tapahtumien ajallinen jatkumo saattaa hämärtyä.

    Mielestäni en ole lainkaan tosikko, mutta minusta tässä jutussa ei ollut kyllä mitään erityisen hauskaa.

  • False Messiah sanoo:

    Tai sitten tytöt ovat olleet oikeasti niin pöllyissä, että demonit ovat oikeasti käskeneet heidät tekemään ruokaa 😉 Kaikkihan on mahdollista. Miksei demonit voisi pitää pizzasta? Ainakin Byffy The Vampire Slayerissä on demoneja, jotka syövät pizzaa… ja muutakin… myös pikkulapsia.

  • Guns 'n Roses sanoo:

    *reps* nyt kummitukset himoitsee pizzaa ja muuta ruokaa 😀

  • Hexaa sanoo:

    jaa minusta taas tuo peikko ei ole LÄhelläkään kaunista lihava kun mikä eikä osaa meikata ja sitten nuo hel.. julkisuus jutut siis voi ! siis mua ainakin henk- naksuu niin paljon että jos tuon näkisin kadulla niin en tiedä olisinko heti kurkussa kiinni 😀

  • Hexaa sanoo:

    False Messiah sinä olet varmaankin yli lukenut ihminen ja huumorin taju on tainnut jäädä pahasti pois,
    no siitä viis kuitenkin väitän että et ollut selvinpäin tuota tekiessäsi.
    jos sinä joillakin lisä mausteilla saat tuosta klingonista kauniin niin kerro toki meille muillekkin mutta eise tuon tyhmyyttä mihinkään poista!

  • False Messiah sanoo:

    Hexaa; taidat olla osaksi oikeassa… perjantai-ilta… 😉

  • Hahaa! sanoo:

    Jos ne ois oikeita demoneita ollu, ni oisivat kyllä pistelleet mokoman ”tuksun” poskeensa, eivätkä kerjänneet tältä pizzaa…

  • liisteri sanoo:

    Johanna Tukiainen on yliluonnollinen olento. Mä oon aina tienny sen.

  • pizza sanoo:

    pizzaa pizzaa

  • Jeejee sanoo:

    Akkaha on seonnu ny ihan täysin. Erittäin tyhmä tapa tulla julkisuuteen. ”Ne himoitsi mun pizzaa!” Mitä seuraavaks? ”Ne katto mun kanssa telkkaria!” Ei hele.. tää menee jo naurettavuuden puolelle..

  • ToniM sanoo:

    Roskakoriin!!!

  • No-Face sanoo:

    Kommenttien lukumäärästä voisi vetää johtopäätöksen että tukiaisesta voisi olla enemmänkin uutisia. Se on niin outo että pakkohan sen on olla toiselta planeetalta. No ei vaiskaan, vitsi vitsi. Itse toivoisin kanssa että jätettäisiin johanna törttöilyineen rauhaan tällä sivustolla ja keskityttäisiin aidosti outoihin juttuihin, sillä oudot/hullut ihmiset ovat liiankin yleisiä.
    edit. Sivustolle voisi perustaa vaikka oman juoru/seiska palstan. Vinkki vinkki. 🙂

  • UFO sanoo:

    ei tän naisen paranormaali juttuja tänne..

  • nii. sanoo:

    Ei tukiaisen siskoksillakaan järki päätä pakota :–D

  • linnea sanoo:

    tuo on jo menny vähän yli vai että ihan pizzaa piti 4 haamulle lämmittaa:)) ei sit parempaa velhetta voinu keksii,huh selvää rahastusta..yrittää et ihmiset vaan haukkuisi sitä täällä netissä et voi sitten nostaa kunnianloukkauksesta syytteen saa kato taas matkan johonki mallorcalle…säälittävää

  • Hexaa sanoo:

    Nimen omaan säälittävää

  • Ronsu sanoo:

    Toi ämmä on kans niin uskomattoman typerä…

    kaikella kunnioituksella…

  • warlock sanoo:

    joo ei apina ilman kolmatta blondit yleensä ovat aika tyhmiä naisia ne ei ole kuin siellä kammarissa hyviä:)

  • warlock sanoo:

    se on vetänyt varmaan likaa driksuu ja nähnyt että pitzasta ryöminyt demoneita hahaha nauraa

  • c8 sanoo:

    TUKIAISET VALTAA MAAILMAN!!!

  • icycold sanoo:

    Ei voi muuta sanoa että; VOI RISTUS!!

  • naughty_dogg sanoo:

    nonii..just… juu niiin on se hienoo jotain vtn tukiaista puolustaa niiku joku wespa tekee 😀 noh se tekee jopa maitotölkist yliluonnollist 😀 juu kai se kuuluisuuteen pyrkyri tännekki hakee no ei siin wespa auttaa niitten yhteinen pitsa tais hävitä :d:d:dd:…..noh on kai tokin tapa edustaa atria pitsoja :D:D no muyt uu :D:E ja saanks sanoo et tää koko juttu on niin lapsellist….tarkotan nykyään koko meininkiä tääl,joo koko blogi on menny niin päin huonoon suuntaan…. ! :D:D:D mut niin paranormaali.com on paljon parempi siel on enemmän asiaa/totuus….tää oli kommentti blogiin/tukiaisen juttuun molemmat yhtä tyhmiä/lapsellisia……ennen tääl sentäää oli asiaa ei enää jos tukiainen on pää asia!!

  • Wespa sanoo:

    Mistä lähtien Tukiainen on ollu pää-asia? Mistä lähtien toisen haukkuminen ei ole ollut lapsellista? Menkää itseenne… Juttu oli huumorilla kirjoitettu, mutta jotkut ilmeisesti ottivat liian tosissaan. Miksi huolehtia tai haukkua Tuksua? Miksi ei voisi keskittyä vaan siihen omaan elämään?

    PS. Ei se ennen näkemäsi asia ole mihinkään kadonnut. 😉

    PPS. http://paranormaali.com on kyllä hyvä sivu, mutta kiitos kuitenkin sinulle, että jaksat tämänkin blogin toilailuja seurailla. 🙂

  • JeiBei sanoo:

    Naughty_dogg voisi vähän harjoitella tuota viestin ulkonäön parantamista. Sekä yhdyssanoja ja niiden oikeinkirjoitusta. 😀
    Ja jos Tukiainen olisi parablogin pääasia, niin tämän sivuston kaikki materiaali pitäisi jotenkin liittyä Tukiaiseen. 😀

  • Hexaa sanoo:

    ja wespa sitä sensuuria

  • Antti Juntunen sanoo:

    julkisuustemppu. todella epäuskottava

  • lolnoobsexykiller sanoo:

    vähä samaa laatuu ku se et paholainen kuunteli rick rollia jonku vanhan papparaisen kellarissa xP

  • avaruusapina sanoo:

    WTF!!!!!! joo on tää taas jotain ihme läppää??? toi muija haluu vaa huomioo

  • Lipputanko sanoo:

    Ei lol! xD
    Tuon otsikon voi ajatella kaksimielisesti. Miettikääs

  • Zank sanoo:

    Jos oisin kummistus, kyl mäki pizzaa haluisin

  • Lakey sanoo:

    vähä mä repesin ku luin ton otsikon

  • Lakey sanoo:

    tukiainen on niin ruma et demonit ei uskalla mennä sen lähelle

  • aciD sanoo:

    HEHHAHEUSAHEUHSAUIHEPDSAHDHSADHSADASDIOHSAIODHSAO joo aika kova. ei saa nauraa, vakava asiaha tää………………. =)(=)=)D=)S=)D=SA)D=S)D=S)=A=)DS=)=DSA990d

  • 5ampsa sanoo:

    En kyllä usko tota.Kai se on vaan niin että tukiainen on julkisuuden kipeä 😀

  • Jeppe hämäläinen sanoo:

    en tiedä mikä säännöstö tällä sivstolla on, mutta jopa vakavimmastakin asiasta voi vääntää vitsiä, tai sitten hauskimmasta asiasta ööhh.. no asiaa.. älkää vinkuko, sillä maailma ei ole vain outo, se on myös hauska ja täynnä mysteerejä..
    terveisin: http://onseihmejakumma.blogspot.com/

  • paranormal sanoo:

    kummitukset varmaa syö

  • bella sanoo:

    menee tämä tukiaisten homma jo niin naurettavaksi !

  • goottityttö 95 sanoo:

    Kuka sanoi, että ne demonit halusivat pizzaa? Ehkä ne tahtoivat maksalaatikkoa. Tai verilättyjä.

  • k@is@ sanoo:

    ku näkee ton naaman ni miettii että tunteeko tuksu ittensä et apua pelottaa, noei. ja sit kaipaa kyllä julkisuutta silikoniensa kans 😀

  • eba sanoo:

    Vuosisadan vitsi

  • miettikää sanoo:

    oottekos miettiny, jospa tukiainen onkin ulkoavaruudesta?
    sen verran outo ihminen muutenkin.
    päivän naurut btw tästä.
    laittaiskohan se tuksu mullekki pizzaa, on vähän nälkä ;D

  • Zeprys13 sanoo:

    Voi pientä Tuksua. Tais olla aivot pitsan täytteenä, tai toisinpäin.
    (hmm, vois mennä kokeileen saisinko mäki pitsaa…tuli nälkä.)

  • ankat lammessa sanoo:

    mitä seuraavaksi? demoni haluaa cheekin makaronilaatikkoa.. huhhuh

  • Yavanna sanoo:

    Tuksun juttuihin ei kauheasti kannata uskoa. Hän valehtelee aina. Hänellä on mielenterveyden ongelmia ja lisäksi hän on päihdeongelmainen (vetää alkoholin kanssa pillereitä, muidenkin aineiden käytöstä on ollut huhua, mutten tiedä, että pitääkö paikkansa), mitä hän ei tietenkään myönnä. Mutta sanoisin että jo nuo kaksi ongelmaa yhdessä saavat hänet näkemään vaikka mitä pikku-ukkoja tai sitten hän satuilee, että saisi edes pieniä uutisia myytyä juorulehtiin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto