ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Wikileaks-tiedoissa viittauksia ufoihin

Wikileaksin perustaja Julian Assangen mukaan vuodetuissa asiakirjoissa on myös tietoja ufoista. Kyseisiä raportteja ei ole julkaistu. Julian kertoo saaneensa myös tappouhkauksia ja syyttää niistä epäsuorasti Yhdysvaltoja.

Asia tuli ilmi Guardian-lehden verkkosivuilla, jossa Julian Assange vastasi kysymyksiin.

Lähde: iltalehti.fi

Kiitos vinkistä Janille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

61 kommenttia aiheeseen: Wikileaks-tiedoissa viittauksia ufoihin

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • totuutta ei saa myöntää!!

  • jatu sanoo:

    No niin, nyt täytyy sanoa se perinteinen ”Mitäs minä sanoin” Parhaat raportit tulevat viimeisenä 😉 Pitää vaan toivoa, että Julian ei menetä henkeään missään vaiheessa. Muuten ollaan taas seuravat 2000 vuotta raamatun varassa…Hui kamala!

  • Masterpiece sanoo:

    Huhhuh, nyt vähän jänskättää, että tapetaanko Julian ja koko Wikileaksin poppoo ennen kuin raportit ehditään julkaista.

  • kabanossi sanoo:

    piti kans vinkatat tästä uutisesta, mutta jani kerkesi nopeammin. vaikka mitäs turhia wespalle mitään vinkkailla, kun vinkkauksia ei julkaista ja vastauksia ei tule ikinä. myöskään kiitoksia ei ole koskaan näkynyt, vaikka saman linkin olen pistänytkin. ehkei kannata vinkata, osaahan wespa itsekin lukea il ja is sivuja niin ei tarvitse lukea enää vinkkejä.

    ainiin, kerran tuli kiitostakin että jaksoi vaivautua PB sivuille vinkkaamaan ja jeesaamaan wespaa pitämään sivuja pystyssä, mutta sekin kuittailun jälkeen..

    joulut!

  • Jaapi sanoo:

    Kai te ymmärrätte että UFO:lla viitataan muuhunkin kuin maapallon ulkopuolelta peräisin olevaan liihottavaan tavaraan. Ilmatilaloukkauksista ja vakoilyepäilyistä tässä on mitä luultavimmin kyse. Ja näitä tapauksia on esim. suomen puolustusvoimilla joitakin. Turha innostua, sillä tämä nyt ei tuo varmaan mitään jännittävää tietoa, eikä todellakaan todista mitään!!!

  • Masterpiece sanoo:

    Mitäs jos siinä onkin juuri sitä, mitä täällä odotetaan?

  • lownrgy sanoo:

    ai että ufo-disclosure-jänskättääkö?!!

  • Masterpiece sanoo:

    Siis öh… Ai että täysin vierasta kieltä opitaan lukemaan pelkästään tulkitsemalla symboleita? Älä nyt hulluja höpötä.

  • Soulreaper sanoo:

    Uskon että sieltä tulee niinkin mulistava paljastus, että mitään ufoja ei ole koskaan maapallolla käynyt.

  • Hexa^ sanoo:

    no ei juma on ne ufot totta ja on sekin totta että maailmassa hjallitsee suuri salaliitto ja vielä sekin että 99.9% ihmisistä on lampaita aitauksessa! ja jos yksi lammas yrittää pois orjuudesta ei se tule onnistumaan mutta jos melkein kaikki tahtovat lampaiden omistaja joutuu lakkauttamaan toimintansa kannattamattomana.

  • Soulreaper sanoo:

    Suurin salaliitto vallitsee vaan ihmisten pään sisällä.

  • Hexa^ sanoo:

    Soulreaper no kyllä asia niin on että tässä maailmassa totuutta ei saa ilmi antaa Vai kehtaatko väittää vastaan

  • Hexa^ sanoo:

    Soulreaper: olet ilmeisesti mainio esimerkki tämän sekavuuden tuotoksesta, ja vastahakoisuuden ajattelu ja vääryyksien ja syiden pohtiminen on lakannut ja olet monien muiden tavoin hypännyt jonon jatkoksi kulkemaan kohti tulevaisuutta antaa mennä vaan” ..

  • Hexa^ sanoo:

    luuletteko että valta osa ihmisistä jaksaa vuodesta toiseen yrittää parantaa asioita, kuin niistä tehdään kaikin tavoin niin vaikeasti muutettavia ja kaiken tämän salailun ja etuuksien ajattelun keskellä ihmiset ei enään jaksa
    jos muutosta lähdettäisiin tekemään niin siihen tarvittaisiin niin monen ihmisen tuki että sehän taitaa olla mahdotonta sillä olemme tulleet jo liian pitkälle.

  • Huttu sanoo:

    No en hirveästi juhlis vielä, noi ufo-jutut voi olla tosiaan ihan mitä vain ilmatilaloukkauksista lentäviin muovipusseihin. Hienoahan se tosin olis jos jotain oikeasti konkreettista paljastuisi, mutta vähän epäilen.

    Tähän mennessä ei olla oikee tultu hullua hurskaammaksi, no okei me tiedetään että Putin on alfauros.

  • Soulreaper sanoo:

    Toki minä tiedän ettei meille tavantallaajille kerrota läheskään kaikkea ja kannatan kyllä wikileaksin kaltaista toimintaa täysin, mutta on on myös hyvä tietää tosiasiat. Ilman salailua asiat eivät vain toimi, joten pyrin olla asettumatta näissä asioissa puolelle tai toiselle vaan suhtaudun kaikkeen kriittisesti ja pidän mielessä faktat.

  • Naamari sanoo:

    Hexa näyttää nielleen urbaanit nettimyytit oikeen kunnolla. Tuleva viittaus liittyy ilmeisimmin juuri vakoiluun ja tunnistamatta jääneisiin kohteisiin taivaalla, joita viranomaiset ovat raportoineet. Nehän ei tietenkään ole todiste ulkopuolisen älyn vierailusta.

    Urbaanit myytit, salaliittoteoriat, ufokokemukset ja muut tämän tyyliset jutut ovat hyvää viihdettä, mutta ikävä kyllä se arkisin selitys tuppaa olemaan se oikea.

    Ottaisin kovasti happea, ennen kuin lähtisin hehkuttamaan Assangen julkaisuilla. Juuri tällä viikollahan tapahtui yksi hyvä esimerkki tällaisesta tapauksesta Nasan taholta.

    Kiihkeimmät ufouskovaiset luulivat uutisen liittyvän ulkopuoliseen älyyn, mutta uutinen koskikin ”vain” maapallolta löytynyttä myrkkymikrobielämää. Assangen julkistus tulee olemaan tätäkin tylsempi uutinen – uskokaa pois.

  • Hexa^ sanoo:

    ja sekin on ihan läpi sormien katsottavaa että amerikka tätä varten satsasin mittavan työryhmän tämän asian parissa työskentelyyn pentagonissa että kyllä sieltä niitä pahempia julkaisuita saadaan tarvittaessa pois jos niin halutaan..

  • Hexa^ sanoo:

    ja vielä lisättäköön että ennenkuin mjuuri mitään mittavaa edes julki tuli, saman tien raiskaus syyte odottaa ja tämä se on 100% valhetta. siis siinä on vain malli miten amerikka halutessaan käyttää kusetus voimaansa..ja oman edun ajamista nopeasti

  • jatu sanoo:

    Olen samoilla linjoilla Hexan kanssa. Kyllä salaliittoteoriat on tätä aikaa ja ihan todellisia.
    On hellyttävää lapsen uskoa, uskoa jotain muuta.

  • Soulreaper sanoo:

    Sinällään aika huvittava kommentti Jatu, sillä kaikki salaliittoteoriat perustuvat pelkästään uskolle ja järjettömille väitteille.

  • afvhb sanoo:

    ^Minulla on salaliittoteoria, jonka mukaan Ufoja (vierailta planeetoilta) ei ole. Tämä perustuu siis ainoastaan uskolle ja järjettömälle väitteelle?

  • jatu sanoo:

    Ei salaliittoteoriat perustu pelkkään uskoon ja väitteisiin.
    Onhan niitä salaliittoteorioita paljastettu vaikka kuinka monta.

    Kyllähän meistä jokaisen pitäisi tietää millainen valtio USA tai rajanaapurimme on? Pelkkää salaliittoa koko porukat. Tietoa annetaan vaan sen verran kuin siitä itse hyödytään, eikä joudu mistään vastuuseen.

  • kosmospoliisi sanoo:

    Niin, eihän esim tuhansia vuosia vanhat luolamaalaukset joita löytyy jokapuolelta maapalloa, ja joissa on SAMANLAISIA kuvia, tietenkään kelpaa minkäänlaiseksi todisteeksi tämänpäivän pitkätukkahipille joka jäytää purkkaa naamassa ja kuuntelee teknoa korvat kuumana.

    Ei logiikka sano mitään kun eri puolilla maapalloa porukka näkee samat tyypit lentelemässä?Eri sivilisaatiot, samat lentelijät.

    Piri reisin kartta, lasiseinäiset luolastot maan alla jotka jatkuvat kilometrikaupalla, rakennelmat joita ei edes tämän päivän nostokurjilla saada rakennettua, yms, eihän ne kelpaa minkäänlaiseksi todisteeksi, eihän..

    Jos matti niminen uffosetä laskeutuisi turun torille nimmareita jakamaan, olisi varmaan nämä samat kirjoittelijat vieläkin wespan sivulla kieltämässä koko laskeutumisen. Suokaasua joka on leijunut indokiinasta turkuun, tietty! Tai sitten kuunvalon heijastuma turkulaisesta juopon kaljusta torilla!

    Seli seli.

    Koko turvallinen maailmankuva järkkyy jos maapallon ulkopuolella on elämää, menee corn flakesit väärään kurkkuun ja sehän ei käy.

    Turvallisinta on vain kieltää koko juttu viimeiseen asti, ettei oma maailmankuva muutu pelottavaksi.

  • jatu sanoo:

    Aivan totta. Itsekkään pahemmin historiaa osaamatta, pystyn kyllä sanomaan luolamaalauksista ja kaiverruksista ettei kaikki ole ihan tältä planeetalta.

    Samoin osa rakennuksista, miten niitä on voitu tehdä siihen aikaan kun tänä päivänäkin tekeminen tuottaisi vaikeuksia.

    Luin kerran kuvien kera, miten Perussa oli kalliosta otettu parimetriä pitkä ja metrin verran korkea yhtenäinen pala irti, syvyyttä palalla oli metri. Pala oli nostetu siihen viereen?
    Siinäpä insinööreille miettimistä miten saada parinkuution pala irti kallion kyljestä?

  • Huttu sanoo:

    Onhan noita ohjelmia paljon tullut katottua missä porukat yrittää jäljentää vanhan ajan rakennustekniikoita, ja ihan onnistuneesti vielä. Se on aina niin helppoa kotisohvalta vaan sanoa että ei toi ole mahdollista, ei ihmismieli voi olla niin kekseliäs että olisivat saaneet kivenmurikat siirrettyä paikasta A paikkaan B, ei kyllä se niin että ainoastaan avaruudesta tulleet olennot ovat siirtäneet ne kivet noille ihmisille, se on ainut looginen vaihtoehto..

    Ja mitä tulee Assangeen, niin en ota kantaa hänen raiskaussyytteisiin. Mistä me tiedämme ettei hän oikeasti ole syyllistynyt johonkin tuollaiseen ja yrittää päästä pälkähästä vetoamalla USAn haluun mustamaalata häntä?

    Mutta tietty Jenkit haluavat kaverin oikeuden eteen kun tämä eturivissä on vuotamassa salaiseksi luokiteltuja dokumentteja jotka siis on hankittu laittomasti.

    Ja mitä tulee kosmopoliisin varsin hölmöön yleistämiseen, kyse ei ole siitä että oma maailma menisi sekaisin jos avaruusalus nyt päättäisi vaikka laskeutua Turun torille, jos näin kävisi niin sehän olisi hienoa.
    Ja oletko kenties paljonkin tutkinut luolamaalauksia ja ihmisiä jotka kyseiset maalaukset ovat tehneet? Oletko varma että niissä oikeasti kuvataan avaruusolentoja? Oletko perillä näiden muinaisten ihmisten elämänkatsomuksesta, taiteesta ja kuvioiden todellisesta symbolisesta merkityksestä?

    Taas kerran on helppoa istua vaikka vanhempiensa kellarissa tietokoneen edessä ja päteä asioilla joista ei oikeasti tiedä yhtään mitään. Eri asia tietty jos sinulla sattuu olemaan vaikka FT muinaishistoriasta tai vastaavasta, mutta vähän epäilen että ei ole.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Hohhoijaa, itsekin pahemmin historiaa osaavana, voinen todeta, että Kosmospoliisin jutut ovat klassista huuhaata kaikki tyyni. Ja mitään ulkopuolista älyä tai energiaa ei minkäänmoisiin maanpallolta löydettyihin rakennelmiin liity. Todisteet löytyvät niitä oikeasti kaipaaville kyllä jos luku- ja kirjoitustaidon on omaksunut.

  • Hexa^ sanoo:

    Huttu: Höpönpöpö: siinä on kyl molemmat semmosia ettei niiden kansa jaksa ruveta väittelemään, faktat on tänne keskusteluihin aikasemmin ladeltu ja sekin taitaa olla todistettu että mitta suhteet ovat aivan eri luokkaa nyky testeissa kuin mitä yhdenkin rakennelman perustukset edes oli.

  • Nexeon sanoo:

    Kovasti 2000 luvulla ollaan puhuttu ”globalisoitumisesta” jossa pienimmätkin maat alkavat erottua kartalta, itse näen tämän juuri päinvastaisena reaktiona. Mielestäni maailma jakaantuu yhä enemmän osiin jossa pienimmätkin maat isompien maiden joukossa ajattelevat vain omaa etuaan. Uskokaa mitä tahdotte, mutta poliitiikka on täyttä p***aa ja ku***usta ja me tavalliset kansalaiset ollaan niitä kusetuksen kohteita.

    En vieläkään usko, että maapallon asukkaat olisivat oikeasti kohdanneet pallomme ulkopuolista elämää, etenkään älyllistä sellaista. Olen kuitenkin 100% varma että sellaista on tuolla universumissa, en vain voi todistaa sitä mitenkään 🙂

    Joten JOS maapallon ulkopuolista elämää olisi tavattu maapallolla tuntemattomien lentävien objektien muodossa, miksi tämänkaltaista tietoa tarvitsisi kansalaisilta verhota? Mitä nyt olen tässä vuosien varrella tulkinnut, suurin osa ihmisistä eivät tunnu pelkäävän vaan päinvastoin ovat valmiita ottamaan tämänkin kaltaisen tiedon ilomielin vastaan. Varmasti pallomme ”suurmiehet” ja naiset 🙂 kuitenkin hakevat tämänkin kaltaisesta asiasta niitä ”omia etuja”. Kyllähän noita teorioita ollaan kuultu vuosien varrella lukuisia esim. kuinka armeija käyttää tänäkin päivänä alien teknologiaa ja kehittelee niistä omia versioita/kopioita ja aseistusmielessä. Mistä sitä ikinä tietää, asia voi olla täysin totta, mutta ihan yhtä hyvin täyttä p***aa. Mistä me tietäisimme? Olemme kuitenkin vain tavallisia kansalaisia joita jatkuvasti ku***etaan.

    Salaliittoateoriat eivät enää ole teorioita, vaan täysin totta. Salaliittoja on jatkuvasti olemassa ympäri maapalloa, jopa valtion sisällä. Esim. onko kukaan koskaan ajatellut, että pallomme ”suurihmiset” eivät käytä meidän internettiä lainkaan vaan heillä on oma sisäinen internetti suoralla satelliitti yhteydellä, nopeuksilla johon kuitulaajakaistamme verrattuna on aivan lastenleikkiä ja johon me emme mitenkään voi päästä käsiksi?

    Olemme vain lampaita aitauksessa, kuten tuossa joku jo aikaisemmin mainitsi…

  • Soulreaper sanoo:

    ”faktat on tänne keskusteluihin aikasemmin ladeltu”

    Tarkoitat kai teidän omat johtopäätökset?

  • Huttu sanoo:

    Niin todelakin, faktoja tässä keskustelussa ei varmaan ole kenelläkään, Hexan omia johtopäätöksiä enemmänkin 🙂 Johtopäätökset jotka ovat vedetty tietämättömyydestä ovat todella huteralla pohjalla ihan missä väittelyssä vain, ihan tiedoksi teille.

    Ennen kuin tiedätte varmasti kivikauden asukkaiden historiasta, taiteesta ja yleisestä elämänkatsomuksesta, on ihan turha keulia sillä ”faktalla” että luolamaalaukset kuvaisivat avaruusolentoja. Itseasiassa todella moniin maalauksiin, taideteoksiin ja luolamaalauksiin on löytynyt ihan pätevä selitys kun on alettu tutkimaan sen ajan historiallisia tapahtumia tai vaikka symbolisia merkityksiä.

    Vaikka se kuuluisa egyptiläinen hieroglyfi jossa mukamas oli helikopteria ja avaruusalusta kuvattu, historiasta paljastui sellainen asia että usein vanhojen hieroglyfien päälle kaiverrettiin uusia.

  • jatu sanoo:

    Tuossa on isoin tähän mennessä paljastettu salaliitto:
    http://fi.wikipedia.org/wiki/Watergate-skandaali

    Tuotakaan salaliittoa ei olisi ikänä plajastettu, jos ihmiset olisivat kulkeneet laput silmillä, luottaen auktoritettiin.

    Sama koskee viittauksia historian lentäviin esineisiin, hahmoihin joilla on selvästi kypärä päässä. Viljapelto kuviotym ym.. Pitää olla mieli avoimena näissä asioissa. kuitenkin kannattaa muistaa järkevä skeptisyys.
    Huijjareita ja kaiken maailman yrittäjiä riittää.

  • jatu sanoo:
  • jatu sanoo:

    No niin, kun vauhtiin päästiin niin tässä todella hyvä linkki keskusteluun:
    http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=172484&tstart=0

  • jatu sanoo:

    Tämä linkki pistää ihmettelemään, miksi kaveri on saamassa elinkautista jos UFO tiedostoja ei ole olemassa. Tai mitään salattavaa ei ole? Mistä se tuomio tulee? Tyhjästäkö?

    http://www.findance.com/uutiset/12643/kohuttu-ufo-hakkeri-kertoo-haastattelussa-loydoistaan

  • Hexa^ sanoo:

    Huttu: se jaksaa painaa, no helpotukseksi voin sanoa, että prosentit on puolellani ja tiedän mitä vihjailen.

  • Huttu sanoo:

    No sanotaanhan se jo tuossa uutisessa mistä se saa sen tuomion… Kaverihan tunkeutui NASAn ja Yhdysvaltain puolustusvoimien tietokoneille. Ne on vakavia rikoksia tietääkseni.

    Ja wikileaks ei muuten ole paljastanut tuollaista tietoa että Roswellin UFO olisi totta, linkin laittajakin mainitsee että se oli tehty vitsiksi 🙂

    Ja ikävä pilata sun iloa, mutta YK ei ole nimittämässä mitään avaruusolentojen yhteyshenkilöä, asia paljastui uutisankaksi joku kuukausi sitten 🙂

  • jatu sanoo:

    Pitää ihan paikkansa, että siitähän se tuomio tulee. Kysymys olikin siitä mihin tiedostoihin hän oli hakkeroinut.
    Nasa ei ole kieltänyt tiedostojen olemassa oloa.

    Wikileaks ei ole vielä paljastanut mitään muuta tietoa ufoista kuin sen, että niitä on tulossa.
    Uskon ja toivon jotain tietoa tippuvan meille tavallisille kadun tallaajillekkin.

    Ok, tuota YK hommaa en tosiaan tiennyt, että se oli uutisankka.

    Ps.Salaliittoteoriat varmaan voidaan jo unohtaa, koska ne tosiaan on tätäkin päivää.

  • Ogeli sanoo:

    USA:n ilmavoimien ex-upseeri Stanley Fulham joka ennusti lokakuisen ufojen näyttäytymisen, kertoo nyt että tammikuussa tapahtuu myös: http://www.findance.com/uutiset/13220/usan-ilmavoimien-ex-upseerin-uusi-ennustus-ufot-tulevat-tammikuussa

    Ufot näyttäytyisivät ensin Moskovassa ja sen jälkeen Lontoossa, jolla valmisteltaisiin jotain suurempia kohtaamisia ensi vuonna ja ennen vuotta 2012.

  • Hexa^ sanoo:

    ollaan saatu mun toiveikkaille ennustuksille myös muualta tukea 😀

  • jatu sanoo:

    Katsotaan mitä tuo ennustus tuo tullessaan?
    Viimeksi ne oli ”Ilmapalloja” ja ”laskuvarjohyppääjiä”

    Aina kun jotain tapahtuu niin jollain on kiire päästä telkkariin sanomaan, että se oli meidän pojat heliumpallo kun pääsi karkuun!!

  • Soulreaper sanoo:

    Tämähän alkaa pikkuhiljaa jo vaikuttaa uskonnolta.

  • jatu sanoo:

    Tuskinpa sentään vielä. Eihän tässä ole ketään poltettu roviolla tai kivitetty kuoliaaksi :)Pikkaisen vaan mielipide eroja.

  • jatu sanoo:

    No voi hemmetti. Julia Assangen on pidätetty. Miten mahtaa paljastusten käydä?
    Tekeekö Julian sopimuksen, että tää oli tässä ja lähden kotiin, vai onko kaveri niin kova luu, että menee istumaan ja joku muu jatkaa paljastusten sarjaa? Tuskin Assangen yksin on liikkellä. Assangen on antanut vain kasvonsa paljastuksille? Mitäs luulette nyt tapahtuvan?
    http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2010/12/1237543/wikileaksin-assange-pidatetty

  • jatu sanoo:

    Jos ufoja ei ole olemassa niin mikä sivilisaatio on tehnyt Dropa-kiekot?
    kiekoilla on arvioitu ikää reilut 10 000vuotta.

    Entä reilut 2000 vuotta vanha Antikytheran kone?
    Aika himmelin pojat on kehitelleet, liekö itse Jeesuksen gradu ja luomistyö?

    Odotan mielenkiinnolla millaisen vastauksen foorumin peräänantamaton skepttikko kerho keksii?

    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2010/01/26/maailman-ihmeellisempia-muinaisjaannoksia-osa1/

  • Huttu sanoo:

    En tunne kumpaakaan, kiekkoja saatikka laitetta. Ihmettelen vaan että mikä ihmeen ristiretki Jatu sulla nyt on meneillään kun lähes fanaattisesti linkität tänne kokoajan mysteerejä?

    Vedät nyt happea mies välillä. Noi on ihan mielenkiintoisia juttuja mutta niitä on turha meidän lähteä pohtimaan kun ei tiedetä niistä mitään.

  • Soulreaper sanoo:

    No huhhuh. Uhvot tulee tänne miljoonien valovuosien päästä huippu teknologiallaan ja näyttää ihmisille miten tehdään käsin veivattava kalenteri ja miten saviruukusta saadan virtaa… Järkeä saa käyttää kyllä, mutta kukaan ei pakota!

  • jatu sanoo:

    Huttu:
    Rauhassa vaan, ei tässä ristiretkellä olla. Kunhan annoin oman korteni kekoon tässä keskustelussa.

    Soulreaper:
    Olen kanssasi ihan samaa mieltä. Järkeä saa käyttää, hitto kun minun järkeni ei sano miten 10 000vuotta sitten joku osasi tehdä nuo kiekot ja kaivertaa niihin ”jotakin”.
    Tunnut olevan meikäläistä jonkin verran viisaampi, niin osaatko sinä kertoa kuka nuo on tehnyt? Olisi vaan kiva tietää?

  • Soulreaper sanoo:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Bi_%28jade%29

    Näin äkkiseltään löysin tollasen. Kyllä ne kinut on muute käteviä käsistään.

  • jatu sanoo:

    No niin hyvä, että saadaan kekskustelua aikaiseksi.
    Tuo linkki ainakin todistaa vääräksi sen, ettei Kiinalaiset tavarat kestä.
    Tuohon Kiinalaisten erittäin hienoon ja tarkkaan jade koruihin pitää vielä lisätä ikää 10 000 vuotta, jotta päästään Dropa-kiekkoihin. Lisäksi Dropa-kivien kaiverrukset on mikroskooppisen pieniä? Ihmeellistä eikö totta?

    Hitto kun tulisi jo jotain tietoa Wikileaksilta asiasta!
    Olisi jo hauska tietää ollaanko tässä ihan metsässä vai onko ne hemmetin ufot olleet täällä?
    Tai onko niitä edes olemassa?

    Ps. Katso jos mielenkiintoa riittää, katso alla oleva linkki. Miten hemmetissä nuokin on saatu aikaiseksi?

    http://www.netikka.net/mpeltonen/kivipallot.htm

  • Soulreaper sanoo:

    Noista kiekoista voisit ottaa vähän enemmin selvää. Tuo koko homma on sitemmin todettu hoaxiksi, ja tuossa linkissähän selitetään miten nuo smurkulat on todennäköisesti tehty. Kaippa tuo on ollut ihan mielenkiintoinen ja pitkäkestoinen projekti joillekkin tuohon aikaan. Harrastuksiahan on moneen lähtöön.

    Täytyy myöntää että kyllä itseänikin kiinnostaa mitä wikileaks tulee paljastamaan, mutta en jaksa uskoa että sieltä mitään mullistavaa tulee. Hienoa toki jos tulee, mutta epäilen.

  • jatu sanoo:

    Busted. Olit oikeassa kiekkojen suhteen. Luin kyllä niistä ennenkuin kirjoitin, mutta näköjään luin vääristä paikoista!
    Ei ole ensimmäinen kerta kun olen väärässä, mutta varmasti vimeinen 🙂

  • jatu sanoo:

    Nyt ei kyllä hävetä enää olla yhtään väärässä. jos Nasan tiedemiehetkin mokaavat niin ei tässä mitään hätää ole.
    Tosin pojat on saanut muutaman hasssun miljoonan tutkimuksiin.

    http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/NASAn+bakteeril%C3%B6yt%C3%B6+her%C3%A4tt%C3%A4%C3%A4+tutkijoissa+ep%C3%A4ilyj%C3%A4/1135262244247

  • Wespa sanoo:

    Joo aikamoinen mokaus kun ei ole asioita tutkittu ihan niin perinpohjin kuin olisi voinut. Tosin se ei tee löydöksestä väärää. Vielä pitää toki varmistaa paremmilla keinoilla, että on oikeasta löydöksestä kyse ja täten kumota kritiikki tai sitten tutkiessa todeta, että kyse oli virheestä.

  • jatu sanoo:

    Juuri niin. Tästä päästäänkin lähes mieliaiheseeni, eli salaliittoteriaan. Sanoinhan jo aiemmin, ettei tuo voi olla se uutinen minkä he aikoivat ensin kertoa? Noin keskeneräistä tietoa tuskin päästetään ihan tuosta vaan, ilman kunnon tutkimuksia? Joku sen kuitenkin heti torppaa, ihan kuin minutkin täällä forumilla.
    No mene ja tiedä. Tuo oli vaan hauska heitto sopivaan paikkaan.

  • dsf sanoo:

    jatu oot kyllä vähäsen pihalla

  • Huttu sanoo:

    No aikamoinen feili NASAn suunnalta 😀 No kyllä joku jossain vaiheessa tutkii tuon bakteerin DNA:n perinpohjin ja saa kyllä selville onko siellä fosforin sijasta arseenia.

    Tuskin tässä nyt mistään salaliitosta kuitenkaan ole kyse, huolimatonta tiedettä vain.

  • jatu sanoo:

    dsf: Miten niin pihalla? Eikö täällä saanutkaan sanoa omaa mielipidetään asioista?
    Pitääkö kaikkien olla aina samaa mieltä joka asiasta?
    Mitä ihmeen keskustelua sellainen olisi. Yksi sanoo jotakin ja kaikki muut vaan myötäilee? Höh, aika tyhmä kommentti, ainakin minusta.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Wespa: ”Joo aikamoinen mokaus kun ei ole asioita tutkittu ihan niin perinpohjin kuin olisi voinut. Tosin se ei tee löydöksestä väärää. Vielä pitää toki varmistaa paremmilla keinoilla, että on oikeasta löydöksestä kyse ja täten kumota kritiikki tai sitten tutkiessa todeta, että kyse oli virheestä.”

    Sanoo ihminen, joka ei koskaan kykene kumoamaan kritiikkiä vaan kiertää sen vetoamalla aina johonkin ketjupäätelmään tai omaan mielikuvitukseensa. =)

  • Soulreaper sanoo:

    ”Eikö täällä saanutkaan sanoa omaa mielipidetään asioista?”

    Eikö dsf saa olla sitä mieltä että olet vähän pihalla?

  • jatu sanoo:

    No, toisen mielipiteitä voi kumota miten haluaa, mutta tuskin on aihetta mennä henkilökohtaisuuksiin.

    Otetaan voima käyttöön kun järki ei riitä?
    joskus on järkevämpää jättää sanomatta jos ei ole mitään sanottavaa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto