ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Theta-parantaminen

Onko tässä tulevaisuuden tapa parantaa ihmisiä? Uudenlainen Theta-parannus on saanut ihmisissä aikaan merkittäviä tuloksia, mutta vaatii lisää tutkimusta. Parannuksen periaate nojaa itämaiseen parannukseen, aivoaaltoihin sekä mm. kvanttifysiikkaan.

http://www.youtube.com/watch?v=utE9bCnMWJs

http://www.youtube.com/watch?v=_EibwlNQKiU

Lisää videoita aiheen tiimoilta löytyy YouTubesta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

29 kommenttia aiheeseen: Theta-parantaminen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • 555+111 sanoo:

    No ei paha, kun on kerran noinkin halpaa jos kerran syövät paranee ja sillai…

    Complete Series available for $93.99
    -Includes Vianna Stibals’s series of 3 books to learn ThetaHealing
    -ThetaHealing Go Up and Seek God and Go Up and Work With God Revised and Expanded

    -Advanced ThetaHealing All That Is

    -ThetaHealing Disease and Disorder

    Toi on jotenkin uskottavaa kun sekotetaan jumala ja raha

    PS. TV-shopissa on myös jotain kapseleita joilla niinku laihtuu tai jotain. Oottehan te nähny ne ennen ja jälkeen kuvat. Sit siellä oli sitä ainetta millä kaljukin saa tuuhean tukan, joo-o, sitähän haastateltiin siinä…

  • 555+111 sanoo:

    Ai niin jos jotain kiinnostaa luennot ja kurssit niin hintahaarukka on tossa 250- 1500 taalan hujakoilla per kurssi, riippuen paikasta.

  • Pete sanoo:

    Ei se että jokin maksaa tee siitä automaattisesti huijausta.

    Ihmisillä on jostain kumman syystä se asenne että kaiken henkisen pitäisi olla ilmaista. Tai jos joku henkilö auttaa ihmisiä ja ottaa siitä rahaa niin hän on automaattisesti huijari. Eiväthän lääkäritkään tee työtä ilmaiseksi, tai putkimiehet tai edes papit. Kyllä täällä vaan on pakko ottaa tekemisistään rahaa jos meinaa elää. Teki sitten kuinka hyvää työtä tahansa.

    Theta healing toimii aivan varmasti. Mutta niin toimii moni muukin energiahoitomuoto. Tiedän koska olen opiskellut kyseistä alaa viimeiset 9 vuotta joten tiedän mistä puhun. Ja monia hoitomenetelmiä pystyy opettelemaan ilmaiseksi tai pelkän kirjan hinnalla jos kiinnostaa oikeasti ottaa selvää näistä asioista.

    Mutta varoituksen sana.. jos näistä lähtee ottamaan itse selvää niin voi käydä kuten Liisalle ihmemaassa.. kuinka syvälle kaninkoloon olet valmis tippumaan.. 🙂

  • Trolo sanoo:

    @Pete

    Missä voi opiskella energiahoitoalaa?

  • Entity sanoo:

    Valitettavasti on myös hyvin paljon puoskareita, joiden hoidot ainoastaan keventävät niiden saajan kukkaroa. Rahaa saa ottaa tekemästään työstä, mutta jos esimerkiksi theta-hoitojen tarve syntyy pelkästään niiden tarjoajan markkinoinnista, on jossain vikaa.

    Kurssit myös ylihinnoitellaan yleensä reippaasti. Esimerkiksi ammatti-ihmisen pitämä työturvallisuuskurssi, jonka käytyään voi työskennellä rakennuksilla ja tienata selvää rahaa, maksaa vain vaivaiset 100 €. Astraalikehonrakennuskurssi, jolla opit että tarvitset uusia kursseja, joilla ihmeitä tapahtuu varmasti, maksavat helposti satoja tai räikeimmillään jopa tuhansia euroja. Eikä niiden kävijä ole yhtään lähempänä todellisia mysteerejä tai salattua tietoa kuin ilman niitä oli.

    Mikäli on tosiaan niin, että salatieto on kulkenut siihen vihityiltä mestareilta oppilaille satojentuhansien vuosien ajan, se tuskin on kenenkään myytävissä tai ostettavissa.

  • 555+111 sanoo:

    Pete: Theta healing toimii aivan varmasti

    Ihmettelen minkä takia autoliikkeet eivät lähetä mekaanikkojaan näille kursseille, sillä HOIDON keksijän mukaan tällä hoitomuodolla voi korjata myös ruttaantuneita autoja, niinkuin hän itse teki, Jumalan avulla tietenkin.
    Unohtamatta tietysti teleportaatiota, joka niinikään kuuluu tähän THETA
    HEALINGIIN. Siinä meni matkustusmisongelmat. Sään hallitseminen ei myöskään ole THETA
    HEALIRILLE ongelma, kun sitä voi vaihdella mielensä mukaan. Odottakaa vain, tätä myydään kohta tarjouksissa: OPETTELE PARANTAMAAN SYÖPÄ, EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI! NYT MUKAAN MYÖS AUTONKORJAUSRUKOUS!!!

  • Pete sanoo:

    Suomessa en tiedä mitään laitosta missä alaa voisi opiskella. Ulkomailla tietääkseni pystyy opiskelemaan.

    Mutta siis ei tosiaankaan tartte lähteä ulkomaille koska energiahoitoja voi opetella itse. Niiden tekemiseen ei tarvita tarkkoja anatomian tietoja koska käytetään energiaa joka ”tietää” mitä pitää hoitaa. Eli hyvin vähällä opettelulla pystyy jo tekemään tehokkaita hoitoja. Nämä ovatkin sellaisia asioita mitä pitäisi opettaa jo ala-asteella jotta jokainen pystyisi hoitamaan itseään ja muita perhepiirissä.

    Mut tuo on huonoa bisnestä lääkefirmoille kun silloin lääkkeiden käyttö vähenisi hurjasti kun ihmiset osaisivat hoitaa itse itsensä. Ehkä se on yksi syy miksi näistä ei puhuta laajemmin tai positiivisemmassa valossa.

    No mut toi on jo sitten toinen juttu..

  • kotkaaa sanoo:

    Puoskarilakia pitäisi enemmän kiristää. Helppouskoisia on helppo naruttaa. Tälläinen pseudotiede on naurettavaa. Huvittavaa on huomata kuinka nämä pseudotieteilijät käyttävät ”hyödyksi” tieteellisiä ilmiöitä kuten tässä tapauksessa kvanttifysiikkaa tukena omalle toiminnalleen.

  • Dr.Z sanoo:

    En usko hetkeäkään. Koittavat vaan viedä hyväuskoisten rahat.

  • Huttu sanoo:

    Joo nimenomaan käyttävät hienoja sanoja ja termejä kuten kvanttifysiikka mutta tuskin edes ymmärtävät kyseisestä aiheesta mitään.

    Mielestäni ei ole mitään vastenmielisempaa kuin kaupitella ihmisille väärää toivoa parantumisesta, esim. syövästä. Joku thetahealernainen myy tietämättömälle syöpäpotilaalle 200 dollarin paketin jolla tämä voisi parantua, pahimmassa tapauksessa uhri jättää ne oikeat hoidot kokeilematta ja menettää sen mahdollisuuden uuteen alkuun.

    Ei #¤%%% et laittaa vihaksi tollaset. Luotan kyllä lääkkeisiin ennemmin kuin tuollaisiin huijauksiin. Pitäisikö ihan mielenkiinnosta ostaa jotain joku homeopatia tai tollanen thetapaketti ja testata töissä antibiootin ja thetapaketin tehoa vaikka tuberkuloosi-bakteeriin? Kumpi tehoaa mitä veikkaatte?

    Sain kerran otettua hihasta kiinni sellaista magneettikorukauppiasta kun väitti naama hymyssä että hänen magneettisauva puhdistaa veden, poistaa jopa bakteerit. Tarjouduin kaikkien edessä testauttamaan tämän väitteen mutta ei tyttö suostunut 😀
    Olis ollu helppo testi suorittaa, kaksi putkea, molemmissa samaa bakteeria, vaikka ihan perus staffaria jota on jokaisen iholla, toiseen putkeen magneettisauva, toiseen ei ja seuraavana päivänä viljellään ja katsotaan kasvu ja verrataan tuloksia. Ei uskaltanu, ei ollu luottoa omaan tuotteeseen 😀

  • Jarppi sanoo:

    Jos nuo kyseiset hoitomuodot olisivat luotettavia ja toimivia olisivat varmasti yleisemmässä käytössä. Kai rahat saa takaisin jos ei toimikaan? Onhan ne oikeatkin lääkärit vastuussa potilaittensa hoidosta ja todella kusessa jos pahoja virheitä tekevät. Niin, että minkähänlaisen takuun tähän hoitoon voi saada. Ja nuo muutamat yksittäistapaukset eivät oikein vakuuta. Selittämättömiä ihmeparantumisiahan tapahtuu ilman mitää theta-hörhöjäkään. Jos on ns. ”puhtaat jauhot pussissa” niin missä ne viralliset rekisteröidyt ja sairaanhoitolakia noudattavat hoitolat ovat ja todisteet siitä että tämä toimii?

  • saagon sanoo:

    Olen itse parantanut itseni meditoimalla ja hyvällä energialla. Jokainen kykenee siihen, niin itsen kohdalla kuin muihin suunnatulla parannuksella. Lukekaa sellasta aikakausikirjaa kuin uusi safiiri 2/2010 siinä on paljon asiaa tästä partamisesta.

  • Hartsa sanoo:

    Ei ne sairaalassakaan ”anna rahoja takasin” vaikka lusikan heittäisi nurkkaan. Eikös siellä lähinnä heitetä joku selviytymisprosentti operaatioihin ja se on sitten matematiikan vika jos käy huonosti.. ei suinkaan hoidon tehottomuutta tai kenties hoitovirhe. Tuurilla siis seilaavat sielläkin.

    Ja sama lääkkeissäkin, sivuvaikutuksia on yleensä niin pitkä lista, että itse ”hoito” on käytännössä vain yksi mahdollinen sivuvaikutus. Nappi suuhun ja lottokone käyntiin.

    Saattaisivat jopa vinoon katsoa jos rahat takaisin takuuta rupeisi kyselemään sairaalassa ennen operaatiota, tai apteekissa ennen lääkkeiden ostoa.

  • Pete sanoo:

    ”Jos nuo kyseiset hoitomuodot olisivat luotettavia ja toimivia olisivat varmasti yleisemmässä käytössä.”

    Niinhän sitä äkkiä luulisi.

    Mutta katsokaa nyt vaikka näitä kommentteja mitä tännekin on tullut. Asenne on yleisesti se että nämä eivät toimi ja koko homma on huijausta. Sama asenne on valitettavasti myös tieteen piirissä suurimmaksi osaksi joten näitä ei aleta siksi edes tutkia. No onneksi jotain tutkimustuloksia jo on näiden puolesta, onneksi on olemassa muutamia avomielisiä tutkijoita.

    Mutta siis jos joku on päättänyt päässään että ”tuo ei ole totta” niin hän ei edes ota asioista selvää ja asian todellinen luonne ei tule esille. Tuo on syy miksi näistä ei tiedetä laajemmin ja se on tosi sääli.

  • 555+111 sanoo:

    Käykääpä tuolla ja lukekaa: http://www.thetahealing.com/index.html
    Jos sen jälkeen vielä kirkkain silmin väitää että tämä ei ole kus***sta, niin on aika theta healata oma pää ja toivoa että KAIKEN LUOJAN MITÄ ON-rakkaus tervehdyttää.

    PS. Löysin vähän hintaa millä pääsee theta healeriksi, vaivaiset 20000$
    mutta sehän maksaa itsensä takaisin kun thetalla voi fiksata mitä tahansa….

  • Wespa sanoo:

    Ihan vertailun vuoksi, mitä lääkärin koulutus kustantaa USA:ssa?

  • Hartsa sanoo:

    Wikianswerssin mukaan:

    ”it costs close to $300,000 to get an education as a doctor.”

    Mutta eipä sillä, jos 20 tonnia maksaa tuo thetajuttu, niin kyllähän se sieltä kalliimmasta päästä on, mitä vastaan tullut. Kirjan/parin hinnalla voi itseopiskeluna harjoitella jonkun muun vastaavan hoitomuodon, vaikka toki varmasti helpompi ja nopeampi oppia kunnon opettajalta jutut.

  • Huttu sanoo:

    Wespa, arviolta noin 150000 – 200000 dollaria.

    Noh ei oo multa pois jos joku tyhmyyksissään uskoo tälläseen skeidaan. Ihminen paranee kuitenkin melkein mistä vain itsessään ajan kuluessa, jos meditoit ja flunssa menee ohi muutamassa päivässä ei se tee thetaparannuksesta totta 😉

    Tiede ei tutki tätä koska tässä ei ole mitään tutkittavaa. Hyväuskoisten koijaamista tämä on.

  • Hartsa sanoo:

    En nyt tiedä onko se tyhmyyksissään uskomista, jos avoimin mielin kokeilee hommaa ja tekee johtopäätökset tulosten perusteella. Joku voisi jopa sanoa että ehkä onkin harkitsematonta tyrmätä uusi (tai erittäin vanha) idea tutkimatta tai antamatta sille mahdollisuutta.. mutta se nyt on jokaisen henkilökohtainen valinta.

    Kovasti nämä ovat enemmän ja enemmän esille tulleet viime aikoina, saahan nähdä mikä on suhtautuminen muutaman vuoden päästä. Pitäähän se pilkkaus- ja vastustusvaihe olla jossain välissä.. 😉

  • 555+111 sanoo:

    SIIS TÄH! TEISTÄ SIIS OSA USKOO ETTÄ TÄLLÄ THETALLA PARANNELLAAN SYÖPÄÄ, KORJAILLAAN AUTOJA, MUUTELLAAN SÄÄTÄ, JA TELEPORTOIDAAN…
    TÄMÄ KAIKKI ON HOIDON KEHITTÄJÄN VIANNA STIBALIN SUUSTA.

    OIKEESTI!!!

  • mkn sanoo:

    Sen ainaki tiiän et ääniaallot vaikuttaa ihmisen aivoihin ja varsinki theta aalto 😀 itse pääsen aika syvään meditaatioon noilla aalloilla 😀 välillä tosin keskittyminen herpaantuu ja asiasta ei tuu mitää 😀

  • Huttu sanoo:

    Suhtautuminen tähän muutaman vuoden päästä ei ole muuttunut mihinkään, toki on aina hyväuskoisia ituhippejä jotka menevät lankaan, mutta valtaväestö osaa kuitenkin ajatella omilla aivoillaan eikä lähde tuollaisiin rahastushuijauksiin mukaan.

    Fakta silti on että moderni lääketiede pelastaa enemmän ihmishenkiä ja parantaa taudeista kuin mikään thetaparannus tulee koskaan parantamaan. Pelkkää kallista placeboa 🙂 Toi eukko tekee ainakin hyvää tiliä.

  • Hartsa sanoo:

    Noh hyvä tietää että meillä on täällä ihan ennustaja tiedepiirinkin puolelta. Sinulta voikin sitten kysellä tulevaisuuden näkymiä askarruttavien asioiden kanssa 🙂

  • mkn sanoo:

    Moderni lääketiede esim. syöpä kasvaimen poistoon ja muihin leikkauksiin on ihan ok mut esim. mielen ongelmiin moderni lääketiede on huono juttu! siin ollaan kaukana ”parannuksesta” ihmisille työnnetään vaa kemikaaleja vuodesta toiseen ja ihmetellään miks mielen terveys potilailla on esim. liikalihavuutta ja eikä lääkkeet auta… Mua masentaa paljon mut ainut mikä auttaa on luonnon omat yrtit…luonnosta löytyy kaikki mielen ongelmiin… kemikaalit vaa tuhoo sun elimistöö… monet varmasti tietää mistä mä puhun.. monet menee vaa liian pitkälle näissä yrteissä ja se on suomessa kiellettyä joten en suosittele vaa kerron faktaa omasta kokemuksesta 😀 mutta aina ei tartte ees yrttejä vaa pelkkä raitis ilmaki ja luonnossa hengailu voi auttaa 😉

  • 555+111 sanoo:

    Wespa:
    lokakuu 28, 2010 16:43

    Ihan vertailun vuoksi, mitä lääkärin koulutus kustantaa USA:ssa?

    Ihan vaan kysyäkseni, miten voit ees vertailla lääkärin koulutusta ja tämmöistä thetahealeria.
    Sama kun vertailis hovioikeuden tuomaria lätkätuomariin.

  • mörökölli sanoo:

    Mikähän siinä on, että ihmisten keskimääräinen elinikä on lähtenyt nousuun vasta teollistumisen ajoista lähtien. Jos tällaaset hoitomuodot ois oikeasti toimivia olisi näin käynyt jo 10 000 ekr. Mitä on muuten ohimennen kvanttifysiikka ja aivoaallot? Perusteet näistä omin sanoin, kiitos.

  • Mikael sanoo:

    Uskon, että Theta parannuksessa on hyvää asiaa mukana (varsinkin uskomuksien merkitys, muscle testing, aivoaallot), mutta en oikeasti suosittele ketään ryhtymään tuohon.

    Mitä olen lukenut, vaikuttaa vahvasti kultille ja huijaukselle:

    http://www.thetahealingtechnique.com/

    http://www.thetahealing-unmasked.com/

    Nuo kannattaa lukea ennen kuin edes harkitsee kurssien käymistä. Hyvät asiat saattavat olla kopioitu muista lähteistä.

    Aina kannattaa olla terveen kriittinen ja terveen avoin.

  • kotkaaa sanoo:

    ”Olen itse parantanut itseni meditoimalla ja hyvällä energialla. Jokainen kykenee siihen, niin itsen kohdalla kuin muihin suunnatulla parannuksella. Lukekaa sellasta aikakausikirjaa kuin uusi safiiri 2/2010 siinä on paljon asiaa tästä partamisesta.”

    Meditoimisella ei ole mitään tekemistä huuhaa tieteen kanssa. Tuskinpa meditoimalla pystyt nujetamaan syöpää, ehkä korkeintaa hidastamaan ja parantamaan vastaanotto kykyä kohtaamaan kuoleman!

  • draven sanoo:

    Ärsyttää muuten kohtalaisesti se tapa, millä fysiikasta mitään tietämättömät ihmiset mainitsevat markkinointipuheissaan kvanttifysiikan. Halpa temppu, koska harva ihminen siitä mitään tietää, ja jonka periaatteiden selittäminen pseudotieteellisellä jargonialla omaa liirumlaarumia tukevaksi on hyvin helppoa, jopa jo kulunutta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto