ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kuolemanrajakokemukset

Video kuolemanrajakokemuksista.

Mummini on myös kokenut kuolemanrajakokemuksen, jolloin hänen sydämensä oli pysähtyneenä ja aivot eivät toimineet. Silti hän muistaa kokemuksen tarkasti. Hän nousi mustaa tunnelia ylöspäin valoon ja kohtasi hohtavan hahmon, jota muistaakseni kuvaili Jumalaksi. Hahmo sanoi hänelle ”sinun aikasi ei ole vielä tullut”. Jonkin ajan kuluttua mummini sydän alkoi taas lyömään ja hän virkosi.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Kuolemanrajakokemukset

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Venus007 sanoo:

    Kiitos päivityksestä! Vihdoin näkee jotain muutakin kun rouva Tukiaisen naamarin heti ekana kun tänne astuu..:D

  • RockHill sanoo:

    Kun sydän pysähtyy niin aivot elelevät vielä tunteja joten aika kauan ihminen on saanut odottaa sairaalassa apua vedoten esim tuohon postaajan esimerkkii sekä kun aivot sammuvat ne eivät herää enää, joten ihmiset saavat kokemuksia aivoista jotka vielä hereillä ollessaan hourailevat.

  • askelman sanoo:

    Mielenkiintoinen video ja taas yksi todiste siitä että ollaan sielu, energiaa joka lähtee valoon silloin kun aika on.. ja tässä videossa palattiin takaisin eli tuomaan viesti että elämä ei lopu kuolemiseen..:)

  • UFO sanoo:

    Pitäs saada todistettua että Taivas on olemassa, koska kaikki ei usko siihen.. itse kyllä uskon…

  • rezaR sanoo:

    Huh… Tuo tarina on kuultu, niin monta kertaa ja sanasta sanaan tällä kertaa.

  • Right sanoo:

    Rock Hill, kommenttisi oli sekä epäselvä että kokijoita alentava. Luuletko tosiaan etteivät nämä ihmiset erota todellisuutta hallusinaatioista? Moni rajan takana käynyt vielä korostaa, että kokemus tuntuu itse asiassa aidommalta ja todellisemmalta kuin tämän hetkinen maailma.

  • J.M.N sanoo:

    Joo on näitä kokemuksia paljon kuultu, jokaisella omanlaisensa, olen sitä mieltä, että enmmänkin nämä kokemukset (oli ne sitten Jumalaan ja taivaaseen liittyviä, saatanaan ja helvettiin tai mihin tahansa muuhun) niin määräytyvät lähinnä siitä mihin itse uskoo… Väitänpä että tuo mustaa tunnelia taivaaseen noussut on ollut kristitty ja vahvasti jumalaan uskova… Osan kokemuksen tapahtumista tuottaa mielikuvitus, ajatukset, kokemukset ja uskonto. Mutta ihmiset uskovat eri asioihin, ei siinä mitään.
    Itse en usko Jumalaan.

  • Shadowzjin sanoo:

    Itse en usko taivaaseen enkä siihen että kuoleman jälkeen olisi elämää. Eiköhän se ole niin että kaikki koostuu molekyyleistä ja näin ollen sielua tms ei ole olemassa. Itse uskon että on hyvinkin mahdollista että ajatteleminen jatkuu ihmisen kuoleman jälkeen ja tästä syntyy erilaisia rajakokemuksia yms.

  • pole sanoo:

    Ajattelu jatkuu kuoleman jälkeen mutta sielua ei ole <.< ?
    Eikös tuo nyt ole vähän sama juttu, ei sielua ole määritelty muuksi kuin tietoisuudeksi.
    Molekyylit ovat osa näkyvää todellisuutta jota universumissa on 2%.
    Molekyylit ovat pelkkää bullshittiä koska niiden takana toimivat voimat aiheuttavat tarvittavat muutokset näkyvään todellisuuteen jotta todellisuuden logiikka toimii oikeaoppisesti. Molekyyleillä itsellään ei ole ominaisuuksia.
    Jos yritämme ymmärtää vain materiaa seuraamme ikuisesti perimmäisen todellisuuden jalanjäljissä.

  • Wespa sanoo:

    Joo on näitä kokemuksia paljon kuultu, jokaisella omanlaisensa… niin määräytyvät lähinnä siitä mihin itse uskoo…

    Oman ymmärrykseni mukaan asia ei ole noin. Ateisteista on tullut Jumalaan uskovia jne. Kokemukset ovat kuitenkin 99% samanlaisia (tunnelia pitkin valoon jne.). Jokainen voi tietenkin tulkita tuon rakkauden ja valon eri lailla (Jumala, Jeesus, Krishna, Enkeli, Kuollut sukulainen jne.), mutta kokemus on silti samanlainen. Hallusinaatiossa ominaista on se, että se on monella erilainen, kun taas tämä kuolemanrajakokemus on jokaisella lähestulkoon samanlainen.

  • Kerttu sanoo:

    Hei mikäs se juttu oli siitä tutkijasta, joka esitti teorian, että ihmisen tietoisuus ei olisi aivoissa vaan ikään kuin sähkömagneettisena kenttänä pään ympärillä ja sisällä, vähän niin kuin maapallolla on magneettikenttä? Sehän vois sitten tarkottaa ihan ”tieteellisestikin” sitä, että ihmisen tietoisuus ei ole riippuvainen kehosta. En muista missä se juttu oli, olix se täällä PNB:ssa?

  • Wespa sanoo:

    Kiinnostava teoria. Eipä ole PB:ssä.

  • Venus007 sanoo:

    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/12/12/rupert-sheldrake-extended-mind/ no tuo sanoo, että mieli ei sijaitse aivoissa, vaan jossain muualla..

  • Wespa sanoo:

    Aivan, näinhän se olikin. Kiitos Venus007 muistutuksesta. 🙂

  • Markku sanoo:

    Kuolemanrajakokemuksia on onnistuttu simuloimaan mm. erilaisten huumaisaineiden avulla, (ks. Rick Strassmanin ja Karl Janssenin tutkimukset) mikä viittaa kokemuksen mahdolliseen neurokemialliseen alkuperään. Elimistön stressireaktiot ja aivojen verenkierron häiriöt saattavat laukaista hallusinaation tapaisia tiloja joutuessaan tällaisen lähes tappavan rasituksen alaiseksi.

    Epäilemättä kyseessä on kokijalle väkevä ja vaikuttava tapahtuma, enkä halua kenellekään tuputtaa tätä ”maallista” hypoteesia väkipakolla, kun sitä ei kerran pitävästi ole todistettu. Mutta ajattelemisen aihetta se ehkä antaa.

  • Pete sanoo:

    Kuten tuo tutkijakin tuossa sanoo ”tieteelliset” selitysmallit eivät osaa selittää koko ilmiötä. Osan pystyy pistämään aivojen ja kemiallisten juttujen piikkiin jos oikein yrittää mutta ei läheskään kaikkea.

    Mielestäni eniten ”aivoteoriaa” vastaan puhuu tapaukset joissa ihminen on ollut kiinni aivosähkökäyrää mittaavassa laitteessa ja se on näyttänyt viivaa, eli ihminen on ollut aivokuollut tuossa vaiheessa. Silti takaisin tultuaan henkilö on pystynyt kertomaan sanatarkasti mitä huoneessa puhuttiin ja mitä kukin teki, mitä erikoisia instrumentteja käytettiin jne yksityiskohtaista tietoa mitä ei ole normaalisti yleisön tiedossa. Henkilö on siis havainnut ympäristöään hämmästyttävän tarkasti silloin kun hänen ei pitäisi havainnoida yhtään mitään. Hän näkee, kuulee ja tiedostaa kaiken mitä huoneessa ja myös sen ulkopuolella tapahtuu.

    Myös se että näiden kokemusten jälkeen ihminen muuttuu yleensä täysin, hänestä tulee hengellisempi, rakastavampi ja yleensäkin parempi ihminen kun he ovat kokeneet sen rakkauden mitä toisella puolen on. He myös pääsevät kuolemanpelosta.

    Tuota eivät hallusinaatiot tee.

    Eli pelkkä materialistinen selitysmalli on hyvin hataralla pohjalla.

    Mutta jos tutkiva henkilö istuu materialistisen maailmankuvan laatikossa niin hänen on pakko yrittää selittää ilmiö sen laatikon palikoilla vaikka se usein on pyöreän palikan survomista neliskanttisesta reiästä.

    Viisaampaa olisi katsoa ilmiötä ja miettiä niitä palikoita mitä nyt on käytössä ja todeta että ”ehkä on olemassa sellaisia palikoita mitä ei ole vielä löydetty”.

    Mutta mehän tiedetään jo kaikesta kaikki, eiks niin? 😉

  • Maissilapsi sanoo:

    200.000 suomalaista kuulee jänniä ääniä päänsä sisältä eli noin 1/25 ihmisestä. He voivat kuulla kuolleiden ääniä ja elävien ääniä. Eli.. miksei joka 1/25 ihminen voisi nähdä myös jumalakokemuksia. Yhtä aitoja ovat ne äänet kuulijalle

  • Ada K. sanoo:

    uskon tohon juttuun sillä eihän ne ”kuolleet” mieti sitä että: no heräämpä tästä ja sanon että näin tunnellin jossa toisessa päässä on valoa ja saan tulla kuuluisaks, vaan että eihän ne ”kuolleet” mieti tollasia

  • Hexaa sanoo:

    opetelkaapas pojhat ja tyttöset meditoimaan.
    harrastatte sitä joka ikinen päivä tästä eteempäin niin voin taata että pääset vielä astraali matkalle ja tapaamaan jeesuksen ynm

  • Just just sanoo:

    ”Mielestäni eniten “aivoteoriaa” vastaan puhuu tapaukset joissa ihminen on ollut kiinni aivosähkökäyrää mittaavassa laitteessa ja se on näyttänyt viivaa, eli ihminen on ollut aivokuollut tuossa vaiheessa.

    !!Aivokuolemassa aivojen sähkötoiminta ja refleksit lakkaavat täydellisesti ja pysyvästi.!!

    !!Aivokuolemasta ei voi toipua, sillä verenkierron loputtua alkaa autolyysi ja solukudoksen hajoaminen.!!

  • Wespa sanoo:

    ”Aivokuolemassa aivojen sähkötoiminta ja refleksit lakkaavat täydellisesti ja pysyvästi.”
    Aivan totta.

    ”Aivokuolemasta ei voi toipua, sillä verenkierron loputtua alkaa autolyysi ja solukudoksen hajoaminen.”
    Näin sen pitäisi olla, mutta tapauksia on joissa henkilö on vain herännyt ns. henkiin. Nämä ovat niitä ihmeitä.

    Mitä taas hallusinaatioihin tulee, joita jotkut arvelevat syyksi ja kerrottiin, että mm. huumeilla saatiin samantapaisia tuloksia. Hallusinaatio on hallittamattomissa oleva ja ei ole olemassa esim. kahta peräkkäistä täysin samanlaista huumekokemusta. Toki esim. laboratoriossa voidaan sähköllä tuottaa samantapainen kokemus, mutta siitä voikin sitten kiistellä, että onko tämä todiste kuolemanrajakokemuksen todellisuudesta, vai sitä vastaan…

  • Just just sanoo:

    Syvässä koomassa olevan ihmisen aivosähkökäyrä voi olla lähes olematonta, ja niistä heräämisiä on dokumentoitu paljon. Koomapotilaat voivat tiedostaa paljokin ulkomaailmasta ja muistaa niitä myöhemmin.
    En löytänyt luotettavaa tapausta, missä neurologin aivokuolleeksi toteama henkilö olisi herännyt.
    Mitä tulee ihmeisiin, uskoo joka uskoo, se on henkilökohtainen valinta.

    ”Mitään ei tapahdu ilman syytä, ja että koska kaikki, mikä voi tapahtua, myös joskus tapahtuu, ei mitään voida pitää ihmeenä.” -Cicero-

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto