ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Outoja tapauksia Meksikossa

Meksiko on ollut kautta aikojen avaruusolentojen ja ufojen lempipaikka. Raportteja, tapauksia ja videoita tulvii joka vuonna satamalla. Meksiko on myös siitä erikoislaatuinen, että siellä media sekä armeija suhtautuu avaruusolentoihin ja ufoihin avoimesti.

http://www.youtube.com/watch?v=itCXkMkHiyU

PS. Mustekala ennusti viimeisetkin jalkapallopelit oikein! Täysin puhdas sarja kahdeksalla perättäisellä oikealla ennustuksella.

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

8 kommenttia aiheeseen: Outoja tapauksia Meksikossa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Höpönpöpö sanoo:

    Just joo, nää meksikolaiset pätkät on kanssa ihan oma lajinsa…

    Ainoat hiukankin selkeämmin näkyvät kohteet taisivat olla jo liki legendaarisia säähavaintopalloja ja loppuja en kyllä lähtisi ensimmäisenä kuvittelemaan alienaluksiksi. Poliisin tapaus voi sitten olla mitä vaan valehtelemisesta näyttelemiseen.

    Ja olkaa tällä kertaa armollisia; älkää taas kysykö ’miksi joku valehtelisi tai näyttelisi’ moista vaan yrittäkääpä ihan itseksenne pohtia näin ihmisluonnolle vieraan käytöksen mahdollisia motiiveja. Itse keksin lukuisia vaihtoehtoja. En väitä tietäväni niitä kaikkia, enkä varmasti sitä mikä niistä ko. tapauksen mahdollisena motiivina on toiminut. Ellette todellakaan keksi yhtään ehdottaisin hieman tarkistusta omien ’tutkimustenne’ puolueettomuuden suhteen.

  • Kyyrme sanoo:

    Aika epäselvää kyllä oli. Tuo ensimmäinen kertomus, josta oltiin saatu usempi havainto, pisti kyllä vähsen miettimmään. Vaan tuo lentävä humanoidi pisti nauramaan.

  • Doc sanoo:

    Höpönpöpö: Aika monta säähavaintopalloa samalla alueella, miksei ne vaan voi olla UFOja, et sinäkään kaikkea tiedä. Itellä tuli mieleen myös se vaihtoehto, että nuo ovat jotain jenkkien salaisia aluksia, aika paljon sitä rahaa siellä kuitenkin vuosien saatossa syydetty noihin mustiin projekteihin ym.

    Joo, ja olis ihan kiva jos Mexicolaisilla olis varaa laittaa poliisiautoihin videokamerat.

  • Dr.Z sanoo:

    Jos jotain ilmassa olevaa asiaa/esinettä ei voida tunnistaa, on se ufo. Ufo ei myöskään ole synonyymi ”alienialukselle”. Jotain outoa Meksikon ilmatilassa on jokatapauksessa nähty. Vaikka pidän vieraiden älyllisten olentojen vierailuja maapallolla mahdollisena, en silti ala heti väittää kaikkia ufoja avaruusaluksiksi.

    Ja mitä tuon tyypin kuvaukseen hyökänneestä avaruusoliosta tulee, siihen voi olla useita syitä:
    A)Psykoosi/harha(Aivojen toiminta on hyvin monimutkaista ja kyllä ihmisellä voi olla jokin harhoja aiheuttama aivovaurio, mitä ei heti huomata.
    B)Valehtelu saadakseen kuuluisuutta(Ihmiset tekevät paljon saadakseen huomiota)
    C)Todellinen kohtaaminen jonkin tuntemattoman olion kanssa(Ei voida todistaa, etteikö tuo olisi mahdollista)
    D)Huumeiden käytöstä aiheutuneet harhat(Esimerkiksi LSD:n käytöstä voi saada vuosia käytön lopettamisen jälkeen voimakkaita hallusinaatioita)
    E)Altistuminen jollekin harhoja aiheuttavalle myrkylle.
    F)Jotain muuta

  • lohikäärme sanoo:

    en oo nähnyt ufoja 🙂

  • pitsi sanoo:

    🙂

  • totta noi on!!uskokoon ken haluu!!

  • Nakkiville66 sanoo:

    Kyllä mä ainakin oon nähny UFON se oli sella ne pyöreä pallo jossa oli 3 valopalloa kolmion muodossa 😀 mut ei ne alienit vaarallisia ole koska jos ne ois niin ihmisrotu ois tuhottu jo kauan aikaa sitte 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto