ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Natsien salaiset UFO-projektit

Adolf Hitlerin noustua Saksan johtoon alkoivat natsitiedemiehet suunnittelemaan salaista teknologiaa. Suunnitteilla oli mm. lautasmaisia aluksia ja vapaan energian hyödyntämistä.

Lisää aiheesta alla olevalla videolla.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

29 kommenttia aiheeseen: Natsien salaiset UFO-projektit

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Turhautunut sanoo:

    AAAGHH!!! tää on tätä vanhaa soopaa. Kyl ne ihan mahdollisesti suuniteli jotain häikäisevää sotilaskäyttöön. Mutta miks juuri lentäviä lautasia?? Miks ei vaikkapa lentäviä pansarivaunuja tai sitten hullumassa tapauksessa Kumiankkoja!.. Mut ei ne muuta saanut aikasiksi kun V-2 ja V-1 ohjus raketteja. Ja tietenkin aloitteen avaruus tekniikassa. Eli ihan mahdollisesti natsit sittenkin voineet suunitella vaikkapa sen lentävän alutasen… jota ei sitten toteutettu. Ylläri pylläri.

  • FDR sanoo:

    Aika poikia nuo natsit. Tuo erittäin autenttisen tuntuinen valokuvakin tuon todistaa, että natsit ne ufot kehitti!

  • Matti sanoo:

    No olen kanavoinut meidän ja heidän yhteistä historiaa niin kyllä pitää paikkansa että Saksalla oli tuolloin pieni ohjelma Harmaiden avaruus olioiden kanssa. Alkoi jo rauhan aikana. Mutta ei niin että olisivat valmistaneet lautasia, saivat muutaman.
    Yrittivät aseistaa lautasia, mutta ei sieltä ampua voi kun se lentää. Kaikenlaista muuta oppivat kyllä ja olivat eteviä.
    Saksan silloinen metallurgia vaan ei ollut tätä tasoa joten materiaali mikä oli käytettävissä oli täyttä sontaa ja hyöty jäi vähäiseksi sodan kannalta.
    USA sitten valtasi tämän ohjelman.

  • Nexeon sanoo:

    Mun mielestä tässä videossa oli joitakin mielenkiintoisia pointteja. Hämmästyin kun videolla mainittiin sana ”Templar”. Itse kukin voi tehdä omat tutkimuksensa tästä aiheesta jos kiinnostaa…

  • kuunazi sanoo:

    Natsit on kuun Auringon puolel! Niinpä me ei voida nähdä niitä millään! Mut ne elää oikeesti. lukekaa branton files, siinä kerrottiin. Se oli tulostettuna et en lukenut tätä intternettistä!

  • Lentokoneet on ja pysyy sanoo:

    Olishan tuo aika ihme jos ei Eliitillä olisi jo lentäviä lautasia ja muita antigravitaatio laitteita. Miettikää nyt kuinka vähän lentokoneet on kehittyneet sitten varhaisen kehityskautensa.. Aika tyhmää miettii et ei olis..

  • Saituri sanoo:

    Saituri on ihmeissään..

  • JambaB sanoo:

    Jumal***a kaapissa on vaarallinen natsi

  • loogisuus itse sanoo:

    Teknologiaa tietenkin salataan se on aivan selvä.

    Miettikääs jos nykylentokoneet vetäistäisiin roskikseen ja alettaisiin lentelemään noilla lautasilla, ja sitten kuvitellaan siihen miten pari kappaletta terroristeja kaappaa sen, niin eihän tuollaista vehjettä mikään pysäytä? Sillä voisi lentää aivan mihin tahansa rakennukseen sekunnissa ja räjäyttää sen huitsin tuuttiin.

    Ihmiset eivät tosiaan olisi valmiita tuollaiseen teknologiaan vielä koska jotkut kumipäät väärinkäyttäisivät sitä oitis.

  • Fibroids sanoo:

    Kaiken näköstä ne natsit virittelikin=) hyvä video!

  • Roi sanoo:

    Se on juuri niinkuin loogisuus sanoi. Esimerkiksi Stealth-hävittäjillä lennettiin jo 20-30 vuotta aikaisemmin kuin ne tuotiin julkisuuteen. Myös Yhdysvaltain virannomaiset myönsivät jo 15-20 vuotta sitten, että kehittävät uutta sähkömagneettiseen ajojärjestelmään ja antigravitaatioon perustuvaa 2000-luvun lentoteknologiaa. Yritin löydää tuota dokumenttia jossa viranomaiset myönsivät nuo asiat jotta olisin voinut kertoa noiden henkilöiden nimet jotka tämän ovat myöntäneet, mutta en tähän hätään löytänyt tuota dokumenttia.

    Tuollaiset alukset tuodaan julkisuuteen vasta kun on pakko tai ollaan kehityksessä jo vuosikymmeniä pidemmällä kuin julkistettavat tekniset saavutukset. Näin ollaan koko ajan etulyöntiasemassa kilpailijoihin nähden, eli on aina ässä hihassa.

  • Kk- sanoo:

    Suurimpien sotien aikana hyvinvarustelluilla valtioilla on niin monta projektia piipussa, myös huonoilta suunnittelijoilta (katso esim. maailmansodan alkupuolen lentokoneita, amerikkalaisia lentokoneita, ja japanilaisia paperilennokkeja) kuin niiltä hyviltäkin.
    En yhtään ihmettelisi, jos joku liimahöyryinen suunnittelija olisi saanut mahtavan älynväläyksen lautasta heitellessään. Muotonsa puolesta tosin lautanen olisi kaikkein huonoin mahdollinen muoto lentämiseen. Esimerkiksi se joutuisi joka ikisessä tilanteessa liikkumaan sivu edellä, vaikka ainoa mahdollinen moottorin paikka olisi keskellä, osoittaen ylös, tai alas. Ylös/alas liikkuminen taasen vastaisi tiilen aerodynaamisuutta, ja suuremmissa nopeuksissa yksinkertaisesti rikkoisi aluksen keskeltä kahtia. (olettaen moottorin olevan keskellä)

  • Kk- sanoo:

    Nimim.”Lentokoneet on ja pysyy”;
    Vielä typerämpää olisi kuvitella, että jollakin on antigravitaatiolaite juuri nyt käytössä, ja tietäisimme miten se toimii, kun tietomme pelkästä painovoimasta on perusteltu arvaus.

    Kuunazillakin on parempi ja todennäköisempi hypoteesi kuin sinulla tässä asiassa.

  • Kk- sanoo:

    (Editti ei toimi, edellinen postaus oli vahinko)

    Ihan videoon liittyen, video menetti kaiken mahdollisen uskottavuutensa hyvin nopeasti, mm. mainitasseen sanan ”templar”.

    Matti, todellisuus on kaunis asia, ei pilata sillä psykedeellisillä aineilla, eihän? 🙂

  • Lentokoneet on ja pysyy sanoo:

    Hyvä KKK,
    Lentävä lautanen on juuri aerodynaamisesti järkevin muoto, sillä sen muoto mahdollistaa äkkikäännökset kovastakin vauhdista. Se että ohjaaja sisällä joutuisi menemään sivuttain on myöskin huuhaata, sillä alukset ovat gyroskoopin tapaisia laitteita, ohjaaja itse kääntyy aina menosuuntaan, eikä aluksen gravitaatiokentän sisällä tunne painovoimaa tai siis G-voimia….

  • qnazi!!!!!!!!! sanoo:

    Niin no kyllä Minä tiesinkin, että mun selitys on parempi kuin kenenkään muun.. Kiitos kuitenkin KK-, kun minun herruuttani näissä paranoidisissa väittelyissä tuet! Nazit on rautaa!

  • Eric sanoo:

    Kyllähän ne Saksalaiset kehittelivät vaikka minkälaisia eriskummallisuuksia, eräänä projektina oli tosiaan nämä erikoisen muotoiset alukset, joita ei tässä yhteydessä voi kutsua UFO:ina. Jo pelkästään natsien ansiosta istutte tässä kirjoittelemassa tänne, lentokoneissa on suihkumoottorit, ihmiset ovat käyneet avaruudessa jne jne. Nämä kaikki ovat tavalla tai toisella yhteyksissä natsi-saksan kehittelemään teknologiaan ja tässä he olivat reilusti muita edellä.

  • jatu sanoo:

    Aatuhan oli kiinnostunut kaikesta yliluonnollisesta, kovin pojat koitti hakea graalinmaljaakin.

  • eikukaan sanoo:

    lentokonen on nyt pesty.

  • JaniP sanoo:

    Iron Sky leffassa sitten aikanaan selviää paljon 🙂

  • Kk sanoo:

    outoi oli noi natsit

  • jatu sanoo:

    Outoi oli ja on edelleen

  • 4ace sanoo:

    Kyllähän niilä tais tietoo olla kun insinööritkin ilomielin otettiin maailmalla vastaan, En yhtään ihmettelisi vaikka toi eetukin olisi kuollu bermudan saarella golffia pelaten. Oli sen verran hämärän näköinen saari….

  • Kk- sanoo:

    Nimim. ”Lentokoneet on ja pysyy”;

    Enpä jaksa edes selitellä kuinka monesta asiasta ei (näköjään) löydy pienintäkän tiedonhivusta, vaan väittelet vastaan mahdottomuuksilla ja hyvin pienellä, lähes olemattomalla tiedolla fysiikasta ja esimerkiksi painovoimasta.

    Liikevoima ja massa pysyvät samana, oli sitten painovoima pyöreä nolla, tai ei, jopa antigravitaattisessa tilassa. Antigravitaatio (elikkä pyöreä nolla) on täysi mahdottomuus koko maailmankaikkeudessa, se on yhtä abstrakti käsite kuin ”ääretön”.

    Kuten jo selitin, lautanen on huonoin mahdollinen muoto tällaiselle, monesta syystä, aerodynaamisuus on juuri niistä yksi, ja toinen on tila-ongelmat.
    Myöskin koko ”dokumentti” on täyttä lannanjauhantaa, enemmän perusteltua totuutta löytyy Star Trekin notoorisesta ”technobabblesta”.

  • Kk- sanoo:

    Eric; Ja amerikkalaiset olivat vuosia muita edellä pommituksissa, ja ydinteknologiassa.

    Britit olivat vuosia muita edellä koulutuksessa, jalkaväkiteknologiassa, ja mobilisoinnissa.

    Se, että Saksalaiset olivat vuosia edellä lentokoneteknologiassa ei todista yhtään mitään.

    Sitäpaitsi, ensimmäiset jetit käyttivät jo sitä aiemmin hyväksikäytettyä teknologiaa, esimerkiksi eräät brittikoneet käyttivät suorasuihkuista lentopetroolia, josta puolet johdettiin erikoismalliseen ’pakoputkeen’, joka sitten sytytettiin.
    Tästä koneet saivat suuren työntyvoiman lisäyksen, ja kaikenlisäksi tämä systeemi toimii suurinpiirtein samalla periaatteella kuin raketit, tai jetit. Ongelmana tässä oli, että kyseiset koneet joutuvait ajamaan radiaattorit täysin auki, kun moottorin tehot olivat täydellä höngällä, muuten moottori olisi sulanut juuri siihen.
    Hyvä idea, mutta vaatisi hieman kehittelyä, mm?

  • Lentokoneet eivät pysy sanoo:

    Sinä nimim. KuKlu öö:
    Väitteesi ovat taas tehtyjä tältä harmaalta logiikalta jota meidän länkkäritiede eli USA-tiede tukee. Nollaa ei voi olla olemassa edes yksin. Kaikki on olemassa mitään ei ole olemassa.

    Voisit tuossa nykytieteen harhaanjohtamisessasi kertoa mulle teorian joka kertoo kvanttimekaniikan ja fysiikan olevan samasta lähteestä…. jos ei onnaa ni voit olla hiljaa, en jaksa skepoilla

  • Mika sanoo:

    G-voimat eivät liity mitenkään painovoimaan, vaan ovat massan kokemaa voimaa, joka johtuu liikkeen muutoksesta, -maallikon termeillä siis kiihtyvyydestä. Massa vastustaa nopeuden muutosta, tämä on helposti todettavissa vaikkapa autolla, joko kiihdyttäessä tai jarruttaessa.

    Hirveää tuubaa siis koko ”dokumentti”, kuka näitä oikein suoltaa?

  • KettuKolmonen sanoo:

    Niin no soopaa sinne, soopaa tänne. Iltalehden tiedolla: Wanha rouva jäi auton alle itähelsingissä, tekee varmasti viellä enemmän.
    Ennenkuin väitätte natzien lautasia lentokyvyttömiksi tai muuten vain fuulaksi, niin kannataisi miettiä että koko oma aivorakenteemme perustuu ympäristöstämme imuroimaamme tietoon, oli se sitten pelottavaa tai iloista tietoa.

    Intiaania ei voi pelotella ydinaseilla, koska hänelle ei ole hoettu tai näytetty mitä tuhoa atomiaseet aiheuttaa. Suurinosa ihmisistä perustaa tietämättään tietonsa siihen ”oikeaan”, joka ei välttämättä ole oikea. Ah me ihmiset olemme maapallon lahja universumille! Oikea älyn siemaus ja keskittymä! Fysikaaliset ja matemaattiset lait pätevät kaikkialla! Vaikea käsittää asioita, jos ei tunne itseään. Suurin osa on kuitenkin ohjelmoituja robotteja, jotka uhkan havaittuaan lähtevät puolustamaan länsimaalaista egoaan agresiivisella hyökkäyksellä. Hyökkäys on paras puolustus ja rooma oli kova juttu(huoh)

    Esimerkiksi ihan perus luonto ja sen luomat olennot, kumoaa monet fysiikan lait mennen tullen, joten turha kuvitella että lait ja asiat olisivat yhdenmukaisia koko maailmankaikkeudessa. Ainoastaan ihminen on niin vinksahtanut tällä planeetalla, että jää hokemaan asiota kuten öljy, mahdotonta, miksi näin, ei voi olla totta ?

    Jos esim puhuvapapukaija tai sähköankerias olisivat kuoleet 1000 vuotta sitten sukupuuttoon, harva uskoisi tarinaa linnusta joka osaa puhua, saatikka madonnäköisestä kalasta joka antaa sähköä vedessä? Täh häh mitä? Ei paljon eroa esim lohikäärmeistä.. (jes jes ja tulen syökseminen on mahdotonta, bah!)

    Elämä tyhmentää! Suurin osa ihmisistä on niin hyvä uskoisia, että luulevat, toivovat ja odottavat että teknologiset innovaatiot tarjotaan heti peruskansalle. Pyh.

    On muutenkin hyvin vaarallista, että lähes koko maapallo nojaa avaruuddelisen ajattelunsa yhden NASA nimisen, sotilaallisen avaruusjärjestön mukaan. Pientä pimitystä ilmassa.

    Ai miksi, no siksi että pidetään herrat nyt valtaistuimella öljynvoimalla muutama sata vuotta. Se oli ja on helppo ja varma tapa nopeaan nousuun. Tänä päivänä öljystä kuitenkin tienaa kymmenkertaiset voitot verratuna 60-lukuun. Esitellään sähköautot uutena 2000luvun juttuna, vaikka sähkö auto oli ennen polttomoottori autoa. Miksi luopua vallasta tuomalla ihmeelliset freepower hainebu ja vrill projektit päivän valoon? Jos ja kun ne joskus julkistetaan niin mitään ei todellakaan saada ilmaiseksi!

    Jos asioiden availun aloittaa jostain muualta, kuin takertumalla g voimiin, niin asiasta voi jotain tajutakkin.

    Tarinat voi aloitta vaikka aiheesta:
    1946-1947 luvulla USA teki yhdysvaltalaisen upseeri Richard Byrdin johdolla suuren laivasto operaation nimeltä ”High Jump”[22] Etelämantereelle, johon osallistui mm. 12 sotalaivaa. Operaatio kohdistui kolmelle seuduille, yhden haaran tukikohta Little America. Yksi laiva upposi retkellä, ja kolme miestä kuoli silloin. Laajoja rannikkoalueita kartoitettiin. Seuraavana vuonna operaatio jatkui toisen komentajan johdolla nimellä ”Operation Windmill” 1947-1948.

    Upseeri Richard Byrdin tosiaan kohtasi antarktiksella jotain, josta hän myös puhui muutamaan otteeseen. Palattuaan ”sotaseikkailuilta” Hän varoitti yhdysvaltoja lentävistä lautasen muotoisista aluksista, jotka lentävät navalta-navalle uskomattomalla nopeudella.. Heitä vastaan siis iskettiin, yksi uponnut sota alus jne..
    Upseeri Richard Byrd pelästyi antarktiksella näkemäänsä niin paljon, että piti lehdistö tilaisuuksia.. Seuraavaan sotaretkeen vaihdettiinkin toinen henkilö 😉 ”koomisen” asiasta tekee viellä se, että Richar Byrd säikähti ilmeisesti niin paljon, että vaati/ pyysi yhdysvaltain armeijaa perustamaan antarktisesta ydinaseiden testaus vyöhykkeen, ehkä hän toivoi sen lopettavan natzien salaiset lento projektit, mene ja tiedä. Oli niin tai näin, saksalaiset sukelusveneet huolsivat tukikohtia ja purjehtivat sinne minne muut eivät.

    Monet asiat on myöhemmin kumottu. Ehkä myös tämä tekstini.

    Kiitos ja ohi aiheen.

    Rauhaa!

  • moon nazi sanoo:

    Olen lukenut ja katsonut ohjelmaa,jossa selitettiin että saksaan putosi ufo ja natsit ottivat sen tutkimuksia vartenja loppu tulos Haunebut,Vril-ufot,schwartze sonne ja die glocke.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto