FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Keskustelutuokio #1 – Kuunneltava audio

Paranormaali Blogin ensimmäisen virallisen keskustelutuokion audio on nyt kuunneltavissa.

Aiheena keskustelutuokiossa oli maapallon ulkopuolinen elämä ja sen mahdollisuus. Keskustelua myös mahdollisista roduista ja älykkään elämän löytymisen yhteiskunnallisista vaikutuksista.

Skeptikoita tai lähinnä toisen äärilaidan omaavia henkilöitä ei ollut juurikaan paikalla, joka oli ainakin itselleni pienoinen pettymys, sillä olisi ollut kiva kuulla hieman toisenlaistakin näkökulmaa. No ehkä ensi kerralla joku nettiskeptikoihinkin kuuluva uskaltaa ottaa osaa. 🙂

Keskustelijoina äänitteessä kuuluu mm. Souldude, Honkitonki, Zed ja Sirkkup***ele.

Äänitteen voi kuunnella tästä:

Äänitteen lataaminen koneelle onnistuu tästä linkistä. (klikkaa hiiren oikeaa ja valitse ”tallenna koneelle” tms.)

Keskustelu hoitui tinychatin kautta, mutta ensikerralla järjestettävä virallinen keskustelutuokio hoidetaan teknisten syiden takia luultavasti Team Speak -ohjelman kautta.

Tinychatin Paranormaali kanavalle voi tulla toki keskustelemaan vapaasti koska vaan. 🙂

Kiitos kaikille osaanottajille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Keskustelutuokio #1 – Kuunneltava audio

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • souldude sanoo:

  juu u khyllä kuulostaa ääni niin tyhmältä siis oma ääni XDXD

 • Wespa sanoo:

  Ihan normaalilta se kuulostaa. Jos ensimmäisiä kertoja kuuntelee omaa ääntään koneelta tms. niin kyllähän se vähän hassulta aluksi kuulostaa, mutta kyllä siihenkin tottuu. 🙂

  PS. Täytyy kattoa jos jaksan editoida ns. bonusmateriaalin jota on vielä 20 minuuttia virallisen keskustelun jälkeen tallessa. Silloin oli keskustelua vaikka mistä, mm. telekinesiasta ja mitä siinä nyt tuli puhuttua…

 • tepeh sanoo:

  Jos vaan millään jaksat niin laittaisitko yuota ”bonusmateriaalia” tulemaan? Kiitos.

 • solidmage sanoo:

  missasin live shown hyvä että löytyy nauhote.

 • Wespa sanoo:

  Koitan huomiseksi kaivella bonusmateriaalia jos jaksan.
  Seuraavan keskustelun aihetta voipi ehdottaa.

 • souldude sanoo:

  spirits henget haamut ynnämuuta siihen liittyvää 😀

 • SeEd_2012 sanoo:

  maailmanloppu on ollu esil niin paljon et siit sais hyvän keskustelun :)) omia näkemyksiä sun muuta kivaa.

 • T sanoo:

  Oli mielenkiintoista. Täytyy yrittää ensi kerralla kuunnella livenä.

 • lohikäärme sanoo:

  alienit ottaa ihmisistä koekappaleita jolloin tulet tajuttomaksi ja kerrot viranomaisille 😀 SAATAT OLLA TURVASSA SISÄLLÄ 🙂 tai aja 260km/h pakoon 😀

 • lohikäärme sanoo:

  alienit ovat kuin JEDEJÄ 😀

 • Doc sanoo:

  Hyvät jutut oli kyllä teillä, teki mieli monta kertaa kommentoida asioita. 😀

 • kake sanoo:

  Jo ekan viiden minuutin aikana tuli niin valtava kasa tieteellisiä epäkohtia, että en jaksanut kuunnella paljoa enempää. Keskustelu vaikutti olevan samaa luokkaa kuin joidenkin 13-vuotiaiden pissisten tiedettä sivuavat keskustelut. Aiheesta olisi voinut saada ihan mielenkiintoisenkin keskustelun, jos edes joku keskustelijoista olisi oikeasti perehtynyt valtavaan tieteelliseen aineistomäärään jota aiheesta on saatavilla. En kuunnellut käsiteltiinkö asiassa edes sellaisia tieteellisiä projekteja kuin esimerkiksi SETI. Keskustelussa tuskin myöskään mainittiin esimerkiksi Draken yhtälöä. Keskustelun asiapohja vaikutti muotoutuvan lähinnä Hollywood-elokuvista ja hämäristä muistikuvista jostain JIM-tv hömppädokumenteista. Pakko kysyä, että oliko tämä keskustelu joku vitsi vai ihan tosissaan tehty?

 • Wespa sanoo:

  Kiitos kommentistasi. 🙂

  Keskustelu oli aika teoreettisella pohjalla, joka on aika ilmeistä kun puhutaan mahdollisesta maan ulkopuolisesta elämästä ja sen mahdollisuudesta olla olemassa.

  Ensinnäkin on hyvä ilmoittaa epäkohdista. Mitkä olivat näitä tieteellisiä epäkohtia joita keskustelussa oli?

  Toiseksi olisi mukava saada enemmän tieteestä kiinnostuneita mukaan keskusteluun. Jokainen on vapaa ottamaan keskusteluun osaa, on sitten lähtökohta, näkökulma tai tieteen tuntemustaso mikä tahansa. Olet tervetullut seuraavaan keskustelutuokioon.

  Kannattaa myös muistaa, että tiede on ihmisen keksimä ja kehittämä asia, joka kehittyy ja jota korjataan koko ajan. Ehkä maan ulkopuolisella älykkäällä elämällä voisi olla tieteestä vielä eheämpi kuva.

 • Jännä sanoo:

  Toi asia siitä että meidät on luotu ja istutettu tälle planeetalle herättää lisää kysymyksiä jos se on totta niin kuinka alienit ja muut on syntynyt? Jos alienit käski meidän uskoa jumalaan niin onko jumala luonut alienitkin? Ja jos alienit on meidät luonut niin onko jeesuskin alieni? Siinä on mietittävää vähän xD

 • henkkajoomoro sanoo:

  se maailmanloppu olis iha kiva aihe

 • skk sanoo:

  Rakas wesba kuuntele hetki olet tehnyt tästä sivusta mielenkiintoisen täällä vain jaetan ja puhutaan mikää on hyvä tietoisuudelle kaikki voivat olla tietoisuuden ponnahduslauta. mut meidän pitäisi keskittyä ratkaisun. ja huomautan kaikkea , että SANAT: mystikka, UFO, Paranormaali, kummitus, taikausko jne on johdattanut ihmiset harhaan. en tiedä miksi pidätte ufoja ihmellisenä ne on universumin normaalein juttu mitä on olemassa. meillä on maanpällä paljon väärinymmärystä ja me vain asettamme itsellemme rajat. totuus ei tuu mistään ja ihminen ei iknä voi olla vapaa jos seuraa jonkun idealogia tai jonkun auktoritettia jollain astella aina vapaus on riistetty jos seuraa jotakin opittua asiaa. joten näen järkevät tasapainon että totuus tulee yksilötasolla jokaisessa sisällä. mutta kaikki tiedot , kirja, elokuvat voivat olla ponnahduslautoja tietoisuudelle muttei kaikke kaikke totuuden löytämisen. havaittava maailma on sellainen kun se on ja se on aina ollut muttei meidän tarvitse selittä mikä se on. mutta olen avoin mielinen ja avoin sydämminen ja on halua oppia ja olen valmis viisauteen. tässä viellä huonolla enkulla kirjoitettu näin: Most earth-people, laugh at light and love and worship ego, arrogance, greed, and hatred. such a course, leads to self-destruction. -ALAJE- it´s time to change our conscious to reality without ego or judgment.

  Science ”remove” all the religions, when the time is right. And that science is a pure real higest spiritual science, which has nothing to do with any religion, organization, sect, idealogy, superstition, mysticism etc.. . and Its depende about humanity do we allow this. The more we are aware and open heart the faster we going to the reality as like it is. then there is no Judgement or no the ego anymore or its not working that time. at that time humanity see the reality as like it´s.. with his/her eyes, feeling etc.. and don need others to tell them or proof. he/she will be free and he/she will think and feel individualy.

 • skk sanoo:

  tä Unohtui laitta sisäistäkä asia mitä hän sano tarkkasti.. siinä asiat on yksinkertaistettu ja se tuntuu oikealta! siellä keskitytään ratkaisun mikä on tällä hetkällä tärkein asia!

  http://www.youtube.com/user/777alaje

 • Tommy77 sanoo:

  Mä olen sitä mieltä että kyllä se olisi todella tyhmästi ajateltu ettei tuolla jossain olisi elämää koska tämä koko universumi on niin älyttömän iso paikka että me vaan ei voida olla ainoat elävät täällä valtavassa paikassa!Se olisi liian itsekkäästi ajateltukin!!!No joo mutta mä olen lukenut todella paljon kirjallisuutta ufoista yms.sieppauksista jne jne ja minä uskon että täällä maapallollakin on vieraillut muita sivilisaatioita ja vierailee vähän väliä nykyäänkin.Ja mä uskon että hallitukset salailee ihmisiltä vieraitten sivilisaatioiden olemassa olon koska meidänhän sapluunat menisi rikki jos se yhtäkkiä julkistettaisiin meille.Kyllä näin on!Se tulee vielä joskus julki meille ja siihen ei varmastikaan mene kovin kauaa enään.

 • Markku M sanoo:

  onhan sitä elämää ,mutta millä tasolla? tarvitaan vain tähti (aurinko) oikea etäisyys. vesi. on ihmisen elämän elementti. mut jos Ufo jutut. niin täytyy olla et he ovat tuhansia vuosia sitten alottanut elämän ennen meitä..Mut Marssi on nyt tutkittu aika hyvin.. 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *