ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Aikamatkustus mahdollista?

Tässä näette Billy Meierin 70-luvulla ottamia valokuvia mm. kuusta ja marsista. Eikä siinä vielä kaikki, vaan Billy on ottanut myös kuvia miljoonien vuosien takaa mm. dinosauruksista.

http://www.youtube.com/watch?v=shDlaGMJm2g

Tykkäys ja jakotoiminnot:

4 kommenttia aiheeseen: Aikamatkustus mahdollista?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jeppis sanoo:

    hävytöntä 😀
    koittaako toi jäbä väittää et sitä ois kuskattu edestakas maa-kuu-mars väliä muukalaisten aluksella? ja viety 65milj. vuoden taakse katsomaan muinaisia elukoita? ja, että maalla olisi ollut kaksi kuuta…
    äijä on ilmiselvä koijari

  • jeppis sanoo:

    hävytöntä 😀
    koittaako toi jäbä väittää et sitä ois kuskattu edestakas maa-kuu-mars väliä muukalaisten aluksella? ja viety 65milj. vuoden taakse katsomaan muinaisia elukoita? ja, että maalla olisi ollut kaksi kuuta…
    äijä on ilmiselvä koijari.
    katsoessani vielä filmiä eteenpäin kun äijä alko näyttää niit saurus kuvii, ni se eka mörmö vaikuttais olevan sielt jostain puistosta, missä on niitä omituisen näköisiä dinosauruksia, kun niiden uskottiin olleen sen näköisiä 1800 luvulla kun ensimmäisiä fossiileita tutkittiin… ja lentolisko, mikä pudottaa kalaa tai muuta öttiäistä on eräästä kirjasta, en tiedä opuksen nimeä, mutta kyseinen kuva on ollut muissakin videoissa jne. ja kerrottu sen olevan jostain kirjasta ja lopuista saurus kuvista ei saa selvää sitten millään, ja outo ”hyönteis kasvi” saattaa olla suurennos jostain mikrobista tai vastaavasta olennosta.
    eli sälli viilaa katsojia linssiin minkä kerkiää.

  • RP sanoo:

    video ei toimi

  • Ranttali sanoo:

    Varsinainen todellinen aikamatkustus jossain realistisessa aidossa aikapaikkatilassa tuskin mahdollista, mutta kaikki tapahtumat kyllä lähettänevät ympäröivään avaruuteen säteilyä myös valoa nopeammalla tasolla, ja sieltä se siepattavissa sopivilla keinoilla erilaisina heijastumina ilmeisesti ikuisuuteen asti. Samoilla tavoin voidaan ennustaa jossain määrin myös tulevia tapahtumia tietyistä ennusparametreistä.

    Ihmisiä aina kiehtonut täysin jo luonnon kausaliteetin kannaltakin epälooginen ja paradoksaalinen ajatus sekä ajassa matkustamisesta eteen-, että taaksepäin, kuten valtavien avaruuden etäisyyksien ylittäminenkin silmänräpäyksessä ”madonreikien” ja muiden oikoteiden avulla. Lisäksi yhteydenpito kuolleisiin omaisiin ja erilaisiin henki- ja avaruusolentoihin, jopa puhelinlinja taivaaseen, kuten Hollannissa jo käytössä :)!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto